Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενα μεγαλο ευχαριστω στην Αγλαϊα


Recommended Posts

Για οσες γνωριζετε, περασα μια μαστιτιδα πριν 8 μερες και η λεξη κολαση ειναι λιγη για να περιγραψει αυτο που εζησα. Ολο αυτο τον καιρο βομβαρδιζα καθημερινα την Αγλαϊα με μηνυματα και ερωτησεις.

Στα δυσκολα φανηκε λοιπον! Με βοηθησε με τις συμβουλες της και ηταν από τα λιγα ατομα που με στηριξαν για να μη τα παρατησω.

Ξερω ότι έχω δρόμο μπροστά μου και ότι ακόμα ο θηλασμός μου είναι γεμάτος προβλήματα αλλά δεν τα παρατησα. Είμαι ακόμα εδώ και το παλεύω. Παίζω το τελευταίο μου χαρτί και εύχομαι να έρθει η στιγμή που θα σας ανακοινωσω με χαρά ότι ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη LaLa και την Argi καθώς η κάθε μια με τον τρόπο της με βοήθησαν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια κορίτσια και απο εμένα!!!Βοηθησατε μια μανούλα να μην σταμτήσει τον θηλασμό και να δώσει στο μωράκι της ότι καλύτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xairomai para polu gia sena Athina kai euxomai na ta katafereis giati pragmatika o 8ilasmos einai to wraiotero dwro pou mporeis na prosfereis sto mwro sou! Sugxaritiria stis kopeles pou sou sta8ikan, kseroume oti uparxei ena foroum poy einai panta dipla mas!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αθηνά μου πολύ χαιρομαι που όλα πήγαν καλά και ξεπέρασες τα προβλήματα!

Καλή συνέχεια σου εύχομαι, θα δεις σε πολυ λίγο θα θηλάζεις αποκλειστικά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια εδώ και 2 μέρες θηλάζω χωρίς τη θηλή σιλικόνης. Πονάω. Πονάω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ στην αρχή. Σφίγγω τα δόντια και δινω το στηθος μου. Και μετά.... Όλα γίνονται όμορφα και μαγικά!

Δεν πίνει αρκετό γάλα για την ώρα αλλά που θα πάει, θα μάθει να χορταίνει μόνο από μένα. Το υπολοιπο που δεν τρωει το βγαζω και της το δινω σαν συμπλήρωμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αθηνά μου χαίρομαι πάρα πολύ που τα πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά και παίρνουν τον δρόμο τους και που και εσύ θα απολαύσεις επιτέλους τις όμορφες στιγμές του θηλασμού χωρίς πόνο!

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς, τουλάχιστον όσον αφορά στο πρόσωπό μου, γιατί προσωπικά δεν έκανα τίποτε, είμαστε εδώ στο φόρουμ για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και να ενθαρρύνουμε με τον τρόπο μας ανθρώπους που πραγματικά προσπαθούν για ό,τι καλύτερο για τα παιδάκια τους.

Καλή συνέχεια και φιλάκια πολλά :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν ειναι δυνατόν! Μόλις 10 μέρες που σταμάτησα την αντιβίωση που έπαιρνα λόγω μαστίτιδας και ξαναπαθα τα ίδια.

Μαστίτιδα και στους 2 μαστούς αυτή τη φορά. Πόνος πάλι από την αρχή. Το πρόλαβα και έχω ήδη αρχίσει καινούρια αντιβίωση αλλά αυτό ήταν πισώπλατο χτύπημα γιατί ήρθε από το πουθενά. Εκεί που όλα ήταν καλά, ξαφνικά άρχισα να πονάω και να ανεβάζω δέκατα. Πήγα πάλι στο νοσοκομείο και ο γιατρός είπε μαστίτιδα.

Τι κρίμα...

Ελπίζω μόνο να μην μειωθεί το γάλα πάλι. Ο γιατρός μου πρότεινε να πάρω μισό χάπι από εκείνα που δίνουν για τον αποθηλασμό για να μειωθεί το γάλα και να μην πετρώσει το στήθος. Ναι καλά... σιγά μη το πάρω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αθηνά, συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνεις να συνεχήσεις τον θηλασμό. Λιγές θα ήταν αυτές που δεν θα τα παρατούσαν. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ξεπεράσεις και αυτήν την μαστίτιδα για να βγείς νικήτρια και να συνεχίσεις. Να σκέφτεσαι μόνο θετικά γιατί το μητρικό γάλα είναι ότι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στο μωρό σου. Καλή συνέχεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αμαν Αθηνα μου , παλι ???

Πρεπει να διορθώσεις καποια πράγματα στον θηλασμό και να προσπθεις να τα προλαμβάνεις .... Δεν ξερω αν μιλησες με την Αγλαία , μηπως σε βοηθήσει .

Περαστικά ευχομαι και ας ειναι αυτη η τελευταια σου ταλαιπωρια :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε Αθηνουλα μου, τι να πω κοριτσι μου!!!:(

ειλικρινα σε θαυμαζω που συνεχιζεις!!! χιλια μπραβο σου!!!

περαστικα κοπελα μου, ευχομαι να 'ναι η τελευταια ταλαιπωρια σου!!!:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LaLa ειλικρινα ήρθε από το πουθενά. Πάνω που είχα χαλαρώσει, τηρουσα κανόνες υγιεινής σε ότι αφορά τον θηλασμό και το στήθος μου, οι πληγές είχαν αρχίσει να κλείνουν, ο πόνος είχε μειωθεί...

Βγήκα χτες το βράδυ όσο κοιμόταν το παιδί, γυρίσαμε και ένιωθα το στήθος μου γεμάτο και μια ενόχληση κοντά στη μασχάλη. Η μικρή έφαγε από το άλλο για τη νύχτα και εγώ το άδειασα για να ηρεμίσω και να μπορέσω να κοιμηθώ. Κατά τις 4 ξύπνησα με πόνο και το άδειασα ξανά, αλλά παρόλο που δεν ήταν γεμάτο, εξακολουθούσε να πονάει.

Στον θηλασμό που ακολούθησε έκλαψα από τον πόνο. Λίγο αργότερα ανέβασα δέκατα. Με τη μία πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι έχω πάλι μαστίτιδα. Η εξήγηση που μου έδωσαν ήταν ότι δεν με έπιασε η προηγούμενη αντιβίωση και τα βακτήρια δεν έφυγαν εντελώς. Οπότε θα πάρω πάλι αντιβίωση για 5 μέρες.

Τι άλλο να κάνω πια; Νόμιζα ότι μια φορά παθαίνει κανείς μαστίτιδα. Εγώ με 2 παιδιά την έχω πατήσει 3 φορές. Και πάει στο καλό, οι 2 ήταν μετά από ένταση στο σπίτι. Τώρα γιατί; Όλα ήταν όμορφα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...