Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενδυση μωρου! Help!


Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα! Ειμαι στον 5ο μηνα εγκυμοσυνης κ τελος Ιουνιου γενναω. Ξερω πως στο μαιευτηριο για το μωρο θελουν χοντρη κουβερτουλα κ μακριμανικα φορμακια! Θελω ομως να ρωτησω εαν το μωρο γενικα το καλοκαιρι θα φοραει μακριμακα φορμακια ή θα φορασει κ καλοκαιρινα! Δηλαδη τι να του ψωνισω απο θεμα ρουχαλακια μιας κ θα ειναι νεογεννητο!?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Αναστασια.Τα μωρα τις πρωτες ωρες τις ζωης τους κρυωνουν γιατι εχουν συνηθησει να ζουν μεσα σε 37 βαθμους. Ομως μολις προσαρμοστουν στον εξω κοσμο ζεστενονται πιο πολυ απο εμας. Θα χρειαστεις σιγουρα και καλοκαιρινα φορμακια αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να τα βρεις ακομα στα μαγαζια.Τα μακρυμανικα που θα παρεις για τις πρωτες ωρες φροντισε τουλαχιστον να ειναι βαμβακερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναστασια μου εγω γεννησα 19 ιουνιου και στο μαιευτηριο μου ζητησαν καλοκαιρινο φορμακι και δε με αφησαν ουτε εσωρουχο να του φορεσω (ειχε βεβαια αρκετη ζεστη).

να αγορασεις καλοκαιρινα φορμακια αλλα και κανα δυο μακρυμανικα αλλα βαμβακερα που λεει και η natural.μη ξεχασεις τα καλτσακια γιατι καλο ειναι τα ποδαρακια να μενουν ζεστα και μπολικες βαμβακερες πανες που θα τις χρησιμοποιησεις σαν κουβερτουλες.

σου ευχομαι με το καλο και καλες αγορες:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ...ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΝΕΗ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ...ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία, από εμπειρία θα σου πρότεινα να προτιμήσεις κοντομάνικα ζιπούνια για το μωρό σου.

Όσο για την κουβέρτα, αναλόγως τον καιρό εκείνες τις ημέρες. Ίσως χρησιμοποιήσεις και πικέ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια εγω ειχα γεννησει μεσα Μαιου και στην κλινικη μου το εφερναν το μωρο μονο με τα εσωρουχα και τυλιγμενο με πανουλες.εξαρταται απο τον καιρο ,οπως ειπαν τα κοριτσια θα χρειαστεις φορμακια,καλτσακια και πανες σιγουρα,εγω ειχα αμανικα ολοσωμα ζιπουνακια,αλλα το καλοκαιρι με την πολλη ζεστη το ειχα το μωρο γυμνο μονο με παμπερς,εξαρταται παντα ομως τι θα σου λεει ο παιδιατρος,γιατι καθε μωρο ειναι διαφορετικο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...