Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τραυματισμένη ερωτική ζωή από προσπάθεια για παιδί


Xara12

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι καινούργια στο site και το συγκεκριμένο ποστ το έγραψα σε κάποιο υπάρχον θέμα αλλά θα ήθελα να αποτελέσει αυτόνομο θέμα συζήτησης γιατί είναι ένα ζήτημα που δεν βλέπω να το αναφέρει καμία πουθενά και θα ήθελα τις απόψεις σας. Είμαι κι εγώ στη διαδικασία προσπάθειας για εγκυμοσύνη και μάλιστα έχω κάνει πρόσφατα την 3η σπερματέγχυση. Προσπαθούμε με το φίλο μου τα τελευταία 2 χρόνια αλλά μόνο τον τελευταίο χρόνο συστηματικά (μετρώντας τις μέρες και κάνοντας τεστ ωορηξίας κτλ.) Από τη στιγμή που κάποιος έχει μπει στη διαδικασία να κάνει παιδί και το προσπαθεί δεν ξέρω πώς καταφέρνει να κάνει έρωτα όσο και να το απολαμβάει χωρίς να το έχει στο μυαλό του - ή έστω στο βάθος του μυαλού του.

Θέλω να πω και μόνο το γεγονός ότι μπορεί τις 2 ή 3 γόνιμες μέρες του μήνα να μην θες, βρε αδερφέ, να κάνεις έρωτα, να μην έχεις όρεξη εκείνη την ημέρα αλλά να ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις για να μην πάει χαμένος ο μήνας (και μη μου πείτε "ας μην κάνεις" γιατί έτσι χάσαμε τον 1 χρόνο), αυτό και μόνο είναι αρκετό για να σου "τραυματίσει" την ερωτική ζωή. Ξέρω πολλά ζευγάρια που έχουν σχεδόν καταστρέψει την ερωτική τους ζωή επειδή προσπαθούν να κάνουν παιδί. Πρέπει εδώ να σημειώσω ότι με τον φίλο μου δεν είμαστε φρέσκο ζευγάρι για να είμαστε στη φάση που κάθε στιγμή πέφτουμε σ' ένα κρεββάτι αλλά είμαστε 14 χρόνια μαζί. Τον θέλω ακόμα και είμαι ερωτευμένη μαζί του αλλά το πάθος σίγουρα δεν είναι αυτό που ήταν στην αρχή που δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε μακριά ο ένας από τον άλλο. Παρόλα αυτά, πριν αρχίσουμε τις προσπάθειες η ερωτική μας ζωή ήταν άκρως ικανοποιητική απλά από τότε που αρχίσαμε να προσπαθούμε το σεξ έγινε και λίγο ψυχαναγκαστικό.

Γι' αυτό το λόγο, παρότι μετά τις εξετάσεις που κάναμε βρήκαμε ότι είμαστε υγιέστατοι (το σπέρμα σούπερ, οι σάλπιγγες, τα ωάρια όλα ΟΚ, κατεβάζω και πολλά ωάρια, είναι κληρονομικό, είμαι δίδυμη για να καταλάβετε) αποφασίσαμε να κάνουμε σπερματέγχυση και ίσως και εξωσωματική αργότερα. Για ένα λόγο μόνο: θέλουμε να αποδεσμεύσουμε την ερωτική πράξη από την προσπάθεια για σύλληψη του μωρού. Η ερωτική πράξη πρέπει να είναι για απόλαυση και έτσι πρέπει να μείνει και δυστυχώς η λέξη "προσπάθεια" το επιφορτίζει πολύ. Μπορεί να ακούγεται κυνική η άποψή μου αλλά έτσι νιώθω... Έχει καμμία από σας παρόμοια εμπειρία ή μόνο εγώ νιώθω έτσι; Θα ήθελα τις απόψεις σας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα... η αλήθεια έιναι πως κι εμείς όταν προσπαθούσαμε για παιδί είχε καταντήσει λίγο γελοίο το θέμα, από τη μεριά μου κυρίως. Μετραγα μέρες και τον... βίαζα στην κυριολεξία! :laugh: Μετά καθόμουν και με τα πόδια στο ταβάνι και λυνόμασταν στα γέλια.:laugh: Το είχαμε πάρει λίγο στην πλάκα...

