Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΜΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ! ΒΟΗΘΕΙΑ!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ! ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ Κ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ 2 ΟΡΜΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΚ. ΑΠΟΡΙΑ! ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ;ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΥΧΟ; ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΔΕ ΞΑΦΝΙΚΑ; ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ 5 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ! ΚΑΝΕΝΑΣ;;; ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 92% ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ,ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 27ΕΚΑΤ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 33% ΤΗΝ 1Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ. ΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΔΙΟΡΘΟΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ; ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ! ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ;;; ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ;; ΞΕΡΩ ΓΩ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ 2Η ΓΝΩΜΗ. ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ! :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NANAS μου καλημέρα!

Δεν έχω παρόμοια εμπειρία, δεν μπορώ να σε βοηθήσω..

Σου γράφω για να σου ευχηθώ όλα μα όλα να πάνε κατ'ευχήν!

Και ναι, συμφωνώ και για 2η και 3η γνώμη.

Περιπτώσεις γιατρών που, ένεκα της εμπιστοσύνης που τους δείχνουν οι ασθενείς τους, τους οδηγούν σε λανθασαμένες και περιττές λύσεις, υπάρχουν πολλές! Ιδίως οι γυναικολόγοι που εκμεταλλεύονται την έντονη επιθυμία ορισμένων ζευγαριών για παιδάκι.

Δεν είναι όλοι ίδιοι όμως. Αυτό είναι το σίγουρο! Σου μίλησε για σπερματέγχυση ... Θα μπορούσε να σε οδηγήσει κατευθείαν στην εξωσωματική. Δεν ξέρω τι να πω..

Εύχομαι σύντομα να ξεμπλεχτείς και να κάνεις ότι χρειάζεται για να τα καταφέρεις!

Σε φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ????

ΠΑΝΤΩς ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ.ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩς ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NANAS ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ!!

ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 2Η ΚΑΙ ΓΙΑ 3Η ΓΝΩΜΗ!!

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ 4 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!:angry: ΕΛΕΟΣ!! ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NANAS θα σου πω και τη δική μου ιστορία για να υποστηρίξω οτι πάντα μια 2η γνώμη είναι απαραίτητη.

Εμείς περσι (μετά απο 3 χρόνια προσπαθειών) και αφού κάναμε εξετάσεις είχαμε βρεί οτι ο άντρας μου είχε ολιγοσπερμία και εγώ κάποιες συμφήσεις στις σάλπιγγες αλλά όχι σοβαρές. Μια φίλη μου σύστησε μια καλή γιατρό της οποίας όμως ο άντρας είχε ιατρείο για εξωσωματικές. Πήγα με όλες μου τις εξετάσεις και αμέσως - αμέσως μου είπε να μην προσπαθήσουμε άλλο και να ξεκινήσουμε άμεσα πρωτόκολλό για εξωσωματική. Ρωτούσα αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την ολιγοσπερμία και είπε οτι δεν αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία. Εγώ τελικά το έψαξα και αλλού και τελικά ήταν μόνο μια κιρσοκήλη την οποία εγχειρίσαμε και μετά απο 3 μήνες το ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΌΟΟΟΟ!!!!

Πιστεύω οτι δεν πρέπει να απογοητευόμαστε και να αγχωνόμαστε με την πρώτη γνώμη. Πάντα και μια 2η ή και 3η μπορεί να βοηθήσει καλύτερα.

Σου εύχομαι γρήγόρα να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουτε εγω έχω παρόμοια εμπειρία, δεν μπορώ να σε βοηθήσω..

Σου γράφω για να σου ευχηθώ όλα μα όλα να πάνε κατ'ευχήν!

Και ναι, συμφωνώ και για 2η και 3η γνώμη.

Ιδίως οι γυναικολόγοι που εκμεταλλεύονται την έντονη επιθυμία ορισμένων ζευγαριών για παιδάκι.

Δεν είναι όλοι ίδιοι όμως.Σου μίλησε για σπερματέγχυση? Θα μπορούσε να σε οδηγήσει κατευθείαν στην εξωσωματική? Δεν ξέρω τι να πω..

Εύχομαι σύντομα να εχεις καλα αποτελεσματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nana mou

me to kalo na ksemperdeuteis........

Oti kai an einai

tha to vreite kai tha to antimetwpisete...!

Min anysixeis katholou.......

.......arkei esy kai o agapimenos sou

na eisaste kala kai pareoula!!!

Kali epityxia!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να πάρεις δεύτερη γνώμη Νανά! Να επιλέξεις ένα γιατρό που θα είναι ο γυναικολόγος μιας κοπέλας από το περιβάλλον σου και να του πεις στα ίσα ότι χρειάζεσαι μία δεύτερη γνώμη και ότι τον επέλεξες διότι είναι π.χ. ο γιατρός της αδερφής σου ή της ξαδέρφης σου. Με αυτό τον τρόπο, θα αισθάνεσαι ότι δε θα σε εξαπατήσει, δεδομένου ότι θα ξέρει εκ των προτέρων πως πήγες σε αυτόν για δεύτερη γνώμη και ότι και αν σου πει, εσύ δεν θα επιλέξεις αυτόν καθότι έχεις γιατρό...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...