Μετάβαση σε περιεχόμενο

"εχεις αποτυχει σαν μανα"


Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω, ποτε αρχιζει να διαμορφωνεται ο χαρακτηρας του παιδιου, και εννοω σε ποια ηλικια? Σας ρωτω μετα απο την παρατηρηση ενος "καλοπροαιρετου" γειτονα που οταν ειδε οτι δε μπορω να "επιβληθω" στο παιδι αφου δεν ακουει στο ΟΧΙ και γενικα ειναι ζωηρη μου ειπε οτι εχω αποτυχει σαν μανα:angry: Εσεις τι λετε? Δεν ειναι πολυ νωρις για να λεμε κατι τετοιο:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bibibo μου....

πρωτα απ' ολα ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει το δικαιωμα να σου πει κατι τετοιο...!!!!!:ohmy:

Οταν λες οτι η μικρη δεν ακουει το "ΟΧΙ" τι ακριβως εννοεις??

Και ποσο ειναι η μικρη????:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bibibo mou...

Me pion dikaiwma na sou pei kati tetio???

Egw tha tou espaza ta moutra...

Ma pios einai autos na sou pei kati tetio???

Bibobo einai fasi ilikias tis mikris auto pou parnate...

Sto exw kana pei re agapi mou...

Min stenaxwriesai...

Einai mikri akomi...

Tha perasei kai auto stin zwi olous mas...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PES TOU OTI AUTOS EXEI APOTIXEI SAN ANTHROPOS

KANENAS DEN EXEI TO DIKEOMA NA PEI KATI TETIO ....AYTOS EINAI EPITIXIMENOS GONIOS? GIA RWTA TON .

ANTE GIATI TA EXW PAREI ...TO EXW DEI TO THEMA EDW KAI ENA TETARTO KAI PROSPATHW NA HREMISW MAZEUONTAS ROUXA KAI BAZONTAS PLINTIRIO ALLA DEN ANTEKSA OLO AUTO SKEUTOMOUN .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα scarlet η μικρη μου ειναι 2 χρονων για την ακριβεια 28 μηνων. Πιστευω οτι ειναι φυσιολογικη η συμπεριφορα της. Οταν λεω οτι δεν ακουει το οχι εννοω οτι δε δεχεται να της "απαγορευω" κατι πχ οχι κοντα στη τηλεοραση οχι δεν θα περασεις μονη σου στο δρομο.... Τα οχι που λεμε ολοι οι γονεις στα παιδια μας. Και φυσικα δε της το λεω χιτλερικα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera

To post sou me ekane na gelaso proi proi me tin vlakeia tou kosmou.

Provlimatizesai akoma??

Agnoeise ton kale siga na min stekesai stin kathe aftheraisia tou geitona!

Aporo kiolas pos den ton evrises.

Min stenahoriesai kali mou den yparhoun kata tin tapeini mou gnomi apotyhimenes manes oute apotyhimenoi anthropoi .....

Aftoi pou hrisimopoioun tetoious haraktirismous pros ton sunanthropo tous prospathoun na meiosoun ton allon gia na noiosoun oi idioi kalutera.

To paidaki sou einai akoma mikro.

Kale min asholeisai!!

:laugh: :whistle: :whistle: :whistle:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω κοριτσια για τη συμπαρασταση. Εν μερει φταιω κι εγω λιγο γιατι του λεω τα "κατορθωματα" της μικρης μου και ισως να παρεξηγησε τα λεγομενα μου, αυτο βεβαια δεν τον δικαιολογει καθολου. Οταν συζητησαμε και του ειπα οτι με πειραξε αυτο που ειπε μου ειπε οτι δε το εννοουσε ετσι.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε μην αγχωνεσαι και στεναχωριεσαι για αυτον τον ηλιθιο...και εγω εχω ενα γιο 2 χρονων και δεν ακουει το οχι.....οταν ρωτησα την παιδιατρο μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο για τοσο μικρο παιδακι....ειναι στην φαση της εξερευνησης και θελει να τα γνωρισει ολα μου ειπε...απο 3 θα αλλαξει μου ειπε...απλα οταν κανει επικινδυνα πραγματα μου ει[πε να χαμηλωνω στο υψος του και να του κανω παρατηρηση σε πιο δυνατο τονο απο το κανονικο κοιτωντας τον στα ματια...και χωρις να γελαω.....ειναι μικρα τα παιδακια βρε....οσο για τον [κυριο ]αυτο αστον να λεει ...αν ειναι δυνατο να πεις σε μια μανα οτι εχει αποτυχει απο τα 2 χρονια του παιδιου της....και μην τον αφησεις παλι να σου πει τςετοια κουβεντα...βαλτον στη θεση του...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να του πεις και συ να πάει να γ....θει και να κοιτάει το σπίτι του.ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.

