Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στο Τελος Θα Μας Κανουν Να Μην Ασχολουμαστε....


niki-didymakia

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους και αρχικα να ζητησω συγνωμη γιατι το θεμα που θελω να θεσω δεν ανηκει κανονικα σε αυτη την κατηγορια αλλα δεν ηξερα σε ποια να το τοποθετησω.δεν εχει να κανει δηλαδη με ερωτηση μου για το φορουμ ουτε και με τους διαχειριστες του απο τους οποιους εγω τουλαχιστον δεν εχω καποιο ΄΄παραπονο΄΄.

απλα θελω να θεσω ενα ερωτημα.κατα ποσο θα πρεπει να ασχολουμαστε με τα προβληματα που παραθετουν μερικοι?και πως θα ξεχωρισουμε αυτους που οντως εχουν θεμα η΄μπαινουν για τους δικους τους λογους που μπορει να ειναι η περιεργεια η΄που απλα θελουν να ασχοληθουμε μαζι τους γιατι δεν εχουν τι να κανουν.και γιατι το λεω αυτο.μια απο τις τελευταιες εισοδους στο φορουμ απο καποια η΄καποιον (δε θελω να αναφερω ψευδωνυμο αλλα αν καποιος το θελει ευχαριστως) εκανε αρκετους να ασχοληθουμε μαζι της/του με ενα θεμα που τελικα με διαλογο απο νορμαλ γυναικες και εγκυους δεν ευσταθει και τελικα απο οτι δειχνουν τα πραγματα ηταν ΄΄φουσκα΄΄.λεω βαρια κουβεντα το ξερω αλλα αυτα που διαβασα στην πορεια μεγαλων διαλογων σε π.μ. και τα συμπερασματα που εβγαλα χαλωντας ωρα απο τη ζωη μου αυτο αποδεικνυουν.προσπαθησα αληθεια να βοηθησω μια κοπελα με προβλημα εστω και με το να εχει καποιον να μιλαει.ομως διαβασα πραγματα που μου ειναι αδυνατο να τα συνδεσω λογικα μεταξυ τους αλλα και τελικα να τα παρω σοβαρα.

εν παση περιπτωση και για να μη μακρηγορω να πω σε μερικες μερικες οτι ο ΄΄δρακος΄΄ τους εγινε αντιληπτος και με αυτο τον τροπο τουλαχιστον εμενα δε θα με κανουν να αδιαφορησω για μελλοντικα θεματα στα οποια αν μπορεσω να βοηθησω εστω ψυχολογικα ευχαριστως να το κανω.και αυτο γιατι εμενα προσωπικα με αγκαλιασαν πολλοι εδω μεσα και ειναι μιας μορφης ΄΄ψυχοθεραπεια΄΄ αλλα και πληροφορησης μεσω διαλογου.απλα με λυπη μου διαπιστωνω πως καποιοι οταν δεν εχουν τι να κανουν προσπαθουν να παιξουν με τους αλλους.ε λοιπον σε καταλαβαμε και ξερω πως αν το διαβασεις θα καταλαβεις οτι εννοω εσενα.

αυτα απο μενα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που πάντοτε θα υπάρχει στα διάφορα φόρα του διαδικτύου. 

Μπορεί να είναι κάποιος που μπαίνει και γράφει κάποιο πρόβλημα-μαϊμού, που όμως είναι εύκολο να αποδειχτεί ότι είναι ψευδές (πάντα υπάρχει μια "γάτα" να το αποκαλύψει!), ή και κάποιος που πουλάει μια ιστορία, συνήθως λίγο τραγική, μια ζωή, μια προσωπικότητα, και συμμετέχει κανονικά στη ζωή του φόρουμ. Μας είχε τύχει παλιότερα αυτό στο μάμμυ, με μια κοπέλα που ήταν ένα από τα πιο ενεργά μέλη για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, και τελικά αποδείχτηκε ότι όσα έλεγε ήταν ψέματα. 

Σε κάποιο άλλο φόρουμ, κάποια κοπέλα είχε πουλήσει μια τρομερή ιστορία με καρκίνο, η οποία ήταν καθ' όλα ψεύτικη, και μάλιστα, υπήρξαν και υποψίες ότι ήταν το ίδιο άτομο με τη "δική" μας.

Νομίζω ότι αυτά τα άτομα είναι πάρα πολύ δυστυχισμένα και μοναχικά, και ζουν μέσω της προσωπικότητας και της ιστορίας που χτίζουν στο ίντερνετ.

Υπάρχουν, βέβαια, και περιπτώσεις χρηστών οι οποίοι δημιουργούν ένα ψεύτικο προφίλ για να κάνουν χαβαλέ, ή ακόμα και επειδή είχαν βάλει κάποιο στοίχημα με άλλους ιντερνετικούς φίλους (είχαμε εντοπίσει μια τέτοια περίπτωση, όχι στο δικό μας φόρουμ). 

Δυστυχώς αυτά τα πράγματα είναι μέσα στη ζωή. Άλλωστε, δεν είναι μόνο στο διαδίκτυο που κάποιοι άνθρωποι παρουσιάζουν ψεύτικα προβλήματα, ασθένειες, τραγικές ιστορίες για να τραβήξουν την προσοχή. Έχω γνωρίσει πολλούς τέτοιους, αλλά σίγουρα στο ίντερνετ είναι αρκετά δυσκολότερο να τους εντοπίσεις. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετσι ακριβως οπως τα λες.κανονικα λυπηση θελουν τετοια ατομα!!η καθεμια μας εδω εχει τη δικη της ευκολη η΄δυσκολη εμπειρια και εγω προσωπικα εκτιμω το χρονο που μου αφιερωνει ο καθενας.για το συγκεκριμενο που μιλαω δε θελει πολλη εξυπναδα...λιγη κουβεντα μαζι της και λιγο να δεις τα θεματακια και τι εχει πει...τσουουουπ και εσκασε ο δρακος!!δεν πειραζει ομως καλη καρδια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...