Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ .....


Recommended Posts

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ? ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ?:angry:

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ, ΓΑΡΙΔΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ?????? ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ????????!

ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ... ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΛΙΑΡΕΣ ΤΗΣ!

ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ.

ΕΓΙΝΑ ΚΑΚΙΑ, ΕΓΙΝΑ ΕΡΙΣΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑ ΑΚΟΜΑ , ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ..

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 4 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ? ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΧΩ ΓΛΥΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.

Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ ΕΓΩ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ.Π.Χ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΚΕΙΚ ΡΥΖΟΓΑΛΟ Η ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΓΩ.

ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΣΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΓΛΥΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

ΚΑΛΥΠΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ( ΚΕΙΚ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΓΛΥΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΟΡΙΖΩ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΩ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΕΙΚ Η ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΕΙ:blush: ( ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ):woohoo:

ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΟΥ ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ :angry: ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Μ Ο Υ !

ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ Η΄ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕ.

( ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ)

ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ, ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕς! ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΤΡΩΓΕ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ. ΕΠΙΑΝΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΑΨΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΓΩ. ΓΡΑΜΕΝΗ ΜΕ ΕΙΧΑΝΕ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΩΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ? ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΛΕΡΓΙΚΟ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ, ΚΡΕΜΑ ΕΤΡΩΓΕ ΦΥΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΚΖΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ 2,5 ΕΤΩΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΗΔΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗΣ ΛΕΩ. ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ Η ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ. ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ, ΜΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΘ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε κταλαβαίνω από λυτα καθώς και η δική μου πε8ερά έχει μια περίεργη σχέση με το φαγητό!!¨Είναι 140 κιλά! Και μάλιστα όταν ήρθε στο πάρτι γενεθλίων του μικρού πετούσε μπηχτές σε μένα κ στην μητέρα μου ότι τάχα τα καταφέραμε κ το αδυνατήσαμε το παιδί!!!!Και δώστου το μπούκωνε τυροπιτάκια κ κρέπες!!Δεν είπα τίποτα..αλλωστε δεν θα επηρρεαζόταν η διατροφή του επειδή μια φορά του δωσανε κάτι παραπάνω. Κοιτα ..στην ηλικία που είναι το μωράκι σου δεν χωράνε σαχλαμάρες!!Πρέπει να τρωει οτι είναι κατάλληλο για την ηλικία του γιατί είναι πολύ επικίνδυνο! Πρέπει να τους τονίσεις ότι πήγες στο γιατρό και σου έβαλε τις εφωνές επειδή ρώτησες αν πρέπει να του δίνουμε να δοκιμάζει...ότι μπορει να πάθει καμιά αλλεργία κτλ. Τρομαξέ τους λίγο αλλιώς αν δεν δεις αλλαγή μην το ξαναπάς. Τώρα όταν θα μεγαλώσει κ θα μπορεί να φάει τα πάντα...εκεί...νομίζω ότι υπερβάλλεις λιγο!!:) Σημασία έχει να του δωσεις εσυ σωστές βάσεις για μια υγιεινή διατροφή. Απο κει κ πέρα, αν μια φορά πάει στη γιαγιά κ φάει το κάτι παραπάνω δεν χάλασε κ ο κόσμος.Γιατί δεν θα είναι μόνο η γιαγιά που θα βρεθεί στο δρόμο του κ θα το μπουκώσει..θα πάει κ σε πάρτι με όλου του κόσμου τα γλυκά και τα φαγητά..τι θα κάνεις;; Θα το στείλεις με το ταπεράκι;; :)))) Σημασία έχει τι τρώει σε καθημερινή βάση.Αν καθημερινά μαθαίνει να τρέφεται υγιεινά και σωστά τότε λειτουργείς σωστά. Απο κεί κ πέρα θα φάει και το γεμάτο συντηρητικά κέικ, θα πιει κ την πορτοκαλάδα με ανθρακικο...κτλ κτλ αλλά θα ξέρει πως δεν είναι κ για κάθε μερα!!!!Αν όμως έχεις σκοπό να αφήνεις το παιδί καθημερινά εκεί για να πηγαίνεις π.χ. στη δουλειά...ε τότε πρέπει να τους δώσεις εναν τρόπο διατροφής που πρέπει να τον ακολουθούν κατα γράμμα!!Και οφείλουν να το σεβαστούν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και βέβαια σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Επειδή το αντιμετώπισα με την πρώτη μου κόρη και είδα ότι με την ευγένεια και την διακριτικότητα ακόμα και με τους καυβγάδες απέτυχα, τώρα πήρα πιο δραστικά μέτρα γιατί σε λίγο που θα επιστρέψω στη δουλειά η μαμά μου θα προσέχει την κόρη μου, οπότε έπρεπε να το δρομολογήσω από τώρα ! Τι έκανα????? Αυτό που λέει το γλυκό μας tirogaridaki! ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΑ!!!!!!!!!!

