Μετάβαση σε περιεχόμενο

ιδιωτική ασφάλεια παιδιού


Recommended Posts

καλημέρα σε όλες τις μανούλες....απευθύνομαι σε αυτές καθώς το ερώτημα μου έχει να κάνει με ιδιωτική ασφάλιση παιδιού. Έχω ένα μπόμπιρα 6 μηνών και 1 εβδομάδας ο οποίος όπως για όλες τις μανούλες αποτελεί το νόημα στη ζωή μου απο την στιγμή που έμεινα έγκυος. Είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη που από την 9η εβδομάδα λόγω μεγάλης αποκόλλησης την πέρασα στο κρεβάτι και όχι απλά στο κρεβάτι αλλά έπρεπε να έχω τα πόδια μου πάνω σε μαξιλάρια πρωί-βράδυ για να μην πιέζεται ο τράχηλος καθώς είχα ανεπάρκεια σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης, καθώς επίσης και ιστορικό αποβολής πριν 3 χρόνια στην 23η εβδομάδα κύησης σε κοριτσάκι....σκέφτομαι να κάνω ιδιωτική ασφάλιση στο μωρό γιατί αχρείαστη να είναι βέβαια δεν θα ήθελα να πέσω στην ανάγκη του δημοσίου....τουλάχιστον όχι για το παιδί μου....γέννησα στο αττικόν και την αποβολή την έκανα στο αρεταίειο και είδα αρκετά και όχι ευχάριστα γεγονότα...όποια μανούλα θα ήθελε να μου απαντήσει για κόστος και παροχές θα το εκτιμούσα.....φιλικά Ελέυθερία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελευθερια εξαρταται απο την καθε ασφαλεια...

οταν γεννησα τον μεγαλο η ασφαλεια που ειχαμε τοτε μου ειχε καλυψει το 80% των νοσηλειων και καποιες εξετασεις που καναμε στο νοσοκομειο...

βασικα εγω πιστευω σε γιατρους..και οχι σε νοσοκομεια..

εχω δει γιατρους σε δημοσια νοσοκομεια που να ειναι αψογη στη δουλεια τους..καταρτησμενοι και σωστοι..οπως και γιατρους- προσφατο παραδειγμα με τον μεγαλο..που ειναι για μπατσες...

και εχω δει γιατρους σε ιδιωτικα νοσοκομεια για χαστουκια ειλικρινα και γιατρους επιστημονες πραγματικους

Ψαξε να βρεις μια ασφαλεια η οποια να σου καλυπτει ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη σε οποιοδηποτε νοσηλευτηκο ιδριμα και οχι μονο σε συνεργαζομενα..

απεφυγε οσο μπορεις αυτα που σου δινουν δωρεαν τσεκ απ κλπ..ειναι μουφα δεν αξιζει μια..

εγω ειχα μια βρετανικη ασφαλεια..και τους σετελνα τις αποδειξεις του γυναικολογου- παιδιατρου- καθως και φαρμακειου κλπ και μου εβαζα τα λεφτα 2 φορες το χρονο..

δεν τα ζητουσαν μετεφρασμενα.

θελει πολυ ψαξημο ομως γιατι ειδικα στην Ελλαδα οι ασφαλιστικες ειναι λιγο...καπως..

εαν βρεια καποια που να πληρει τις προδιαγραφες σου..καντο με κλειστα ματια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΛΑ ΨΑΞΤΟ!!

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελευθερια μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: Κοριτσια η Ελευθερια ειναι η κολλητουλα μου,αυτη που ελεγα πριν απο λιγο καιρο!!!!και ειχα κατηγορηθει πως ημουν fake :)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα ελευθερια!!να σου ζησει ο μπεμπης σου!!!εχουμε μια κοινη φιλη στο οποιο μας ελεγε πως παει η εγκυμοσηνη σου..χαιρομαι πραγματικα που πηγαν ολα καλα κ γεννησες ενα υγιεστατο μωρο!!!

