Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 8:29 ΠΜ, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

@anna5190 υπομονή κορίτσι μου!Όλα θα πάνε καλά!

Expand  

Ευχαριστω γλυκια μου να εισαι καλα. Ευχομαι τα καλυτερα για ολες μας. Ας μας βοηθησει η Παναγια οσο μπορει!!! ❤️

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 8:29 ΠΜ, ο/η marillia είπε:

Μπράβο θέλουν δυστυχώς αυτά το χρόνο τους!!Κ γω που έχω ακόμα ροζ εκνευρίζομαι αφάνταστα αλλά τι να κάνω!!Ολα καλά θα σου πάνε το πιστεύω!!

Expand  

Αυτο το σαββατοκύριακο ειναι που με σκοτωνει γτ δεν μπορεις να κάνεις κ πολλα!!! Να ερθει το αυριο να ξερω. Αυτη η αγνοια π δεν ξερεις τι γινεται ειναι οτι χειροτερο

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 8:44 ΠΜ, ο/η Niki94 είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

@anna5190 όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου

Expand  

Καλημερα κοριτσι μου αυτο ελπίζω κ εγω!!!! Η ελπίδα πεθαινει τελευταια ετσι κ αλλιως❤️❤️❤️καλα εισαι εσυ? 

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 8:45 ΠΜ, ο/η anna5190 είπε:

Αυτο το σαββατοκύριακο ειναι που με σκοτωνει γτ δεν μπορεις να κάνεις κ πολλα!!! Να ερθει το αυριο να ξερω. Αυτη η αγνοια π δεν ξερεις τι γινεται ειναι οτι χειροτερο

Expand  

Ναι οντως!κ μενα σαββατο εγινε και παντα θυμαμαι απο μικρη ολα σουκου να συμβαινουν!

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 8:49 ΠΜ, ο/η marillia είπε:

Ναι οντως!κ μενα σαββατο εγινε και παντα θυμαμαι απο μικρη ολα σουκου να συμβαινουν!

Expand  

Τουλαχιστον να πανε ολα καλα χαλαλι η αναμονη αν δεν πανε αδικα φθειρομαστε ψυχολογικά. Εσυ πως  εισαι?? Πολυ ζεστη εχει σημερα! 

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 8:54 ΠΜ, ο/η anna5190 είπε:

Τουλαχιστον να πανε ολα καλα χαλαλι η αναμονη αν δεν πανε αδικα φθειρομαστε ψυχολογικά. Εσυ πως  εισαι?? Πολυ ζεστη εχει σημερα! 

Expand  

Αχχχ αυτο να ειναι ολα καλα κ θα κανουμε τα παντα!εμενα ξεκινησαν οι αναγουλες τωρα κ τα σαλια τρεχουν κ ειμαι καπως!αυριο θα ειμαι 7 βδομαδων κ 2 ημερων

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 8:58 ΠΜ, ο/η marillia είπε:

Αχχχ αυτο να ειναι ολα καλα κ θα κανουμε τα παντα!εμενα ξεκινησαν οι αναγουλες τωρα κ τα σαλια τρεχουν κ ειμαι καπως!αυριο θα ειμαι 7 βδομαδων κ 2 ημερων

Expand  

Αντε ωραια κοριτσακι μου κ ολα καλα απο εδω κ περα τπτ αλλο μην συμβει. Εγω παλι θα πεσω να κοιμηθω παλι σε λιγο για να περασει η ωρα. Γτ ολη μερα ετσι δεν παλευεται. Ζαβλακωθηκα στην τηλεοραση αναγκαστικα! 

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 8:47 ΠΜ, ο/η anna5190 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου αυτο ελπίζω κ εγω!!!! Η ελπίδα πεθαινει τελευταια ετσι κ αλλιως❤️❤️❤️καλα εισαι εσυ? 

Expand  

Μια Χαρούλα είμαι μόλις έκανα και την ένεση να φεύγει από την μέση.. ανυπομονώ το αύριο να πάρω τηλ να πάω να με δει. Ακριβός τελευταία πεθάνει 

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 9:03 ΠΜ, ο/η Niki94 είπε:

Μια Χαρούλα είμαι μόλις έκανα και την ένεση να φεύγει από την μέση.. ανυπομονώ το αύριο να πάρω τηλ να πάω να με δει. Ακριβός τελευταία πεθάνει 

Expand  

Αντε ωραια!!!! Ολα καλα θα ειναι!!! 

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 10:18 ΠΜ, ο/η Πλατανακη Δεσποινα είπε:

Μια μερα εμεινε κοριτσια μου. Αυριο πρωι πρωι για χοριακη. Εφτασε η ωρα! Αν και το προαισθημα μου δεν ειναι καλο. Η ελπιδα ομως πεθαινει τελευταια. 

