Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοσοκομείο η κλινικη? (Θεσσαλονίκη)

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια σε ολες! 

Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το που θεωρείτε πώς η εμπειρία της γεννησης του μωρου μας θα είναι πιο ευχάριστη! 

Ζω στηΘεσσαλονίκη και θα ήθελα να με ενημερώσει οποία κοπελα ξερει σχετικα με τη γεννα στο Παπαγεωργίου στο ιπποκρατειο η σε  κάποια κλινικη. Επίσης θα ήθελα να μου πειτε και αν εχετε κατα νου τους γιατρούς Μικο θεμιστοκλη, Τατιάνα χαραλαμπιδου, χαρη σαραβελο και γρηγορη γκριμπιζη.

Θεωρω πως ειναι πιο ασφαλές το να γεννήσεις σε νοσοκομείο φυσικά αλλα σου κανουν πχ επισκληριδιο αν δεν εχεις κάποιον δικο σου γιατρο εκει μεσα? Σίγουρα έχουμε πολλα κορίτσια στο μυαλό μας το δίλημμα νοσοκομείο η κλινικη! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η mommy86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σε ολες! 

Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το που θεωρείτε πώς η εμπειρία της γεννησης του μωρου μας θα είναι πιο ευχάριστη! 

Ζω στηΘεσσαλονίκη και θα ήθελα να με ενημερώσει οποία κοπελα ξερει σχετικα με τη γεννα στο Παπαγεωργίου στο ιπποκρατειο η σε  κάποια κλινικη. Επίσης θα ήθελα να μου πειτε και αν εχετε κατα νου τους γιατρούς Μικο θεμιστοκλη, Τατιάνα χαραλαμπιδου, χαρη σαραβελο και γρηγορη γκριμπιζη.

Θεωρω πως ειναι πιο ασφαλές το να γεννήσεις σε νοσοκομείο φυσικά αλλα σου κανουν πχ επισκληριδιο αν δεν εχεις κάποιον δικο σου γιατρο εκει μεσα? Σίγουρα έχουμε πολλα κορίτσια στο μυαλό μας το δίλημμα νοσοκομείο η κλινικη! 

καλησπερα κοριτσι μου !

σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να παρεις στην αγκαλια σου τον θησαυρο σου!

εγω γεννησα στο γενεσις και εχω να πω μονο τα καλυτερα!

γεννησα με καισαρικη και δεν καταλαβα τιποτα απολυτως ιχνος πονου οι μαιες καταπληκτικες ερχονται κατευθειαν μολις πατησεις το κουμπι σε βοηθανε με τον θηλασμο πεντακαθαρα τα παντα !

ο γιατρος σου που ξεγενναει?

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ!! Να χαίρεσαι και εσυ το μωρακι σου!!!να ειναι γερο. Ο γιατρός που εχω εδω κ λιγο καιρο ξεγενναει στο γενεσσις αλλα μου πέφτει πραγματικά πολυ ακριβη η κλινικη κ μπηκα σε σκεψεις σχετικα με νοσοκομείο... 

Δημοσίευση

Κ γω στο Γένεσις γέννησα συμφωνώ με τ Μινακι.

Οι μαιες καταπληκτικές. Βοηθάνε παρά Πολύ, ειδικά με τ θηλασμό. Πεντακάθαρα επίσης. 

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη. 

Επίσης πολύ καλα λόγια έχω ακούσει για τη βιοκλινικη. Πιο προσιτές οι τιμές.

Όσων αφορά τα νοσοκομεία τ Παπαγεωργίου θεωρείται κορυφή. Απλά θέλει να βρεις γιατρό μήνες πριν να σε παρακολουθεί.

