Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μόνο στο pharmacy295.gr όλα τα προϊόντα frezyderm -30%


Recommended Posts

Κάντε κλικ στο http://www.pharmacy295.gr και αποκτήστε για το μωράκι σας όλα τα προϊόντα περιποίησης της Frezyderm με έκπτωση -30%. Στο pharmacy295.gr θα βρείτε όλα τα προϊόντα για το μωρό και την μαμά στις καλύτερες τιμές στο διαδίκτυο. Κάνε κλικ τώρα http://www.pharmacy295.gr

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστηχως στα γαλατα της Φρεζυ δεν υπαρχει εκπτωση.

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο http://www.pharmacy295.gr έχοντας την καλύτερη τιμή στην πώληση των προϊόντων περιποίησης της Frezyderm στο διαδίκτυο -30%!!!!!! Σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να προσφέρει και τα Βιολογικά Γάλατα FrezyLac σε καλύτερη τιμή. (είναι κάτι που μας απασχολεί και θα βρούμε σύντομα λύση)

Πάντα στην διάθεσή σου

Σ΄ευχαριστούμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν βαλουμε κ τα μεταφορικα παλι ιδια βγαινει η τιμη κ πιο ακριβα ακομη ετσι δεν ειναι???

Το http://www.pharmacy295.gr ειναι το μοναδικό ηλεκτρονικό φαρμακείο που εάν είσαι κατοίκος της ΑΘήνας δεν χρεώνει καθόλου μεταφορικά ανεξάρτητου ποσού παραγγελίας και μάλιστα με παραλαβή την ίδια μέρα εάν δώσετε την παραγγελία σας μέχρι της 5 το απόγευμα.Εαν μένεις στην υπόλοιπη Ελλάδα απλά θα χρειαστεί να κανείς μια παραγγελία των 39 € και τότε πάλι τα μεταφορικά ειναι δωρεάν. Εάν η παραγγελία σου είναι κάτω από 39 € τότε υπάρχει μια μικρή χρέωση 2€ .(είναι το ποσό που παιρνει η εταιρεία κουριερ ) Το http://www.pharmacy295.gr δεν έχει κρυφές χρεώσεις .Ολα αυτά μπορείς να τα διαβάσεις και στο Site. Βλέπεις λοιπόν όταν λέμε 30% έκπτωση εννοούμε 30% έκπτωση άρα σε κάθε περίπτωση σε συμφέρει να κανείς τις αγορές σου από το http://www.pharmacy295.gr ,σε περιμένουμε.

Σ´ευχαριστώ

Να έχεις μια καλή μέρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...