κ εγω ρωτησα μια φιλη στο οποιο εκανε ιδιωτικη ασφαλεια στην εθνικη με 260ε το χρονο..επισης ασφαλεια παλι στην εθνικη με 55ε το χρονο για τους γιατρους κ παει οσες φορες θελει κ ειναι ευχαριστημενη.απλα σε καποιες εξετασεις μεγαλες αν θυμαμαι καλα δινεις μια συμμετοχη...το σκεφτομαι κ εγω..γιατι με το τεβε δεν εχουμε χαιρι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και απο εμενα.μου θυμιζεις παρα πολυ την δικη μου περιπτωση εγκυμοσυνης-αρκετα κοριτσια απο εδω ισως να ξερουν τι εννοω.Κατ αρχην να σου ζησει το μπομπιρακι σου.Για το συγκεκριμενο ζητημα ειχε προσφατα βγει και απο αλλο post εδω στο mummy και αν το ψαξεις θα βρεις και αντιστοιχη δικη μου δημοσιευση-απαντηση.Εμεις στο μικρο μας καναμε ασφαλεια μολις γεννηθηκε κατι που ειχαμε ηδη αποφασισει αφου ο αντρας μου ειναι ασφαλιστης.Συμφωνω με την κοπελα που ειπε οτι σημαντικη ειναι η νοσηλεια και οχι τοσο οι διαγνωστικες εξετασεις γιατι βρισκομαστε σε μια εποχη που δυστυχως η Ελλαδα δεν μπορει να παρεχει νορμαλ δημοσια νοσηλεια.Αρα πρεπει να τα σκασεις σε ιδιωτικο.Συμφωνω επισης οτι πρεπει να πιστευουμε σε γιατρους και οχι σε νοσοκομεια αλλα αν ενα νοσοκομειο δεν μπορει να παρεχει ουτε τα στοιχειωδη ο γιατρος δεν μπορει να κανει τιποτα.Εμεις με αυτη τη λογικη κινηθηκαμε στο παιδι.Πληρωνουμε 38 ευρω το μηνα.Με μεγαλη χαρα αν θελεις μπορεις να μιλησεις με τον αντρα μου να σε ενημερωσει-γιατι ειναι μια μεγαλη κουβεντα και οχι τοσο απλη.Οπως ειχα ξαναπει και στην αλλη δημοσιευση δεν προσπαθω να προωθησω ασφαλεια απλα καλο ειναι να ξεκινησεις απο καποιον που ειναι η δουλεια του και δε θα σε παραπληροφορησει.Φιλικα παντα γιατι καταλαβαινω σαν γονιος την εννοια σου.Για οτι θελεις στειλε μου πμ να επικοινωνησουμε.Καλη συνεχεια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω εχω κανει με 400 ευρω το χρονο-λιγο τσιμπημενη δε λεω αλλα καλυπτει και εξετασεις και νοσηλεια..καλα τα δημοσια νοσοκομεια αλλα καμια φορα δε βρισκεις ακρη απο τον κοσμο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γυναίκα ασφαλιστή και εγώ. Στον γιο μου τον πρώτο χρόνο που είναι και ο πιο κρίσιμος είχα χρυσοπληρώσει μια της AXA που όμως μας κάλυπτε και για τα εκ γεννητής προβλήματα και για τις επισκέψεις μας στον παιδιατρο και τα εμβόλια του (όσα δεν κάλυπτε το ΙΚΑ τότε) και ουσιαστικά έβγαινα και κερδισμένη γιατί τα ξαναέπαιρνα τα λεφτά μου πίσω...το πήρανε χαμπάρι και από 600 ευρώ που ήταν τον επόμενο χρόνο την πήγαν σχεδόν 900 €. Τώρα μετά τον χρόνο του κάναμε στην eurolife με 380-400 ευρώ τον χρόνο περίπου πρέπει να έχει πάει που σε καλύπτει σε όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία εκτός του ΙΑΣΩ. Αχρείαστα να είναι αλλά την θεωρώ απαραίτητη γιατί αν τύχει και μπεις σε ιδιωτικό χωρίς ασφάλεια την πάτησες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...