Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ '11 ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΑΝΤΑΛΙΕΣ


Recommended Posts

Οι σκανταλιες εχουν ξεκηνισει και μαλιστα καποια μωρα ειναι πιο σκανταλιαρικα απο αλλα!!! Να ζησουν ευτυχισμενα και να κατσουν λιγο ησυχα για να μην ταλαιπωρουν τους γονεις τους!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kalimera!!

Me to kalo to 8emataki mas!!!!

Gewrgianna nomizw prospa8ei k i Danae na anoi3ei kainourgio 8ema..

Euxaristoume gia ta kala sas logia k provle4eis :D k egw niw8w pws 8a einai agori :)

Ka8e prwi exw anagoules k zalades k simera poli entona me ado3es prospa8eies na kanw emeto, twra eutixws eimai kala, efaga k me tin mikri prwino k niw8w kala..

K esas ta mikroulia sas exoun mania me ta podia sas? Eidika otan ta vlepei gimna (opws twra) paizei me ta daxtila mou :lol: k me papoutsia otan eimaste pali to idio..

Poli gkrinia autes tis meres, vgazei 2 dontakia mazi k einai poli gkriniara k exei k polla salia, xtipise k proxtes ta oula tis k fouskwsan k ta xeilakia tis k ka8e treis k ligo ta xtipaei k arxizoun k trexoun aima..

Edw k meres stamatisame to internet mas, tin sta8eri grammi tou tilefwnou k ena paketo tis tv me kanalia giati diname toulaxisto €100 to mina se auta k eipame na ko4oume apo kapou twra klevw internet apo tin geitonia, k ka8e ligo me petaei e3w :?

Sorry gia to mege8os tou minimatos mou :oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δαναη μου η μασκα δεν ποναει, απλα για τα παιδια δεν ειναι καλο να κανουν κατευθιαν το αερολιν στο στοματακι τους και κανουμε με την μασκα για να περναει μικρη ποσοτητα στους πνευμονες του. Ηδη ειναι καλυτερα απο βηχα.

Γωγω μου τα εσωρουχα της βαπτισης ειναι ειδικα για να κρατανε το λαδακι του μωρου. Δεν χρειαζετε να βαλεις κατι αλλο.

Ανδρια δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη. 2 αγορια εκανα καμια σχεση η μια με την αλλη. αλλα σου ευχομαι να ειναι αγορι.

Εμεις εχθες το βραδυ φαγαμε κεμπαμπ και εφταιξα πιτουλες συν πατατες τηγανιτες. πολυ το ευχαριστηθηκα!! σημερα εχουμε κουνελακι στιφαδο.

για αυριο εγω δεν μπορω, ξεμεινα απο φραγκα και μεχρι να πληρωθω πρωτη του μηνος δεν μπορω. δεν ειναι μονο ο καφες αλλα και η βενζινη που δεν εχω και πολυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gewrgianna mou to 3erw pws ka8e egkimosini einai diaforetiki k pws ta simptwmata den deixnoun to fulo aplws mou kakofanike ligo pou exw auta simptwmata giati stin mikri den eixa tipota k den eimai ma8imeni :) alla makari na einai ola kala k den peirazei!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεωργιάννα,ευχαριστούμε αρχηγέ για το νεο θεματάκι!εγώ η Ηπειρώτισσα δεν σκέφτηκα να βγάλω το "μας" για να χωρέσει το σκανταλιές!!! :lol::lol::lol:

Δάφνη και Αφροδίτη,μην ανησυχείτε που δεν προλάβατε τα πρώτα κεράκια γιατί σίγουρα έχετε προλάβει τις πρώτες σκανταλίες-Ταρζανιές!!!! :D

Όλα τα μωράκια μας και όλου του κόσμου να είναι ζωντανά και ζωηρά κ ας είναι αυτή η μόνη ταλαιπωρία μας!