Αλλά και πάλι δεν ήταν ανασταλτικός παράγοντας για το σεξ, απλά το σεξ κατα τη διαρκεια ήταν λίγο πιο ιερό και ταυτόχρονα πιο μαγευτικό. Εννωνόμασταν για δημιουργήσουμε ζωή! Αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία!

Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό το ψυχαναγκαστικό του θέματος το καταλαβαίνω απόλυτα!Το πέρασα κι εγώ!Και που να δεις μετά τη σύλληψη όταν προέκυψε ατυχία πως ήταν!'Ελεγα φταίω εγώ που ήμουν αγχωμένη όσο καιρό προσπαθούσαμε !

Είναι ένας φαύλος κύκλος η όλη διαδικασία...

Καμιά εκδρομούλα extra μήπως βοηθήσει?Εγώ έτσι λέω, αφιερώνουμε χρόνο από τη ζωή μας για δουλειές ξανά κ ξανά και δεν αφιερώνουμε χρόνο και χρήμα στον εαυτό μας, να πηγαίνουμε βολτίτσες.Άλλη φίλη είχε γράψει κάποτε όποτε έκανε σπερματέγχυση πήγαινε για shopping therapy μετά.

Έλα, έρχονται γιορτές κανένα διήμερο σε χιονισμένο τοπίο με τζάκι κ.τ.λ;) ;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ Happyland ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΤΡΕΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΕΖΟΥΜΗΣΕΙ ΛΕΕΙ...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΡΑΓΕ????;) ;) :woohoo: :woohoo: ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ??ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ...ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΟΠΩΤΕ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αληθεια ειναι πως οταν ενα ζευγαρι προσπαθει να τεκνοποιησει ισως η ερωτικη πραξη πολλες φορες να γινεται λιγο...κουρατσικη.Με την εννοια οτι υπαρχει πρωτον το αγχος αν θα επιτευχθει η συλληψη του πολυποθητου μωρου,δευτερον κυνηγαμε τις γονιμες μερες και τριτον οπως ειπε και η Happyland πιο κατω πολλες φορες κανουμε και ..ακροβατικα!:) Βεβαια επειδη και εμεις προσπαθουσαμε ενα χρονο και κατι για το πρωτο μας παιδακι ξερω το αγχος και την αγωνια που περνανε ολοι οι υποψηφιοι γονεις.Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα πως ''τραυματιστηκε''η ερωτικη μας ζωη.Ειχαμε πλεον εναν πιο ουσιοδη λογο να κανουμε ολο αυτομ το υπεροχο που ονομαζεται ερωτας.:) Καποιες φορες,ημουνα και εγω παρα πολυ υπερβολικη και στις γονιμες μερες μου ...τρελλαινομουνα και τρελλαινα και τον συζυγο ταυτοχρονα!Οταν εκανα τις προσπαθειες για την δευτερη εγκυμοσυνη και εχοντας ηδη ενα παιδακι,δεν ημουνα τοσο αγχωμενη αρα και λιγοτερο υπερβολικη.Ερχομασταν και τοτε σε επαφη στις γονιμες μερες μου αλλα πολλες φορες γινοταν και τελειως αυθορμητα...:P Σου ευχομαι γρηγορα να μαθεις τα ευχαριστα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρα η αληθεια ειναι αυτη δεν εισαι η μονη μη νομιζεις... Ναι μεν το κανεις για να επιτυχεις το πολυποθητο μωρακι αλλα με το αγχος χανεται η μαγεια γινετε πολλες φορες μηχανικα απλα και μονο επειδη πρεπει χωρις να εχει διαθεση ο ενας απο τους δυο οι και οι δυο.Υπαρχουν ομως και οι στιγμες που πραγματικα το θελουν και οι δυο και τοτε ολα βαινουν καλως.Ας χαλαρωσουμε λοιπον και ας το αφησουμε να ερθει.Στη δικη σου περιπτωση αφου εχεις παρει αυτη την αποφαση θα σου ευχηθω καλη επιτυχια και ολα να πανε καλα,συντομα να κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα και να επανελθει η ερωτικη σας ζωη στα καλυτερα της:) :) :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρα

