Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
@Sotiria_94 εγω νευριαζω όταν μιλάνε με μισόλογα. Σε πληρώνω για τη γνώση σου, για να μ λύνεις τις απορίες μου. Οχι να μ λες μην ψάχνεσαι. Πατάνε στο φοβο σου ειτε γτ μια κυηση αργησε να ρθει, είτε γτ εχει ψιλο επιπλοκές,είτε γτ μια μανουλα έχει λίγο μεγαλύτερη ηλικία. Τόσο καιρό φοβόσασταν για προωρο τοκετο. Εφόσον όλα πάνε καλά γτ να μη γεννησεις φυσιολογικα? Εστω να το προσπαθήσεις. Σ λέει ότι της πω θα τ κανει. Θα αλλάξει γιατρό τωρα? Είμαι σίγουρη ότι θα έχεις εύκολο κ γρήγορο τοκετο.
@ΜαρίαΔημήτρης αντε να αναρρωσει. Τωρα στα πίσω πίσω ετυχε κι αυτο.
@ΜαρίαΔημήτρης εσενα σκεφτηκα χθες που ειχες πει για την πρωτη σ εγκυμοσυνη οτι δεν ειχες κανει nst και καλλιεργεια και υστερα σκεφτηκαμε με το αγορι μου αυτο ακριβως. Οτι πρεπει να του εχουμε εμπιστοσυνη αφου μας το εχει εμπνευσει ηδη, τωρα ειναι κριμα να φοβαμαι και να σκεφτομαι διαφορα ενδεχομενα. Εγω του ειπα οτι επιθυμω να γεννησω φυσιολογικα για να το γνωριζει, αποκει κι επειτα οτι προκυψει. Αλλωστε το σημαντικο ειναι να βγουμε και οι δυο καλα απλα εγω επειδη ειμαι πρωταρα και φοβαμαι ολο γκρινιαζω. Καθιστε κοριτσια 38 εβδομαδα την κλεινω πριν την Ανασταση ελπιζω να με αφησει να παω για λιγο εκκλησια😁.
Εννοείται, τώρα αυτά έτσι τα λένε! Ακριβώς καλά να είναι τα μικρακια δεν με νοιάζει εμένα είτε το ένα είτε το άλλο.
Άρα από βδομάδα θα πας κι εσύ κορίτσι μου για υπέρηχο ε;
Δε μας είπε άπλους εμάς ο γιατρος... Κ δε γραφει πάνω στον υπέρηχο κατι.... Από αυτά που λέτε μάλλον δεν ισχύουν αυτά που λένε πάνω απο 140 κορίτσι και κάτω αγόρι... Γερά να ναι κ ότι να ναι...
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.