Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ "ΑΤΥΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ".


Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια. Στις 23/12 έμαθα ότι είμαι έγκυος, με την πρώτη μας προσπάθεια. Ακόμη δεν περίμενα περίοδο αλλά μου είχε καρφωθεί ή ιδέα ότι είμαι έγκυος - Χοριακή 23/12, 67 μονάδες. Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Τα όνειρα που έκανα γι' αυτό το μωράκι ατέλειωτα. Στις 25/12 άρχισα να έχω λιγάκι αίμα, όταν πήγαινα στην τουαλέτα βασικά. Το ίδιο βράδυ το αίμα ήταν πιο σκούρο, καφέ θα το έλεγα. Μεσα στην όλη γκαντεμιά μου, έπεσα και στις γιορτές!!! Που να βρω γιατρό. Τηλεφωνικά πήρα τα UTROGESTAN, 2 την ημέρα ώσπου να τελείωσει το κουτί. Το αίμα σταμάτησε σε 2 μέρες. Στις 29/12 ξανακάνω χοριακή 2200 μονάδες. Παρά το ότι η χοριακή είχε ανέβει, κάτι μέσα μου ρε κορίτσια μου έλεγε πως κάτι δεν πάει καλά. Τις μέρες που είχα λίγο αίμα, κάποια στιγμή με πόνεσε πολύ δυνατά η κοιλιά μου, όπως όταν πονάμε στην περίοδο. Ενώ κράτησε μια στιγμή, τότε ήταν που ένοιωσα ότι έσβησε το όνειρο. Όταν εξετάστηκα από τον γιατρό μου στις 12/1, δυστυχως επιβεβαιώθηκα. Ενώ υπήρχε ο σάκος, ενώ το στήθος μου ήταν πρησμένο και έιχα γενικά συμπτώματα εγκυμοσύνης (συχνοουρία πολύ, μικροζαλάδες και λιγους εμετούς), το έμβρυο δεν είχε καλό σχήμα, σαν να είχε ξεκινήσει να δημιουργείται και ξαφνικά σταμάτησε. Φυσικά δεν υπήρχε και καρδιακή λειτουργία. Τότε θα πρέπει να ήμουνα 6 εβδομάδων (λέω πρέπει γιατί ο κύκλος μου δεν είναι πολύ σταθερός). Έκανα απόξεση στις 14/1, όλα δόξα το θεό πήγαν καλά, όταν σταμάτησε το αίμα, ο γιατρός μου που με εξέτασε είπε ότι η μήτρα επανήλθε, ότι είμαι καθαρή και ότι από την επόμενη περίοδο μπορώ να ξαναπροσπαθήσω.

Η ερώτησή μου είναι : με όλα αυτά που διαβάζω για "καρυότυπο, θρομβοφιλία, natural killers, μύλη κύηση" κ.τ.λ. έχω καταφοβηθεί. Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό που έφταιξε ήταν μάλλον χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Ο προγεννητικός μου έλεγχος ήταν καλός. Παρά το ότο ο γιατρός ήταν καθησυχαστικός, εγώ θέλω να το ψάξω το θέμα. ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ? ΝΑ ΚΆΝΩ ΌΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΤΩΝ ΕΞΕΤΆΣΕΩΝ ή ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΏ ΣΤΟ ΟΤΙ ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ?

Δεν υπάρχει μέρα που να μην κλαίω για την χαμένη μου ψυχούλα....Προσπάθώ να μην το δείχνω αλλά πονάω πολύ. Κατηγορώ τον εαυτό μου γι' αυτό που μου συνέβη, αν και δεν πρέπει γιατί απ' οτι διαβάζω δεν είμαι η μόνη που της έτυχε κάτι τέτοιο....