Ανακάλυψα ψεμματάκια! Τους είπα ότι δυστυχώς αλλά η μπέμπα μας πρέπει να τρώει ακριβώς ότι λέει ο παιδίατρος, γιατί επειδή εγώ εμφάνισα ζάχαρω στην εγκυμοσύνη, στα 3 πρώτα χρόνια της ζωής της πρέπει να είμαστε υπερβολικά προσεκτικοί με τη διατροφή της για να μηδενίσουμε τις πιθανότητες να αποκτήσει ζάχαρω!!!!!!!!!!! Η μαμά μου που έχει ζάχαρω κατατρόμαξε!!!!! Θέλει να της έχω έτοιμο και μετρημένο το φαγητό που θα της δίνει !!!! Πιστεύω να συνεχίσει να είναι έτσι και στο μέλλον! Μακάρι να είχα βρει το κουμπί της και στην πρώτη μου κόρη, θα είχα αποφύγει πολλούς καυβγάδες!!!!! Σου προτείνω να βρεις και εσύ το κουμπί της και να την τρομάξεις με ευγενικό τρόπο, χωρίς εντάσεις!

Δεν νομίζω όμως ότι το κάνουν για να ακυρώσουν το ρόλο μας! Απεναντίας πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο θέλουν να δείξουν την αγάπη τους....οι δικοί μου γονείς τουλάχιστον έχουν μια "εξαρτημένη σχέση με το φαγητό" και δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει υγιεινή διατροφή!!!!!

Τη θεωρούν στέρηση!

Τώρα όταν θα μεγαλώσει τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα! Εμείς διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας και τους μαθαίνουμε πώς και τι να τρώνε !! Και πίστεψέ με, εάν το κάνουμε σωστά τα παιδάκια μας τον τρόπο αυτόν υιοθετούν ακόμα και όταν δεν είμαστε εμείς κοντά τους!Π.χ. η μεγάλη μου κόρη όσα γλυκά και να της δώσει η γιαγιά της δεν τα τρώει γιατί απλά δεν της έμαθα ΠΟΤΕ τη ζάχαρη (η γιαγιά της φυσικά την "μπούκωνε" με γλυκά μέχρι τα 2 της), ανθρακικό δεν δοκιμάζει γιατί δεν μας είδε ποτέ να πίνουμε και μεις! Εμάς μιμούνται και όχι τις γιαγιάδες! Εγώ αυτό έχω καταλάβει!

Και θεωρώ πολύ τυχερά τα παιδάκια που έχουν την πολυτέλεια να μεγαλώνουν με την αγάπη της γιαγιάς και του παππού και όχι με νταντάδες!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cdy mou kalimera...

Exw meini me to stoma anoixto...

Ti exoun kanei sto mwraki...

Apanagia mou den mporw na to pistepsw akomi...

Ma den exoune muallo???

Thee mou xriste mou se ena da mikro mwraki...

Agapi mou prepei na tous to kopseis...

Den einai diko tous paidi,,,

EINAI DIKO SOU...

Ax thee mou eilikrina to stoma mou exei meini anoikto...

Agapi mou kane oti mporeis...

Min tous to ksana epitrepseis...

Sou euxwme ola ta kalitera...

Kai o theos mazi sas...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτή την νοοτροπία και το σύνδρομο κατοχής έχουν πολλοί παππούδες και γιαγιάδες σήμερα. Νομίζουν ότι αν ένα μωρό δεν είναι «στρουμπουλό» είναι άρρωστο. Η θεία μου με αυτόν τον τρόπο έκανε και τα τρία εγγόνια της υπέρβαρα .

