Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλημέρα!εγώ έκανα σήμερα χοριακή...12.30 θα ξέρω! 

Το παρακάτω θα είναι καλύτερο,θα δεις....Γι'αυτό έκανες και την επέμβαση για να είναι όλα τέλεια ??

Καλημέρα κορίτσια!!!!!Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!!Με μια μεγάλη μεγάλη χοριακη!!!!Σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια κ περιμένουμε νέα σου!!!!!??

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα κορίτσια!Τι κανετε;;Στον αγωνα ολες ε;; Εγω με αντιβιωσεις και σιδηρο για να συνελθω απο την επεμβαση .Ακόμα πολυ αδυναμη και πολυ κουρασμενη..Πολυ ταλαιπωρια αυτη την φορα..Αναρωτιεμαι πως θα ειναι το παρακατω..Θέλω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα ,αν και δυσκολευομαι αυτη τη φορα...

Ευχομαι εσεις να ειστε πιο αισιοδοξες και δυνατες!

Καλή ανάρρωση σου εύχομαι κ όλα θα πάνε καλύτερα από εδώ κ πέρα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εγώ εχθές έκανα Ωοληψία!!! Μου πήραν 12 αυγουλακια άριστης ποιότητας!!! Τώρα περιμένουμε να δούμε πόσα θα γονιμοποιηθουν!!! Πάμε για βλαστοκυστες!!! Μακάρι όλες μας να τα καταφέρουμε!!! 

Καλημέρα!!!!!Πολύ καλή επιτυχία στα αυγουλακια σου!!!!!Σύντομα και για σένα τα ευχάριστα!!!!!!??

Δημοσίευση

Πάντως πραγματικά μπαίνοντας στη σελίδα φεύγει η μοναξιά που μπορεί να νοιώθει κάποιος...βλέποντας ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που αγωνίζονται για το ίδιο πράγμα όπως και εσύ.....γιατί πολλοί εδώ έξω δεν μπορούν να καταλάβουν.....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλημερα!Καλή γονιμοποίηση ?

Με πήραν από το εργαστήριο!!! 8 γονιμοποιηθηκαν από τα 12!!!Νομίζω ότι πάμε μια  χαρά αυτή την φορά!!! Τώρα μου είπαν μετά από 5 μερες Εμβρυομεταφορά!!! ????

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Πάντως πραγματικά μπαίνοντας στη σελίδα φεύγει η μοναξιά που μπορεί να νοιώθει κάποιος...βλέποντας ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που αγωνίζονται για το ίδιο πράγμα όπως και εσύ.....γιατί πολλοί εδώ έξω δεν μπορούν να καταλάβουν.....

πως εισαι κοριτσι μου?πραγματικα υπαρχει στηριξη κατανοηση!γτ αν καποια γυναικα δν εχει περασει απ αυτο το σταδιο δυσκολα θα σε καταλαβει!τουλαχιστον αυτο εχω εισπραξει εγω!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Με πήραν από το εργαστήριο!!! 8 γονιμοποιηθηκαν από τα 12!!!Νομίζω ότι πάμε μια  χαρά αυτή την φορά!!! Τώρα μου είπαν μετά από 5 μερες Εμβρυομεταφορά!!! ????

Τελειαααααα κοριτσακι μου!με το καλο να τα βαλετε!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Καλή ανάρρωση σου εύχομαι κ όλα θα πάνε καλύτερα από εδώ κ πέρα!!!!

Σε ευχαριστώ πολυ κορίτσι μου!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Λαικ!

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η marillia είπε:

πως εισαι κοριτσι μου?πραγματικα υπαρχει στηριξη κατανοηση!γτ αν καποια γυναικα δν εχει περασει απ αυτο το σταδιο δυσκολα θα σε καταλαβει!τουλαχιστον αυτο εχω εισπραξει εγω!

Καλά είμαι...περιμένω και εγώ με τη σειρά μου να έρθει η ώρα της Επιτροπής....και εσυ απο βδομάδα αν θυμαμαι καλα????Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!....πραγματικά δεν μπορούν να καταλάβουν....το τι έχω ακούσει τόσα χρόνια....Και από ανθρώπους που κάποτε είχα στηρίξει....ειναι βάλσαμο να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να καταλάβουν τι νοιώθεις.....Αυτά...?Και όλες γρήγορα μανούλες❤❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η kppm είπε:

Καλά είμαι...περιμένω και εγώ με τη σειρά μου να έρθει η ώρα της Επιτροπής....Και μετά όλα με τη σειρά....πραγματικά δεν μπορούν να καταλάβουν....το τι έχω ακούσει τόσα χρόνια....Και από ανθρώπους που κάποτε είχα στηρίξει....ειναι βάλσαμο να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να καταλάβουν τι νοιώθεις.....Αυτά...Και όλες γρήγορα μανούλες❤❤❤❤

με το καλο να περασεις επιτροπη κ ναι θα τα καταφερουμε που θα παει!εχεις κλεισει ημερομηνια?

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η marillia είπε:

με το καλο να περασεις επιτροπη κ ναι θα τα καταφερουμε που θα παει!εχεις κλεισει ημερομηνια?

