Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επίτευξη εγγυμοσύνης μετά από λαπαροσκόπηση??


Recommended Posts

Καλησπέρα!:)

Είμαι νέα στο site και θα ήθελα να εκφράσω την αγωνία μου!

Μετά από 3 χρόνια άκαρπων προσπαθειών με το σύζυγο για τεκνοποίηση, έχοντας ολοκληρώσει μεγάλο κύκλο εξετάσεων (ορμονικό έλεγχο, έλεγχο προγεστερόνης, τεστ ωορηξίας, γυναικοογικό υπέρηχο, σαλπιγγογραφία, σπερμοδιάγραμμα συζύγου) προχώρησα σε λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση πριν από 2 περίπου μήνες. Αφαιρέθηκε σοκολατοειδής κύστη από την αριστερή ωοθήκη και διανύω το στάδιο παύσης περιόδου, (για 3 μήνες), κατόπιν χρήσης ένεσης Αrvekap.

Αναρωτιέμαι, αν μας διαβάζει κάποια μανούλα που υποβλήθηκε σε θεραπευτική λαπαροσκόπηση και έμεινε έγγυος μετά από τη θεραπεία!!

Σας ευχαριστώ!:)

Αναστασία, 33 ετών, Θεσσαλονίκη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ.

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΣΗ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2008 ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008. ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ!!! ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!:) ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή μου Τόμα σε ευχαριστώ πολύ για το τόσο ευχάριστο μήνυμα!! Δε φαντάζεσαι τι κουράγιο πήρα διαβάζοντάς το! Εύχομαι να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΕΝΕΣΕΙΣ:P ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ!!:) ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο Αναστασια...Κι εγω το 2004 υπεβληθησα σε αφαιρεση δερματοειδους κυστης και πλαστικη ωοθηκων...(Drilling)...οι ωοθηκες μου ηταν υπερμεγεθης και γεματο κυστες...

Εγω δεν εκανα αυτην την ενεση με την οποια σου κοβεται η περιοδος αλλα μετα απο 4 χρονια (2008) διεγνωσθη υδροσαλπιγγα...

Να μην στα πολυλογω τον Ιουνιο του 2008 -κι ενω ειχα χωνεψει οτι θα κανω εξωσωματικη- εμεινα εγκυος στην ζουζουνα που την περιμενω να γεννηθει τωρα σε λιγες μερες...

Ελπιζω να σου δινω κουραγιο...Παρα το βεβαρημενο ιστορικο μου εμεινα εγκυος και προσπαθω να υπενθυμιζω σε ολες οσες περασαμε παρομοια...οτι ποτε μα ποτε δεν ξερεις...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ....ΠΑΝΙΚΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα ο γιατρός μου έκανε μόνο μία ένεση, στο τέλος Δεκεμβρίου. Δύο εβδομάδες αργότερα, στις 14 Ιανουαρίου, ξεκίνησα να έχω κανονική αιμοραγία περιόδου, ωστόσο χωρίς πόνους. Η αιμοραγία διήρκησε 12 μέρες και ο γιατρός μου είπε πως ήταν η φυσιολογική αντίδραση στην ένεση. Από τότε πέρασε ένας μήνας και νομίζω πως όλα πάνε όπως πρέπει... Ειδικά οι εξάψεις! Με το σύζυγο προσπαθούμε να το διασκεδάσουμε! Στα καλά καθούμενα ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να πάρω αέρα ή αν είμαι ξαπλωμένη ξεσκεπάζομαι...Τουλάχιστο χαίρομαι που η ένεση έπιασε. Να σου πω όμως Τόμα μου, κέρδισα και κάτι άλλο από αυτή τη διαδικασία: 3 χρόνια, κάθε φορά που ερχόμασταν σε επαφή με το σύζυγο, σκεφτόμουν αν θα κατάφερνα να μείνω έγγυος. Ειλικρινά, αυτό ήταν μια σκέψη που δεν έφευγε ούτε μία μέρα από το νου μου, όσο κι αν προσπαθούσα! Απίστευτο? Ενώ τώρα, καθώς δεν έχω περίοδο, ερχόμαστε σε επαφή όταν το θέλουμε και όχι όταν πρέπει..Ξένοιασα κατά κάποιο τρόπο. Εκπίζω να συνηθίσω σε αυτό και να συνεχίσω έτσι όταν ξαναέρθει με το καλό η περίοδος, γύρω στο Μάϊο σύμφωνα με το γιατρό μου.