Τώρα μου καρφώθηκε η ιδέα μήπως και ήταν "ΜΥΛΗ ΚΥΗΣΗ". Πως μπορώ να καταλάβω αν ήταν κάτι τέτοιο? Απλά σας αναφέρω ότι μετεγχειρητικά όλα πήγαν καλά, ότι μετά από λίγες μέρες όλα μου τα συμπτώματα υποχώρησαν, το στήθος μου έγινε σαν "ζελε" (σνιφ!) και η περίοδος μου που μου ήρθε σχεδον στην ώρα της έχει μεγάλη ροή, όπως πάντα. Απλά επειδή αυξήθηκε η χοριακή πολύ μέσα σε 1 εβδομάδα......Μήπως να κάνω καμία χοριακή να μου φύγει η απορία....?????????? Απλά φοβάμαι.

Συγνώμη που κουράζω όποια διαβάσει την ιστορία μου. Είναι η 1η φορά που τα βγάζω από μέσα μου και αυτό γιατί νοιώθω πως εδώ μέσα θα με καταλάβουν πολλές άλλες πονεμένες καρδούλες. Περιμένω απαντήσεις για τις απορίες μου "ΠΕΡΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ" και κυρίως αν είμαι στις περιπτώσεις περι "ΜΥΛΗΣ ΚΥΗΣΗΣ"

Περιμένω με ανυπομονησία.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα μου γεια σου,πολυ αγχος βρε κοπελα μου και δεν ειναι καλο,καλυτερα να ηρεμισεις για να ερθει και το μωρακι,κοιτα μυλη κυηση δεν μπορεις να ξερεις αν ηταν γιατι ο μονος τροπος για να το μαθεις ειναι η βιοψια πραγμα που δεν μπορει να γινει στην περιπτωση σου γιατι εισαι καθαρη οπως ειπες,παντως καλο θα ηταν για καθε γυναικα πριν αρχισει τις προσπαθεις να εχει κανει ενα προγεννετικο ελεγχο για να ξερει που βαδιζει,κοιταξε την υγεια σου,κανε τις ξετασεις σου και μετα ορμα ξανα για νεο μπεμπε,ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KORINA_LS ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ :)

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΕΣΥ...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ :( :(

ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ.

ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίνα γεια σου, καλώς ήρθες στο mammy! :)

Καταρχήν μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Σε καμία περίπτωση.

Κορίνα μου, ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα κι εγώ και μάλιστα δύο φορές.

Την πρώτη φορά άρχισε η αιμορραγία η οποία κατέληξε σε αποβολή (δε χρειάστηκα απόξεση) και τη δεύτερη φορά δεν υπήρχε καρδιακή λειτουργία και έκανα απόξεση. Και οι δύο φορές ήταν στην 6η βδομάδα. Την απόξεση την έκανα πέρσι τον Απρίλιο και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου έκανα εξετάσεις, οι οποίες τελικά έδειξαν ένα σύνδρομο, το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο, το οποίο έχει παρόμοια συμπτώματα με την θρομβοφιλία. Αντιμετωπίζεται με χορήγηση αντιπηκτικών (και κορτιζόνης κατά κάποιους γιατρούς) κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το ότι όλα όσα συνέβησαν σε μένα, ταιριάζουν κατά κάποιο τρόπο με αυτό που έπαθες εσύ, δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις κάποιο παρόμοιο πρόβλημα. Μπορεί όντως να'ναι ένα τυχαίο γεγονός, κάτι δεν πήγε καλά, δεν ήταν καλό το έμβρυο κλπ κλπ.. ευτυχώς η φύση τις περισσότερες φορές ξέρει τι κάνει.

Παρ' όλα αυτά, αυτό που θα σου έλεγα εγώ ως παθούσα είναι να μην μείνεις στο "τυχαίο γεγονός", στην ατυχία. Θα σου έλεγα πως είναι καλύτερο να κάνεις τις εξετάσεις αυτές και να βγουν καλές, παρά να μην τις κάνεις και κάπου παρακάτω να έχεις επανάληψη της 1ης φοράς. Μακάρι να είχα κάνει κι εγώ το ίδιο, πιθανόν θα'χα γλιτώσει την 2η αποτυχημένη και να'χα τώρα το πρώτο μου παιδί.

Το κόστος του πακέτου των εξετάσεων κυμαίνεται, ανάλογα που θα το κάνεις.