Καλά βεβαία και η μαμά τους δεν πάει πίσω γιατί όλη μέρα τρέχει από πίσω τους για να τα ταΐζει. Τα παιδία ξέρουν πόσο και πότε πρέπει να τρώνε , θα συμφωνήσω με την Tirogaridaki, όταν έχουν πάρει διατροφικές βάσεις στο σπίτι τους αν μία στις τόσες φάνε κάτι ανθυγιεινό δεν πειράζει

Αναφορικά τώρα με τις γαρίδες είναι επικίνδυνο πραγματικά γιατί τα θαλασσινά μπορεί να του προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση – αρκετά σοβαρή σε τόσο μικρή ηλικία. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους μιλήσεις ή να βάλεις τον γιατρό σου να τους μιλήσει, το μωράκι σε τέτοια ηλικία μόνο γάλα μπορεί να τρώει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ αχ αχ!!!

μια μάχη που δεν τελειώνει ποτε.

Η πεθερά μου δεν μπορουσε να καταλάβει γιατι το μωρό θα φάει στερεα τροφη μετά τον 5ο.Υπερβολες των γιατρών έλεγε εμένα τα παιδιά μου (40χρόνια πρίν)και οι εγγονές μου (20 χρόνια πριν)έτρωγαν απο τον 3ο μήνα.Και το τέλειο:στην κόρη μου 40 ημέρων έδωσα ζουμί απο φακές!!:blink: να δοκιμάσει γευσεις!! Τι έπαθε; Απλως ήταν γρινιάρικο μωρο και έκλαιγε συνέχεια.Μια-δύο τηντρίτη φορα που το είπε της απάντησα: Σκέφτηκες ποτέ ότι το μωρό έκλαιγε συνέχεια γιατι είχε ενοχλήσεις απο αυτά που της έδινες να φάει;Καγκελο η πεθερά

Και συνέχισα: έτσι και πάθει το παραμικρό το παιδι απο βλακείες που θα του δώσετε βρείτε καράβι να φύγετε!Ευτυχώς είναι φοβητσιάρα και δεν κάνει πειράματα, αλλά το μπούκωμα δεν το γλιτώνουμε.

Ασε πάλι το: της τάδε το εγγόνι κάθε μέρα τρώει αυγό το δικό μας γιατί όχι; Και φτου απο την αρχη να εξηγείς

Γιαγιάδες καλές-χρυσές αλλά ώρες ώρες δεν παλεύονται

Εγω πάντος την τρομοκρατώ με διάφορες θεωρίες και γλιτώνω πολλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

karamelinia μου εχω 1 κοριτσακι 5 ετων. Ο γατρος μου ειχε πει μετα τον 9ο και εφοσον δεν ειναι αλεργικη 2 μονο φορες την εβδομαδα αυγο!

....ξερετε οτι τα λιποκυτταρα αναπτυσονται μεχρι την ηλικια των 2? θα εχει μια ζωη μπροστα του να φαει οοοοοοτι τραβαει η ψυχη του! εμενα η κορη μου ειχε πολυ ευαισθητο στομαχι , ετρωγε μεχρι τα 2,5 αλεσμενα δηλ μονο σουπιτσες, κι αυτο διοτι εκανε πολυ συχνα εμετους. Τωρα τρωει τα παντα!!!!

Οσπρια, λαχανικα μονο κρεας δεν πολυθελει! τις συμβουλες οι γιατροι μας τις λενε για να τις τηρουμε.. οχι να κανουμε οτι μ....ια μας κατεβει!

ΑΑΑΑΑ! και το αλλο! σε ηλικια 9 μηνων μου ειπε οτι μεσα στο φαγακι δηλ στην αλεσμενη σουπιτσα με κρεας και λαχανικα, μπορω να βαζω μια κουταλια απο το φαι το δικο μας ... ετσι για να συνηθησει σιγα-σιγα! Αυτο και εκανα!

Δεν ειναι δυνατο το παιδακι απο τη μια μερα στην αλλη να φαει φασολια πειτε χαιρετισματα στις πεθερουλες! με καλο τροπο βεβαια και χωρις συγκρουσεις μερες που ερχονται! φιλια κ καλκ Ανασταση!!!!

