Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι ρουχα φορανε τα μωρα στη ζεστη;


Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα σε ολες.μερικες απο εσας ξερετε ηδη οτι εχω μια κορη 4.5 μηνων.αναρωτιεμε το καλοκαιρι με το καυσωνα τι ρουχο βολευονται τα μωρα να φορανε; κυριως μεσα στο σπιτι και στον υπνο τους.αληθεια αιρ-κοντισιον στο δωματιο τους επιτρεπετε;τι γνωμη εχετε για τα καλοκαιρινα ρουχα του jumbo ; ρωταω για τα καλοκαιρινα γιατι μπορει σε συνδιασμο με τη ζεστη να βγαζουν τα μωρακια μας τιποτα στο δερμα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Rebekka mou kalispera agapi mou...

Eilikrina kai emena itan o kwnstantinos mou 4 minwn to kalokairaki pou perasen,,,

Kai etsi egw kathos tin imera tou fwraga,,,

Ena Eskimoui kalokairino oli mera,,,

Kai oso gia to vradi tou evaza pitzamoulles makromanikes logo tou air condition...

To air condition to eixame xamilo stous 28 vafmous...

Kali sunexeia agapi mou

Kai na sou zisei to mwraki sou...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι το είχα γυμνό, με την πάνα. Μερικές φορές του φόραγα ένα σορτσάκι. Το βράδυ στον ύπνο, πάλι τίποτα ή ένα κοντομαμάνικο φανελάκι.Κάτι πιτζμάκια που μας κάναν δώρο "καλοκαιρινά" δεν τα χρησιμοποίησα. Απέφευγα το κλιματιστικό όσο μπορούσα, ή το είχα στους 27-28 συνήθως. Κυρίως απέφευγα να χτυπάει το κλιματιστικό κατευθείαν το παιδί. Τα παιδιά ζεσταίνονται πολύ, ιδρώνουν και ταλαιπωρούνται. Και το χειμώνα συνήθως με φανελάκι και ένα παντελόνι γυρνάει στο σπίτι και το καλοριφέρ ρυθμισμένο στους 20.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rebekka η μπέμπα μου γεννήθηκε Αύγουστο εν μέσω καύσωνα.

Τα newborn φανελάκια του jumbo 100% βαμβακερά αποδείχτηκαν σκυλιά. Τη δική μου δεν την πείραξαν καθόλου. Την άλλαζα ένα κάθε μέρα. Δεν ίδρωνε, δεν είχαμε διαρροές από τσισάκια ή κακαδούλια.:laugh:

Συνεχίζω να της φοράω και από τα jumbo και πρόβλημα κανένα.

Air condition λειτουργούσε στο σπίτι και ας ήταν η μικρή λίγων ημερών. Απλά δε φυσούσε πάνω της. Το air condition το έχουμε στο χωλ και ίσα ίσα που δρόσιζε το δωματιάκι της. Στους 27 βαθμούς ρυθμισμένο.

Με το φανελάκι την κοίμιζα. Απλά προς το ξημέρωμα τη σκέπαζα ελαφρώς με μια χασεδένια πάνα. Το μωρό δεν έδειχνε ούτε να ζεσταίνεται, ούτε να κρυώνει. Κοιμόταν 6ωρα ολόκληρα!

ΑΡΓΩ είδαμε και τον γιο σου! :)