Ανδρια,κ εγώ είχα αναγούλες λίγες στην αρχή κ απόπειρες για εμετό που μόνο γαστρικά υγρά έβγαιναν (σορρυ πρωινιάτικα αλλά τις λένε πρωινές ναυτίες :lol: ),μετά εξαφανίστηκαν,το ίδιο ακριβώς είχα κ στη Μυρτώ.Και στις δυο εγκυμοσύνες πήγαινα by the book,ό,τι έγραφε στη βίβλο της εγκυμοσύνης από συμπτώματα τα παρουσίαζα ακριβώς την εβδομάδα που έγραφε κ υποχωρούσαν το ίδιο!!!οι ταυρίνες ακόμα κ την εγκυμοσύνη προγραμματίζουν!!!! :lol::lol::lol:

Με το κοριτσάκι μου σε λίγο θα κατέβουμε για βόλτα και κάποια ψώνια κ αλλαγές δώρων (ναι ακόμη Ανδρια!!!) και μετά θα την πάω στον Κήπο στις κούνιες κ θα φάει εκεί το μεσημεριανό της.Πρώτη μέρα σήμερα που δεν της άλεσα το φαγητό,έφτιαξα σφυρίδα με λαχανικά,ξεψάχνισα το ψάρι κ έλιωσα με το πηρούνι τα λαχανικά.ελπίζω να μην μου τα πετάξει όλα στη μούρη :lol::lol: όχι τίποτα άλλο,το ψάρι δεν είναι το αγαπημένο μου!

πάω να ετοιμαστώ!καλή μέρα να έχετε όλες!εδώ σήμερα έχει άπνοια κ φανταστικό ήλιο!!!Δάφνη ετοιμαστείτεεεεεεεεεε :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!!!!!!!!! και με το καλό το νέο μας θεματάκι!!!!!!!!!!

"Άλλη" μέρα σήμερα :roll: Χτες παρόλο που βολτάραμε όλη μέρα, είχα τρομερό πονοκέφαλο και το βράδυ χειροτέρεψε πολύ.. Πήρα ντεπόν, μου έκανε και λίγο μασαζάκι ο αντρούλης μου και μου πέρασε σιγά-σιγά και κατάφερα και κοιμήθηκα. Σήμερα είμαι καλά.

Ψυχοσωματικό μου "μυρίζει" όλο αυτό γιατί έχω τρελαθεί με το άγχος μου τι θα γίνει με τη δουλειά.... και έτσι χάνω και τις τελευταίες μέρες ξενοιασιάς με το κοριτσάκι μου.

Γωγώ, τα λαδόπανα είναι εσώρουχα πες της πεθεράς σου και δεν φοράει κι άλλα το παιδί. Αυτή θα φόραγε δυο βρακιά? :lol: Sorry κιόλας!

Δανάη, ωραία μου ακούγεται η βόλτα σας!!!

Άντρια, υπομονή! Αν κι εγώ είχα ναυτίες μέχρι τις 13 εβδομάδες...

Δάφνη, καλές προετοιμασίες κοριτσάρα μου για αύριο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastasia mou euxaristw.. Stin Victoria eixa se proxwrimeno mina or8ostatiki ipotasi o giatros mou eipe otan to niw8w na trww kati gliko k den to pa8ena sinexws enw twra niw8w xalia to niw8w sinexws molis sta8w ligo 3ekinoun ta simptwmata, i aimosfairini mou k to sidiro mou einai kala.. 8a milisw me to giatro, 8a ton parw til..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απ'οτι μυριζομαι Ανδρια ειναι κοριτσακι!!!

Δαναη καλη βολτα! δεν επρεπε να διαλεξεις πρωτη μερα να εισαι βολτα και να μην τα αλεσεις.

Ας το αφηνες για αυριο. μακαρι να στο φαι και να μην φας ψαρι εσυ :lol::lol::lol:

Ο Διονυσης προηγουμενος με εστειλε αδιαβαστη!! ειχα την λεκανη με τα πλημενα ρουχα, πηρε την σαλιαρα του που ηταν επανω και την πηγε στο ντουλαπι του, στην θεση της!!!!!!!!! εμεινα η γυναικα :o:o:o:o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία μου,περαστικά σου!!είσαι καλύτερα σήμερα;;;είτε αγχωθούμε είτε όχι,πάλι δεν θα αλλάξει τπτ...

