Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΘΩΛΑ ΟΥΡΑ


Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά!

Είμαι στην 18η εβδομάδα και τις τελευταίες μέρες έχω αρκετά θωλά ούρα και αρκετά υγρά....ξέρει καμία τι μπορεί να σημαίνει αυτό??:dry: :dry:

στο ξεκίνημα της εγκυμοσύνης είχα μια ουρολύμωξη,αλλά τώρα τα συμπτώματα δεν αυξάνονται για να σκεφτώ το ίδιο...μπορεί να είναι καμία τραχιλίτιδα ή κολπίτιδα? ή απλά να είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης όλο αυτό?:blink: :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα,

εγω ειμαι στην 7η εβδομαδα,

και ειναι κιτρινα και θολα τα ουρα συν καποια υγρα

ειδικα το πρωι,ειναι φυσιολογικο αλλα καλο θα ηταν να θιξεις

το θεμα στον γιατρο σου για παν ενδεχομενο:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Jovanna μου αν δεν πιώ νερό αρκετό,και τα δικά μου είναι κατακίτρινα(και το διαπιστώνω το πρωί που πάω τουαλέτα αφού όληνύχτα δεν πίνω νερό)...οσο για τα υγρά...έβαλα σε υποψίες από μόνη μου το γιατρό...γιατι μου λέει εσύ ανυσηχείς για κάτι??λέω δεν ξέρω μήπως έχω κανένα μικρόβιο ...και με έβαλε να δώσω (καλά εκτός από την γενική ούρων και την καλλιεργεια) κολπικό και τραχιλικό δείγμα...ουφφφφφφ....παααλι δεν μπορώ...μήπως και έχω κανένα μικρόβιο...εντομεταξύ στην αρχή της εγκυμοσύνης είχαμε βρει ότι έχω μύκητες οι οποίοι δεν αυξάνονται,απλά υπάρχουν σε κάποιο βαθμό και θα τους έχω σε όλη την εγκυμοσύνη ,με τέτοιο σοκ που παθαίνει ο οργανισμός το λιγότερο είναι αυτό!θα φυγουν μετά την γέννα...

να δεις που μπορεί να μπήκα σε τσάμπα διαδικασίες...ο γιατρός μου είναι στο νοσοκομείο και τις εξετάσεις τις κάνω έξω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!!Ειμαι στη 33η εβδομαδα και εχω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου πολλα πολλα υγρα και σκουρα κιτρινα ουρα !!Επισης εχω και διαφορες ενοχλησεις καποια τσουξιματα που και που και ο γιατρος μου μου εδωσε μια κρεμουλα τη travocort την οποια βαζω 1 με δυ φορες τη βδομαδα γιατι λεει πως και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης αυξανουν οι εκρισεις οποτε και η υγρασια στη περιοχη που ευνοει τους μυκητες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Είχα την ίδια ανησυχία πριν από τα Χριστούγεννα γιατί ως γνωστώς μαγνήτης μυκήτων ήμουν συνέχεια με θεραπείες... Ξεσήκωσα το γιατρό μου ο οποίος προσπαθούσε μάταια να με καθησυχάσει! Για να ηρεμήσω μου έκανε τις εξετάσεις οι οποίες εννοείται ότι βγήκαν πεντακάθαρες!

Θα πρέπει να τα συνηθίσουμε τελικά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και απο μένα!!

Τα κολπικά υγρά να μην σε ανησυχούν καθόλου είναι φυσιολογικό στη διαρκεια της εγκυμοσυνης όσο για τα ούρα καλό θα ήταν αφού είχες πάθει ουρολοιμοξη να κάνεις μια εξέταση ούρων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

cris έγραψε:

...και με έβαλε να δώσω (καλά εκτός από την γενική ούρων και την καλλιεργεια) κολπικό και τραχιλικό δείγμα...ουφφφφφφ....παααλι δεν μπορώ...να δεις που μπορεί να μπήκα σε τσάμπα διαδικασίες...ο γιατρός μου είναι στο νοσοκομείο και τις εξετάσεις τις κάνω έξω...

κι εμενα με εβαλε λογω υποψιας να κανω τα παραπανω που

αναφερεις αλλα με καθησυχασε οτι θελει απλα να ειναι

σιγουρος οτι ολα ειναι οκ,οποτε χωρις ουυφφφ,θα τα κανεις

και να μην σκεφτεσαι οτι ειναι τσαμπα διαδικασια;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κι απο μενα.

