Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Marina83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια είμαι καινούργια εδώ ειμα στην 14 μέρα τις από τη οοωληψια έκανα χωριακη και ήταν 18 την επόμενη είχα αίμα αρχής περιόδου αύριο θα επαναλάβω την χωριακη υπάρχει περίπτωση να έχει διπλασιαστεί η είχα μια αποτυχημένη προσπάθεια.??είμαι στην τρίτη προσπάθεια εξωσωματικής.. Υπάρχει κάποια που να είχε το ίδιο και να προχώρησε?? 

Εγω περιμενω αποτελεσματα απο την 1η μου προσπαθειακ δεν το γνωρίζω αυτο. Παντως ευχομαι οτι καλυτερο κ συντομα μανουλα❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η anna5190 είπε:

Εγω περιμενω αποτελεσματα απο την 1η μου προσπαθειακ δεν το γνωρίζω αυτο. Παντως ευχομαι οτι καλυτερο κ συντομα μανουλα❤️

Αννούλα μου! Τι ώρα θα έχουμε τα νέα σου?!!! Πολύ καλά αποτελέσματα εύχομαι γλυκιά μου! ???❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Αννούλα μου! Τι ώρα θα έχουμε τα νέα σου?!!! Πολύ καλά αποτελέσματα εύχομαι γλυκιά μου! ???❤️❤️❤️❤️❤️

Κατα τις 18:00 μου ειπε η μικροβιολογος. Ελπιζω να ειναι κ νωριτερα. Ειναι ατελειωτες οι ωρες νομιζω. Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!! Θα σας ανακοινωσω τα νεακια μου (ελπιζω τα ευχαριστα) μολις μαθω!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η anna5190 είπε:

Κατα τις 18:00 μου ειπε η μικροβιολογος. Ελπιζω να ειναι κ νωριτερα. Ειναι ατελειωτες οι ωρες νομιζω. Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!! Θα σας ανακοινωσω τα νεακια μου (ελπιζω τα ευχαριστα) μολις μαθω!! ❤️

Θα περιμένουμε κι εμείς με αγωνία! Ευχάριστα θα είναι! Είναι τυχερό το γκρουπ και ο μήνας είπαμε! ❤️❤️❤️❤️?????

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η anna5190 είπε:

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου να διαβάσουμε τα ευχαριστα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Marina83 είπε:

Στις 3/6 καλημέρα και πρώτη χωριακη στις 12/6

Εμένα μου φαίνεται ότι πρέπει να περιμένεις και τη δεύτερη... Ο γιατρος σου τι σου είπε? 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου να διαβάσουμε τα ευχαριστα!!!

Με το καλό καλά αποτελέσματα!!!! Κι εγώ απόγευμα τα πήρα τα αποτελέσματα!!! Εύχομαι να είσαι το ίδιο τυχερή ???

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Με το καλό καλά αποτελέσματα!!!! Κι εγώ απόγευμα τα πήρα τα αποτελέσματα!!! Εύχομαι να είσαι το ίδιο τυχερή ???

Ευχαριστω πολυ Σοφακι μου μακαρι να με ευνοησει η αναμονη! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna5190 είπε:

@anna5190 καλη επιτυχια κοριτσακι μου! Ανυπομονουμε ??❤❤❤

@Marina83καλως ηρθες στην παρεα μας. Δυστυχως και εγω δεν το ξερω αυτο. Ο γιατρος σου, πως το βλεπει;

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

@anna5190καλή επιτυχία 

@Marina83 καλός μας ήρθες 

Καλημέρα στα υπόλοιπα κορίτσια.. πως ειστε 

Καλημέρα! Εγώ προς το παρόν χαλαρώνω και χαίρομαι τη θάλασσα μαζεύοντας δυνάμεις για την επόμενη προσπάθεια που θα την κάνω λέω Σεπτέμβρη!!! Καλό τριήμερο σε όλες κορίτσια και καλά αποτελέσματα σε σένα @anna5190

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Kit1982 είπε:

@anna5190 καλη επιτυχια κοριτσακι μου! Ανυπομονουμε ??❤❤❤

@Marina83καλως ηρθες στην παρεα μας. Δυστυχως και εγω δεν το ξερω αυτο. Ο γιατρος σου, πως το βλεπει;

Ευχαριστω παρα πολυ. Ευχομαι ολες σας να ειστε παντα καλα κ παντα με χαμογελα❤️

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Καλημέρα! Εγώ προς το παρόν χαλαρώνω και χαίρομαι τη θάλασσα μαζεύοντας δυνάμεις για την επόμενη προσπάθεια που θα την κάνω λέω Σεπτέμβρη!!! Καλό τριήμερο σε όλες κορίτσια και καλά αποτελέσματα σε σένα @anna5190

Ελπιζω η επόμενη να ειναι κ η τυχερη σου... Καλη ξεκουραση κ καλα μπανακια να εχεις. Ευχαριστω πολυ για τη στηριξη!!! ❤️❤️❤️Αληθεια με συγκινησατε πολυ! 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

@anna5190καλή επιτυχία 

@Marina83 καλός μας ήρθες 

Καλημέρα στα υπόλοιπα κορίτσια.. πως ειστε 

Καλησπέρα ?? εδώ ξάπλα και αναμονή μέχρι το απόγευμα που θα ξαναπάω στον γιατρό να τσεκάρουμε σάκο. Αγωνίααα με λαχταραααα να σε νοιάζομαιιι.. το ξέρεις το άσμα; κάπως έτσι πάει σήμερα πάλι. Εσύ τι κάνεις;??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...