....... και που ειστε? μην τυχον και δωσουν στα μωρα αρνι η μαγειριτσα! θα τα θερισει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτο που πιστευω πως πρεπει να κανεις ειναι να το ξεκαθαρισεις απο την αρχη... να το συζητησετε με ωραιο τροπο και να τους πεις οτι αφου τους αφηνεις το παιδι πρεπει να τους εχεις εμπιστοσυνη... δεν γινεται να τους αφηνεις το παιδι και συνεχεια να εχεις το μυαλο σου τι θα του δωσουν να φαει... αν δεν το καταλαβουν θα το ξανακανουν και πιθανοτατα να μην σου το πουν και καθολου... σου ευχομαι να σου ζησει το μωρακι και καλο Πασχα...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σωστά όλα αυτά, αλλά, λέω εγώ τώρα, πώς βάζεις στη μαμά σου ή στην πεθερά σου όρια, όταν σου κρατάνε το παιδί και αναλαμβάνουν τόσο μεγάλο ρόλο στη ζωή του με τις ευλογίες σου;

Και εγώ στην ίδια θέση βρίσκομαι, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα, γύρισα σπίτι απο τη δουλεια για να πάρω τη μικρή και βρήκα τη μαμα μου να την ταΐζει γεμιστα!!

Εντάξει δε με πείραξε τόσο αφου το ρύζι το έχει ο παιδίατρος στη διατροφή της, ωστόσο έχω επιλέξει να μην το εντάξω ακόμα στη διατροφή της.

Επίσης έχω και το άλλο πρόβλημα. Πώς απαγορεύω στο φαγανό παιδί μου, που τα τρώει όλα και θέλει να τα δοκιμάζει όλα 8 μηνών σαμιαμίδι, να δοκιμάζει γλυκά, αφού εγω τα τρώω σε καθημερινή βάση;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό που σιχαίνομαι! Και φυσικά θα φάει το παιδί και σοκολάτα και γλυκό κι όλα τα φαγητά! Όταν όμως έρθει η ώρα που πρέπει! Εγώ φώναζα στην μαμά μου που έδινε στην ανιψιά μου kinder σοκολάτα όταν χρόνισε γιατί την έκανε κέφι! Της έλεγα, ρώτα τους γονείς κι αν το επιτρέπουν δώσε!

Η αδερφή της πεθεράς μου, μεγάλη σε ηλικία, μπούκωνε το πρώτο της εγγόνι συνέχεια φαγητό και γάλα! Μεγάλες ποσότητες! "αα το παιδί πρέπει να φάει!" Της έλεγε η πεθερά μου, ότι δεν κάνει που το μπουκώνουν έτσι συνέχεια το παιδί! Το αποτέλεσμα: Έχει γίνει παχύσαρκο το παιδάκι! Του ξεχείλωσαν το στομάχακι!

Η διατροφή του παιδιού είναι πολύ σημαντική και από τώρα πρέπει να το μάθεις τι να τρώει! Θα πρέπει να καταλάβουν ότι έχεις κάπους κανόνες! Κι αν δεν καταλαβαίνουν, αν είναι δλδ πεθερικά ξεροκέφαλα, πες στον άντρα σου με όμορφο τρόπο να τους πει διακριτικά να σταματήσουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτες οι καταστασεις ειναι λιγο δυσκολες.........

Καλο ειναι να τους τρομαξεις λιγο με το παιδιατρο και διαφορες 'νεες' αλεργειες.

Βεβαια το καλυτερο θα ηταν να μην αφηνες καθολου το παιδακι σου εκει αλλα αμα εχεις αναγκη για δουλεια αναγκαστικα θα το κανεις.

Τα εχω περασει αυτα και εγω και να ξερεις οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν ουτε με το καλο ουτε με το αγριο.Μπροστα σου θα ειναι παναγιες και θα σου λενε οτι τα τηρουν κατα γραμμα αυτα που εχεις πει αλλα απο πισω ο θεος και η ψυχη τους...........

Εμενα καθε μερα της ειχανε αυγουλακι-τους ελεγα μην της δινετε καθε μερα αλλο να φαει μια φορα την εβδομαδα και αλλο καθε μερα γιατι μπορει να επηρεαστει το ζαχαρο της λογο κληρονομικοτητας του μπαμπας της.Ενταξει δεν θα της ξαναδωσουμε μου ελεγαν.

Ερχοταν η μικρη απο την γιαγια και μου ελεγε μαμα εφαγα αυγουλακι.....

