Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΑΚΟΥ ΜΟΥ!

ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΑ , ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΚΝΟ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΙΟ ΓΕΡΟ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΥΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ,ΕΝΩ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΝΑΚΙ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΟΥΜΑΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΧΩΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΚΝΟ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΚΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΡΤ - ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ(ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΨΕ)! ΕΔΩ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ! ΕΣΥ ΚΡΙΝΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ,ΤΗΚΟΥΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙΜΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ..ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑ ΥΠΝΑΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΩΡΓΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

boymamma με το καλο να ερθει στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου :). εγω πηρα καλαθουνα και με βολεψε παρα πολυ οχι μονο στον υπνο αλλα και στην μεταφορα του με το αυτοκινητο (υπαρχουν καλαθουνες που μπορουν να δεθουν με την ζωνη ασφαλειας). θεωρω οτι λικνο ειναι ακριβο για το χρονο που θα το χρειαστεις, ουτως η αλλως μετα τον τεταρτο μηνα θα τον βαλεις στο κρεββατακι του. η βαση της καλαθουνας ειναι πολυ σταθερη οποτε δεν εχει φοβο να πεσει το μωρακι. τουλαχιστον το δικο μου αγορακι(που τωρα ειναι θηριο) δεν ειχε προβλημα. πολυ καλη λυση ειναι και το πορτ μπεμπε. ελπισω να βοηθησα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΡΔΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΦΙΛΙΑ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ STALLA!!!NA ΧΑΙΡΕΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ...ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΛΙΚΝΟ!!!ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ!!!ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 100% ΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ!!ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε να μη μπω σφήνα στο θέμα εγώ η κοριτσομάνα? :woohoo:

Βασικά boymamma όχι για να σε διαφωτίσω (δεν χρησιμοποίησα ούτε λίκνο ούτε καλαθούνα, για τον υπνάκο στο σπίτι είχαμε την κούνια και για εκτός σπιτιού είχαμε το πορτ μπεμπέ) αλλά για να δώσω το παρόν ως κοριτσομάνα! :P

Να τους χαίρεστε τους γαμπρούς κορίτσια! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Υ.Γ. Χμ... τώρα που το ξανασκέφτομαι, μεταξύ καλαθούνας και λίκνου, αφού έχεις ήδη το πορτ μπεμπέ, θα συμφωνήσω... λίκνο!

Καλή λευτεριά γλυκιά boymamma και καλά νανουρίσματα στο λίκνο!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Boymamma επειδή είχα κι εγώ το ίδιο δίλημμα με 'σενα πριν λίγο καιρό, θα σου πω ότι εγώ κατέληξα στο λίκνο..Είναι σίγουρα πιο γερό και συνεπώς ασφαλέστερο..Άσε που η καλαθούνα είναι για μωράκια το πολύ μέχρι τριών μηνών..Μετά δε χωράει το μπεμπάκι!Ενώ το λίκνο είναι μια "μικρογραφία" της κούνιας...Μέχρι 6 μηνών θα χωράνε άνετα τα παιδάκια μας!

Όσο για τις μεταφορές εκτός, αλλά κι εντός σπιτιού, κι εγώ θα τις κάνω με το πορτ-μπεμπε, το οποίο προσαρμόζεται στο καρότσι..

Και να μην τρελαθούμε κιόλας!Οι τιμές δεν έχουν μεγάλες διαφορές..Για να πάρεις μια καλή καλαθούνα πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 150 ευρώ...Τουλάχιστον αυτές τις τιμές είδα εγώ να παίζουν λίγο καιρό πριν που έκανα έρευνα αγοράς..Για το λίκνο έδωσα 250 ευρώ μαζί με ανατομικό στρωματάκι από κοκοφοίνικα...Αυτά από μενα..Βέβαια σε λίγες ημέρες που θα γεννηθεί η μπεμπούλα μου, θα σου πω αν είμαι ευχαριστημένη!Ωστόσο, ελπίζω να μην το μετανιώσω!

Φιλιά πολλά και με το καλό να έρθει ο μπεμπάκος σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό και από εμένα το παιδάκι σου! Νομίζω ότι το λίκνο είναι πιο σταθερό όπως λες αλλά η καλαθούνα είναι πιο πρακτική. Την καλαθούνα όμως την αντικαθιστά επάξια το πορτ-μπεμπε που ήδη έχεις. Η διαφορά πάντως στην τιμή είναι αρκετά μεγάλη. Εγώ την καλαθούνα την πήρα 70 ευρώ και το παιδί έμεινε μέχρι 3 μηνών μέσα. Η αδελφή μου πήρε το λίκνο και έκανε 180 ευρώ αλλά είχε το μωρό μέσα μέχρι 10 μηνών. Τους τελευταίους μήνες με επίβλεψη γιατί ήταν εύκολο να σηκωθεί και να πέσει.