Κουκλάκι!!! Να τον χαίρεσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου rebekka!Και εγω τον γιο μου απο τα jumbo του φορουσα και επειδη μενουμε σε νησι πολες φορες τον ειχα μονο με τα pampers!Για το κλιματιστικο οπως σου ειπαν και τα κοριτσια το ειχαμε αρκετα ανεβασμενο αλλα το βραδυ του φορουσα πυτζαμακια κοντομανικα γιατι φοβομουν το πρωι που εκανε δροσια μηπως κρυωσει και ηταν ενταξει.Καλο ειναι οσο δουλευει το κλιματιστικο να εχεις ενα παραθυρο λιγο ανοιχτο για να ανακυκλωνεται ο αερας και γενικως να αεριζεις καλα το σπιτι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ για τα ρούχα του jumbo. Έχουν αποδειχτεί πολύ καλά, καλοκαιρινά ή χειμωνιάτικα. Εγώ μόνο από εκεί ψώνιζα για τα ανήψια μου και τώρα για το δικό μου μωρό επειδή θα γεννήσω τέλος ιουλίου τα ρούχα του θα τα πάρω απο εκεί.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις τον γυιο μου οταν ηταν μωρο,γεννηθηκε τελη Μαιου, το καλοκαιρι με την πολλη ζεστη τον ειχαμε γυμνο,μονο με πανα,ετσι μας ειχε πει ο παιδιατρος μας.Οταν κοιμοταν τον σκεπαζα με σεντονακι και δεν ειχα κλιματιστικο στο δωματιο του.Αναλογα με την θερμοκρασια θα κανονιζεις και τι θα του φορας,παντως θυμαμαι τα λογια του γιατρου,το καλοκαιρι το μωρο θα φοραει ενα ρουχο λιγοτερο απ οτι εσυ,ετσι μου ειχε πει,γιατι ζεσταινονται πολυ τα μωρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα ρούχα του Jumbo, οι ανιψιές μου τα φόρεσαν πάρα πολύ! Τα φανελάκια τα βαμβακερά! Το καλοκαίρι , είχαν το aircondition γύρω στους 27 βαθμούς, έτσι τους είχε πει κι ο παιδίατρος! Καλό είναι να ρωτήσεις και τον δικό σου παιδίατρο όταν έρθει το καλοκαίρι! Εγώ θα γεννήσω τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου έχω ΠΗΤ! Όταν έρθει εκείνη η ώρα μιας και θα είναι και νεογέννητο θα ρωτήσω τι κάνει και τι δεν κάνει!!

Να το χαίρεσαι το ζουζουνάκι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ στον γιο μου φορούσα μόνο το κορμάκι-φανελάκι και τον σκέπαζα με σεντονάκι, υπάρχουν και καλοκαιρινοί υπνόσακοι.

Προσωπικά θεωρώ ότι το κλιματιστικό μέσα στο δωμάτιο του παιδιού δεν είναι και τόσο καλή ιδέα, αφού ξεραίνει τον αέρα και ευθύνεται και για άσθμα κλπ. Μπορείς να το ανάψεις πριν το παιδί κοιμηθεί και το σβήνεις μετά, αλλά αν έχεις ανοιχτό το παράθυρο κατά τη διάρκεια της νύχτας νομίζω ότι είναι καλύτερα.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω του φορουσα μονο τα φορμακια τα λεπτα τα καλοκαιρινα που ειναι σαν εσωρουχακια... στο σπιτι ειχαμε κλιματισμο σε μετρια θερμοκρασια... οχι στο δωματιο του... οταν κοιμοταν παντα τον σκεπαζα με ενα σεντονακι... φιλακια...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για το τι ρούχα πρέπει να φοράμε στα μωράκια μας διστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί είμαι ακόμα 8,5 μηνών έγκυος :P

για το κλιματιστικό όμως ... θα συμφωνήσω με την Argi.

νομίζω ότι στον 1ο χρόνο της ζωής του ακόμα και καινούργιο να είναι το κλιματιστικό ... δεν κάνει καλό. ανοιχτό παράθυρο και βουρ για το εξοχικό όταν πιάσουν οι πολλές ζέστες :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΛΗΡΩΣ απο τις απαντησεις σας τι θα κανω.σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον. πραγματικα έιμαστε η καλυτερη παρεα τελικα.πολλα πολλα φιλια σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H VASILIKI MOY GENNITHIKE 28 IOYNIOY.FAGAME POLY ZESTH.TO AIR CONDITION TO EIXAME SE ALLO DVMATIO APO AYTO POY KOIMOMASTAN.KLOINAME TIS KOYRTINES KAI POLLES FORES TA PARATHIRA GIA NA DIATIRITHEI H ZESTH.

TOY FOROYSA TIRANTE ZIPOYNAKIA APO TA MOTHERCARE TOY JUMBO TIS HTAN POLY STENES OI GRAMMES STO PLATOS AKOMA KAI TWRA TIS FORAW GIA 18 MHNWN APO TA JUMBO GIATI ME TO PLISIMO STENEYOUN.

TO BRADI AN EKANE KRYO TIS ERIXNA SENTONAJI KAI KOYBERTA PIKE.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...