Για λιγο καιρο σταματησαν , μετα ξανα τα ιδια :angry: :angry: :angry: :angry:

Υπομονη και οσο γινεται μακρια & αγαπημενοι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω κοριτσια απο τωρα που μαι εγκυοσ αρχιζω τον προλογο στην πεθερα μου ειδικα γιατι η μανα μου μαγειρευει πιο υγειηνα οτι δε θελω υπερβαρα παιδια.τα αδερφια του ανδρα μου ειναι υπερβαρα εκεινοσ επισησ και τωρα επαθε ζαχαρωδη διαβητα και τρεχουμε και δε φτανουμε και τον εχω αναλαβει εξολοκληρου εγω και ισσοροπησε ευτηχωσ.στην αρχη ειχαμε προβλημα ολο τσιγαριστα ολο λιπη ολο γλυκα και να τα αποτελεσματα.ενταξει δεν ειμαι αδυνατη αλλα προσεχω τη διατροφη μου.ειμαι στον 8 και εχω βαλει 7 κιλα.στην αρχη οταν αρρωστησε ο αντρασ μου ηθελε να τον ταιζει.ε καποια στιγμα ειπα οτι ειχε και γυναικα και αρχισα να τρωω και γω τη δικη του διαιτα.ολοι ηθελαν να την κανουν και μετα βαρεθηκανε εμεισ συνεχισαμε και ευτυχωσ μασ αφησαν υσηχουσ.ε για το μωρο τουσ ειπα απο τωρα οτι το παιδι γλυκα και λιπη κομμενα γιατι εχει κληρονομικοτητα.δεν ειπαν κατι.αλλωστε ξερουν οτι τα χοντα μωρα δε μου αρεσουν.βασικα για κανα χρονο θα κατσω σιγουρα με το μωρο εγω.μετα λογικα θα δουλεψω.τοτε πιστευω να τηρει τουσ ορουσ μου αλλα το φαγητο του παιδιου θα τησ το δινω ετοιμο το πρωι μαζι με το μωρο.αλλωστε θα ρχετε στο δικο μασ σπιτι.στο δικο τουσ δε θελω γιατι ειναι παρα πολλα ατομα.ειμαι λιγο αυστηρη αλλα εξηγουμε για να μη παρεξηγουμαι.αλλιως καθομαι με το παιδακι μου η στη χειροτερη παιδικοσ σταθμοσ να γινει και κοινωνικο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου εγω μεχρι στιγμης δεν εχω αντμετωπισει τιποτα απο αυτα.Δυστυχως ομως η δικη μου γιαγια ηταν ετσι.Φαε οοοολο το φαι να μεγαλωσεις.Να τα μακαρονια να τα σαντουιτσ και τα γλυκα και οταν εγω δεν ηθελα αλλο...Απαπαπα δεν κανει ειναι η δυναμη σου συτη πρεπει να το φας.Οπως καταλαβαινετε μια ζωη ημουνα στην τσιτα απο τοτε.Να μην παρω κιλα να χασω αυτα που εχω να προσεχω τη διατροφη μου.ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.δυστυχως αγαπες μου αυτη ειναι η πικρη αληθεια.Τα παιδια σας απο κοντα οσο μπορειτε πραγματικα.Δεν καταλαβαινουν πλεον οτι η παχυσαρκια ειναι νοσος και χρειαζετε ισοβια θεραπεια.Αν το στομαχι ενος ανθρωπου χαλασει πρεπει για ολοκληρη τη ζωη του να προσεχει.φιλια σε ολες σας...σματς

