Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 5:46 ΠΜ, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλημέρα!εγώ έκανα σήμερα χοριακή...12.30 θα ξέρω! 

Το παρακάτω θα είναι καλύτερο,θα δεις....Γι'αυτό έκανες και την επέμβαση για να είναι όλα τέλεια ??

Expand  

Καλημέρα κορίτσια!!!!!Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!!Με μια μεγάλη μεγάλη χοριακη!!!!Σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια κ περιμένουμε νέα σου!!!!!??

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 5:31 ΠΜ, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα κορίτσια!Τι κανετε;;Στον αγωνα ολες ε;; Εγω με αντιβιωσεις και σιδηρο για να συνελθω απο την επεμβαση .Ακόμα πολυ αδυναμη και πολυ κουρασμενη..Πολυ ταλαιπωρια αυτη την φορα..Αναρωτιεμαι πως θα ειναι το παρακατω..Θέλω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα ,αν και δυσκολευομαι αυτη τη φορα...

Ευχομαι εσεις να ειστε πιο αισιοδοξες και δυνατες!

Expand  

Καλή ανάρρωση σου εύχομαι κ όλα θα πάνε καλύτερα από εδώ κ πέρα!!!!

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 5:47 ΠΜ, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εγώ εχθές έκανα Ωοληψία!!! Μου πήραν 12 αυγουλακια άριστης ποιότητας!!! Τώρα περιμένουμε να δούμε πόσα θα γονιμοποιηθουν!!! Πάμε για βλαστοκυστες!!! Μακάρι όλες μας να τα καταφέρουμε!!! 

Expand  

Καλημέρα!!!!!Πολύ καλή επιτυχία στα αυγουλακια σου!!!!!Σύντομα και για σένα τα ευχάριστα!!!!!!??

Δημοσίευση

Πάντως πραγματικά μπαίνοντας στη σελίδα φεύγει η μοναξιά που μπορεί να νοιώθει κάποιος...βλέποντας ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που αγωνίζονται για το ίδιο πράγμα όπως και εσύ.....γιατί πολλοί εδώ έξω δεν μπορούν να καταλάβουν.....

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 7:35 ΠΜ, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλημερα!Καλή γονιμοποίηση ?

Expand  

Με πήραν από το εργαστήριο!!! 8 γονιμοποιηθηκαν από τα 12!!!Νομίζω ότι πάμε μια  χαρά αυτή την φορά!!! Τώρα μου είπαν μετά από 5 μερες Εμβρυομεταφορά!!! ????

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 9:06 ΠΜ, ο/η kppm είπε:

Πάντως πραγματικά μπαίνοντας στη σελίδα φεύγει η μοναξιά που μπορεί να νοιώθει κάποιος...βλέποντας ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που αγωνίζονται για το ίδιο πράγμα όπως και εσύ.....γιατί πολλοί εδώ έξω δεν μπορούν να καταλάβουν.....

Expand  

πως εισαι κοριτσι μου?πραγματικα υπαρχει στηριξη κατανοηση!γτ αν καποια γυναικα δν εχει περασει απ αυτο το σταδιο δυσκολα θα σε καταλαβει!τουλαχιστον αυτο εχω εισπραξει εγω!

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 9:09 ΠΜ, ο/η sofiefin1982 είπε:

Με πήραν από το εργαστήριο!!! 8 γονιμοποιηθηκαν από τα 12!!!Νομίζω ότι πάμε μια  χαρά αυτή την φορά!!! Τώρα μου είπαν μετά από 5 μερες Εμβρυομεταφορά!!! ????

Expand  

Τελειαααααα κοριτσακι μου!με το καλο να τα βαλετε!

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 9:06 ΠΜ, ο/η kppm είπε:

Expand  

Λαικ!

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 9:11 ΠΜ, ο/η marillia είπε:

πως εισαι κοριτσι μου?πραγματικα υπαρχει στηριξη κατανοηση!γτ αν καποια γυναικα δν εχει περασει απ αυτο το σταδιο δυσκολα θα σε καταλαβει!τουλαχιστον αυτο εχω εισπραξει εγω!

Expand  

Καλά είμαι...περιμένω και εγώ με τη σειρά μου να έρθει η ώρα της Επιτροπής....και εσυ απο βδομάδα αν θυμαμαι καλα????Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!....πραγματικά δεν μπορούν να καταλάβουν....το τι έχω ακούσει τόσα χρόνια....Και από ανθρώπους που κάποτε είχα στηρίξει....ειναι βάλσαμο να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να καταλάβουν τι νοιώθεις.....Αυτά...?Και όλες γρήγορα μανούλες❤❤❤❤

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 10:11 ΠΜ, ο/η kppm είπε:

Καλά είμαι...περιμένω και εγώ με τη σειρά μου να έρθει η ώρα της Επιτροπής....Και μετά όλα με τη σειρά....πραγματικά δεν μπορούν να καταλάβουν....το τι έχω ακούσει τόσα χρόνια....Και από ανθρώπους που κάποτε είχα στηρίξει....ειναι βάλσαμο να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να καταλάβουν τι νοιώθεις.....Αυτά...Και όλες γρήγορα μανούλες❤❤❤❤

Expand  

με το καλο να περασεις επιτροπη κ ναι θα τα καταφερουμε που θα παει!εχεις κλεισει ημερομηνια?

