Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απαντήστε μου σας παρακαλώ


giannaath

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Θα μπω απευθείας στο θέμα.

Έχω κύκλο 30-32 ημερών με διάρκεια περιόδου 5-6 ημέρες.

Είμαι 23 ετών και έχω ελεύθερες επαφές -δεν μπορώ να πω ότι προσπαθούμε με τον αρραβωνιαστικό μου για μωρό γιατί κάνουμε έρωτα όποτε θέλουμε χωρίς να μετράμε τις μέρες αλλά θέλουμε πολύ να αποκτήσουμε παιδί.

Στις 28 Ιουλίου ήρθε η περίοδος την ώρα που βρισκόμουν στην παραλία κι ενώ είχα βγει από την θάλασσα, που διήρκεσε όπως πάντα 5 ημέρες με αρκετό αίμα και βλέννες (συγγνώμη), με την μορφή που έρχεται πάντα δηλαδή.

Στις 28 Αυγούστου ξαναήρθε ενώ βρισκόμουν πάλι στην παραλία. Αυτή τη φορά όμως η διάρκεια της ήταν πολύ μικρή, περίπου 3 ημέρες, με περισσότερα καφέ-σχεδόν καθόλου κόκκινο αίμα, χωρίς καθόλου βλέννα (ίσως για 1η φορά στη ζωή μου). Με το που ήρθε ξεπρήστηκε αμέσως το στήθος μου το οποίο πονάει και πρήζεται κάθε φορά που περιμένω περίοδο.

Σήμερα βρίσκομαι στην 17η ημέρα του κύκλου και λογικά περίοδο περιμένω στις 27 Σεπτέμβρη αν πάλι δε συμβεί κάτι καλό.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής: 1 εβδομάδα πριν έρθει η τελευταία περίοδος και μέχρι σήμερα έχω έντονη μελαγχολία και κυκλοθυμία, πολλά μα πάρα πολλά νεύρα και πονάει η μέση μου. Σε άσχετες στιγμές αλλά όχι καθημερινά με πιάνει έντονη ζαλάδα και τάση για έμετο. Τρέφομαι κανονικά και πρόσφατα έκανα γενικές εξετάσεις οι οποίες ήταν καλές.

Μου πέρασε από το μυαλό πριν 10 ημέρες να κάνω τεστ φαρμακείου αλλά φοβήθηκα το αρνητικό αποτέλεσμα και έριξα την ευθύνη όλων αυτών των περίεργων συμπτωμάτων στα μπάνια των διακοπών. Ίσως, σκέφτομαι, να τα δημιουργώ κι εγώ από την επιθυμία μου για μωρό.

Πείτε μου, υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος τώρα στην 6-7 εβδομάδα χωρίς να έχω στήθος που πονάει; Και δεδομένου ότι ήρθε εκείνη η περίοδος πριν 17 ημέρες;

Ευχαριστώ που με διαβάσατε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κι απο μένα,

Το θέμα σου είναι οτι στις 28 αυγούστου μπορεί να ειχες ψευτοπερίοδο; Ξερω ότι πολλές γυναίκες εκει κοντα στις ημερομηνίες που περιμένουν περίοδο εχουν λίγες κιλήδες αίματος και είναι απο την εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου. Εσύ όμως είχες 3 μέρες. Σωστά; Επίσης, αν είσαι έγκυος απο την περίοδο των 27 Ιουλίου, αν κάνεις μία χοριακή θα κάνει καραμπαμ αν είσαι έγκυος η οχι. Επίσης το πρησμένο στήθος στην αρχή ης εγκυμοσύνης, αλλές το έχουν και αλλές οχι. Η marker εχει δίκιο. Χοριακή.

Σου εύχομαι γρήγορα να γράψεις στο forum τα καλά νέα μίας εγκυμοσύνης [smilie=happy7.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 9Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ

ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ 4 ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1,45

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΞΑΦΝΗΚΑ ΝΑ ΑΝΑΙΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ.

ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ???

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

βαλαντω μπες στο τσατ της εξωσωματικης να σου πουν καλυτερα..ειναι λιγο νωρις που εκανες χοριακη παντως...

γιαννα τι εγινε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...