Μετάβαση σε περιεχόμενο

δεν χαιρεται το γευμα του!!!


Recommended Posts

ο μικρος μου ειναι 31 ημερων.εδω και μια βδομαδα κι αφου εχουμε αλλαξει 3 γαλατα λογω δυσκοιλιοτητας οταν τρωει γυρω στα 70mlαρχιζει και κλαιει,σφιγγεται και κοκκινιζει.του δινω πολυ ελαφρυ γαλα κι ενα σιροπι για τους κολικους,αλλα τιποτα.πειναει ομως δεν μπορει να φαει-βοηθεια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ. 8ΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΔΙΝΑ Κ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ.ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ....ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ... ΤΙ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι'εμενα το εκανε καποια στιγμη αυτο, ηταν περιπου 4 μηνων, και η παιδιατρος μου ειπε να του αραιωσω λιγο το γαλα... μετα το επινε πολυ καλυτερα... εγω του δινω απο την αρχη το almiron...

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατ αρχας ειμαι νεα εδω και δεν ξερω πως να σας στειλω τις ευχαριστιες μου που μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε-του εχω δωσει μεχρι τωρα frisolac,almiron pepti kai twra dinw nan sensitive-ελπιζω να φανει το μηνυμα μου γιατι ειμαι ασχετη στο site!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααλικη μου καταρχήν καλωσόρισες και να χαίρεσαι τον μπέμπη σου!

Μήπως το κλάμα του που το μεταφράζεις σε πείνα είναι από τους κολικούς? Λέω εγώ.. ίσως χορταίνει και απλά κλαίει εκείνη την ώρα από τα πονάκια και σφίγγεται γιατί δεν μπορεί να ενεργηθεί.

Κι εμείς περάσαμε μια παρόμοια φάση με τη δική μου όταν ήταν 3 μηνών. Σταματούσε να τρώει στα 60 ml κι έκλαιγε. Όταν σταματούσα να την επιμένω να φάει, σταματούσε και το κλάμα. Το ζόρι της ήτανε ότι χόρταινε και με τα 60 ml (πράγμα αδιανόητο για μένα) κι εγώ συνέχιζα να έχω το μπιμπερόν στο στόμα. Αντιδρούσε.

Από αυτά που έχω ακούσει, όταν το παιδάκι αρνείται να φάει, αρκετοί παιδίατροι κάνουν εξετάσεις για ουρολοίμωξη.

Ο δικός μας δε ζήτησε να της κάνουμε γιατί δεν είχε γενικότερη ανησυχία. Έτρωγε... Αυτά που έχουν ουρολοίμωξη συνήθως αρνούνται να κατεβάσουν και μία σταγόνα! Σου το λέω από αυτά που έχω ακούσει.

Δεν ξέρω γλυκιά μου, κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό.

Και να σε ρωτήσω και κάτι άλλο?

Κάθε πότε ενεργείται? Πως είναι οι κεννώσεις του?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...