Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βάρος και εγκυμοσύνη


Recommended Posts

Καλησπέρα σας.Είμαι νέο μέλος στην παρέα σας.

Είμαι στον 7ο μήνα της εγκυνοσύνης μου. Χτες που επισκέφθηκα τον γυναικολόγο μου παρατήρησα με έκπληξη πως είχα χάσει 2 κιλά. Έχω πάρει σύνολο δηλαδή 5.5 κιλά μέχρι τώρα. Ο γιατρός με καθησύχασε, καθώς το μωρό αναπτύσσεται κανονικά, αν και είναι σχετικά βαρύ για την ηλικία του. Έχει συμβεί σε καμιά άλλη αυτό; Να σημειώσω πως δεν έκανα καμιά αλλαγή στη διατροφή μου ούτε ξεκίνησα άσκηση ή κάτι άλλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Και εγώ τελείωσα την εγκυμοσύνη μου με 7,5 κιλα επιπλέον. Όταν ζυγίστηκα μετά τον τοκετό ήμουν 61 κιλά ενώ, όταν έμεινα έγκυος ήμουν 64 κιλά. Η μικρη γεννήθηκε 3050 γρ. μια χαρά δηλαδή! Επίσης ξέρω περίπτωση κοπέλας που πήρε μόνο 4 κιλά!!! Αν έχεις καλές εξετάσεις δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λένα Καλησπέρα!Απ οτι ξέρω τα κιλα που θα πάρει μια γυναικα στην εγκυμοσύνη δεν έχει να κάνει με την αναπτυξη και το βάρος του εμβρύου κι ουτε το επηρεάζει.Εχω ακουσει και απο άλλες κοπέλες παρόμοιες καταστάσεις,ότι χασανε στον 6ο-7ο μηνα αλλα τα πήρανε πάλι στον επόμενο.Επισης καλο θα ηταν τωρα στο γ τριμηνο να παιρνεις επιπλέον κάποιες λιγες θερμιδες προσθετοντας π.χ άλλο ενα γευμα..Συμβουλέψου και τον γιατρο σου.Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...