Μετάβαση σε περιεχόμενο

εκανα τον β υπερηχο


Recommended Posts

κοριτσακι μου να στε καλά εσυ και το μωρακι σου δεν καταλαβαινω γιατι στενοχωρηθηκες. Εμένα μου ελεγαν αυτες τις μπουρδες με την κοιλια αλλα δεν μ ενδιεφερε κ αν δεν τ ου ξεφευγε του γιατρου δεν θα ηθελα να μαθω το φυλλο κ αν ξαναμεινω δεν προκειται να μαθω μεχρι το τελος. Αφου ειναι καλά ο θησαυρός σου τι σε νοιαζει. Θα κάνεις κ αλλα παιδια κ θα κανεις οτι θελεις. Μην σε στενοχωρει αυτο. Εμένα αρχικα μου ειπαν οτι ηταν αγόρι. Χάρηκα. Μετά μου ειπαν οτι τελικά δεν ειναι αγόρι αλλα κοριτσι. Πάλι χαρηκα. Δεν μ ενοιαζε. εγώ παιδί ηθελα κ γερο κ δυνατο κ απο κει κ περα δεν μ ενδιεφερε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ανησυχείς Φρανίτα μου και τα αγοράκια είναι πολύ γλυκά. Το πρώτο μου παιδί είναι αγόρι και ο άντρας μου ήθελε κοριτσάκι και ο γιατρός στον απλό υπέρηχο είπε ότι κατά 90% είναι κορίτσι!! χαρά ο άντρας μου, πάμε λοιπόν αργότερα για τον αναλυτικό υπέρηχο και ρωτήσαμε το φύλο του παιδιού και ο γιατρός μας είπε: "μα δεν βλέπετε ανάμεσα στα πόδια? όχι λέει ο άντρας μου, δεν θέλετε να δείτε του λέει ο γιατρός, είναι αγοράκι!!" Ο άντρας μου απογοητεύθηκε τελείως!! Εμένα δεν με πείραξε καθόλου το μόνο που ήθελα ήταν να είναι υγιής, που ήταν βέβαια. Το 2ο παιδάκι είναι κοριτσάκι, έτσι χάρηκε ξανά. αλλά και το αγοράκι μας δεν τον αλλάζουμε με τίποτε. :)

καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και όλα να πάνε καλά.:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

franita mou xairomai pou ola pigan kala mias k zoristikes na dexteis tin egkimosini sou..

pos bdomadon eisia';;;;;

ana les na bgei gero k ase ti epilogi filou..tosa ginontai..

ego prin meino ithela agori me to pou emeina kortitsi k meta ton 6 eipa oti na nai..fisika de ematha to filo mias k to thelo gia ekpliksi..

se 2 mine stha to mathoumme//

kales giortes ekei pou eisia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita μου, μπραβο κοπελα μου που ολα πηγαν καλα!!!;)

εγω ειχα μαθει στην αυχενικη κιολας οτι το μικρο μου ηταν κοριτσακι! πριν μεινω εγκυος ηθελα αγορακι, μονο και μονο γιατι ηξερα οτι ο αντρας μου θα ηθελε να βγαλει τον μπαμπα του και θα χαιροταν! παρολαυτα, οταν ακουσα οτι ειναι κοριτσακι, χαρηκα τοσο πολυ, γιατι ηταν σαν εκπληξη για μενα!! ο μπαμπας μας, δεν καταφερε να συγκρατησει μια μικρη απογοητευση που ενιωσε εκεινη την ωρα, τσακωθηκαμε ωραιοτατα και ηρθε στα ισια του!!!:laugh:

μολις γεννηθηκε η κορακλα του, εγινε αυτοματα η γυναικα της ζωης του!! ενα θα σου πω: η σχεση τους με μια λεξη: ερωτας!!!:lol:

προσωπικα απ' τη στιγμη που εμεινα εγκυος, απεβαλλα καθε προτιμηση, γιατι ειχα τρομερη αγωνια ΜΟΝΟ να ειναι καλα!!!;)

να δεις που σε λιγο καιρο, θα κρατας το αγορακι σου αγκαλια, θα το κοιτας στα ματια και θα λιωνεις.......;):P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατ'αρχήν μπράβο που όλα ειναι καλά!Αυτο ειναι το σημαντικοτερο.

