Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική και υπερθυροειδισμός


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες, σας διαβάζω καιρό και μου λύνατε όλες τις απορίες. Τώρα όμως νιώθω ότι το θέμα μου είναι ιδιαίτερο κι έχω πελαγώσει.
Μετά από προσπάθειες 2 χρόνων και πλήρη έλεγχο και των δύο με εξετάσεις κτλ ο γιατρός μας κατέληξε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα. Είχαμε κλείσει λοιπόν ραντεβού με την επιτροπή και 3 ημέρες πριν κάνω κ τις τελευταίες εξετάσεις του θυροειδή που ζητάει η επιτροπή, όπου εμφανίζεται υπερθυροειδισμός και συγκεκριμένα νόσος του graves. Προφανώς και τρελαθήκαμε γιατί είχα κάνει ακριβώς 2 μήνες πριν εξετάσεις και ήταν όλα τέλεια. Η ενδοκρινολογος μου είπε ότι το πιθανότερο είναι να ήταν επιπλοκή από τον covid που πέρασα.

Το θέμα είναι ότι ενώ είπα ότι είμαι σε αγωγή και ότι εάν δε βελτιωθούν οι τιμές δε θα προχωρήσω σε ορμόνες όπως είχα προγραμματίσει με τους γιατρούς μου, στην επιτροπή με έκοψαν και μου είπαν να ξαναπάω τέλη Ιουνίου. Έχω αγχωθεί, δεν ξέρω τι να σκεφτώ, εάν θα έχει κάπως βελτιωθεί εώς τότε, εάν θα επιτρέπεται να προχωρήσουμε... Είχατε ανάλογες εμπειρίες; Οι γιατροί δε μου απαγόρευσαν τις ελεύθερες επαφές αλλά δεν έχει γίνει εδώ και 2 χρόνια θα γίνει τώρα με τέτοιες τιμές;
 

Συγγνώμη για το σεντόνι και ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...