Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιστορίες Φορολογικής Παράνοιας Στο Ελλαδιστάν


admin

Recommended Posts

Να γελάσει ή να κλάψει κανείς με το παρακάτω "αληθινό" σχόλιο σε οικονομική ιστοσελίδα:
 
 
 
Ειμαστε ένα ζευγάρι με ενα παιδί, χωρις καμία βοήθεια και απλώς τα βγάζουμε πέρα. Ανοιξα έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου στο παιδί μου (2 ετών) για να καταθέτω ότι μπορώ και να τα εχει στο μελλον σαν βοήθεια. Με την παρότρυνση της τράπεζας, ανοιξα ''παιδικό'' λογαρίασμό (πρωτος δικαιούχος), λόγω κάποιοων παιδικών δώρων και υποτίθεται καλύτερων επιτοκίων.

Με το νέο σύστημα επειδή ο γιός μου έχει 400 ευρω στην τράπεζα, πρεπει να δηλώσει τους τόκους, άρα να κάνει φορολογική δήλωση και να πληρώσει 300 ευρω φόρο 55% προκαταβολη. Επειδή ο λογαριασμός ήταν ήδη το 2013 ανοιχτός, θα πρεπει να πληρώσει και το 2014. Αρα ένα παιδί 2 ετών θεωρείται εισοδηματίας και πρέπει να πληρώσει 600 ευρω για 2013 και 2014 συγκεντρωση αποδείξεων.

Ουτε στη χούντα δεν τα επαιρναν απο τα παιδιά. Εαν δεν αλλαξει, θα τους παρει και θα τους σηκωσει. Ελεος πια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου χαλάλι τα κιλά, θα τα χάσεις! Κι εμένα μια γνωστή μου με το θηλασμό έγινε πέρσι και κόκκαλο κυριολεκτικά! Κολυμπούσε μες στα ρούχα! Οπότε πιστεύω θα βοηθήσει!!
    • Ναι! Προσέχω λόγω του σακχάρου!  Εμένα πάντως μωρέ μου χτυπάει άσχημα να το λέει έτσι χύμα ο γιατρός κανόνισα διακοπές.. Ας έλεγε άλλη δικαιολογία, γιατρός είναι.. ότι δεν μπορεί να αναλάβει άλλη γτ έχει πολλές έγκυες ας πούμε.. Το Αλεξάνδρας; Θα ψάξεις και εκεί;
    • Πονακια έχω κ εγώ συνέχεια κ πόνους περιόδου αλλά τα έχω συνηθίσει και δεν τους δίνω σημασία.  Η μέση καλά κρατεί!  Για μαλλια κάποια που ρώτησε εγώ μόλις  έκλεισα 1ο τρίμηνο έκανα ένα ωραιότατο ντεκαπαζ ρίζα μία χαρά! Δεν είμαι έγκυος πρότυπο!! Ντιπ δεν προσέχω, τώρα στις διακοπές αναψυκτικό,  αλκοόλ  κ τσιγάρο πήγαν σύννεφο!!! 🤪 Ζαβό θα το βγάλω το καημένο,  εκανα κ ηλιοθερηλιοθεραπεία... Μόλις γεννησω θα με αποκληρωσει απο μανα του! 
    • Κορίτσια καλησπέρα!Εγώ δυστυχώς σήμερα έχω πολύ πόνο και αιμα. Αύριο είναι να ξανακάνω χοριακη. Αλλά λογικα δεν προχωράει η εγκυμοσύνη. Έχει συμβεί σε καμία?
    • Κι εγώ 5+ κιλά είμαι ήδη..και μπήκα με παραπάνω από τα κανονικά μου (62) στην εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτό, αλλά δε θέλω να ξεφύγω γιατί και δε θα μαζεύεται μετά και η μέση δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντέξει. Αύριο έχω γυναικολόγο και θέλω να κάτσω να γράψω τί να τον ρωτήσω γιατί όλο ξεχνάω. Αρχές Ιουνίου έχω κλείσει και για τη Β επιπέδου. Έχω κάτι πονάκια χαμηλά, σαν τσιμπήματα τη μία φορά, σαν πόνους περιόδου την άλλη και κάτι περίεργες σουβλιές στη μέση. Δεν ξέρω τί είναι όλα αυτά. Αν είναι ότι αρχίζω να το νιώθω πλέον ή κ΄άτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκουράζομαι κι επίσης δεν κοιμάμαι και πολύ άνετα. Όλη η δυσκολία μου βγαίνει στον ύπνο γιατί δε βολεύομαι. Μόνο από τη μία μεριά μπορώ να κοιμηθώ και στο γύρισμα πονάω αρκετά.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...