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 10:15 ΠΜ, ο/η marillia είπε:

με το καλο να περασεις επιτροπη κ ναι θα τα καταφερουμε που θα παει!εχεις κλεισει ημερομηνια?

Expand  

Ναι έχω κλείσει για 27 Ιουνίου...9:30 έχω...Πρέπει να κάνω ακόμη κάποιες εξετάσεις...Και να δούμε...Εσύ από βδομάδα αν θυμάμαι καλά  πας για χοριακη??

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 10:44 ΠΜ, ο/η kppm είπε:

Ναι έχω κλείσει για 27 Ιουνίου...9:30 έχω...Πρέπει να κάνω ακόμη κάποιες εξετάσεις...Και να δούμε...Εσύ από βδομάδα αν θυμάμαι καλά  πας για χοριακη??

Expand  

Και στης 9 να είσαι εκεί ακόμη καλύτερα θα πάρουν πρώτα τους φακέλους και θα τελειώσεις νωρίτερα. Δεν πάνε με την ώρα εκεί απλά η ώρα προέλευσης είναι από της 9 ως της 10:30 δλδ δεν τηρούν προτεραιότητα με την ώρα ραντεβού να θυμάσαι τον κωδικό που σου έχουν στείλει με αυτόν θα σε φωνάζουν 

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 10:44 ΠΜ, ο/η kppm είπε:

Expand  

Μια χαρουλα!ναι την πεμπτη εχω!κ απο τριτη γινοταν αλλα ο γιατρος ηθελε μετα απο 12 μερες απ την μεταφορα!αλλοι ζητουν στις 10 μερες οταν βαζεις εμβρυα 5 ημερων!οτι πει ο ντοκ ομως

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 10:51 ΠΜ, ο/η Niki94 είπε:

Και στης 9 να είσαι εκεί ακόμη καλύτερα θα πάρουν πρώτα τους φακέλους και θα τελειώσεις νωρίτερα. Δεν πάνε με την ώρα εκεί απλά η ώρα προέλευσης είναι από της 9 ως της 10:30 δλδ δεν τηρούν προτεραιότητα με την ώρα ραντεβού να θυμάσαι τον κωδικό που σου έχουν στείλει με αυτόν θα σε φωνάζουν 

Expand  

Γεια σου Niki94!!!!Δεν μου δωσαν κάποιο κωδικό!!!!Απλά πήρα τηλ και μου είπαν 9:30 Στο Ιπποκράτειο.....

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 10:59 ΠΜ, ο/η marillia είπε:

Μια χαρουλα!ναι την πεμπτη εχω!κ απο τριτη γινοταν αλλα ο γιατρος ηθελε μετα απο 12 μερες απ την μεταφορα!αλλοι ζητουν στις 10 μερες οταν βαζεις εμβρυα 5 ημερων!οτι πει ο ντοκ ομως

Expand  

Οτι πει ο γιατρός και εγώ όταν έκανα σπερματεγχυση έτσι μου είχε πει....άντε με το καλό εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα την Πέμπτη....αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό???

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 11:13 ΠΜ, ο/η kppm είπε:

Οτι πει ο γιατρός και εγώ όταν έκανα σπερματεγχυση έτσι μου είχε πει....άντε με το καλό εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα την Πέμπτη....αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό???

Expand  

Μπα τιποτααααα!σ ευχαριστω πολυ!σιγουρα τα φαρμακα εχουν παρενεργειες!πχ η προγεστερονη γτ κανω ενεση καθε μερα φερνει δυσκοιλιοτητα κ η κορτιζονη διψα!αναλογα βεβαια κ στον καθε οργανισμο πως καθονται τα φαρμακα!

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 12:36 ΜΜ, ο/η Liveloula88 είπε:

Κορίτσια μου δυστυχώς 0 η χοριακή...Σε 3 μήνες πάλι νέα προσπάθεια...Εύχομαι να έχουμε από εσάς τα ευχάριστα ❤

Expand  

Λυπάμαι πραγματικά!!Και όχι απο οίκτο αλλά ο αγώνας που κάνουμε!!Με το καλό να πάνε όλα όπως επιθυμείς στην επόμενη προσπάθεια!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου δυστυχώς 0 η χοριακή...Σε 3 μήνες πάλι νέα προσπάθεια...Εύχομαι να έχουμε από εσάς τα ευχάριστα ❤

Expand  

Λυπάμε κοριτσάκι μου...υπομονή και δύναμη εύχομαι για να συνεχίσεις και εσύ τον αγώνα σου, όπως όλες μας εδώ, μέχρι να πετύχουμε!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου δυστυχώς 0 η χοριακή...Σε 3 μήνες πάλι νέα προσπάθεια...Εύχομαι να έχουμε από εσάς τα ευχάριστα 

Expand  

Liveloula88 μου λυπάμαι!!!!Πάμε δυνατά όμως κ όλες μαζί παρέα θα τα καταφερουμε!!!!!