Σε ολα αυτα που περιγραφεις ειναι σαν να βλεπω τον εαυτο μου, μα σε ολα!!!:S

Σ' εμας βεβαια εχω την αισθηση οτι αυτο εχει συμβει μονο σε μενα γιατι ο αντρας μου ξεκαθαρισε απο την αρχη οτι δεν μπορει να μπει σ' αυτο το τριπακι, κατι ομως που δε μπορω να πω για μενα.

Οσο και να προσπαθω ξερω πολυ καλα ποτε ειναι οι γονιμες μερες μου ,ασε που νιωθω την ωορηξια μου ποτε γινεται, οποτε πως γινεται να ειμαι χαλαρη?

Συνεπως και να μην εχω ορεξη, προσπαθω να εχω...:unsure: Αρα παει και ο αυθορμητισμος και ολα δυστυχως.

Κι εμεις εχουμε κανει 2 σπερματεγχυσεις και 2 εξωσωματικες, ευτυχως αποκτησαμε ενα παιδακι:)

Αλλα επειδη και για δευτερο παιδακι παλι δυσκολευομαστε,πριν 1 μηνα καναμε εξωσωματικη που δεν πετυχε ,λεω αντε να τελειωνουμε με τις εγκυμοσυνες μπας και επανερθω στα φυσιολογικα γιατι μ' ενοχλει παρα, μα παρα πολυ αυτο που συμβαινει.:huh:

Και ειδικα οταν μου λενε χαλαρωσε μου τη δινει απιστευτα!:angry:

