Μετάβαση σε περιεχόμενο

30-01-2013 Γεννήθηκε το Θαυματάκι μου! Σε ευχαριστώ Θεέ μου!


niki.g

Recommended Posts

Κορίτσια μου στις 30 Ιανουαρίου του 2013 στις 08:40 έγινα πρώτη φορά μανούλα μετά από 5 χρόνια αναμονής και πολλών προσπαθειών!!!!

Την Τετάρτη (30-01) το πρωί λοιπόν στις 6 βρέθηκα στο Ολύμπιον Πατρών για προγραμματισμένη Καισαρική τομή 38 εβομάδων... με το καλημέρα σας μου είπαν να γδυθώ και μου κάνανε τα προκαταρκτικά μου βάλανε ορό κλπ και περίμενα στην αίθουσα αναμονής ξαπλωμένη και ο μπέμπης μου κλωτσούσε σαν τρελός!! Ο άντρας μου είχε τρομερη αγωνία!! Στις 8 ήρθε ο γιατρός μου με ένα μαγάλο χαμόγελο!! Τον καλημέρισα και του ρώτησα τι κάνει!!! Η απάντησή του: Αφού ήρθε αυτή η στιγμή είμαι πάρα πολύ ωραία!!! Αμέσως πήγαμε στην αίθουσα τοκετού ο αναισθησιολόγος μου εξηγούσε βήμα -βήμα τι κάνει και σε λίγο βρέθηκα χωρίς να καταλάβω τίποτα ναρκωμένη από την μέση και κάτω!!! Με σκεπάδανε να μην βλέπω ήμουν απόλυτα ήρεμη!! Μπήκε ο γιατρός μου ξεκίνησε η καισαρική ένιωθα πίεση και κάτι να βγένει από μέσα μου λες και το ξεριζώνεις... κατάλαβα απόλυτα το κόψιμο της κοιλιάς της μήτρας κλπ αλλά δεν πονούσα!!! Αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί συνειδητοποίησα ότι σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα θα αντίκριζα το πραγματικό μου θαυματάκι!!! και όντως έτσι έγινε... μου σήκωσε ο γιατρός μου τον μπέμπη μου πάνω και μου λέει: βλέπεις τον γιό σου???? Ήταν ένα κουκλάκι που δεν πρόλαβε να αναπνεύσει!!! Εκεί μου ράγισε η χαρά μου από ευτυχία!!! Αμέσως του κάνανε αναρρώφηση τα υγρά και άκουσα το πρώτο μας κλάμα!!! Βρέθηκα στον ωραίοτερο επίγειο παράδεισο!!!! Αυτό που περίμενα τόοοοοσα χρόνια πλέον είχε γίνει πραγματικότητα!!! Μου φωνάξανε όλοι με ένα στόμα μια φωνή... να σου ζήσει ο μπεμπάκος μας!!! Η παιδίατρος με ενημέρωσε ότι ο μπεμπης μας είναι μια χαρά γεννήθηκε 3.150 και 50,5 εκατοστά!!! Τον φέρανε να τον φιλήσω τυλιγμένο με τα ρουχαλάκια του μώλις τον ακούμπησα ήταν ή δεύτερη ευτυχία για μένα!!! Σε όλο το διάστημα αυτό δεν είχα σταματήσει να κλαίω!!!! Τον πήραν τον άγγελό μου για να τον ζεστάνουν και να τον δώσουν στον άντρα μου!!! Μετά η όλη διαδικασία καθαρισμού κλπ κράτησε 1 ώρα!! Πάνω που είχα ηρεμήσει από το κλάμα έρχετε ο γιατρός μου με ένα πλατύ χαμόγελο με αγκαλιάζει με φιλάει και μου ευχήθηκε... απλά δεν μπόρεσα από την συγκίνηση να του απαντήσω... το μόνο που έκανα ήταν να τον σφίξω στην αγκαλιά μου!!! Μετά με πείρανε με πήγανε στο δωμάτιο που ήταν το μωρό και ο άντρας μου!!! Η απόλυτη ευτυχία με περίμενε μέσα!!! Οι 2 άντρες της ζωής μου!!! Ο άντρας μου μου έδωσε ένα μεγάλο φιλί με δάκρυα στα μάτια.. ήταν η πρώτη φορά που τον είδα γεμάτο!! ολοκληρωμένο!!! Σε 1 ώρα που άρχισα και κουνούσα τα πόδια μου πήγαμε στο δωμάτιο με ετοιμάσανε μου φέρανε το μωρό και μπήκανε όλοι οι συγγενείς μου να με δουν... οι γονείς μου κλέγανε από την χαρά τους και γενικά το κλήμα ήταν ιδιαίτερο από συγκίνηση!!!!