Εγώ πλήρωσα τον Ιούλιο γύρω στα 500 ευρώ στο ΙΑΣΩ. Το πακέτο αυτό ονομάζεται "εξετάσεις για καθ' έξιν αποβολές", δηλαδή εξετάσεις μετά από συνεχόμενες αποβολές. Συνήθως οι γιατροί μιλάνε για καθ' έξιν αποβολές όταν έχουν γίνει 3 συνεχόμενες αποβολές.

Επίσης πολύ αξιόπιστο είναι το εργαστήριο της πανεπιστημιακής κλινικής στο Γουδί. Εκεί επανέλαβα τον Νοέμβριο τις εξετάσεις που ήταν εκτός ορίων. Κι εκεί πληρώνεις, αλλά είναι πιο φτηνά από το ΙΑΣΩ.

Για τη μύλη κύηση που γράφεις δεν ξέρω τίποτα. Με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα τώρα βρήκα αυτό http://www.gyn.gr/forum/forum.asp?forum ... &page=last από τα οποία μου φαίνεται μάλλον απίθανο να'ταν η δικιά σου εγκυμοσύνη τέτοια περίπτωση, αλλά δεν είμαι και γιατρός..

Προσπάθησε να μην σε πιάνει πανικός με ότι διαβάζεις. Και να μην σου μπαίνει ιδέα ότι μπορεί να το έχεις. Κάνε μια κουβέντα με το γιατρό σου, ρώτα τον και γι'αυτό κι αν κρίνει απαραίτητο να κάνεις χοριακή, τότε κάνε.

Ό,τι χρειαστείς, μη διστάσεις να μου στείλεις μήνυμα, πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω όπως μπορώ.

Προσπάθησε να ηρεμήσεις, το ξέρω, δεν είναι εύκολο. Και κάτι ακόμα: μην προσπαθείς να το κρύβεις. Κάνεις μεγάλο κακό στον εαυτό σου κι είναι κρίμα. Μίλα, κλάψε, εκφράσου ελεύθερα! Πίστεψέ με, είναι πολύ σημαντικό. Τα καταπιεσμένα αισθήματα, όποια κι αν είναι αυτά, κάνουν μεγάλη ζημιά στην ψυχολογία μας και στην υγεία μας. Κι αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο σε πολλά πράγματα και φυσικά και στη γονιμότητά μας. Σου μιλάω εκ πείρας.

Μην απογοητεύεσαι... μπορεί τώρα να σου φαίνονται όλα βουνό αλλά δεν είναι... με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα γίνεις μανούλα. Να'σαι σίγουρη! :)

Φιλάκια πολλά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορινα μου,περσι τον Σεπτεμβρη επαθα ακριβως το ιδιο και εγω μονο που δεν χρειαστηκε να κανω αποξεση γιατι ηταν τελεία η αποβολή μου!

Ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι τυχαιο γεγονος απο τις 3 αποβολες και πανω χρειαζεται να το ψαξεις...

Μου ειπε λοιπον μολις καθαρισω εντελως να ξανααρχισω προσπαθειες και ετσι εκανα...και εμεινα αμεσως παλι εγκυος!Τωρα εχω ενα μπεμπουλη 7 μηνων.

Μην αγχωνεσαι τοσο θα δεις που ολα θα πανε καλά αυτη τη φορα.Απλα ετυχε την πρωτη φορα!

Ηρεμησε και θα δεις σε λιγο καιρο θα κρατας αγκαλια το μωρακι σου!!!

Πολλα φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Korina mou geia sou agapi mou...

Kai kalos mas vrikes...

Egw sou lew ksekinise gia mia nea prospatheia...

Wpos to les itane,,, atuxia agapi mou...

Thelw apla na min anxwnesai...

To eixen pathei kai mia fili mou auto akrivos...

Kai meta apo 3 mines eixen ksana minei egkuws kai exei kanei ena ugeiestato giokka...

Sou euxwme ola ta kalitera...

Kai o theos mazi sou agapi mou...

Filia apo mena...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ.

