Μετάβαση σε περιεχόμενο

PONOS MONO STO ENA STITHOS?!?!?


Recommended Posts

geia sas koritsia!!

sas exei tyxei to eksi:eimai sxedon sth mesh tou kiklou...se kamia 15aria meres tha adiathethsw dhl. kai edw kai 4 meres ponaei to ena mou sththos mono to allo tipota.. kai malista sth thili, de mporw na pw oti exei pristei idiaitera alla ponaei arketa otan to akoumpaw, akoma kai otan vazw to soutien! Exw akousei oti deigma egkumosinhs einai to ponemeno kai prismeno stithos alla fantazomai oses to exoun viwsei anaferontai kai sta 2 swsta??

as mou pei kapoia kopela an ponage mono to ena, giati mou fainetai periergo...

filia, eyxaristw!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΚΑΘΥΑΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ! ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ... ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ...:silly: ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΛΕΣ ΑΣΕ ΜΠΕΡΔΕΜΑ... ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή aggelina78, νομίζω πως στη θέση σου θα τηλεφωνούσα στο γυναικολόγο μου να του αναφέρω το γεγονός. Κάνε ένα κόπο να ενημερώσεις το γιατρό που σε παρακολουθεί! Ενδέχεται να είναι εκδήλωση άγχους, αν και σου εύχομαι ολόψυχα να είναι σύμπτωμα εγγυμοσύνης! Παρεπιπτόντος, η κουμπάρα μου, στην τρίτη της εγγυμοσύνη, είχε όλα, μα όλα τα συμπτώματα (ναυτία, καούρες, ζάλη, πρήξιμο στήθους) από το επόμενο πρωϊνό της σύλληψης!!! Μάλιστα! Ενδεχομένως να σας φαίνεται απίστευτο, όπως και σε μένα όταν το πρωτοάκουσα, ωστόσο δεν είχε κάποιο λόγο να μου πει ψέματα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αngelina γεια σου!!

Κάθε φορά που περίμενα περιόδο το στήθος μου πόναγε 1-2 μέρες πριν και πρηζόταν λιγάκι. Μετά μου ερχόταν και ήταν όλα φυσιολογικά πάλι! Την τελευταία φορά λοιπόν τον Δεκέμβρη, μετά τις 30 ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και πόναγε πάρα πολύ, σε σημείο να μην μπορώ ούτε να το αγγίξω. Με ενοχλούσε το σουτιέν, με ενοχλούσε αν δεν φόραγα, γενικά ήταν μια δύσκολη κατάσταση!Και το γύρω και η θηλή! Και για αρκετές μέρες! Στο μεταξύ με έπιαναν και κάποια πονάκια στην κοιλιά και σκεφτόμουν ότι θα μου έρθει πάλι!! Στις 40 μέρες λοιπόν, και ενώ η ακατανόμαστη δεν είχε έρθει έκανα ένα τεστ φαρμακείου και μου έβγαλε το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα!! Βέβαια έχω ήδη αλλάξει 1 με 2 νούμερα σουτιέν τώρα που είμαι στις 16 εβδομάδες!

Ο κύκλος μου είναι λιγάκι μεγαλύτερος, από 30 -40 μέρες λόγω πολυκυστικών.. Εύχομαι να έχεις και σύ λοιπόν το αποτέλεσμα που επιθυμείς! Και μια συμβουλή.. Μην αγχώνεσαι και θα έρθει εκεί όπου δεν το περιμένεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμβαινει να ποναει μονο το ενα στηθος,εμενα αρκετες φορες πριν την περιοδο μου εχει συμβει ,και αλλες παλι και τα δυο.Ευχομαι σε σενα να ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...