Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σπερματέγχυση


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, παρακολουθώ καιρό τη σελίδα, και ταυτίζομαι κ εγώ με τις περισσότερες απο εσάς! Συγχαρητήριααα σε όσες τα εχουν καταφερει και κουραγιο και αισιοδοξία σε ολες τις υπολοιπες εύχομαι! Προσπαθούμε 2 χρόνια για παιδάκι με τον άντρα μου, και ενώ όλες οι εξετάσεις μας είναι πολύ καλές, ακόμα δεν έχει ερθει... Πλέον έχω σχεδόν στερέψει απο δυνάμεις και κουράγιο, αλλά προσπαθώ να μην τα βάζω κατω! Έχουμε κάνει ήδη μία σπερματέγχυση (χωρίς φάρμακα) που απέτυχε, και θέλουμε τώρα να κάνουμε ακόμη μία με φάρμακα αυτη τη φορά. Σκέφτομαι οτι θέλω να πάω σε άλλον γιατρό αυτή τη φορά, έχει καμία κοπέλα να μου προτείνει απο δική της εμπειρία καποια/ο γυναικολόγο στη Θεσσαλονίκη που να εξειδικεύεται σε αυτα; Σας ευχαριστω πολυ!
 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσι μου,στη Θεσσαλονίκη έχει πολλά κέντρα που εξειδικευονται σε θέματα υπογονιμοτητας,γνώμη μου να πας εκεί και όχι κάπου τυχαία.Σε ενα απο αυτα πηγα και εγω.Υπαρχουν πολλοί και αξιόλογοι γιατροί,κάνε μερικά ραντεβού να δεις ποιος σου εμπνέει εμπιστοσύνη.Και μην παρασύρεσαι από τον ποιος πέτυχε και ποιος όχι,δεν είναι όλοι οι οργανισμοί το ίδια ούτε και τα προβλήματα τους.Εγω έκανα 2 σπερματεγχυσεις και απέτυχαν.Φιλη έμεινε με τη δεύτερη.Εγω τελικά έκανα εξωσωματικη ,η τρίτη εμβρυομεταφορα οδήγησε στη μπέμπα μου,είναι 1,5 μηνών τώρα και μας έχει μαγέψει.Ευχομαι καλή επιτυχία και σύντομα να έχεις ένα ή και περισσότερα μωράκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...