Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Kukki είπε:

Γεια σας κορίτσια! Ευτυχώς πήγαν όλα καλά εχτές και δε κατάλαβα τίποτα. 

6 πήραν, όσα έβλεπαν στον τελευταίο υπέρηχο. Δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος ο γυναικολόγος μου γιατί δεν ανταποκρίθηκα όπως έπρεπε στα φάρμακα. Το καλό είναι ότι γονιμοποιήθηκαν τα 5 και αύριο θα ξέρουμε πόσα προχώρησαν!

Στην αρχή να σας πω στενοχωρήθηκα λίγο, όμως σήμερα που έμαθα ότι γονιμοποιήθηκαν τόσα ξαλάφρωσα λίγο... Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι το σπέρμα γονιμοποιεί και το ωάριο γονιμοποιείται!

Έχω λίγο άγχος για αύριο, να δω πόσα προχώρησαν, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ήρεμη. Τόσο που όταν με έβαλαν για την ωοληψία είχα 65 παλμούς και τους φάνηκε πολύ περίεργο 😅

Σου είπα έξι είχα και εγώ ..... σημαδιακό και θα πάνε όλα καλά ..... δεν μας νοιάζει ο αριθμός ένα θελουμε μαι καλό ..... θα προχωρήσεις σε ετ ;;;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Dimitra75 είπε:

Γιατί είναι αργα;;; δηλ εγω που θα ειμαι μεγαλύτερη δεν εχω ελπίδες;;;στη δουλειά μου φετος γέννησαν μια στα 50.5  κ μια στα 49.....ολες έχουμε ελπίδες!!!!! Μην πω τις ίδιες ευκαιρίες έχουμε εγω κ μια 40 η 38 Γιατί με τοση εμπειρία βλέπω οτι είναι θέλημα θεου κ οχι γιατρού!!!! Να της δώσεις θάρρος κ οχι ότι είναι αργα....

Το είναι αργά το είπα βάση του γεγονότος ότι με τα δικά της ωαρια φαίνεται να μην μπορεί. Δυστυχώς ο Θεός δεν φαίνεται να θέλει το ίδιο για όλους. Και δεν το λέω βάση ηλικίας αλλά βάση οργανισμού. Γιατί κάποιες φορές μας προδίδει το ίδιο μας το σώμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Ευχομαι καλή επιτυχία! Κράτα στο μυαλό σου ότι από τη στιγμή που πας σε ήπια διέγερση (έχω καταλαβει με χάπια, σορρυ αν σε έχω χάσει) θα πάρεις ένα πιο μικρό αριθμό. Κακό δεν είναι φυσικά απλά οκ το βάζεις στο μυαλό σου. Είσαι κ μικρή οπότε μια χαρά θα είναι. Το στοίχημα είναι να γινει γονιμοποίηση μετά εφόσον το ωάριο και το σπέρμα είναι καλά θα προχωρήσουν.

Με το καλό! 

Ευχαριστώ!!! 💕

Έτσι ναι θα ξεκινήσω με χάπια (Clomiphene) και μερικές ενέσιμες (Menopur).. Το ιδανικό κοπέλα μου (για μένα) είναι να προχωρήσουν σε βλαστοκύστη κοντά στα 4+ 🤞.. Αν χρειαστεί πάντως θα πάω και για 2ο κύκλο δεν με στεναχωρεί αυτό δηλαδή.. Μέχρι να γίνει φυσικά η ωοληψία και η βιοψία η καρδιά μου "φτερουγίζει" 😅 Απλά διάβαζα όλες τις κοπέλες να αναφέρουν αυτή την ΑΜΗ και ανχώθηκα λίγο γιατί δεν μου απαντούσε ο γιατρός.. και πρώτη φορά την έκανα!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Dimitra75 είπε:

Γιατί είναι αργα;;; δηλ εγω που θα ειμαι μεγαλύτερη δεν εχω ελπίδες;;;στη δουλειά μου φετος γέννησαν μια στα 50.5  κ μια στα 49.....ολες έχουμε ελπίδες!!!!! Μην πω τις ίδιες ευκαιρίες έχουμε εγω κ μια 40 η 38 Γιατί με τοση εμπειρία βλέπω οτι είναι θέλημα θεου κ οχι γιατρού!!!! Να της δώσεις θάρρος κ οχι ότι είναι αργα....

