Μετάβαση σε περιεχόμενο

sos...πολυκαροτσια της ''brevi''


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια και αγορια. μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? Εχω κολλησει με το πολυκαροτσι 'ovo' της 'brevi' http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infa ... o/ovo.html http://www.ntosas.gr/ovo-sistemi-combin ... brevi.html (αυτο ειναι Λαρισσα) και δεν μπορω να το βρω. ΕΙμαι απο Χαλκιδικη.Μηπως το εχει δει κανεις σας πιο κοντα??? αχ... θα σκασω...το σκεφτομαι να παω Λαρισσα...τι να κανω... :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρακουνιτσα πολύ ωραίο το καρότσι και φαίνεται και πολύ πρακτικό!Γιατι δεν επικοινωνεις με το καταστημα μηπως μπορουνε να στο στειλουνε;:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι αμα ρε φιλεναδα δεν μου αρεσει απο κοντα? αν δεν ειναι τελικα πρακτικο?το ειδα μονο απο τις φωτογραφιες. Νομιζω οτι χρειαζεται να το δω και απο κοντα. ειναι και ακριβο δεν το ρισκαρω.ασε που αρχισε να με ανησυχει και το γεγονος οτι δεν το βρισκω ευκολα.μηπως δεν ειναι καλο ποιοτικα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να παρεις τηλεφωνο στην εταιρεια να τους πεις οτι μενεια μακρια ναρωτησεις με ποια καταστηματα συνεργαζονται δηλαδη ποια καταστηματα στην περιοχη σου η κοντα στην περιοχη σου τον εχουν.Παντως εγω θα σου συστηνα και τα chicco ειναι πολλα χρονια στην αγορα εχει πολλα σχεδια μπορει να ειναι ακριβο αλλα οτι πληρωνες παιρνεις .Το καροτσι εμεις το εχουμε ακομα και ασ ειμαστε 5 ετων μεχρι και περσι το καλοκαιρι το χρησιμοποιουσαμε φτασαμε εως τον ολυμπο με αυτο και στον αγ.παντελεημωνα ενα χωριο που δεν εχει δρομους αλλα πετρες .Εχει αμορτισερ και ειναι πολυ βολικο και στις μετακινησεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...