Ήταν και άσχετος απ'ότι κατάλαβα.

Αι σιχτίρ μπίχλα να του πεις την άλλη φορα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην στεναχωριεσαι κοπελα μου ξερεις ποσοι ''πετυχημενοι'' γονεις υπαρχουν για να μας λενε πως μεγαλωνουμε τα παιδια μας και εγω πιστευω πως ειναι μια φαση του παιδιου που εξερευνει τον κοσμο θα ερθω και εγω στην θεση αυτη σε λιγο καιρο και ξερω οτι θα αντιμετωπισω αρνηση απο το παιδι σε πολλα πραγματα οσον αφορα αυτον τον 'κυριο'δεν εχει κανενα δικαιωμα να σε κρινει μονο εσυ μπορεις να κρινεις τον εαυτο σου ως μανα και το τι θεωρεις σωστο για την διαπαιδαγωγηση του παιδιου σου συμφωνω με την αρετη και νομιζω οτι οταν μαθει η μικρη σου τον κοσμο ολα θα ειναι διαφορετικα φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην δινεις σημασια γλυκια μου ξερεις ποσοι τετοιοι ''επιτυχημενοι'' γονεις υπαρχουν? συμφωνω με την αρετη απολυτα!!!! μην αγχωνεσαι σε λιγο καιρο οταν θα εχει εξερευνησει τον κοσμο της θα ειναι ολα διαφορετικα φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκεια μου καλημερα,απο οτι καταλαβα ειναι το 1ο σου παιδακι.Λοιπον εγω θα σου μιλησω βαση της εμπειριας μου,εχω μια κορη 5,5 ετων.Κοιταξε κ εγω τηςσυμπεριφερομουν με τον τροπο που περιγραφεις κ ελεγα πως μικρο ειναι ακομα δεν καταλαβαινει...με τον καιρο θα ηρεμησει.Μεγαλο λαθος μου!!!Στα παιδια απο την αρχη που γεννιουνται πρεπει να κραταμε μια γραμμη κ να εισαι απολυτωςσιγουρη πως οσο πιο "αυστηρη"εισαι μαζι της τοσο περισσοτερο θα σε αγαπαει κ θα σε υπολιγιζει,γιατι θα νοιωθει ασφαλεια κ σιγουρια.Τα παιδια ειναι τρομεροι εκμεταλευτες σε περιμενουν στην γωνια για να σε δουν λιγο χαλαρο κ να σε "πατησουν".Μη φοβασαι να εισαι μαζι τηςαυστηρη απο τωρα,οχι δεν ειναι καθολου μικρη,βαλτης ορια κ κανονες.Κανε την να καταλαβει πως την αγαπας παρα πολυ αλλα...εχεις τα ορια σου.Αυτα στα λεω απο πειρα γιατι εγω εκανα ολα τα αντιθετα απο αυτα που σου λεω κ οταν μεγαλωσε κ εγινε ενα κακομαθημενο,επιθετικο παιδι που δεν μπορουσε να υπακουσει σε κανενα οχι,ετρεχα σε παιδοψυχολογουςνα με βοηθησουν.Τραβηξα μεγαλο λουκι να διορθωσω την κατασταση κ τα καταφερα στο τελος αλλα με πολυ πονο,επιμονη κ επιμονη.Τα παιδια θελουν μετρο απο την κουνια,δεν εισαι η μοναδικη,ουτε εγω βεβαια,οι περισσοτερες μανουλες αυτα κανουμε.Μην τη θεωρεις μικρη κ οτι δεν καταλαβαινει,καταλαβαινει κ παρα πολυ μαλιστα.Μαθε την οταν της λες οχι να ειναι οχι.Αυτα απο εμενα ,πολλα φιλια κ ευχομαι σε ολεςτις μανουλες υπομονη!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;

Ε ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!