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΘΟΥΣΑ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ 11η ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΞΕΣΗ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΞΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 3ΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΜΕΙΝΑ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΡΟ. Ο ΝΕΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΦΙΛΙΚΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΙΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΕΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ Ε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια. Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις συμβουλές σας και τις ευχές σας. Μακάρι όλες να πιάσουν τόπο. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο μετά από ότι συνέβει να αποβάλλω τις φοβίες μου και τις ενόχές μου. Ξέρω ότι ο μόνος τρόπος να συμβεί αυτό είναι να κάνω ένα κατεβατό εξέτασεων. Να σας πω όμως την αλήθεια....Φοβάμαι. Φοβάμαι πως θα βρουν ότι κάτι έχω και θα γίνω ράκος.....

Πρέπει όμως να συνέλθω και να διώξω μακριά τις κακές σκέψεις. Πρέπει να αρχίσω να χαμογελάω ξανα για τον άντρα μου, που είναι ένας υπέροχος άνθρώπος και που κάθε φορά που με βλέπει να κλαίω, πονάει διπλά.

Θα προσπαθήσω να δω τα πράγματα αισιόδοξα. Θα με βοηθήσετε και εσείς σ' αυτό έτσι δεν είναι???? Φιλάκια πολλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

korina_LS μην απογοητεύεσαι!Πέρασα ακριβως τα ίδια με σένα..Με τη διαφορά οτι εμένα ήταν μερική μύλη κύηση...είχα φτάσει στην 9η εβδομάδα όταν ξαφνικά μου ανακοίνωσε ο γιατρός οτι ο σάκος ήταν πια ΑΔΕΙΟΣ...Πως είναι άδειος; φώναξα... αφου είχαμε δει το μωρο μου...ΠΕΘΑΝΑ!Μου είπε κάτι για χρωμοσωματικές ανωμαλίες, οτι το εξαφανισε ο οργανισμος μου, οτι συμβαίνουν αυτά και τα σχετικά που λένε σε καθε κοπέλα αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα...Ενιωθα τύψεις πιστεύοντας οτι κάτι δεν έκανα σωστα...Παράλληλα το ιδιο διάστημα είχα μια ίωση που ειχε κρατησει κοντα 1 μήνα!Το έριξα στην αντιβίωση που είχα πάρει, στο γιατρό που μου την έδωσε...Τα πάντα μου έφταιγαν...Εκλαιγα όλη μέρα...κάθε μέρα...

Μου έδωσε δύναμη όμως η αγάπη και η υποστήριξη των δικών μου ανθρώπων...που ήταν δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή....Στους δικους μου πλέον ανθρώπους συμπεριλαμβάνω και πολλά κορίτσια του mammyland γιατί με στήριξαν αφάνταστα πολύ!

Σχετικά με τη μύλη κύηση που ρωτάς το υλικό της απόξεσης δεν το στείλατε για βιοψία; Απο εκεί μόνο μπορει να φανει αν ήταν ή όχι...Αλλά μιας και ο γιατρός σου δεν ανησύχησε μην ανησυχεις ούτε κι εσύ...Είναι ένα τυχαίο γεγονός που μπορεί να συμβει στην καθεμια μας...

Εφοσον σου έδωσε το πράσινο φως για να ξαναπροσπαθήσεις, μην αργεις! (Εγω δυστυχως πρεπει να περιμενω κανα 8μηνο για να ξαναπροσπαθήσω!)Και προσπάθησε να αποβάλλεις τις φοβίες σου που πλέον μόνο άγχος προκαλουν...

Για οτιδήποτε χρειαστεις να ξερεις οτι είμαι στη διάθεσή σου...όπως και κάθε κοπελα του mammy!!!

Να είσαι σίγουρη οτι ολα θα πάνε καλά και θα κρατήσουμε όλες μας σύντομα τα μωράκια μας αγκαλιά!

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και ΠΙΣΤΗ πρέπει να έχουμε!!!

Εύχομαι να ακούσουμε σύντομα τα ευχάριστα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορινα μου καλωσηρθες στην παρεα μας!!!Λυπαμαι για οτι σου συνεβη και σε καταλαβαινω....δεν θα πω κατι διαφορετικο απο τα κοριτσια!Συμφωνω σε ολα!!