Expand  

Ευχομαι ολοψυχα με θετικη χοριακη!

Δημοσίευση

Μια μερα εμεινε κοριτσια μου. Αυριο πρωι πρωι για χοριακη. Εφτασε η ωρα! Αν και το προαισθημα μου δεν ειναι καλο. Η ελπιδα ομως πεθαινει τελευταια. 

Expand  

Καλη επιτυχια κοριτσι μου!!! Ολα καλα να πανε!!! Εδω θα ειμαστε να πούμε τα νεα μας!!! 

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 10:26 ΠΜ, ο/η anna5190 είπε:

Καλη επιτυχια κοριτσι μου!!! Ολα καλα να πανε!!! Εδω θα ειμαστε να πούμε τα νεα μας!!! 

Expand  

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! Θετικά αποτελέσματα να έχεις!!! Μην σκέφτεσαι αρνητικά!!! Έτσι πήγα κι εγώ κ τελικά ήταν θετική!!! ???

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 10:47 ΠΜ, ο/η Karamela! είπε:

Τι κανετε κοριτσια? @anna5190 ευχομαι ολα να πανε καλα κοπελα μ η Παναγίτσα να ειναι διπλα σου! @Niki94τ ωρα κανεις την ενεση?

@Πλατανακη Δεσποινα ευχομαι μια θετικη χοριακη  ολα να ειναι καλα! 

Expand  

Ευχαριστω πολυ γλυκια μου να εισαι καλα!!! Ελπιζω να μην ειναι κτ κακο!!!! 

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 10:32 ΠΜ, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! Θετικά αποτελέσματα να έχεις!!! Μην σκέφτεσαι αρνητικά!!! Έτσι πήγα κι εγώ κ τελικά ήταν θετική!!! ???

Expand  

Εγω αυριο κανω τον πρωτο υπερηχο αλλα εχω αιμα. Μαλλον ηθελες να το γραψεις στην @Πλατανακη Δεσποινα δεν πειραζει!!! ❤️

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 8:49 ΠΜ, ο/η marillia είπε:

Expand  

Αυτό πάλι πες μου πως γίνεται! Κ γω απο παιδάκι θυμάμαι όλα να μας συμβαίνουν σκ κ να είσαι με τα χέρια δεμένα! Ή σε αργίες με τα πάντα κλειστά....

@anna5190 όλα καλά θα πάνε! Αφού έφτασες ως εδώ όλα θα γίνουν! 

Εύχομαι σε όλες σύντομα με τα παιδάκια σας!

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 11:17 ΠΜ, ο/η Tokyo είπε:

Αυτό πάλι πες μου πως γίνεται! Κ γω απο παιδάκι θυμάμαι όλα να μας συμβαίνουν σκ κ να είσαι με τα χέρια δεμένα! Ή σε αργίες με τα πάντα κλειστά....

Expand  

Πραγματικα κ μου συμβαινει κ τωρα με τον αντρα μου!αρρωσταινει παντα τοτε κ προσφατα που μπηκαν υγρα μπαταριας στο ματι του σαββατο ηταν κ στην πολη μου δν ειχε οφθαλμιατρο στο νοσοκομειο κ πηγαμε σε διπλανη πολη!

Με το καλο κοριτσι μου κ σε σας το καλοκαιρακι θα ειναι γουρλιδικο!

Δημοσίευση

Expand  

Καλά Αποτελέσματα εύχομαι 

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 10:47 ΠΜ, ο/η Karamela! είπε:

Τι κανετε κοριτσια? @anna5190 ευχομαι ολα να πανε καλα κοπελα μ η Παναγίτσα να ειναι διπλα σου! @Niki94τ ωρα κανεις την ενεση?

@Πλατανακη Δεσποινα ευχομαι μια θετικη χοριακη  ολα να ειναι καλα! 

Expand  

Στης 12 το πρωί 

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 11:17 ΠΜ, ο/η Tokyo είπε:

Expand  

Μακαρι κοριτσι μου μακαρι αυτη η αναμονη ειναι τραγικη τελειως. 

Δημοσίευση

Expand  

Εγώ πάντως εύχομαι το προαίσθημα σου να μην βγει αληθινό!!!?

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2019 at 10:55 ΠΜ, ο/η anna5190 είπε:

Εγω αυριο κανω τον πρωτο υπερηχο αλλα εχω αιμα. Μαλλον ηθελες να το γραψεις στην @Πλατανακη Δεσποινα δεν πειραζει!!! ❤️

Expand  

@anna5190 με το καλό να δεις το σποράκι σου εσύ!!! Μπερδεύτηκα με συγχωρείς!!! Στην @Πλατανακη Δεσποινααπευθυνόμουν!!! ????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...