Δημοσίευση

Expand  

Δεν πειράζει κοπέλα μου... την επόμενη φορά θα είναι η τυχερή σου και στο εύχομαι 

Δημοσίευση
  στις On 24/5/2019 at 11:11 ΠΜ, ο/η kppm είπε:

Γεια σου Niki94!!!!Δεν μου δωσαν κάποιο κωδικό!!!!Απλά πήρα τηλ και μου είπαν 9:30 Στο Ιπποκράτειο.....

Expand  

Να πας λίγο νωρίτερα για να πιάσεις σειρά γτ σε όλες λενε την ίδια ώρα. Κ εγώ Θεσσαλονίκη πέρασα επιτροπή. 

Δημοσίευση

Expand  

Εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου προσπάθεια ❤

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Tokyo μου σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου. Κάπου είχα δει ότι γέννησες μέσα στο καλοκαίρι;; Μπεμπούλα πάλι; Να τα χαίρεσαι και τα δύο❤️ Να είναι γερά🙏 Εγώ τότε που μιλήσαμε, πρέπει να ήμουν λίγο πριν την ετ, δυστυχώς δεν πετύχαμε τότε. Είχαμε βάλει δύο "άριστες" βλαστοκύστες, αλλά είχα βιοχημική. Από τότε ο γιατρός με αποθάρρυνε πολύ, μου είπε ότι παίζω με τις πιθανότητες, και γενικώς δεν τον είδα πρόθυμο να με βοηθήσει παραπάνω. Ήταν εως ... προσβλητικός στα λόγια του. Προσπάθησα να συνεχίσω σε άλλον γιατρό, πολύ γνωστό, αλλά ούτε αυτός μου πήγε καλά για άλλον λόγο. Δεν φτάσαμε καν σε ωοληψία. Το άφησα το θέμα κάπως απογοητευμένη, κάπως μπερδεμένη, κάπως ξενερωμένη. Προς το παρόν προσπαθούμε μόνοι μας. Και αν είναι τυχερό να έρθει το δεύτερο θα βρει τον τρόπο! Εσύ πώς πας με δύο παιδάκια; Η μεγάλη σου πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερη απ' την δικιά μου, θα έχει εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα απ' το μωρό πια. Πώς της φάνηκε η αλλαγή;
    • Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!💙💙 Να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις και να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που μετά από τόσες δυσκολίες κατάφερες να φτιάξεις μια τόσο όμορφη οικογένεια! Μπράβο σου! Η εμπειρία του τοκετού στο νερό συγκλονιστική πραγματικά να την μοιράζεσαι, για κάθε κοπέλα που θα ήθελε να το δοκιμάσει!🤗
    • Καλησπερα κοριτσια και καλη κυριακη. Μια εβδομάδα εμεινε για να μαθω αν θα εχουμε ευχαριστα. Ποσες είναι μαζι μου στην αναμονη;
    • Να σας ζησει ο μπεμπης να ειναι γερος και δυνατος ❤️❤️❤️
    • Αχ ρε κορίτσια πόση δύναμη παίρνω από ολες μας εδώ πέρα… Ειλικρινα. Χθες βράδυ με έπιασαν πάλι τα κλάματα. Είναι εντελως «ακατάλληλο» το περιβάλλον μου αυτή τη στιγμή, είμαι κι εγώ ιδιαίτερα φορτισμένη, δε μου κάνει καλό. Οχι ότι έχουν κάτι οι άνθρωποι, αλλά συνεχώς κουβέντες γύρω από βρεφάκια, οι γονείς του φίλου μου χθες ήρθαν στο σπίτι λίγο να μας δούνε κ μου έφεραν λαμπάδα, εννοείται συνοδευόμενη από την ευχή  «καλό Πάσχα, με ένα μωράκι κι εσύ του χρόνου, μην αργείτε άλλο». Δεν ζηλεύω με κακία, τα χαίρομαι τα παιδάκια, ωστόσο συνεχώς σκέφτομαι μετά , όταν μένω μόνη, πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι κι εγώ σε αυτή τη φάση… Κι αυτό δε μου κάνει καλό, με στεναχωρεί.  Ούτε εγώ είμαι παντρεμένη @Lilaki93 μένουμε μαζί έχει γίνει η πρόταση αλλά για του χρόνου το σκέφτομαι.. όχι ακόμα.  Σε άλλα νέα έκανα τεστάκι σήμερα, αρνητικό εννοείται… Τι να πω… Καλη Κυριακή σε όλες  κορίτσια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...