ΠΕΣ ΤΟΥ MR PERFECT ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;; Η ΜΟΝΤΕΣΟΡΙ;;;;;

ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ!!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ,

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου bibibo μου.Κανειςδεν εχει δικαιωμα να κρινει μια μανα αλλα θα συμφωνησω και με την ζουμπι οτι καλο ειναι να βαζεις ορια απο νωρις!Εγω τον γιο μου τον βαζω ''τιμωρια'' απο 18 μηνων!Πρεπει να εισαι σταθερη σε αυτα που λες γιατι ετσι θα ξερει οτι οτι λες το εννοεις και δεν εισαι μονο λογια.Στα παιδια παντως υπαρχει η φαση του οχι που θελουν δηλαδη να ''τσεκαρουν'' τους γονεις τους για αυτο πρεπει να γινεις πιο απολυτη σε αυτα που λες!Σου εχω γραψει κατι στο post με θεμα ''Νιωθω περηφανη'' αν θες να το δεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκεια μου κοπελα ο κόσμος εχει προβλημα μεγαλο σιγουρα δεν ειχε κανενα δικαιωμα αν σε χαρακτηρισει η να βαλει ταμπελα στο παιδι .

Μ ετο γιο μου που ειναι πεντε ετων ακολουθησα μια τακτικη που δυστυχως δεν ειχε καθόλου αποτελεσματα .Οτι εκανε το απιδι εγω του φωναζα τον μαλωνα καιμπορει και του ερειχνα καιμερικες στο κωλαρακι .Ειχα βλεπεις το καθενα που ελεγε το κοντο του και το μακρι του και επειδη εγω δν ημουν καλα ψυχολογικα ξεσοαγα πανω σε ενα παιδακι που δεν ηθελε τιποτα αλλο απο την προσοχη μου .Καποια στιγμη που ηταν γυρω στα τρια ειδαμε οτι ο μικρος παρουσιαζε προβλημα στην εκφορα του λλόγου και της ομικλιας και ηταν και πολυ υπερκηνιτικος .Οταν λοιπον πηγαμε για λογοθεραπει και εργοθεραπεια μας ειπανε οτι τα παιδια θελουν να τους μιλαμε σε χαμηλο τονο να κατεβαινουμε στο υψος τους να σταματησουμε το ΟΧΙ αλλα να βαλουμε ορια .Αυτο δεν σσημαινε οτι επρεπε να στερουμε πραγματα απο το παιδι αντιθετα αν το βαζουμε να δοκιμασει αλλα να μαστε διπλα του .Για παραδειγμα μπορει η κορη σου να θελει να κοψει κατι με ενα μαχαιρι πολυ λογικο εσυ να μην την αφησεις θα φοβηθεις μην κοπει , αν ομως δεν το κανει μπροστα σου θα το κανει οταν ειναι μονη της .ΓΗ λυση :παρε ενα πλαστικο μαχαιρι και δωστης να κοψει εκει θα της φυγει η απορια .Για όλα υπαρχουν λυσεις , το θεμα ειναι να μην πεσεις στη λουμπα για να ευχαριστησεις τους γονεις σου τους συγγενεις τους φιόυς και όλους τους ασχετους να ξεσπασεις στο παιδι .Μικρο ειναι και εσυ θα βαλεις τα ορια , εκεινο θα κλαψει θα σε παρακαλεσει θα αντιδρασει εσυ απλα θα εχεις μιασταθερη γραμμη και θα δεις δεν ειναι δυσκολο.

Ο γιος μου αυτη τη στιγμη απο το χαο που γινοιταν μονιμα στο δωματιο του τωρα μαζευει , δεν φαιρνει παιχνιδια στο σαλονι το ιδιο συχνα με οαρακαλαει μονο οταν βλεπει τον μπομπ τον μαστορα να φερει τα εργαλεια . επΙΣΗς ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΗς ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙς ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΕΝΑ ΓΛΙΚΙΣΜΑ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΙΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΗς ΕΧΕΙς ΒΑΛΕΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσια καλημερα. Εχετε δικιο σε ολα αυτα που λετε, δυσκολευομαι λιγο στη πραξη:dry: Αυτο που με στενοχωρισε περισσοτερο ειναι η δικη μου αντιδραση, που αντι να τον σκυλοβρισω του ειπα "εχεις δικιο":( Αυτο που εγινε ομως μ' εκανε να καταλαβω οτι δεν πρεπει νά αφυνουμε κανεναν και για κανενα λογο να κανει "καλοπροαιρετα" παντα σχολια.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...