Μετάβαση σε περιεχόμενο

καρυοτυπος


Recommended Posts

Γεια σας! Είμαι καινουριο μέλος...Ειμαι 28χρονων και σε εξετάσεις που κάναμε για να βρουμε τα αίτια υπογονιμότητας βρήκαμε ότι έχω ισοζυγισμενες μεταθέσεις στα χρωμοσωματα 13 και 14 και ο άντρας μου έχει βαριά Ολιγοσπερμια... Κάναμε πρωτη προσπαθεια εξωσωματικής και μας είπαν ότι τα έμβρυα όλα φαίνονται παθολογικα και το αποδίδουν στο προβλημα που έχουν τα ωάρια μου...εχει προσπαθησει καμια με αντίστοιχο προβλημα?Να παω με δανεικά? Έχω απελπιστεί.... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσι μου,μια φίλη έχει ισοσταθμισμενη μετάθεση στο χρωμόσωμα 16,κάνανε επιλογή εμβρυων ,ευτυχώς είχε κάποια υγιή και έκανε διδυμα.Επειδη έχει μεταθέσεις σε δύο χρωμοσώματα ίσως για αυτό είναι πιο δύσκολο να πετύχεις υγιές έμβρυο,είναι καθαρά θέμα πιθανοτήτων εαν θα το πάρει το έμβρυο.Ποσα ωράρια συνολικά εκανες;και πόσα γονιμοποιηθηκαν και γίνανε εμβρυα;Εαν κάνεις αρκετά σίγουρα θα βγει και κάποιο υγιές, απλά επειδή έχει και ο σύζυγος πρόβλημα δεν ξέρω κατά πόσο τα γονιμοποιει ωστε να γινουν εμβρυα.Εγω θα έκανα άλλη μια προσπάθεια και εάν όλα τα έμβρυα πάλι βγαίναν με  πρόβλημα τότε θα άρχιζα να βλέπω εναλλακτικές.Σκεψου θετικά και μην απελπίζεσαι,θα τα καταφέρετε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...