Φυσικά και υπαρχουν ελπίδες σε οτι ηλικία και αν βρίσκεσαι...οι μεγαλύτερες ηλικίες σαφώς και ταλαιπωρούνται περισσότερο μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους αλλά οι ελπίδες δεν πεθαίνουν όσο η γυναίκα έχει περίοδο! Έχεις κάνει προσπάθειες; Σε τι φάση βρισκεσαι;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου... Όσες ενδιαφέρονται για την επιτροπή εξωσωματικης Μ είπανε ότι προσπαθούν για το συντομότερο δυνατο να λειτουργήσουν.. θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση άμεσα.. @Amica silentia Lune @PAPA EVA.  

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Amica silentia Lune είπε:

Ευχαριστώ!!! 💕

Έτσι ναι θα ξεκινήσω με χάπια (Clomiphene) και μερικές ενέσιμες (Menopur).. Το ιδανικό κοπέλα μου (για μένα) είναι να προχωρήσουν σε βλαστοκύστη κοντά στα 4+ 🤞.. Αν χρειαστεί πάντως θα πάω και για 2ο κύκλο δεν με στεναχωρεί αυτό δηλαδή.. Μέχρι να γίνει φυσικά η ωοληψία και η βιοψία η καρδιά μου "φτερουγίζει" 😅 Απλά διάβαζα όλες τις κοπέλες να αναφέρουν αυτή την ΑΜΗ και ανχώθηκα λίγο γιατί δεν μου απαντούσε ο γιατρός.. και πρώτη φορά την έκανα!

Κι εγώ που μάλλον ξεκινάω μετά το Πάσχα διέγερση, αυτό το στόχο έχω. Αν έχω 4 εμβρυάκια θα είμαι τρισευτυχισμένη!! Και το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ, ας γίνει κι ένας δεύτερος κύκλος αν χρειαστεί.

Καλή επιτυχία!! Σου εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά μέχρι τέλους!! Να κάνετε το πρώτο σας μωράκι/α (?)!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η JoyCat είπε:

Στη Λευκού πήγα. Βέβαια με τηλεφωνικά ραντεβού, αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Ας μου δίνει σωστές συμβουλές να κάνουμε παιδάκια κι ας είναι και στον Άρη

😅

Πραγματικά εύχομαι να είχα πάει νωρίτερα! Θα είχαμε κερδίσει πολύ χρόνο!! Αλλά μόνο μια φίλη βρέθηκε που με συμβούλευσε αρχές της χρονιάς κι άρχισα να ψιλιάζομαι ότι πρέπει να το ψάξω κι άλλο!

Πώς τα κάνατε τηλεφωνικά τα ραντεβού;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kukki είπε:

Πώς τα κάνατε τηλεφωνικά τα ραντεβού;

Την πρώτη φορά με πήρε τηλέφωνο ο βοηθός της, κι αυτός αιματολόγος και μιλήσαμε πολλή ώρα. Με ρώτησε τι εξετάσεις έχουμε κάνει με τον σύζυγο, πήρε το ιστορικό και των δυο μας, έκανε ερωτήσεις και για στενούς συγγενείς μας, του έστειλα ό,τι εξετάσεις είχαμε μέχρι τότε και μου έστειλαν με επιστολή τις εξετάσεις που έπρεπε να κάνω. Αυτό είναι το πακέτο που αναγκαστικά παίρνει 2-3 να σου έρθει..

Μετά έκανα τις εξετάσεις, της τις έστειλα όλες και κλείσαμε τηλεφωνικό ραντεβού, όπου μου εξήγησε και για μένα και για το σύζυγο πώς είναι τα πράγματα και τι χρειαζόμαστε. Το μόνο κακό δηλαδή με το τηλεφωνικό ραντεβού είναι η αναμονή για να σου έρθουν οι εξετάσεις, εμείς κάναμε κι αρκετές. Κατά τα άλλα, με κάλυψε πλήρως στην εξέταση της

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Ριρίκα είπε:

Φυσικά και υπαρχουν ελπίδες σε οτι ηλικία και αν βρίσκεσαι...οι μεγαλύτερες ηλικίες σαφώς και ταλαιπωρούνται περισσότερο μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους αλλά οι ελπίδες δεν πεθαίνουν όσο η γυναίκα έχει περίοδο! Έχεις κάνει προσπάθειες; Σε τι φάση βρισκεσαι;

Ειχα παλινδρομες κ εχω κανει κ 3 εξωσωματικες..η τελευταία βιοχημικη.....Είμαι σε αναζήτηση γιατρου μάλλον 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

@Kukki δεν θυμάμαι αν σου απάντησα! 5 είναι μια χαρά! Κ γω τόσα είχα στη γονιμοποίηση κ έγιναν όλα βλαστοκυστες 😘

Εμένα από τα 5 γονιμοποιημένα προχώρησαν τα 4 και αύριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορά! 

