Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπαθώ για μωρό


Recommended Posts

Γειά σας έχω ένα θέμα είμαι χάλια ψυχολογικά δεν μπορώ να μιλήσω σε κάποιο κλειστηκα στον εαυτό μου.....εδώ και καιρό προσπαθώ να κάνω μωρό τους τελευταίους μήνες είμαι σταθερή στον κύκλο μου μόνον τον περασμένο και τώρα έχω καθυστέρηση τον περασμένο είχα κάνει τεστ βγήκε θετικό σκιά όχι γραμμή και έκανα χωριακη βγήκε αρνητικό

Τώρα έχω 4 μέρες πάλι έκανα τεστ βγήκε θετικό αχνή γραμμή όσο και φαίνεται...τα υγρά μου είναι δυαφανες με καφεκοκκινες σταγόνες από το μεσημέρι έχω πόνους περιόδου ναι αλλά και τσίμπημα στο στήθος και στην δεξιά μου οοθηκη πέστε μου πως είσασταν εσείς τι συμπτώματα είχατε

Κάντε μια προσευχή να είναι θετικό κοπέλες μου

Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε 🙏❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κορίτσι μου,εύχομαι σύντομα να έρθει το επιθυμητό, αλλά να ξέρεις ότι η εγκυμοσύνη δεν δείχνει πάντα συμπτώματα από την πρώτη στιγμή,μην κοιτάς συμπτώματα,τα τεστ δεν είναι αξιόπιστα και πολλές φορές δείχνουν λάθος,καλύτερα να περιμένεις να έχεις μερικές μέρες καθυστέρηση και να κάνεις χοριακη κατευθείαν.Εγω έμεινα έγκυος μετά από εξωσωματικη ,δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα, ήμουν σίγουρη ότι απέτυχε.Τα συμπτώματα άρχισαν μερικές εβδομάδες αργότερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αχνή γραμμή που είχες δει στον προηγούμενο κύκλο μπορεί να ήταν γραμμή εξάτμισης. Τώρα η γραμμή ήταν ίδια με την προηγούμενη φορά?

Τα συμπτώματα εγκυμοσύνης έχουν πάντως πόνους περιόδου και το αιματάκι που είδες ίσως ήταν αίμα εμφύτευσης. Κάνε άλλο ένα τεστάκι αφού έχεις και 4 μέρες καθυστέρηση.

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 8 μήνες να κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου 😍 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...