Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα. Θέλω να ρωτήσω, αν τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης εμφανίζονται αμέσως μόλις γίνει η εμφύτευση, όπως συχνοουρία, αλλαγή στις θηλές, κ.α. Επίσης περιμένω να αδιαθετήσω αλλά έχω έντονους πόνους στις σάλπιγγες και τραβήγματα στην κοιλιά. Η ωορρηξία μου έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ήρθα και σε επαφή με τον άντρα μου, αλλά έχω και τα δέκατα που εμφανίζονται πριν αδιαθετήσουμε. Ξέρω ότι αυτοί οι πόνοι μπορεί να μην είναι και τίποτα αλλά μπορεί να σημαίνουν και εγκυμοσύνη; Ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα Dina,

αν καιείμαι μικρό διάστημα στο φορουμ , έχω καταλάβει ότι τα πάντα στην κάθε γυναίκα είναι διαφορετικά-- αρχίζοντας από τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης..Δεν έχω βρει καμία που να έιχε ακριβώς τα ίδια με την άλλη.Σε άλλες γυναίκες εμφανίζονται άμεσα σε άλλες όχι..Εγώ πριν διαπιστώσω την εγκυμοσύνη μου είχα επί μια εβδομάδα πόνους χαμηλά σαν να επρόκειτο να αδιαθετήσω ενώ τις προηγούμενες δύο εβδομάδες ήταν φοβερά πρησμένοι οι μηροί μου σαν να είχα πάρει 5 κιλά..Υπομόνή!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Αρχικά μην αγχώνεσαι!! Υπάρχουν στο φαρμακείο τεστ που δείχνουν ως και πέντε μερες μετα την σύλληψη. Σου προτείνω να πάρεις ένα τέτοιο. Τα συμπτώματα πολλές φορές μπορεί να είναι καθαρά ψυχολογικά. Τα πονάκια χαμηλά είναι σύμπτωμα αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Εγώ άρχισα να τα έχω μία εβδομάδα πριν την περίοδο που φυσικά δεν ήρθε. Το ίδιο και το στήθος. Κάνε υπομονή λίγες μέρες ή κάνε το τεστ. Καλή τύχη!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ντίνα μπορώ να πω ότι τα συμπτώματα που αναφέρεις τα είχα κι εγώ, και όντως ήμουν έγκυος (και μάλιστα με την πρώτη φορά που λένε!).Δεν προλάβαμε να αρχίσουμε τις προσπάθειες και σταματήσαμε!!!

Πάρε ένα τεστ ή κάνε μια χοριακή για επιβεβαίωση.

Ποτέ δεν ξέρεις.

Εάν το επιδιώκεις, ελπίζω να βγουν θετικά και τα 2!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...