τα υγρα και τα θολα ούρα ειναι απολυτως φυσιολογικα. επειδη αιματωνεται ο κολπος μας περισσοτερο τωρα στην εγκυμοσυνη παραγει περισσοτερα υγρα, τα οποια ειναι κ πηγη μικροβιων.γι αυτο καμια φορα οταν δινουμε ουρα για τις μηνιαιες εξετασεις θα δειτε οτι γραφει "μικροοργανισμοι:αρκετοι". οσο για τα θολα ουρα αυτο εξαρταται απο την πσοσοτητα των υγρων που πινουμε.καλυτερα το βραδυ πριν κοιμηθουμε να πινουμε πολυ νερο, ακομα κ αν αυτο σημαινει οτι η καταραμενη συχνοουρια θα μας ξυπνησει, παρα να περνανε 7-8 ωρες χωρις να παμε τουαλετα.να ξερετε παντως γενικα οτι τα ουρα ειναι το καλυτερο σπιτικο για τα μικροβια οποτε συχνα τουαλετα, ακομα κ αν δε θελουμε πολυ.αν τωρα μαζι με αυτα εχεις και τσουξιμο κανε καλου κακου μια καλλιεργεια ουρων μηπως εχεις παλι καμια λοιμωξη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 4 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ(ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ DAKTARIN ΚΙ ΒΑΖΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΧΑΜΟΣ...ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΛΗ ΚΑΘΕ 3 ΚΙ ΛΙΓΟ ΚΡΕΜΟΥΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν έχεις τσούξιμο την ώρα της ούρησης ή γενικότερα, μήπως έχεις καμιά ουρολοίμωξη; Τα θολά ούρα πάντως δείχνουν και τοξίνες. Όσο για τα υγρά, είναι σύνηθες φαινόμενο. (Κορίτσια όμως η μεγάλη έκκριση καθαρού υγρού πρέπει να αξιολογείται, γιατί ίσως είναι απώλεια αμνιακού υγρού). Να πίνεις πολλά νερά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera koritsia...

Egw stin prwti mou egkumwsini eixa sunexws ugra...Einai fusiologiko:)

Twra se autin tin egkumwsini mou pou eimai 5 minwn den exw tipote ugra akoma...

An kati sas vasanizei kai aporite,rwtiste ton giatro sas...

Wmos ola auta einai fusiologika..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχω ρε παιδιά ουτε φαγουρες ούτε τιποτε,παρά μόνο θολά ούρα και αρκετά υγρά...θα κάνω τις εξετασεις την δευτέρα πάντος για καλό και για κακό.Δεν ανησυχώ όμως,βλέπω ότι πολλές κοπέλλες που γράφετε εδώ έχετε το ίδιο θεματακι με μένα.Όταν είχα κάνει στην αρχή της εγκυμοσύνης εξετάσεις έγραφε ακριβώς αυτό που είπε μία κοπέλα, "μικροοργανισμοί αρκετοί" και μύκητες.

Τελοσπάντον,δεν πειράζει ας πάω να δώσω πάααλι τραχηλικό και κολπικό δείγμα ααας κάνω και μια καλλιέργεια ούρων και βλέπουμε..:dry::blush::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cris και εγώ στις τελευταίες εξετάσεις έχω αυτό, μικροοργανισμοί αρκετοί. Απλά μου είπε πολλά νερά να πίνω και γιαουρτάκια, για να αποφευχθεί μία ουρολοίμωξη. Αν νιώσω τσούξιμο και φαγούρα τότε να ανησυχήσω είπε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγω έχω καμια φορά κίτρινα ούρα, συνήθως το πρωι η όταν δεν έχω πιεί αρκετό νερό.Φαντάζομαι οτι αφού δεν έχω άλλα συμπτώματα δεν χρειάζεται να ανυσηχώ.Τα γιαουρτάκια παρεπιπτόντων δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ...ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΔΙΑΓΝΩΣΕ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Κ "ΜΑΛΛΟΝ" ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 7ου- 8ου ΜΗΝΑ

Το σώμα σας έχει πολλά πράγματα να κάνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Καμιά φορά οι αλλαγές που συμβαίνουν θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό και ενόχληση και σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να σας κάνουν να ανησυχήσετε. Σπάνια υπάρχει λόγος για ανησυχία, αλλά εάν υπάρχει κάτι που σας κάνει να ανησυχείτε, συζητήστε το με τον γιατρό ή τη μαία σας.

Εάν πιστεύετε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, εμπιστευτείτε την κρίση σας και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας αμέσως.

Παρακάτω αναφέρονται οι αλλαγές που θα παρατηρήσετε και οι αιτίες τους – όπου είναι γνωστές – καθώς και προτάσεις για το πως θα τις αντιμετωπίσετε.

ΚΟΛΠΙΚΗ ΕΚΚΡΙΣΗ

Σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν περισσότερη κολπική έκκριση κατά την εγκυμοσύνη. Θα πρέπει να είναι καθαρή και άσπρη και δεν θα πρέπει να μυρίζει άσχημα. Εάν η κολπική έκκριση έχει χρώμα ή μυρίζει παράξενα ή εάν νιώθετε φαγούρα και ερεθισμό, τότε μπορεί να έχετε κάποια κολπική μόλυνση. Πείτε το στον γιατρό ή την μαία σας. Η πιο συνήθης μόλυνση είναι η μυκητίαση, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί. Εάν η κολπική έκκριση οποιουδήποτε χρώματος, αυξηθεί πολύ κατά τα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης, τότε ενημερώστε τον γιατρό ή τη μαία σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...