Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χρήση κορτιζόνης


Recommended Posts

Χαίρετε. Θα ήθελα σας παρακαλώ μια γνώμη για τη συχνότητα χρήσης αντιηλιακού, κατά πόσο δηλαδή κάποιος θα πρέπει να σκέφτεται και πιθανότητα ανεπιθύμητων παρενεργειών αν αυτή είναι καθημερινή τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Ακόμα αν υπάρχει κάποια αντένδειξη χρήσης τους από γυναίκες που πρόκειται να συλλάβουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!

Εγω δεν θεωρώ πως υπάρχει κινδυνος απο την χρηση αντιηλιακών. Ισα ισα που ο ήλιος ειναι χειρότερος. Περσυ το καλοκαιρι που η γιατρος μου ηξερε οτι προσπαθουσαμε για μωράκι, δεν μου ειχε απαγορευσει κατι. Μιλάμε πάντα για τα κανονικα αντιηλιακά, όχι για αντιηλιακό λάδι με δεικτη προστασίας 6 για παράδειγμα. 

Σε καθε περιπτωση, εγω θα προτεινα να ρωτησεις στο φαρμακειο ή το γιατρό που εμπιστευεσαι ωστε να σου προτεινει ενα αντιηλιακό. Ισως και την αισθητικό σου, κι αυτες οι κοπέλες εχουν γνώση σε αυτά.

Η γιατρός μου εμενα που ειμαι εγκυος, μου προτεινε για φετος αυτη, μάλιστα αναγράφει οτι ειναι καταλληλη για εγκυους και στη συσκευασια: 

https://www.wecare.gr/vendors/frezyderm/frezyderm-active-sun-screen-sensitive-facebody-spf50-αντηλιακη-προσωπουσωματοσ-ενυδατωσησ-και-αντιγηρανσησ-150ml.htm?curr=EUR&gclid=CjwKCAjw-b-kBhB-EiwA4fvKrFr0jVVcsd68Ebh3f5H7CcKP9u7XB5itYS6UG78Wklm5_kO1D2hrsxoC9NIQAvD_BwE

Το καταστημα ειναι τυχαιο, ηταν το πρωτο αποτελεσμα στο google. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πολύ σημαντικό το ότι αναγράφεται η συγκεκριμένη προειδοποίηση έτσι οι έγκυες να το έχουν υπόψη ότι είναι ελεγμένο ως προς τα συστατικά ειδικά.

Ασχέτως αν δεν υπάρχει λόγος να είναι μια έγκυος γυναίκα υποψιασμένη αφού ο ήλιος μπορεί να είναι χειρότερος αν δεν υπάρχει προσοχή!

Πάντως καλό είναι και για άντρες αλλά και γυναίκες να έχουν μια ιδέα φαντάζομαι γενικά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντηλιακό κάθε μέρα και ανανέωση κάθε 2 ώρες εκτός αν ιδρώσεις ή μπεις στο νερό που θα το ανανεώσεις μόλις σκουπιστείς και στεγνώσεις. Απλά επέλεξε ένα αντηλιακό που να μην έχει σιλικόνη, parabens, χωρίς πολυακριλαμίδιο (PAM) και γενικά χωρίς πολλά χημικά. Εγώ χρησιμοποιώ κάθε μέρα μία αντηλιακή κρέμα του Murad για πρόσωπο και στην παραλία της heliocare τα pediatrics. Την πάτησα σαν χαζή την προηγούμενη εβδομάδα και πήρα μια κρέμα σώματος, την άπλωσα παντού κυρία και κοιτάω μετά και βλέπω τρίτο συστατικό PAM 😨 μπήκα για μπάνιο τρέχοντας! Λόγω επαγγέλματος έχω μία παραξενιά να κοιτάω πάντα ετικέτες και να αποφεύγω κάποια πράγματα, η συμβουλή μου, ρώτα τ@ν αισθητικο΄ σου ή τ@ν δερματολόγο σου. 

Άσχετα από το θέμα εγκυμοσύνης ή σύλληψης καλό είναι να προσέχουμε τι βάζουμε στο σώμα μας γιατί το δέρμα μας απορροφά τα πάντα όπως ακριβώς το έντερο μας. Η εταιρεία που σου συστήνει η @Mummy2beέχει κάποια πολύ καλά προϊόντα και για εγκύους και για παιδιά και την συστήνουν και δερματολόγοι. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...