Ελπίζω να βοήθησα. Και πάλι με το καλό το ζουζούνάκι σου και αν του αρέσουν οι μεγάλες έχω μια κόρη για γνωριμία!

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) Boymama επειδή έχω εμπειρία με τρία παιδιά πιά θα σου συνηστούσα καλύτερα το λίκνο. Αφού έχεις το πόρτ- μπεμπέ για να το βγάζεις έξω. Προσωπικά όλα μου τα παιδιά τα έβγαλα από το μαιευτήριο με το πόρτ- μπεμπέ. στην μπέμπα μου της πήρα για το σπίτι λίκνο γιατί η κούνια δεν χώραγε στο δωμάτιο. Σου εύχομαι καλή λευτεριά και με το καλό να έρθει ο μπεμπάκος. Άντε γιατί πήξαμε στις γυναίκες!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλα βρε Ifigeneia και μας έφαγαν οι γαμπροί... :P

Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι γιατί αυτή την εβδομάδα θα πάω να ψάξω για το δωματιάκι της μπέμπας μου (έχω καθυστερήσει, αλλά μόλις βγήκα σε άδεια...) Σκεφτόμουν τη λύση της καλαθούνας γιατί πιστεύω ότι θα είναι πιο εύκολο να τη μετακινώ στο σπίτι εκεί μέσα. Από την άλλη το λίκνο είναι πολύ όμορφο και γλυκό για το δωματιάκι, αλλά για λίγο χρονικό διάστημα...

Όσον αφορά το πορτ-μπεμπέ... Βρε κορίτσια, τόσες ώρες μέσα σε αυτό το "κλουβί" το παιδάκι μας και μέσα στο καλοκαίρι, δε θα βράσει;;; Για βοηθήστε... :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω και εγω αν και εγω χρησιμοποιησα πορτ μπεμπε και κουνια! Με το πορτ μπεμπε και εμεις καταβολευτυκαμε!Πηγαμε παντου και κοιμοταν παντου ο μπεμπουλης μου, και μεσα στο σπιτι επεισης οπου ειμασταν εμεισ και ο μπεμπουλης μαζι!

Βεβαια μεχρι περιπου 4 μηνων γιατι μετα δεν τον χωρουσε αλλο! χεχεχεχε! Τωρα (πεντε μηνων) εχω ανοιξει το παρκο,νωρις βεβαια το ξερω αλλα καποιες ωρες που πρεπει να κανω καποιες δουλειεσ ειναι το ποιο ασφαλες μερος να μεινει μονος του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια εμένα από την αρχή κοιμόταν στην κούνια μια χαρα. Δεν μπήκα στη διαδικασία να πάρω λίκνο, τζάμπα λεφτά τα θεωρώ. Την ημέρα την είχα στο πορτ μπεμπε στο σαλόνι για να ακούει φασαρία (να καταλάβει την ημέρα). Με το καλό το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΙΟΑΝΝΟΥΛΙ με το καλό κοριτσάκι μου.

Το πορτ-μπεμπέ και εγώ δεν το θεωρώ βολικό. είναι πολύ μικρότερο από μία καλαθούνα. Η καλαθούνα είναι σχεδόν διπλάσια.

Με το καλό να ξεκινήσεις το ψάξιμο για το δωματιό του μωρού σου. Ψάξε καλά και κάνε έρευνα γιατί υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές. Εγώ τρελάθηκα με τις διαφορές. Κοίτα καλύτερα σε βιοτεχνίες. Εγώ βρήκα βιοτεχνία με τις ίδιες κούνιες ακόμα και μέσα στο λητω και ήταν στις μισές τιμές.

Φιλάκια πολλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

DESPOG ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ Κ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!

ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Η ΗΛΙΚΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ!!!!!!ΧΙΧΙΧΙ!!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΦΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ...

ΑΝ ΤΟΥ ΦΟΡΑΣ ΨΙΛΟ ΚΟΡΜΑΚΙ-ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ Η ΜΙΑ ΠΙΚΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..

ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΑΛΑ ΗΛΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!!!!!

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΑΠΡΙΛΗ-ΜΑΗ-ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!! ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...