Τουλαχιστον δεν ειμαι η μονη που μου συμβαινει αυτο, απ' οτι διαπιστωνω:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ!ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ.ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ.ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ.ΤΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΕΞ-ΘΕΛΩ ΔΕ ΘΕΛΩ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ.ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΒΓΑΙΝΕ ΘΕΤΙΚΟ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.ΜΟΝΟ!ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΧΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΟΡΕΞΗ..!!ΤΟΣΗ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!ΦΙΛΙΑ!:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου πω και εγω τι επαθα.προσπαθουσα 2 χρονια.ειχα πολυκυστικες ωοθηκες και δεν μπορουσα να βρω γονιμες γιατι δεν ειχα σταθερο κυκλο.περασε ενα μιση χρονος προσπαθειων και τρελης αγωνιας.μη σου πω ποσα τεστ ειχα αγορασει νομιζοντας καθε φορα οτι ειμαι εγκυος.τελικα πηγα στο γιατρο για να μου βρει τις γονιμες.τις βρισκαμε.ελα ομως που δεν μπορουσαμε να ερθουμε σε επαφη.νευρα και κλαμα εγω.αστα.τελικα εμεινα εγκυος οταν το εβγαλα απο το μυαλο μου και χωρις την βοηθεια του γιατρου.τωρα εχω ενα αγορακι 20 μηνων.τρελα:silly: οποτε η συμβουλη μου ειναι να το βγαλεις απο το μυαλο σου και να χαιρεσαι την στιγμη χωρις να μετρας μερες .ειναι δυσκολο γιατι το εχω περασει αλλα οχι ακατορθωτο.σου ευχομαι να αποχτησεις γρηγορα αυτο που επιθυμεις....φιλακια:P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ, βρε κορίτσια, που μου απαντήσατε και που βλέπω ότι δεν είμαι η μόνη... Καταλαβαίνω τι εννοείτε όταν λέτε ότι μπορεί να είναι και αγαπησιάρικο και, φυσικά, δεν λέω ότι είναι πάντα ψυχαναγκαστικό... Μάλιστα στις αρχές δεν τον έβαζα μέσα στο παιχνίδι, υπολόγιζα μόνη μου χωρίς να ξέρει και απλώς δεν τον άφηνα να μου ξεφύγει αλλά τελικά στην πορεία άρχισε να υπολογίζει κι αυτός. Και υπάρχουν φορές που οι γόνιμες μέρες μου πέφτουν πάνω σε μέρες με πολλή δουλειά από τη μεριά του (έχει πολύ άστατο ωράριο στη δουλειά) και να γυρνάει πτώμα από τη δουλειά στις 11.00 το βράδυ και να πρέπει να το κάνει θέλει δεν θέλει... Αυτές οι μέρες είναι που με κάνουν να λέω ότι δεν θα έπρεπε να συνδέεται το ένα με το άλλο. Και πιστέψετε με, δεν θα το πίεζα καθόλου το πράγμα και θα το άφηνα να γίνει όποτε μπορούμε και όποτε θέλουμε αλλά (για να απαντήσω και στην ερώτησή σου, marakrhth) δεν με παίρνει η ηλικία για να χάνω άλλο χρόνο... Είμαι 38 στα 39 και σκέφτομαι ότι και η γονιμότητα μειώνεται και ας είναι όλα μια χαρά και πρέπει να έχω χρόνο μπροστά μου γιατί πες ότι έμεινες έγκυος αλλά θα πάνε όλα καλά με την πρώτη; Μια αποβολή, μια παλίνδρομη (που τα διαβάζω πολύ εδώ μέσα) και φτου κι απ' την αρχή... Ξέρω, δεν πρέπει να τα σκέφτομαι έτσι αλλά δυστυχώς αγχώνομαι... Και από την άλλη έχω κι ένα τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να μην αποτελεί απαγορευτικό παράγοντα για εγκυμοσύνη αλλά σίγουρα αποτελεί ανασταλτικό: έχω υπερβολικά στενό τράχηλο (στη σαλπιγγογραφία ο γιατρός δεν μπορούσε να το πιστέψει αυτό που έβλεπε). Και γι' αυτό ο γιατρός μου μου είπε να δοκιμάσουμε σπερματεγχύσεις γιατί μπορεί να μην έχουν γενικά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας αλλά στην περίπτωσή μου ανεβάζουν αρκετά τις πιθανότητες σε σχέση με τη φυσική επαφή... Θα δούμε. Μακάρι να έχω να σας πω ευχάριστα μέσα στο 2009 και το εύχομαι για όλες όσες προσπαθούν... Φιλάκια σε όλες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΣΜΕΝΗ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΑ ΜΕ ΑΤΥΧΗ ΚΑΤΑΛΥΞΗ (2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ). Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ (ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ). ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ (ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ (ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!)ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΕΞ ΠΙΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ!!! ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΕΞ! ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!! ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ!!!!!!!!! ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΕΕΕΕΕΞ!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλημέρα κ από μένα, εγώ έκανα ακριβώς αυτό που λέει η Ανθή. Προσπαθώ 10 μήνες τους τελευταίους 2 με τεστ ωορρηξίας, έρχομαι σε επαφή τις 2 πιο γόνιμες μέρες και χαλαρώνω τις υπόλοιπες (όποτε θέλουμε), γιατί διαπίστωσα ότι όλο αυτό το καιρό ερχόμουν κάθε μέρα όχι όμως πάντα τις σωστές γιατί κουραζόμουν. Η αλήθεια είναι ότι αναγκαστικά υπάρχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού, αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται κ διαφορετικά. Προς το παρών ασχολούμαι με πάρα πολλά πράγματα και έχω χαλαρώσει, ξέρω ότι θα με πιάσει την άλλη βδομάδα αν αδιαθετήσω μια κρίση αλλά κρατάει 1 μέρα, και φτου από την αρχή....Τι να κάνουμε βρε κοριτσάκια είναι να σε θέλει. Χαρά μου καλή τύχη να έχεις ..και πολύ σύντομα μανούλα, και σε όσες προσπαθούμε φυσικά.

Φιλιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε καταλαβαίνω απόλυτα!εμένα έχει αρχίσει να μου γίνεται άγχος μήπως κάποιος από τους δύο τις γόνιμες μάρες έχει πονοκέφαλο ή αργήσει στη δουλειά και πάει η μέρα χαμένη!ότι και να λέμε την ώρα της πράξης υπάρχει στο μυαλό σου η τεκνοποίηση.αυτό που κάνουμε με τον άντρα μου τους τελευταίους μήνες και βοηθάει πολύ είναι ότι προσπαθούμε να πρωτοτυπούμε, π.χ. έχουμε ξεχάσει το κρεβάτι που το έιχαμε συνδιάσει "κάπως" και έχουν πάρει φωτιά οι καναπέδες τα χαλιά κλπ.βοηθάει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω πως αυτό που σας συμβαίνει είναι απόλυτα φυσιολογικό κορίτσια..Τα περασα κι εγώ διότι χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος επαφών μέχρι να μείνω έγκυος, οπότε σας νιώθω απόλυτα. Αυτό που έκανα κι εγώ ήταν να αρχίσω το τέστ ωορρηξίας έτσι ώστε να έρχομαι σε επαφή τις δύο κρίσιμες ημέρες κ τον υπόλοιπο μήνα, ανάλογα τα κέφια..Επέλεξα να μην αναφέρω στον άντρα μου την χρήση του τεστ έτσι ώστε να μην αγχωθεί και πιεστεί κ αυτός...Φυσικά και υπήρχαν γόνιμες ημέρες στις οποίες τελικά δεν είχαμε επαφή για τους γνωστούς λόγους (κούραση,δουλειά...κτλ..) αισθανόμουν άσχημα, όντως...πως ο μήνας πήγε χαμένος, τουλάχιστον όμως ήξερα πως δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος κ έτσι δεν απογοητευόμουν όταν αδιαθετούσα..κάπως έτσι, πέρασε ο καιρός και ήρθε και ο τυχερός ο μήνας! Θα έρθει το μωράκι σας, χαλαρώστε και χαρείτε το!!! Δεν σας λέω να μην το σκέφτεστε γιατί ξέρω πως αυτό απλώς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !! Απλά να μην πατάτε pause στην ζωή σας..κάντε κ άλλα πράγματα, ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και παράλληλα να οργανώνετε και καυτές βραδιές μέ ή χωρίς το τεστάκι, όπως νιώθετε καλύτερα ;)

Φιλιά σε όλες και καλές επιτυχίες!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι πλεον συνηθισμενο φαινομενο μετα απο εντονες περιοδους που ερναμε το σεξ να μην ειναι το ιδιο ευχαριστο οπως παλιοτερα η ναμην γινετε ετσι οπως θα θελαμε.Περιοδοι οπως αυτοι της προσπαθειας για να μεινει μια γυναικα εγκυος η μετα απο αποβολλες η απο καποια επεμβαση δημιουργει αγχος φοβο και βεβαια η ολη κατασταση δεν ειναι ευκολη. Και που να δειτε τι γινετε μετα τη γεννα που η γυναικα τοσους μηνες ειχε παρει καποια κιλα που το σωμα μας εχει αλλαξει που οι ορμονες μς χορευουν πεντοζαλι ειμαστε εξουθενωμεννες απο την γεννα και απο τα ξενιχτια και απο την αλλη εχεις και τον αντρα που δικαιολογημενα και αυτος αποζητα την συντροφικοτητα την χαλαρωση την απολαυση.Και εκει ξεκιναει η συγκρουση και οι δυο πλευρες εχουν δικιο . Κορισια ηρεμια και χαλαρωτητα ολα θελου το χρονο τους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Είμαι καινούργια στο site.Χρόνια τώρα προσπαθώ να αποκτήσω ένα μωράκι. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δε τα εχω καταφέρει. Στην αρχή μου είχε γίνει έμμονη ιδέα, μετά έπεσα σε κατάθλιψη...Τώρα ελπίζω και προσπαθώ να φανώ δυνατή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ήρθες Mairu,

εγώ είμαι ακόμη πιο καινούρια καιόπως βλέπεις έχουμε και παρόμοια ονόματα!!