Την ίδια μέρα μου βγάλανε τον καθετήρα και σηκώθηκα και την άλλη μέρα τον ορό και από τότε δεν έχω πάρει ούτε ένα παυσίπονο... δεν πονάω είναι απόλυτα ευτυχισμένη και ήταν όλο αυτό που ονειρευόμουνα στην ζωή μου!!!! Την ευτυχία εκείνης της ημέρας την έχω κλείσει στην καρδιά μου σας επτασφράγιστο μυστικό που τίποτα δεν θα μου την χαλάσει!!!

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία τοκετού που τίποτα δεν θα με κάνει να ξεχάσω!!!

Ευχαριστώ πολύ τον Θεό και τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο για την Τιμή που μου κάνανε και αξιώθηκα και έγινα μανούλα!!! Εύχομαι κάθε γυναίκα να ζήσει τέτοια ευτυχία με την βοήθεια Του Θεού!!!

Ευχαριστώ πολύ τον αντρούλη μου για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια... γιατί ο δρόμος που διανύσαμε δεν ήταν καθόλου εύκολος!!! Και όμως ήμασταν εδώ ο ένας για τον άλλον!!!

Ευχαριστώ ιδιαιτέρος την γιατρό μου ( Περδικάρη Αναστάσιο) για το πιο ωραίο δώρο που μου χάρισε και που τόσα χρόνια στάθηκε και στέκεται δίπλα μας που εάν δεν ήταν αυτός τίποτα δεν θα είχαμε καταφέρει!! Είναι ένας άξιος λαμπρός επιστήμονας και πάνω απ όλα άνθρωπος!!! Εύχομαι ο Θεός να του χαρίζει δύναμη και υγεία!!

Ευχαριστώ πολύ όλα τα κορίτσια του mammy για τις συμβουλές τους για την αγωνία τους εύχομαι ο Θεός να τους χαρίσει πολλά μωρά με υγεία και ευτυχία!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Φιλάκια πολλά!!!

Υ.Γ. Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσω το μέλος του mammy "ninina" για το ενδιαφέρον την αγωνία της τόσα χρόνια για την αγάπη της και τις συμβουλές της!!! Κατερινάκι μου γλυκό εύχομαι ο Θεός να χαρίζει σε σένα και την Ευλογημένη οικογένειά σου Υγεία αγάπη και ευτυχία!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νικη μου με συγκηνισες αγαπη μου......σαν ψεματα ποσα χρονια περασανε απο τοτε που τα λεγαμε εδω....4 ειμουν εγκυος στο μεγαλο μου τοτε.θυμαμαι τις προσπαθειεσ σου κ τον αγωνα σου κ ηξερα τι περνας ακριβως γιατι τα ιδια περασα κ εγω...απογοητευσεις μια πανω μια κατω........κ να που τα καταφεραμε κ ζουμε το ονειρο....... ;):) ι ιστορια σου μου θυμισε πολυ τη δικη μου σαν προγραματισμενη καισαρικη,ευτηχως ολα πανε πολυ καλα......ευχομαι απο την καρδια μου να ειστε παντα γεροι κ να καμαρωνετε το μπεμπη σας,κ συντομα να περιμενετε ενα μορακι ακομη,οπως ηρθε κ σ εμας γιατι τωρα που ηρεμησεσ θα το δεισ καποια πραγματα θα ειναι πολυ καλυτερα...... ;):)

την αγαπη μου στον αντρα σου κ ελπιζω ο Θεος να μας αξιωσει να τα πουμε κ απο κοντα.....να προσεχεις κ να ξεκουραζεσαι,να κοιμασαι οταν κοιμαται ο μπεμπης,μου το λεγανε κ μενα κ δεν το πιστευα τωρα ομως το λεω κ εγω....... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νίκη μου και πάλι να σας ζήσει!!!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι πάντα γερός να είναι και να τον καμαρώνετε όπως επιθυμείτε!!!

να έχεις καλή λοχεία και να περνάτε όμορφα....

Καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις, σαν να διάβασα την δική μου ιστορία τοκετού...εύχομαι και εγώ σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες σύντομα να το καταφέρουν με τη βοήθεια του Θεού.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!!!!

Πραγματικό Θαύμα είναι!!! Κάποιες στιγμές σκέφτομαι ότι κάτι μπορεί να πάθει και δεν αντέχω στην ιδέα!!!

Καλό βράδυ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όντως θα είναι μια μέρα που δε θα ξεχάσεις ποτέ όσα χρόνια και να περάσουν...Κάθε χρόνο στα γενέθλια μου η μάνα μου μας περιγράφει ακόμα και τώρα στα 32 πως ήταν η μέρα που γέννησε.Πριν κάνω παιδιά της έλεγα ω ρε μάνα τα ίδια και τα ίδια μας λες κάθε χρόνο...Από τότε που γέννησα καταλαβαίνω πόσο έχει σημαδέψει τη ζωή της αυτή η μέρα.Ούτε η μέρα της ορκωμοσίας μου στο πανεπιστήμιο, ούτε του γάμου μου ούτε καμία δεν είναι τόσο ζωντανή στο μυαλό μου όσο η μέρα που γέννησα τις κόρες μου...

Να σου ζήσει,είναι γλύκας μόνο χαρές πια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Niki g μου!!!!Να σας ζησει και απο εδω το μωρακι σας!!!!Να ειστε ευτυχισμενοι παντα και τυχεροι!!!!Φιλακια πολλα και καλη λοχεια να εχεις!!!! :x:x@};-@};-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πραγματικα να σου ζησει ο μικρουλης σου και να χαιρεσαι τους αντρες της ζωης σου...με συγκινησες ετσι οπως τα λες..καλη λοχεια να εχεις κοπελα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις ευχές σας!!!

Εύχομαι ο Θεός να σας χαρίσει υγεία αγάπη ευτυχία και μωράκια!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου σου ευχομαι και απο δω να σας ζησει ο γιος σας καλοτυχος γερος και δυνατος...καλη λοχεια και να ειστε παντα ευτυχισμενοι....με συγκινισες παρα πολυ με την εμπειρια σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελα μου να σας ζησει ο μπεμπης σας!να τον χαιρεστε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!

Ο Θεος και Η Παναγια σας βοηθησαν και να ναι διπλα σας για παντα:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nίκη μου,να σου ευχηθώ και εδώ!Να σου ζήσει ο παίδαρος,μιλάμε είναι τρελή φάτσα!!Πολύ αγριογκόμενος μου φαίνεται!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααα!! :lol::lol: Να είναι γερός και αυτός και εσείς και να τον καμαρώνετε!!

Ωραία που τα περιγράφεις όλα!Ουφ.....ανυπομονώ να γράψω και τα δικά μου!!

Απο εδώ και πέρα τέρμα τα δάκρυα της στενοχώριας,μόνο δάκρυα χαράς!!!

Και εγώ 5 χρόνια σχεδόν πάλευα για το 2ο.......πέρασα και εγώ διάφορα και σε καταλαβαίνω....Πάνε αυτά περάσανε.....

Όλες μου οι ευχές για μια όμορφη ζωή με τους δυο άντρες σου!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! Ότι επιθυμείτε... όσες περιμένετε μωράκι να έρθει με έναν πόνο!!!

Φιλάκια :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχα να μπω πολλους μηνες στο μαμμυ και μπηκα σημερα να δω τα νεα σας κι επεσα πανω στην ιστορια σου!!!!!!γερο και καλοτυχο να ειναι το παιδακι σας νικη μου!!!!!!!!!!ευχομαι ολη η ζωη σας απο'δω και περα να ειναι οπως η πρωτη μερα που "συναντηθηκατε"!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι υπεροχος τιτλος για θεμαααα................................να χαιρεσαι το αγγελουδι σου...ουφ παλι συγκηνηθηκα πρωι πρωι...καθε ευτυχια, σαν τα ψηλα βουνα να ειναι το παιδακι σου....καθυστερημενα οι ευχες μου, αλλα ειναι απο καρδιας....ειμαι παλια εδω, απλα λογω μετακομισης δεν ειχα ιντερνετ....οτι χρειαστεις εδω ειμαστε...φιλια πολλα. ευα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...