Σε ευχαριστώ και πάλι! Εύχομαι όλα να σου πάνε κατ΄ευχήν και να ακολουθήσουμε το δρόμο σου και οι υπόλοιπες κοπέλες που προσπαθούμε να γίνουμε μανούλες! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή Αννιώ ευχαριστώ και σένα για το μήνυμα! Πραγματικά, παίρνω δύναμη και κουράγιο από τα ελπιδοφόρα μηνύματά σας! Σου εύχομαι καλή λευτεριά! Όλα να πάνε καλά! Για όλες μας! Για τις μανούλες που μεγαλώνουν ήδη τα μωράκια τους, για τις "προσεχώς" μανούλες ( ;) )και για εμάς τις υπόλοιπες που με λαχτάρα περιμένουμε το ευτυχές γεγονός! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Αναστασια!και εγω εκανα την λαπαροσκοπηση και θεραπεια 6 μηνες με τις ιδιες ενεσεις με εσενα.εγω ειχα ενδομητριωση.περιμενα και 2 1/2 μηνες μεχρι να ξαναρθει η περιοδος και τωρα βρισκομαι στον δευτερο κυκλο και ελπιζω.λεγεται οτι οι περισσοτερες γυναικες συλλαμβανουν μεσα στους επομενους 5 μηνες κατα μεσο ορο.μακαρι να ειναι ετσι και για μας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα αγαπητή mvro!

Σ'ευχαριστώ πολύ, σου εύχομαι να συλλάβεις άμεσα! :) Προσωπικά είμαι στο στάδιο δράσης της Arvekap, προσπαθώ να δω θετικά το ζήτημα, όπως είπα και στο γιατρό μου κάνω test drive για την κλιμακτήριο.. Βέβαια, δε σου κρύβω πως αγωνιώ για την εξέλιξη και περιμένω με ανυπομονησία το καλοκαίρι που θα επανέλθει ο κύκλος μου... Ο γιατρός μου είπε πως θα μου αφήσει ένα περιθώριο μέχρι τα Χριστούγεννα και αν δεν έρθει το επιθυμητό θα προχωρήσουμε σε εξωσωματική. Είδωμεν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

13/11/08 itan i prwti mou periodos

meta tin laparoskopisi stin mitra

(kai to diastima apoxis)

kai 20-25/11/08 SYLLAVAME

to sporaki mas...!!!

Toso koulo pou den to pisteve oute o giatros!!!

Kati magiko symbainei...

Gnwrisa arketa koritsia sto Iasw

(me xeitourgeia paromoia)

kai polles kataferan to mwraki tous amesa...

Isws epeidi DEN to pistevoun oi giatroi

kai mas to vgazoun apo to myalo...!

Kali epityxia!

Xamogela!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marimari σ΄ευχαριστώ τόσο πολύ, πόσο χαρά πήρα από το μήνυμά σου, πολύ αισιόδοξο!!!!!!! Όλα τα κορίτσια σας ευχαριστώ, τόμα, αννιώ, mvro (θα έρθει και σε σένα, υπομονή!), να είστε καλά, ίσως τελικά αυτή η αναμονή να μας ωριμάζει περισσότερο!

Χαίρομαι για όλα τα κορίτσια που μένουν έγγυες, όλες να είναι γερές, να φέρνουν στον κόσμο υγιέστατα μωράκια και να τα μεγαλώνουν με αγάπη σε αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον!

Σας μιλώ ειλικρινά, ποτέ μα ποτέ δεν ένιωσα ζήλια σε αυτό το θέμα, κάθε φορά όμως που ακούω για κάποια γνωστή μου ότι έμεινε έγγυος σκέφτομαι κατευθείαν ότι για να καθυστερεί να έρθει σε μένα υπάρχει κάποιος λόγος και προσεύχομαι στην Παναγιά να μου δώσει υπομονή! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...