Δηλαδή πόσα χρόνια προσπαθείς; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα συγκεκριμένο ή απλά δεν έτυχε; Εμείς έχουμε ένα μήνα που ξεκινήσαμε και με έπιασε το άγχος από τώρα. Είμαι τρελή το ξέρω αλλά πάντα πίστευα ότι όταν το έπαιρνα απόφαση θα έπιανε κατευθείαν! Χαζομάρα ε;:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαίρομαι που μπήκα σ' αυτό το φόρουμ και βλέπω ότι υπάρχουν και άλλες κοπέλες που νιώθουν έτσι, βοηθάει πολύ τελικά στην ψυχολογία σου να μοιράζεσαι τους φόβους και τις αγωνίες σου (κάτι σαν group therapy). Καμιά φορά σκέφτομαι ότι αν είναι να δουλέψω το ψυχολογικό μέρος της υπόθεσης η κατεύθυνση που πρέπει να δώσω στις σκέψεις και τα αισθήματά μου δεν είναι η πεποίθηση και η ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω αλλά ότι ίσως πρέπει να αρχίσω να διαχειρίζομαι την πιθανότητα να μην κάνω παιδί. Ότι η ζωή και χωρίς παιδί κάποιο νόημα πρέπει να έχει, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Ακούγεται ηττοπαθής η σκέψη, αλλά αν το αποδεχτώ ίσως χαλαρώσω. Βέβαια, δεν έχω εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες (δεν έχω κάνει ακόμα εξωσωματική, ας πούμε) και φυσικά δεν θα το βάλω κάτω. Αλλά γενικά μιλώντας, δεν πρέπει να αποδεχτούμε και αυτή την πιθανότητα;

Πέρα από την επιθυμία για παιδί, η πίεση γύρω μας για μητρότητα είναι αφόρητη. Αν δεν έχεις παιδί σ' ένα κόσμο με γονείς γύρω σου (τουλάχιστον στο ηλιακιακό μου γκρουπ) νιώθεις απόκληρος και αποτυχημένος και αυτό είναι πολύ σκληρό. Σόρι για τη φιλοσοφία αλλά τα σκέφτομαι αυτά πολύ συχνά στη φάση που βρίσκομαι.

Mairu καταλαβαίνω πώς νιώθεις, δεν ξέρω αν έχεις κάνει όλα τα στάδια της προσπάθειας (υποβοηθούμενη γονιμότητα κτλ.) και καταλαβαίνω ότι η εμμονή και η κατάθλιψη είναι μέσα στο πρόγραμμα (κάθε φορά που κάποια από τις γνωστές και φίλες μου μου μένει έγκυος -και για κάποιο λόγο όλες προσπαθούν καιρό- νιώθω μεγάλη χαρά και μεγάλη κατάθλιψη ταυτόχρονα). Έχουν δίκιο οι φίλες που έγραψαν ότι πρέπει να βρούμε κάποιο άλλο νόημα στη ζωή μας και να δεις που τότε θα γίνει.

Φιλιά σε όλες κορίτσια κι ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maru δεν είναι καθόλου χαζομάρα (ή τουλάχιστον είχαμε και οι δύο την ίδια χαζομάρα) γιατί κι εγώ έτσι ένιωθα. Γι' αυτό και καθυστέρησα να ξεκινήσω. Για αρκετά χρόνια δεν θέλαμε παιδί με τον φίλο μου (ζούσαμε έντονη και ανέμελη ζωή που δεν θέλαμε να θυσιάσουμε) και όταν αρχίσαμε να το σκεφτόμαστε έλεγα στον εαυτό μου "μην το κάνουμε ελεύθερα αυτό το μήνα γιατί θα μείνω έγκυος και τον άλλο μήνα έχω να πάω ταξίδι για δουλειά" ή "μην το κάνουμε αυτό το μήνα γιατί θέλω να πάμε διακοπές και μετά". Πού να ξέρω η χαζή... Κι επειδή είχα μικρότερη μια εγκυμοσύνη που τη διέκοψα γιατί οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες, νόμιζα ότι όποτε το αποφασίσω θα γίνει... Τέλος πάντων, είναι πολύ νωρίς για να μπαίνεις στο τριπάκι, μην το κάνεις. Έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχεις δίκιο Χαρά12 άλλωστε πάντα το ήξερα θεωρητικά πως θέλει προσπάθεια για να μεινεις εγγυος. Απλα αυτό που με εκ:( νευρίζει είναι ότι την προσπαθεια την κάνουν αυτές που το θέλουν το μωρό ενώ αυτές που δεν τρελαινονται κιόλας πιάνουν με τη μία.Και δε μιλάω για μένα τώρα γιατί εγώ ακόμα δεν ξεκίνησα καλα-καλα. Μιλάω για τόσες κοπέλες που προσπαθούν χρόνια ολόκληρα και ταλαιπωρούνται τόσο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχεις δίκιο, ίσως τελικά όταν το θέλει κάποια πολύ να λειτουργεί ανασταλτικά ενώ αυτές που δεν πολυτρελλάινονται (και άρα δεν αγχώνονται γι' αυτό) πιάνουν με τη μία...