Να μην φοβασαι κοπελα μου τιποτα ολα θα πανε καλα απο δω και περα!!Οσο για τις εξετασεις...εγω σιγουρα θα εκανα χωρις φοβο γιατι ετσι θα ημουν σιγουρη και ησυχη οτι συνεχιζω καλα...γιατι καλυτερο πραγμα απο την προληψη δεν υπαρχει...ισα ισα αν υπαρχει κατι που δεν το νομιζω απλα για να σου φυγει η ιδεα,οτι και να ναι τελος παντων θα το αντιμετωπισεις και μετα ολα τελεια!!

Κοιτα μπροστα σκεψου αισιοδοξα!!!Δυστυχως ναι συμβαινουν κι αυτα...να εχεις πιστη και θεληση κι εμεις θα ειμαστε κοντα σου σε οτι χρειαστεις!!!Θα σε βοηθησουμε!!!

Εχεις εναν υπεροχο αντρα που σου συμπαραστεκεται!Μεγαλη ευλογια!Να σαι ευτυχισμενη λοιπον και ενωμενοι θα καταφερετε και το θαυμα!!!να στε καλα και ολα γινονται!!

Σε φιλω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ....ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΕΖΗΣΑ ΞΑΝΑ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.....ΣΤΗΝ 10Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΔΥΔΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ(ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ)ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ.ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΡΟΛΟΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΥΓΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΟ ΕΥΤΥΧΩΣ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΑΓΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ.ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ.ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίνα μου

μην χάνεις το χαμόγελο σου

και την πίστη σου.........

Ο Θεός θα σε βοηθήσει...

Σύντομα θα έχετε μωράκι και όόόόόλα θα έχουν ξεχαστεί.!

Μην ξεχνάς να αγκαλιάζεις τον άντρα σου,,,

ΜΑΖΙ θα τα καταφέρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορινα θα σου πω και εγω οτι και τα αλλα κοριτσια.....θετικη ενεργεια και ολα καλα θα πανε ...το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινεις μανουλα....μην αφηνεις να σε παρει απο κατω...ειναι τρομεςρα δυσκολο αυτο που περασες αλλα δεν θα βγαλεις τιποτα αν αγχωθεις....φιλακια πολλα...σου ευχομαι τα καλυτερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη μου Κορινα..κοιτα ποσα παραδειγματα εχεις μπροστα σου!!

Ενα απο αυτα κ εγω!! Μετα απο δυο αποβολες εκανα ενα γιο κ τωρα ειμαι ξανα εγκυος..

Ειδικα οταν δεν εχεις παιδι ο πονος κ οι αναμνησεις των γεγονοτων ειναι βαθια μεσα σου..Ποσο κλαμα εχω ριξει:(

Μετα το γιο μου ομως ολα περασαν στο παρελθον..Ποτε μα ποτε ομως δεν θα ξεχασω αυτα τα δυο μωρακια---αν κι ο γιατρος μου επεμενε οτι ειναι εμβρυα κι οχι μωρακια! --αν και τα εχασα αρκετα νωρις κ τις δυο φορες(6η -7η εβδομαδα)..Θαναι παντα στην καρδια μου..

Αλλα προχωραμε!! Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα που νιωθεις..κ φοβος κ απογοητευση..εγω ειχα αρχισει να γινομαι και ..προληπτικη!!

Δυστυχως τοτε ημουν κ πιο μικρη κ επεσα απο τα συννεφα..πιστευα οτι αυτα συμβαινουν μονο στους αλλους..

Μη στεναχωριεσαι..να εισαι αισιοδοξη..κι η Παναγιτσα μαζι σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίνα καλησπέρα κι από μένα!

Αυτό που θα σου πρότεινα και σε συνέχεια των όσων είπε ο γυναικολόγος σου, προσπάθησε να το ξεχάσεις.

Μία κακή στιγμή ήταν μόνο και τίποτα άλλο!