Όσο για το φύλο,κι εγω ειμουν προετοιμασμενη για κορίτσι,τόσο σίγουρη που κοιτούσα μόνο ροζ ρουχαλάκια,κοριτσίστικη διακόσμηση για το δωμάτιο κτλ.Αφου να σκεφτεις,μου ξεφευγε κι έλεγα "θα την...","Η μπέμπα...","Η κόρη μου..."κι άλλα τέτοια.Έβλεπα κι όλο κοριτσάκια στον ύπνο μου.

Όταν εκανα λοιπόν το β επιπέδου και είδα τι υπήρχε ανάμεσα στα πόδια και το επιβεβαιωσε και ο γιατρός,έπαθα σοκ.Μα να έπεσα τόσο έξω?έλεγα στη ξαδέρφη μου που ηταν μαζί μου.

Δεν άκουγα τι μου έλεγε ο γιατρος παραπέρα,είχα κολλησει.Ειναι αγόρι!!!!

Δεν στεναχωρήθηκα,προς Θεού.Απλως είχα το αντίθετο προαίσθημα και ξαφνιάστηκα όταν μου ειπε οτι ειναι αγοράκι.

Ειναι άδικο να στεναχωριόμαστε για το φύλο όταν δίπλα μας υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν καθόλου παιδιά.

Να ειναι γερά όλα τα παιδάκια και με το καλό να έρθουν κι άλλα το 2009!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΩΡΑΙΑ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ.ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΕΝΩ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ.ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ..ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο φρανιτα που πηγαν ολα καλα....το ιδιο ειχα παθει και εγω με το φιλο....δεν στεναχωρεθηκα ομως.....απλα νομιζα οτι ειναι κοριτσι.....τα αγορακια βρε χαζη εινα πιο κολλημενα με την μαμα θα δεις θα σε τρελανει με τα ναζια του.....φιλακια και με το καλο να τον υποδεχτεις........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χθες το απογευμα ειδαμε και εμεις τον "καλο μας" εκανα τον β επιπεδου.

ενα θα σου πω, και οι δυο μας επιθυμουσαμε κοριτσι, βγαινοντας χθες απο το ιατρειο λεγαμε ποσο ομορφος ειναι ο γιος μας και φυσικα ποσο τυχεροι ειμαστε που το αγορακι μας ειναι μια χαρα:) :)

σου υπενθυμιζω οτι θελαμε κοριτσι... τι σημασια εχει ομως ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ θα σε τρελανει ο μπεμπης!

Ειμαι σιγουρη οτι θα λες καλυτερα που ειναι αγορακι αργοτερα!

Ολες οι μαμαδες παθαινουν κατι με τα αγορακια του!

Φοβου τις μελλοντικες πεθερες!!!!

Νυφες να τρεμετε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια.ειμαι καινουργια εδω.ειμαι η εφη και ειμαι στην 22 εβδομαδα.χθες εκανα και εγω τον β επιπεδου.η μικρη πολυ καλα ειναι αλλα πολυ πεισματαρα.δεν γυρνουσε με τιποτα μπροστα.μας ταλαιπωρησε ο γιατρος και σημερα ποναω στην κοιλια.εχω μυικους πονους.φοβαμαι για το μωρο και μην γινει τιποτα.ειχε καμια παροιμια εμπειρια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ.ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΠΟΛΥ.ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 10.15. ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΕΖΑΙ ΠΟΛΥ ΟΓΙΑΤΡΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΗΣΥΧΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...