Μετάβαση σε περιεχόμενο

ενδιαφερον... προστατευω?


Recommended Posts

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ!!!!!!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποιος θα επιστρέψει σε αυτή την μικρούλα πίσω τα χαμένα της παιδικά χρόνια;;;:angry: :angry: :angry: Ούτε η φυλακή ούτε ο θάνατος είναι αρκετά για αυτόν τον $%&*@#.Μόνο να τον βασανίζουν συνέχεια του αξίζει!!!:angry: :angry: :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:angry: Φοβερα ολα αυτα που συμβαινου!!!Εχω χασει το μυαλο μου δεν ειναι δυνατον να κανουν τετοια πραγματα σε αυτα τα κορμακια!!!!!!!!!!

Δεν θελω να αναφερθω ειλικρινα στο τι θα εκανα αν ημουν στην θεση αυτων των γονιων :angry: :angry: :angry: :angry: και δεν θα με ενοιαζε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τοσο αθωα αυτα τα πλασματακια να νιωθουν την ασχημια και την βρωμια που κρυβουν καποιοι ανθρωποι μεσα τους τοσο μικρα που γι αυτα η ζωη και η ψυχουλα τους ειναι λουλουδια βαμβακι!!!ειναι μωραααααααααα απιστευτο!!!!!!

Ειμαι θυμωμενη ειναι τοσο μα τοσο μικρη λεξη για να εκφρασω αυτο που αισθανομαι...:angry:

Ο Θεος να σωσει τους αθωους...απο την βρωμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειλικρινα δεν ξερω τι να πω. Δεν καταλαβαινω πως το κανουν αυτο το πραγμα σε παιδακια και ακομα και σε βρεφη πολλες φορες. Πραγματικα τους σιχαινομαι αυτους αλλα και αυτους που βλεπουν η και μονο σκεφτονται τετοια σιχαμερα πραγματα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια τιμωρια ανταξια αυτων που εχουν κανει σ αυτες τις ψυχουλες κ σ αυτα τα κορμακια. Λυπαμαι που γινομαι τοσο κακια και ριχνω το επιπεδο μου αλλα εδω επρεπε να υπαρχει ακομα η ηλεκτρικη καρεκλα κ λιγα που λεω. Δεν υποφερεται η κατασταση ας κανουν κατι πια τοση ανωμαλια στον κοσμο και να μενει ανεξελενκτη ημαρτον πια εχω βγει απ τα ρουχα μου. Τον τελευταιο καιρο εχει παραγινει το κακο και συνεχεια τετοια ακουμε. Μα καλα σε τι κοσμο ζουμε και σε τι κοσμο φεραμε τα παιδια μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενα ρητο λεει να μην εχεισ εμπιστοσυνη ουτε στο κ...

καλο ειναι να μην δειχνουμε εμπιστοσυνη σε κανεναν εχει παιξει σκηνικο με την ανηψια μου στην θαλασσα με ενα παππου που πηγε να τησ χαιδεψει το μπουτι το τι εγινε δεν περιγραφεται.....ελεοσ πλεον με την ανωμαλια:angry:

δεν ξερεισ απο που να φυλαχτεισ κοριτσια τα παιδια και τα ματια σασ....

ουτε σε θειουσ δεν μπορεισ πλεον να τα αφηνεισ με αυτα που ακουμε τισ τελευταιεσ μερεσ....

σκοπο εισαι να το προλαβεισ πριν γινει....:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...