Το βράδυ κάνε μιά τρυφερή αγκαλιά τον άντρα σου και με αισιοδοξία και λαχτάρα ξεκίνηστε από σήμερα κιόλας προκειμένου να κρατάτε τοσ υντομότερο δυνατόν το bebe σας.

Γιατί αυτό σίγουρα θα γίνει!

Γιατί να το καθυστερείτε ?????

Σε λίγο καιρό μέσα από αυτή τη στήλη θα μας ανακοινώνεις τα ευχάριστα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να είστε καλά κορίτσια, όλες σας. Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας, μου δίνουν πολύ δύναμη και κυρίως με βοηθάνε να παίρνω δυνάμεις και να αισιοδοξώ για το μέλλον.

Είμαι από την Βέροια και βρίσκομαι σε κάποιο νησί του Αιγαίου εδώ και κάποιους μήνες. Δυστυχώς εδώ είναι δύσκολο να μοιράζομαι με κάποιες τις ανησυχίες μου, μιας και ακόμη δεν έχω αποκτήσει την απαιτούμενη "οικειότητα" με τις γνωριμίες μου εδώ. Ευτυχώς που έχω εσας να τα λέω!!! Ο καημένος ο άντρας μου έχει γίνει η "φιλενάδα μου", έχει μάθει τα πάντα που αφορούν εμάς τις γυναίκες, τα ξέρει πλέον πιο καλά και από τις κολλητές μου στην Βέροια.

Μακάρι.....μακάρι να πάνε όλα καλά από εδώ και στο εξής και κατά το καλοκαιράκι (τότε λέω θεού θέλοντος να βάλουμε μπρος) να σας ανακοινώσω τα ευχάριστα. Εύχομαι να τα λέμε συχνά, μη με ξεχάσετε εεεεεεε? Φιλάκια σε όλες και ο θεός να έχει πολύ όμορφα σχέδια για όλες μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ρωτησω κατι ρε κοριτσια.....υπάρχει περίπτωση στην πρώτη της εγκυμοσύνη να μην είχε κανενα πρόβλημα μια γυναίκα και στην 2η να απέβαλλε εξαιτίας προβλημάτων που αγνοεί, π.χ. θρομβοφιλίας, υψηλών ΝΚ και διαφόρων άλλων που διαβάζουμε εδω μέσα?

Μια γνωστή μου δεν είχε κανενα προβλημα στην 1η της εγκυμοσύνη, έμεινε έγκυος μετά από 4 χρόνια πολύ εύκολα και απέβαλλε στην 6η εβδομάδα. Ο γιατρός της είπε ότι ήταν τυχαίο γεγονός και δεν το έψαξε, βασιζόμενη στο ότι ήταν υγιείς και δεν είχε πριν προβλήματα. Μήπως πρέπει να κάνει ειδικές εξετάσεις γι' αυτά που αναφέρω παραπάνω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 months later...

πρίν 14 μερες μου συνεβη το ιδιο τελεια αποβολή χωρις απόξεση. Μετά από πόσο καιρό σου είπε ο γιατρός σου οτι μπορείς να αρχίσεις τις προσπάθειες για να ξαναμείνεις έγκυος; κάποιοι λένε αμέσως κάποιοι άλλοι σε 2-3 μήνες για αυτό σε ρωτάω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ 13Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑ! ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! ΣΚΕΨΟΥ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΠΟΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ! ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3 ΜΗΝΩΝ! ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ! ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

γεια σας κοριτσια!κι εγω ειχα μια ατυχη εγκυμοσυνη.αφου εκανα την αποξεση ξαναπροσπαθησαμε και μεσα σε εναμισι μηνα ξαναεμεινα και τωρα ειμαι στον 7ο μηνα.μην φοβαστε τιποτα προχωρηστε!3,5 χρονια προσπαθουσαμε αφου το ειχα παρει αποφαση οτι δεν μπορω να κανω μωρακι.πηγαμε καναμε ποσες εξετασεις αλλα δεν ειχαμε τιποτα.οι γιατροι μου ελεγαν οτι φτεει το ανχος.οντως κοριτσια μου,παιζει πολυ σημαντικο ρολο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...