Δημοσίευση

Εγώ πέρυσι το Δεκέμβρη έφερα στον κόσμο το παιδάκι μου στο Ιπποκράτειο. Επέλεξα να με παρακολουθούν και εκεί από την δέκατη εβδομάδα και να μου γράφουν εξετάσεις αλλά φυσικά είχα και γιατρό έξω που την επισκεπτόμουν και αυτή κάθε μήνα και με συμβούλευε. Έκανα επίσης όλους τους μεγάλους υπερήχους στο Ιπποκράτειο, πληρώνοντας μόνο την συμμετοχή που τώρα πια είναι εντελώς δωρεάν. Επειδή είχα κάποια θέματα (διαβήτη κύησης, διάφραγμα) με βάλανε σε ομάδα υψηλού κινδύνου και γέννησα παρουσία Καθηγητή. Και εγώ όπως και εσύ αφενός δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να πληρώσω κλινική και αμοιβή γιατρού και αφετέρου είδα ότι υπάρχει επαγγελματισμός και πραγματικό ενδιαφέρον από τους γιατρούς και τις μαίες που ήταν πολύ υποστηρικτικές σε όλα τα επίπεδα. Για το Παπαγεωργίου, το οποίο επισκέφτηκα 2 φορές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου (αποκόλληση και ανεβασμένη πίεση), μόνο καλά δεν έχω να πω, και μια φίλη που γέννησε εκεί δυστυχώς με επιβεβαίωσε και με το παραπάνω στα λεγόμενά μου. Στο Ιπποκράτειο δεν θα βρεις πολυτέλειες ξενοδοχείου και μάρμαρα αλλά θα βρεις πολύ εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία. Σου εύχομαι καλή εγκυμοσύνη και με το καλό ένα γερό μωράκι!