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου με πιεζαν να φαω με κυνηγαγαν ακομα θυμαμαι τη μητερα μου που με κατεβαζε στη παιδικη χαρα με το φαι στο χερι καιμε κυνηγαγε η στα διαλλειματα στο σχολειο να μου φερνει να με ταιζει απο τα καγκελα χτυπητο αυγο .Ακομα θυμαμαι τον πονο που ειχα στη κοιλια καθε πρωι μετα απο το γαλα και τον εκαστοτε δασκαλο η δασκαλα να με ρωταει τη εχω τουες ενημερωναν απο το σχολειο αλλα αυτοι ελεγαν οτι το εκανα για να αποφυγω το γαλα .Εγω ομως ακομα θυμαμαι αυτη την ενοχλητικη μυρωδια και το φουσκωμα κποια στιγμη και ενω ημουν στην πεμπτη δημοτικου και ημουν μονο 25 κιλα ο γιατρος ειπε στη μαμα μου οτι εχω δυσανεξια στη λακτοζη ετσι σωθηκα απο το μαρτυριο του γαλα αλλα η χαρα μου δεν κρατησε πολυ ξεκινησαμε με αλλα φαγητα , το μονο που τους ενοιαζε ηταν να μη λεει ο κοσμος οτι ειμαι αδυνατη επειδη και τα αδερφια μου ηταν κανονικα η αδερφη μου στρουμπουλη .Ο πατερας μου ακομα και τωρα εχει συνδυασει το αδυνατο παιδι με το αρρωστο παιδι .Οταν ο αδερφος μου απεκτησε το γιο του και δουλευε η νυφη μου το κραταγαμε εμεις το μωρο το ειχε σκασει στο να του δινει να τρωειι συνεχει το μπουκωνε πραγματικα το λυπομουν και καθε φορα που γυριζανε να το παρουν η νυφη μου και ο αδεφος μου τους ελεγε νηστικο ειναι το παιδι .Μια μερα που ηρθε να το παρει η νυφη μου την επιασε ο πατερας μου και της ειπε να μην το ξαναφερει γιατι δεν τρωει και στεναχωριετε , εκεινη την ωρα μπαινω στο σπιτι και βλεπω τη νυφη μου να εχει βαλει κατω το μικρο να το βαραει και αν του λεει γιατι δεν εφαγες γιατι την ειχε πιασει κριση παω βουταω το μωρο και της λεω :ποιοςς δεν εφαγε εγω το ταισα το εφαγε όλο ακι ηπιε και γαλα και εφαγε και γιαουρτι τι αλλο μπορει να φαει ενα μωρο εναμιση ετων ; Η κοπελα ειχε μεινει στηλη του αλατος δεν αντεξα καταλαβα τι ειχε γινει του τα εχωσα και του ειπα εισαι ευχαριστημενοςτωρα που το μωρο εφαγε ξυλο ; Αυτο πηγε να το κανει και στο δικο μου παιδι αλλα δεν τους παιρναει τους εχω εξηγησει οτι εμενα δεν μου αρεσουν τα χοντρα μωρα το θελω ετσι και μαλιστα δεν τονναφηνω και καθολου μονο ουτε με το πατερα μου ουτε με τα πεθερικα μου προτιμω να τον εχω κοντα μου απο το να μου λενε αφου τον προσεχουμε εμις πρεπει να μας αφησει να το κανουμε σαν ζωο .Μια φορα του εδωσαν σε γιορτη ξηρους καρπους ηταν 3 χρονων και ηξεραν οτι εχει προβλημα με το εντερο μολις το αντιληφθηκα τους τα εχωσα δεν χαριζομαι ειναι η υγεια του δικου μου παιδιου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ!

TIROGARIDAKI, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΡΩΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΤΙ Κ ΓΙΟΡΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΩ.

ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ ΓΙΑΓΙΑ? ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙΚΟ? Κ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΘΕΡΜΙΔΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑ ΑΠΟ ΛΙΠΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ? ΣΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΗΣ ΒΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΩ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΓΕΥΣΗ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΓΛΥΚΑ ΕΛΕΓΕ "ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΑΧΑΡΟΖΟΥΖΟΥΝΑ , ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΤΑΔΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ" ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΤΑΓΕ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ: ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΣΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ .

ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ?

BANIA ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΣΥΜΒAΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑI ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΕΛLΙΚΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ?

ΝΑΤΑΛΙΑ 80, ΕΛΠΙA 76,D ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΣΙΣΣΙΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ....

ANTROULA ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΙΓΕ Η ΜΙΚΡΗ, ΚΑΝΤΙΝΟΥ: ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ, CECILIA ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ? ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ...:angry:

ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΙΑ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ 30 - 40 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΕΜΕΝΑ... ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΑΡΙΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ.

:(

SWEETMAMMY ( ΩΡΑΙΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ), ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ TIROGARIDAKI & SILIA 26!!!;)

SILIA 26, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ :(

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΖΟΑΝΝΑ,ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΑ ...ΨΕΜΑΤΑ!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...