Ναι έχω κλείσει για 27 Ιουνίου...9:30 έχω...Πρέπει να κάνω ακόμη κάποιες εξετάσεις...Και να δούμε...Εσύ από βδομάδα αν θυμάμαι καλά  πας για χοριακη??

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Ναι έχω κλείσει για 27 Ιουνίου...9:30 έχω...Πρέπει να κάνω ακόμη κάποιες εξετάσεις...Και να δούμε...Εσύ από βδομάδα αν θυμάμαι καλά  πας για χοριακη??

Και στης 9 να είσαι εκεί ακόμη καλύτερα θα πάρουν πρώτα τους φακέλους και θα τελειώσεις νωρίτερα. Δεν πάνε με την ώρα εκεί απλά η ώρα προέλευσης είναι από της 9 ως της 10:30 δλδ δεν τηρούν προτεραιότητα με την ώρα ραντεβού να θυμάσαι τον κωδικό που σου έχουν στείλει με αυτόν θα σε φωνάζουν 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Μια χαρουλα!ναι την πεμπτη εχω!κ απο τριτη γινοταν αλλα ο γιατρος ηθελε μετα απο 12 μερες απ την μεταφορα!αλλοι ζητουν στις 10 μερες οταν βαζεις εμβρυα 5 ημερων!οτι πει ο ντοκ ομως

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Και στης 9 να είσαι εκεί ακόμη καλύτερα θα πάρουν πρώτα τους φακέλους και θα τελειώσεις νωρίτερα. Δεν πάνε με την ώρα εκεί απλά η ώρα προέλευσης είναι από της 9 ως της 10:30 δλδ δεν τηρούν προτεραιότητα με την ώρα ραντεβού να θυμάσαι τον κωδικό που σου έχουν στείλει με αυτόν θα σε φωνάζουν 

Γεια σου Niki94!!!!Δεν μου δωσαν κάποιο κωδικό!!!!Απλά πήρα τηλ και μου είπαν 9:30 Στο Ιπποκράτειο.....

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Μια χαρουλα!ναι την πεμπτη εχω!κ απο τριτη γινοταν αλλα ο γιατρος ηθελε μετα απο 12 μερες απ την μεταφορα!αλλοι ζητουν στις 10 μερες οταν βαζεις εμβρυα 5 ημερων!οτι πει ο ντοκ ομως

Οτι πει ο γιατρός και εγώ όταν έκανα σπερματεγχυση έτσι μου είχε πει....άντε με το καλό εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα την Πέμπτη....αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό???

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Οτι πει ο γιατρός και εγώ όταν έκανα σπερματεγχυση έτσι μου είχε πει....άντε με το καλό εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα την Πέμπτη....αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό???

Μπα τιποτααααα!σ ευχαριστω πολυ!σιγουρα τα φαρμακα εχουν παρενεργειες!πχ η προγεστερονη γτ κανω ενεση καθε μερα φερνει δυσκοιλιοτητα κ η κορτιζονη διψα!αναλογα βεβαια κ στον καθε οργανισμο πως καθονται τα φαρμακα!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Liveloula88 είπε:

Κορίτσια μου δυστυχώς 0 η χοριακή...Σε 3 μήνες πάλι νέα προσπάθεια...Εύχομαι να έχουμε από εσάς τα ευχάριστα ❤

Λυπάμαι πραγματικά!!Και όχι απο οίκτο αλλά ο αγώνας που κάνουμε!!Με το καλό να πάνε όλα όπως επιθυμείς στην επόμενη προσπάθεια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Liveloula88 είπε:

Κορίτσια μου δυστυχώς 0 η χοριακή...Σε 3 μήνες πάλι νέα προσπάθεια...Εύχομαι να έχουμε από εσάς τα ευχάριστα ❤

Λυπάμε κοριτσάκι μου...υπομονή και δύναμη εύχομαι για να συνεχίσεις και εσύ τον αγώνα σου, όπως όλες μας εδώ, μέχρι να πετύχουμε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Liveloula88 είπε:

Κορίτσια μου δυστυχώς 0 η χοριακή...Σε 3 μήνες πάλι νέα προσπάθεια...Εύχομαι να έχουμε από εσάς τα ευχάριστα 

Liveloula88 μου λυπάμαι!!!!Πάμε δυνατά όμως κ όλες μαζί παρέα θα τα καταφερουμε!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Liveloula88 είπε:

Δεν πειράζει κοπέλα μου... την επόμενη φορά θα είναι η τυχερή σου και στο εύχομαι 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η kppm είπε:

Γεια σου Niki94!!!!Δεν μου δωσαν κάποιο κωδικό!!!!Απλά πήρα τηλ και μου είπαν 9:30 Στο Ιπποκράτειο.....

Να πας λίγο νωρίτερα για να πιάσεις σειρά γτ σε όλες λενε την ίδια ώρα. Κ εγώ Θεσσαλονίκη πέρασα επιτροπή. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Liveloula88 είπε:

Εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου προσπάθεια ❤

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...