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Οπως το βλέπω θα γεννησω σε νοσοκομείο, ετσι θα νιώθω κ μεγαλύτερη ασφάλεια. Τωρα το ζήτημα ειναι Παπαγεωργίου η ιπποκρατειο. Βλέπω πως οι απόψεις ειναι χωρισμενες στημεση. Ακουω τα καλύτερα κ τα χειρότερα και για τα δυο νοσοκομεία κ φυσικά δεν αναφέρομαι στις εγκαταστάσεις αλλα στο προσωπικο(θεμαρα εμπειρίας, χειρισμός καταστααεων, τροποι εξυπηρέτησης κλπ). Ανοιξα καρτέλα στο Παπαγεωργίου αλλα δε μου είπαν τιποτα για εξέτασεις!! Κ διανυω την 8 βδομάδα.. Ποιες εξέτασεις μπορώ να κάνω εκεί??? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Rena92 τελικα μάθατε τι ηταν αυτο;για να κόλλησε κ ο σύζυγος καμια ιωση λογικα;;περαστικα του κ γρηγορααα!!Τπτ πρόσεχε ιδιαίτερα μεχρι να υποχωρήσουν κ τα δικά του συμπτώματα κ καμια μέρα μετα κ αφου δεν εχεις εμφανισει κατι ήδη θα ειστε σουπερ έτοιμοι να υποδεχτείτε την μπεμπα😊   Εμεις πολυ καλα αν εξαιρεσω οτι απο την Παρασκευή άρχισα να ποναω στην τομη σαν κάψιμο κ σουβλιες σε συγκεκριμένα σημεία,εχει δημιουργηθεί πρήξιμο επάνω απο την τομη κ ποναω ιδιαίτερα αν δεν παρω τα παυσίπονα ακριβώς στην ώρα τους.Σημερα σταμάτησε κ η αντιβίωση κ περιμένουμε να δούμε πως θα παει είπε ο γιατρός.. ψυχολογικά πολυ στα κατω μου με όλο αυτο γιατι δεν χαίρομαι αυτες τις μοναδικές μερες οσο πρέπει.. ο μικρός ειδικά το βραδυ ειναι πιο δύσκολος στο να κοιμηθει,θελει ολο στήθος κ πανω μου κ δεν βολευόμαι ούτε με 5 6 μαξιλάρια , ποναω..Σχεδόν όλη μερα στο κρεβάτι την βγάζω κ ευτυχως εχω την πεθερά μου αυτη την βδομαδα που έπιασε δουλειά ο αντρας μου κ ασχολείται με την Σμαράγδα..Μακάρι να ειναι καλυτερα αύριο..
    • Γεια σας κορίτσια! Εγώ συνεχίζω το μέτρημα, 40+1 σήμερα και είχα μαία και γιατρό. Η μαία με καθησύχασε και μου είπε πως το θεωρεί απίθανο να μπω σε τοκετό με την κατάσταση έτσι στο σπίτι, λόγω στρες και μόλις αναρρώσουν όλοι, τότε θα έρθει. Ωστόσο, μετά με τον γιατρό κάναμε nst και μου είπε πως έχω συχνή δραστηριότητα και δεν πιστεύει ότι θα προλάβω το επόμενο ραντεβού που κλείσαμε για Πέμπτη. Την πέμπτη θα κάνουμε πάλι υπέρηχο και nst και θα ελέγξουμε τον τράχηλο από κάτω, γιατί στενεύουν χρονικά τα περιθώρια λόγω vbac. Το κορίτσι μου έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά έχω τον άντρα μου ακόμη άρρωστο και πραγματικά ευελπιστώ να προλάβει να αναρρώσει και να αποδειχθεί ότι δεν έχω κολλήσει και εγώ κάτι και ύστερα με ηρεμία να το απολαύσουμε.  Εσείς πως τα πάτε στο σπίτι με τα παιδάκια σας;; 
    • Όλα καλα κ εγω κορίτσι μου, αργεί ακομα ο επόμενος υπέρηχος μου οποτε υπομονή. Τι σε μπερδεύει για τα ρούχα κ τα νούμερα?
    • Κ εγω τόσα ειχα παρει στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλα μετα δεν τα έχασα ποτέ όλα. Κ ξεκίνησα αυτή ήδη παραπάνω κιλα απ το κανονικό μου κ γι αυτό προσπαθώ να μην παρω πολλά αλλα δυσκολεύομαι πολυ πραγματικά ειδικα τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι οτι πεινάω πολυ συχνα κ ακομα κ όταν δεν πεινάω, ολο κατι μου έρχεται οτι θελω να φάω. Προσπαθώ να κρατηθώ με το ζόρι, μερικές φορές τα καταφέρνω αλλα τις περισσότερες αποτυγχανω εντελώς 😂 Κ εμεις ετσι με το βάρος.. το σκεφτομαι καμια φορα λιγο με ανησυχία κ τωρα στον τελευταίο υπέρηχο συγκρινα με τον αντίστοιχο υπέρηχο του μεγάλου μου κ το μωρό τωρα ηταν λιγότερο.. κ ανησύχησα λιγο γιατί λεω ποσο μικρότερο πια? 😛 αλλα θα δούμε εντάξει, έχουμε καιρο ακομα να πάρουν βάρος κ πάντα στα πλαίσια του οτι δε θα ειναι κ κανενα πολυ μεγαλο μωρο
    • Το ρυθμιζες τουλάχιστον με τη διατροφή το ζαχαρο ή χρειαζόταν να κανεις κ ινσουλίνη? Είναι ζόρικο το φαντάζομαι, θέλει προσπάθεια αλλα εντάξει υπομονή, λίγοι μηνες μένουν άλλωστε απ τη στιγμή που κάνουμε την καμπύλη μεχρι τον τοκετό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα κ για το σπίτι κ κυρίως για τον ύπνο 😂 ειναι ενα παιδι πολυ δυσκολο στον ύπνο. Ειναι 2.5 τωρα κ κοιμάται πλεον καλύτερα αλλα κ παλι οχι τέλεια, γενικα έχουμε 2.5 χρόνια να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι κ θα κάνουμε κ πολυ ακομα μαλλον 😂 εσενα ποσο ειναι τα κορίτσια? Δε θυμάμαι αν σε εχω ξαναρωτησει αν πανε κ σχολείο?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...