Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

μόλις γύρισα από το γιατρό, έχουμε 14 ωοθυλάκια που μεγάλωσαν μέχρι στιγμής και ένα ακόμα μικρούλι. Ο γιατρός μου ήταν ικανοποιημένος. Σήμερα ξεκινάω και τον ανταγωνιστή. Το κακό είναι ότι είδαμε και ένα πολύποδα σήμερα όποτε θα γίνει ωοληψία, κατάψυξη και στον επόμενο κύκλο υστεροσκόπηση και λογικά τον μεθεπόμενο ετ..  

Τέλεια κορίτσι μου. Μην ανησυχείς θα κάνεις την υστεροσκόπηση και θα έχεις φτιάξει το σπιτάκι να φωλιάσει το-τα μωράκια σου :wub:

Εγω θα κάνω τώρα πριν την εξωσωματική σε 15 μέρες.. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

μόλις γύρισα από το γιατρό, έχουμε 14 ωοθυλάκια που μεγάλωσαν μέχρι στιγμής και ένα ακόμα μικρούλι. Ο γιατρός μου ήταν ικανοποιημένος. Σήμερα ξεκινάω και τον ανταγωνιστή. Το κακό είναι ότι είδαμε και ένα πολύποδα σήμερα όποτε θα γίνει ωοληψία, κατάψυξη και στον επόμενο κύκλο υστεροσκόπηση και λογικά τον μεθεπόμενο ετ..  

Μπράβο βρε κορίτσι μου. μια χαρά τα πήγες . να εστιάζεις στα θετικά! απλά αυτός ο πολύποδας θα σε τραβήξει λίγο πίσω. να σκέφτεσαι αισιόδοξα και όλα θα γίνουν!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sokola4 είπε:

Και όμως συνέβαιναν και όσο τα σκέφτομαι θυμώνω. Σκέψου πως ότι εξετάσεις είχα κάνει εκεί κάθε φορά που δεν πετύχαινε κάτι τις ζητούσα εγώ και ήταν ότι απο μόνη μου έψαχνα στο internet.Όλα αυτά γινόντουσαν στο τμήμα εξωσωματικής στο ΠΝ.Αλεξανδρούπολης.

Καλά κοπέλα μου δεν το πιστεύω. Πρέπει να προσέχουμε τόσο πολύ με τους γιατρούς και τα κέντρα! Ειδικά αν δεν ξέρεις και είσαι άπειρη και λογικό αφού όλα αυτά αναγκαζόμαστε να τα μάθουμε.

Ευτυχώς τώρα είσαι σε καλά χέρια και όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Γιατί ζορίστηκες..; 

Δεν την υπολόγιζα... Συν τα έξοδα.. Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει θα γίνει. Και αν μπορεί να δει και τις σάλπιγγες θα μας λυθεί η απορία για το αν έχω συμφήσεις ή οχι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Δεν την υπολόγιζα... Συν τα έξοδα.. Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει θα γίνει. Και αν μπορεί να δει και τις σάλπιγγες θα μας λυθεί η απορία για το αν έχω συμφήσεις ή οχι.. 

Παντος καλό είναι που την κάνεις πριν την ευριομεταφορα.! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η sokola4 είπε:

Οι γιατροί που με παρακολουθούσαν παλιότερα έκαναν μόνο έναν ορμονικό έλεγχο λίγο πριν την ωοληψία και έδιναν τις ίδιες δόσεις φαρμάκων σε όλες ανεξάρτητα αν ταίριαζαν η όχι στην κάθε μια μας πχ. Έδιναν 250 μονάδες gonal για 6 μέρες. Απο φάρμακα μου τα είχαν δοκιμάσει όλα απλά δεν μου τα έδιναν σωστά.Τώρα που άλλαξα γιατρό κάθε φορά που πήγαινα για υπέρηχο μου έκαναν και ορμόνες και με αυτόν τον τρόπο κάθε μέρα και για 8 μέρες που έκανα gonal οι δόσεις ήταν διαφορετικές δηλαδή την μία μέρα μπορεί να έκανα 225 μονάδες και την άλλη μέρα  237.5 μονάδες. Και εγώ το εύχομαι αυτό! Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Αυτό είναι σημαντικό...να ασχολούνται εξατομικευμένα με την κάθε περίπτωση! Αν επιτρέπεται σε ποιον γιατρό έκανες τη διεγερση;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Niki94 είπε:

Παντος καλό είναι που την κάνεις πριν την ευριομεταφορα.! 

Αυτό σίγουρα!! Δεν το συζητούσε αυτό ο γιατρός. Ούτε καν μέτρησε να δει πόσο είναι. Είπε τον βγάζουμε γιατί θα έχεις κίνδυνο αποβολής.

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Αυτό είναι σημαντικό...να ασχολούνται εξατομικευμένα με την κάθε περίπτωση! Αν επιτρέπεται σε ποιον γιατρό έκανες τη διεγερση;

Στον Κ. Τσιριγώτη στο Ακεσώ σε συνεργασία με τον Κ. Διαμαντόπουλο στην Κομοτηνη.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η peacock είπε:

Αντε να δουμε κανενα θετικο σε αυτη την ομαδα! 

Αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολες σας! ✌💪😉

κορίτσι νομίζω ήρθε η ώρα να βγάλεις αυτή τη μαύρη φωτογραφία από το προφίλ σου... έρχεται και η σειρά σου να το ξέρεις!!!

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

κορίτσι νομίζω ήρθε η ώρα να βγάλεις αυτή τη μαύρη φωτογραφία από το προφίλ σου... έρχεται και η σειρά σου να το ξέρεις!!!

Τοκυακι μου 🤗🤗🤗🤗 μακαρι σε ολες μας πολυ πολυ συντομα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η sokola4 είπε:

@Papadakis Ασε και εγώ ανυπομονώ και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Πρώτα ο θεός Δευτέρα θα πάω.

Αγάπη γλυκιά έχεις περάσει τόσα ηρθε η ώρα σου τώρα 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Icecream1982 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα. Ξέρει κάποια κοπέλα αν η εξέταση για κυστική ινωση γράφεται η πρέπει να γίνει ιδιωτικά? 

Εγώ την είχα κάνει το 2015 στο γυναίκας υγεία ...... τότε δεν γραφόταν δεν ξέρω τώρα ...

Δημοσίευση

https://www.galinos.gr/web/drugs/main/grhscodes/550000021

http://www.paidon-agiasofia.gr/?cat=12&sub=12.05.10&view=view

https://ecorn-cf.eu/index.php?id=32&no_cache=1&L=16&tx_expertadvice_pi1[showitem]=996

@Icecream1982 δες τα παραπάνω! Από φίλη γιατρό ξέρω ότι το χωρέμειο είναι κορυφή (2ο λινκ παραπάνω) κ από όσο ξέρω είναι δωρεάν!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

https://www.galinos.gr/web/drugs/main/grhscodes/550000021

http://www.paidon-agiasofia.gr/?cat=12&sub=12.05.10&view=view

https://ecorn-cf.eu/index.php?id=32&no_cache=1&L=16&tx_expertadvice_pi1[showitem]=996

@Icecream1982 δες τα παραπάνω! Από φίλη γιατρό ξέρω ότι το χωρέμειο είναι κορυφή (2ο λινκ παραπάνω) κ από όσο ξέρω είναι δωρεάν!

Ευχαριστω πολύ 😘 😘 😘

Δημοσίευση
στις On 12/2/2020 at 4:38 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

Το να μπει την 5η μερα ανταγωνιστής ειναι το στάνταρ! Γενικά θα σε πανε οταν φτάσουν 18-20 τα μεγαλύτερα! Αν μεγαλώνουν ολα ταυτόχρονα είναι το καλύτερο. Κλασσικα θα παρεις αλλες 4 ίσως 5 μέρες διέγερση κ μετα είναι 2 παύση κ πας για ωοληψια. Αρα περίπου τη12η με 13η μερα... ετσι πάει στις περισσότερες! 

Πάντως τα πας πολύ καλά κ ακόμα δεν εχω καταλάβει πως πηγες με δανεικά χωρίς πρωτα να σου κάνουν μια προσπάθεια! 

Καλησπέρα νομίζω θα πέσεις μέσα στις προβλέψεις σου.... μου είπαν να συνεχίσω ότι παίρνω και τον ανταγωνιστή μαζί μέχρι Κυριακή και να πάω πάλι Δευτέρα να με δουν. Σήμερα τα ωοθυλάκια είχαν μεγαλώσει από 14 έως 16 εκτός από ένα που ήταν 11.... Και ο γιατρός που τον ρώτησα μου είπε Τετάρτη με Πέμπτη θα γίνει μάλλον ωοληψία. Αν γίνει Τετάρτη πότε θα γίνουν βλαστοκύστες; Κυριακή ή Δευτέρα; Ενδομήτριο σήμερα είχα 8,5

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Taggeris είπε:

Καλησπέρα νομίζω θα πέσεις μέσα στις προβλέψεις σου.... μου είπαν να συνεχίσω ότι παίρνω και τον ανταγωνιστή μαζί μέχρι Κυριακή και να πάω πάλι Δευτέρα να με δουν. Σήμερα τα ωοθυλάκια είχαν μεγαλώσει από 14 έως 16 εκτός από ένα που ήταν 11.... Και ο γιατρός που τον ρώτησα μου είπε Τετάρτη με Πέμπτη θα γίνει μάλλον ωοληψία. Αν γίνει Τετάρτη πότε θα γίνουν βλαστοκύστες; Κυριακή ή Δευτέρα; Ενδομήτριο σήμερα είχα 8,5

Εάν γίνει Τετάρτη θα γίνουν την Δευτέρα !!!! Τέλειο το ενδομήτριο !!!! Ποσά σικλακουρ παίρνεις ;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Εάν γίνει Τετάρτη θα γίνουν την Δευτέρα !!!! Τέλειο το ενδομήτριο !!!! Ποσά σικλακουρ παίρνεις ;;;;

Καλημέρα γλυκούλα μου.... Δεν παίρνω τίποτα προς το παρόν. Πάει μόνο του......  Ωωω αλήθεια; Τέλεια θα είναι τη Δευτέρα εγώ φοβόμουν μην πέσω Κυριακή... 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Taggeris είπε:

Τέλεια κορίτσι μου μπράβο!! Θα μεταφέρεις σε αυτό τον κύκλο;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...