Φίλη μου ήθελε πολύ παιδί και έκανε εξωσωματική γιατί ο άντρας είχε διεγνωσμένα αδύναμο σπέρμα. Έμεινε έγκυος με την τρίτη εξωσωματική και πάνω στο θηλασμό έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί. Το γέννησε και πάλι κοντά στο θηλασμό έμεινε έγκυος στο τρίτο! Περιττό να σας πω ότι μεταξύ σοβαρού κι αστείου σκέφτονται να κάνουν μήνυση στο γιατρό που διέγνωσε αδύναμο σπέρμα και τους συνέστησε εξωσωματική! Πέρα απ' την πλάκα, όμως, εκεί που δεν το ήθελε πια εκεί έμεινε έγκυος (και 2 φορές)!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαρα μου εχεις απολυτο δικαιο σαυτα που λες αν και δεν τοχω περασει προσωπικα αλλα θα σου πω οτι μια γνωστη μου προσπαθουσε 2 χρονια μετρουσε μερες, θερμοκρασιες τα παντα καναν ερωτα με το ζορι σχεδον γιατι ειχε ανεβασμενη θερμοκρασια εκανε τα τεςτ με τα ωαρια δεν μπορεισ να φανταστεις μονο που μου τα λεγε ανχωνομουν εγω οσο για το σεχ οπως λες το ειχαν καταντησει αηδια ........μεχρι που τα πηρε ο αντρας της και την ειπε τερμα θα κανουμε σεξ οποτε θελουμε χωρις να μετραμε χωρις τιποτα (η κατασταση τους ειχε φτασει στο απροχωρητο για να καταλαβεις ηταν ετοιμοι για χωρισμο)και τελικα μετα απο 6 μηνες τα καταφεραν στο ασχετο και εμεινε εγκυος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έτσι, είναι, Πόπη μου, έχεις δίκιο. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ απ' όλη αυτή την προσπάθεια είναι ότι πρέπει να είναι πολύ δεμένο το ζευγάρι για να αντέξει τη δοκιμασία της πολύχρονης προσπάθειας για παιδί. Δεν είναι μόνο το θέμα της ερωτικής ζωής (αυτό είναι το λιγότερο) αλλά και όλα τα άλλα. Οι συνεχείς απογοητεύσεις, η πιθανή - ενδόμυχη και ανομολόγητη- σκέψη και από τους δύο "αν ήμουν με κάποιον άλλο ίσως τώρα να είχα παιδί", αλλά κυρίως η διαχείριση της "κατάθλιψης" που έρχεται μετά από κάθε αποτυχία...

Βέβαια, το ίδιο δεμένο πρέπει να είναι το ζευγάρι, φαντάζομαι, και αφού γεννήσει γιατί κι εκεί είναι ζόρικα τα πράγματα. Αλλά σ' αυτό δεν έχω ακόμα προσωπική εμπειρία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΑΧ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ! ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΑΣ , ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ!

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΩΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ! ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΙΚ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΡΟ Ο 'ΣΤΟΧΟΣ' ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ! ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΕΖΗ Η ΣΚΕΨΗ , ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΑΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ? ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΛΛΑΝΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.... ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ SEX SHOP...ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ! ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΤΟ SEX ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΕΛΕΣΤΙΑ...ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ! ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ!! ;)

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...