Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τραχηλος και προωρος τοκετος


Recommended Posts

Ολο το Σαβ/κο πετρωνε η κοιλια μου συνεχεια χωρις βεβαια να ποναει.Επικοινωνησα με το γιατρο ο οποιος μου συνεστησε ξεκουραση και πρε παρ ανα 4ωρο.Σημερα στο προγραμματισμενο ραντεβου μετρησαμε τον τραχηλο ο οποιος εχει μικρηνει απειλητικα οποτε μαλλον παμε για γεννα πολυ πριν τις 40 εβδομαδες.Ομως η μπεμπα μου ειναι μολις 1600gr οποτε αυτο μας ανησυχει.Πρεπει να παρει βαρος γρηγορα γιατι δεν κρατιεται και βιαζεται να βγει.

Δουλεια κομμενη,βολτες κομμενες μονο ξεκουραση ,ξαπλα και μικρα γευματα ανα 2-3 ωρες ετσι ωστε να παιρνει βαρος.

Δεν ξερω πως θα ειμαι ολη μερα σπιτι αλλα εχω αγχωθει γιατι η μικρη μου ειναι αδυνατουλα και μπορει να βγει συντομα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lovie μου, μην ανησυχεις κοπελα μου!! κανε ακριβως οτι σου λεει ο γιατρος σου και ολα θα πανε καλα!!;)

ξαπλα, ξαπλα, ξαπλα!!!!! ξεκουρασου οσο περ/ρο μπορεις!!! εχει και τα καλα του: θα 'σαι ξεκουραστη και για τον τοκετο (σημαντικο!!) και για τις απαιτητικες μερες της λοχειας!!!

ευχομαι ολοψυχα η βιαστικη μικρουλα σου, να καθησει λιγο ακομα στ' αυγα της, για να μεγαλωσει λιγουλακι πριν κανει το ντεμπουτο της!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ LOVIE.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΤΣΑΚΙΙ.ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ.ΚΑΘΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ.ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΖΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 2790.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ.ΦΙΛΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλεναδα μου ακου και τα χειροτερα!Στο β επιπεδου που εκανα στις 22 εβδομαδες ολα ηταν τελεια εκτος τον τραχηλο που ηταν ...2,18...Καταλαβαινεις τι σοκ επαθα!Την περασμενη εβδομαδα που ημουν 27εβδ ηταν 2,10.....Τωρα ειμαι 28εβδ και ελπιζω κι εγω να πανε ολα καλα!Αμαν αυτος ο τραχηλος!Φοβαμαι κι εγω πολυ αλλα δεν κανω καθολου δουλειες στο σπιτι!Στη δουλεια μου ερχομαι ακομα γιατι ειναι καθιστικη αλλα περπαταω ελαχιστα και οσο μπορω ξεκουραζομαι.

Μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lovie και stellisia, το ιδιο ακριβως προβλημα ειχε και μια ξαδελφη μου!

φυσικα ο γιατρος της συνεστησε ξεκουραση, αποχη απο τη δουλεια και διαφορες αλλες δραστηριοτητες οπως περπατημα, δουλειες σπιτιου κλπ... και επισης επαιρνε ανα 8ωρο τα πρε παρ...

γεννησε τελικα ακριβως τη μερα που μπηκε στο μηνα της και το μωρο ηταν περιπου 2,500!

θελει οντως πολυ ξεκουραση, ωστε να μειωνονται και οι συσπασεις της μητρας!!

ευχομαι ολοψυχα να σας πανε ολα καλα (που θα πανε, ειμαι σιγουρη) και να προσεχετε τα ζουζουνακια σας :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 1900.ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΟΡΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην αγχωνεσαι γλυκεια μου ....κανε αυτα που σου ειπε ο γιατρος....δεν το χω περασει αυτο....ο μικρος μου γεννηθηκε την τελευταια μερα και ηταν 3300....η ξαδερφη μου ομως το περασε ...εκανε αυτα που της ειπε ο γιατρος και τελικα γεννησε αφου πηρε 2 μερες απο τον μηνατης....ο μικρουλης ηταν 2500 κιλα....σου ευχομαι να πανε ολα καλα ....μετεφερε και στην μικρη σου οτι εχει πολυ κρυο εξω να κατσει εκει που ειναι.....φιλακια πολλα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lovie μου μην μου στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε αρκεί να ξεκουράζεσαι και να μην εισαι όρθια συνέχεια..Εγω αρχισα μαγνήσιο πριν ένα μήνα γιατί στη β επιπέδου βρήκαν το μήκος τραχήλου κάτω απ το φυσιολογικό 26,4mm,αν και δεν κουράζομαι καθόλου..Τι να πω παίζει ρόλο και ο οργανισμός κάθε γυναίκας.Ακολούθησε κατα γράμμα τις οδηγίες του γιατρού σου και θα δεις οτι όλα μια χαρα θα πάνε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...