Όταν τον ρώτησα αν θα βάλουμε 1 ή 2 μου είπε να δούμε πόσα θα έχουμε αύριο κ αποφασίζουμε... Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να έχουν κάθε μέρα απώλειες; 🤔

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η JoyCat είπε:

Την πρώτη φορά με πήρε τηλέφωνο ο βοηθός της, κι αυτός αιματολόγος και μιλήσαμε πολλή ώρα. Με ρώτησε τι εξετάσεις έχουμε κάνει με τον σύζυγο, πήρε το ιστορικό και των δυο μας, έκανε ερωτήσεις και για στενούς συγγενείς μας, του έστειλα ό,τι εξετάσεις είχαμε μέχρι τότε και μου έστειλαν με επιστολή τις εξετάσεις που έπρεπε να κάνω. Αυτό είναι το πακέτο που αναγκαστικά παίρνει 2-3 να σου έρθει..

Μετά έκανα τις εξετάσεις, της τις έστειλα όλες και κλείσαμε τηλεφωνικό ραντεβού, όπου μου εξήγησε και για μένα και για το σύζυγο πώς είναι τα πράγματα και τι χρειαζόμαστε. Το μόνο κακό δηλαδή με το τηλεφωνικό ραντεβού είναι η αναμονή για να σου έρθουν οι εξετάσεις, εμείς κάναμε κι αρκετές. Κατά τα άλλα, με κάλυψε πλήρως στην εξέταση της

Και πώς το κανονίσατε με την πληρωμή; 

Θα ήθελα να ψαχτώ κι εγώ παραπάνω, άσχετα με την εξωσωματική, αλλά για να ξέρω τι μου γίνεται κ με το αυτοάνοσο...

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Amica silentia Lune είπε:

Ευχαριστώ!!! 💕

Κορίτσι να μην αγχώνεσαι, όλα είναι σχετικά κι ανάλογα τον κάθε οργανισμό... Δηλαδή μια τιμή από μόνη της μπορεί να σημαίνει πολύ διαφορετικά πράματα σε 2 ανθρώπους. 

Με το καλό να ξεκινήσεις!

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Papadakis είπε:

Σου είπα έξι είχα και εγώ ..... σημαδιακό και θα πάνε όλα καλά ..... δεν μας νοιάζει ο αριθμός ένα θελουμε μαι καλό ..... θα προχωρήσεις σε ετ ;;;

Ναι αύριο θα κάνουμε! Αλλά είπε ότι θα δούμε αύριο πόσα αν θα βάλουμε 1 ή 2

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Ριρίκα είπε:

Κοριτσια καλησπέρα νομίζω  το χω έχω ξανά πει.. Όταν έκανα την ετ στο διπλανό φορτίο ήταν μια γυναίκα 49 χρονών και εγώ 31 εκείνη έπιασε σε διδυμα και εγώ όχι όποτε όλες έχουμε ελπίδα ανεξαρτήτως ηλικίας. 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Kukki είπε:

Και πώς το κανονίσατε με την πληρωμή; 

Θα ήθελα να ψαχτώ κι εγώ παραπάνω, άσχετα με την εξωσωματική, αλλά για να ξέρω τι μου γίνεται κ με το αυτοάνοσο...

Κι εγώ το ήθελα αυτό, γιατί τελικά είχα τελείως λάθος αντίληψη για τον οργανισμό μου, απλά ήμουν ασυμπτωματική στη δυσανεξία στη γλουτένη, για παράδειγμα.

Ο γιατρός δεν το θεώρησε άξιο λόγου, αλλά για μένα γενικές συμβουλές για τον τρόπο ζωής μας, τη διατροφή μας, τις βιταμίνες και την αγωγή μας συνολικότερα.. είναι πολύτιμες!! 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Kukki είπε:

Εμένα από τα 5 γονιμοποιημένα προχώρησαν τα 4 και αύριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορά! 

Όταν τον ρώτησα αν θα βάλουμε 1 ή 2 μου είπε να δούμε πόσα θα έχουμε αύριο κ αποφασίζουμε... Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να έχουν κάθε μέρα απώλειες; 🤔

Υπάρχει περίπτωση, αλλά μπορεί και να μην έχεις απώλειες. Σου εύχομαι να είναι υγιέστατα πάντως όσα προχωρήσουν &να πάνε όλα καλά!!

Την πληρωμή για την αιματολόγο την κάναμε ηλεκτρονικά

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Kukki είπε:

Ανάλογα τα έμβυα, για παράδειγμα εμένα από τα 7 γονιμοποιήθηκαν τα 4, προχώρησαν όλα μέχρι και την 3η μέρα και ήταν άριστα μέχρι τότε, τα αφήσαμε για βλαστοκύστες και προχώρησαν τα 2. Με είχε ενημερώσει η εμβρυολόγος ότι σε βλαστοκύστες παει συνήθως το 50%. Είσαι πάρα πολύ καλά κορίτσι μου!!! Με το καλό η ετ αύριο!!

Δημοσίευση

@Kukkiμε το καλό! Ανάλογα τον οργανισμό κ τα έμβρυα. Η γενική στατιστική λέει ότι από τα γονιμοποιημενα κάπου τα μισά ή λιγότερο πάνε βλαστοκυστες κ ο γιατρός μου είχε απογοητευτεί με τα 5 (εφόσον έδωσα 11 ώριμα ήταν κακή ή γονιμοποίηση) κ μπαμ όλα έφτασαν. Έτσι κ σενα αύριο μπορεί να έχουν συνεχίσει όλα! Εξαρτάται από τη δυναμική τους. Εμένα με πήραν κατευθείαν 3η μέρα να μου πουν κ είχαν πει κ ποιότητα, σου έδωσε καμία άλλη πληροφορία;

Ευχομαι καλή επιτυχία! 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Κοριτσια καλησπέρα νομίζω  το χω έχω ξανά πει.. Όταν έκανα την ετ στο διπλανό φορτίο ήταν μια γυναίκα 49 χρονών και εγώ 31 εκείνη έπιασε σε διδυμα και εγώ όχι όποτε όλες έχουμε ελπίδα ανεξαρτήτως ηλικίας. 

Εγώ στην τελευταία ετ στον μαντουδη έπιασε κοπέλα 42 και εγώ Κούκουρα εις την ένατη ...

βέβαια το πιο πιθανό είναι στα 49 να ήταν δότριας όπου η δυναμική και οι πιθανότητες είναι στο ύψη 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kukki είπε:

Δυο με το καλοοοοοοο ..... ένα για ποιο λόγο .;;;;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσια μου. Διαβαζω οτι έχετε επισκεφτεί αιματολογο. Πέρα από την εξέταση για θρομβοφιλια, σε τι αλλο σας εχει κατατοπίσει σε σχέση πάντα με την εξωσωματική; έχετε βρει κάποια ακρη η εστω μια λύση ερχόμενες απο αυτη την ειδικότητα; 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Steli είπε:

Καλησπέρα κοριτσια μου. Διαβαζω οτι έχετε επισκεφτεί αιματολογο. Πέρα από την εξέταση για θρομβοφιλια, σε τι αλλο σας εχει κατατοπίσει σε σχέση πάντα με την εξωσωματική; έχετε βρει κάποια ακρη η εστω μια λύση ερχόμενες απο αυτη την ειδικότητα; 

Ανάλογα με το κάθε περιστατικό κάνει και τις αναλογίες εξετάσεις ... εγ. Επισκέφθηκα την λευκού είναι εξαιρετική γιατρός και άνθρωπος 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η JoyCat είπε:

Κι εγώ που μάλλον ξεκινάω μετά το Πάσχα διέγερση, αυτό το στόχο έχω. Αν έχω 4 εμβρυάκια θα είμαι τρισευτυχισμένη!! Και το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ, ας γίνει κι ένας δεύτερος κύκλος αν χρειαστεί.

Καλή επιτυχία!! Σου εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά μέχρι τέλους!! Να κάνετε το πρώτο σας μωράκι/α (?)!!

Αχχχ ❣️ μακάρι κοπέλα μου!! 🌺💖

Πρώτο παιδάκι! Κρυφή επιθυμία τα δίδυμα βέβαια για να ξεμπερδευουμε με τις εξωσωματικές! Ούτως ή άλλως για δύο το σκεφτόμαστε.. Άντε να δούμε!! 

Τα καλύτερα γλυκιά μου κοπέλα και σε εσάς!! 💕 Πραγματικά σας εύχομαι τα καλύτερα και σε 10 μήνες να ζείτε το όνειρο!! 😘

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Kukki είπε:

Καλή επιτυχία γλυκιά μου!!❣️❣️ Σου εύχομαι τα καλύτερα!!🤞🙏 Περιμένουμε να μάθουμε νέα σου!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 
    • Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.
    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...