Αχ Γεωργιάννα,πόσο δίκιο έχεις!!!!!κατεβήκαμε τη βόλτα μας,μια χαρά κεφάτη,πήγαμε κάναμε τα ψώνια μας κ μετά άρχισε να πεινάει,λέω θα καθίσουμε λίγο στα goody's που ειχα να φάω πολύυυυυ καιρό (από την προηγούμενη εγκυμοσύνη :D ) και θα ταίσω κ τη μικρή κ θα συνεχίσουμε για τις κούνιες μετά.Αμ δε!!!!δεν έφαγε τπτ,έκλαιγε,με το ζόρι κατάφερα να φάω ενα hamburger στα γρήγορα,οι μισές πατάτες μου έμειναν εκεί :(:(:( κ επιστρέψαμε σπίτι για να της το αλέσω...Τωρα έφαγε,την έβαλα για ύπνο αλλά μάλλον είχε διαφορετική άποψη...

Τέλειος νοικοκύρης ο Διονύσης,για να δω,Ταύρος βέβαια,τι άλλο;;;;σύνορα με κριάρι... :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε πολυλογούδες πότε προλαβαίνεε κ γράφετε τόσα πολλά??!! Εγώ με το ζόρι προλαβαίνω να σας διαβάσω αυτές τις μέρες! Τί να κάνω,τον πήρα απο φόβο τον γιόμου κέχω τα μάτια μου κολλημένα πάνω του!Ακόμα κστην τουαλέττα τον φωνάζω να έρχεται μαζί μου για να τον βλέπω.. :| Τεσπα!

Τί όμορφες κοιλίτσες κ βεβαίως βεβαίως μαμάδες!! Φτού σας κοριτσάρες!Λοιπόν τώρα που είδα κοιλουμπάκια,ναί συμφωνώ οτι η Δανάη θα κάνει κορίτσι κ η Άντρια αγόρι! :D Γερά να ναι πάντως ότι κ άν είναι! ;) Εμένα η κοιλιά μου μεγάαααααααααααλωσε πολύυυυυ απότομα! Σε μια νύχτα που λένε. Θα σας βάλω άλλη ώρα φωτό.Τη μπεμπούλα μου την νιώθω 3-4 δάχτυλα πάνω απο τον ομφαλό πολλές φορές κ πλέον ταυτόχρονα σε δύο σημεία!!Ολόκληρη γυναίκα έγινε η σκατούλα! :lol: Περιμένω την Πέμπτη τη Β-Επιπέδυ πώς κ πώς να ηρεμήσω απο αυτό κ να αρχίσω να ψωνίζω πραγματάκια! Αν κ η κουμπαρούλα μου,μου έδωσε 3 τσάντες τις τεράστιες του jumbo με κοριτσίστικα απο 0 μηνών εώς 2 ετών! Οπότε επιλεκτικά θα πάρω κάποια κομμάτια έτσι για το καλό.Άντε ποιά θα κάνε κόρη μετά να της τα στείλω! :D

Περαστικά στα μωράκια μας που ήταν κ είναι άρρωστα! Να ηρεμήσουν να κανονίσουμε συνάντηση μόνο που τα επόμενα 2 Σ/Κ έχω βαπτίσεις εκτός Αθηνών!Μετά απο τότε θα είμαστε free.

Tί ήθελα να γράψω??χμ..το ξέχασα! πάω να ξανακοτάξω να μηνύματα να σας πώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοριζικο το νεο μας θεμα!!!!!μακαρι τα σκανταλιαρικα μας να ειναι γερα και να καθονται και λιγο ησυχα , να μην ταλαιπωρουν τους γονεις τους, που λεει και η γεωργιαννα!!!αν και τι αναγκη εχεις εσυ, με τετοιο νοικοκυροπαιδο!!!προξενια δεχεστε;;;; ;)

μεγαλωνουν τα σκατουλια μας, μεγαλωνουν και τα σπορακια μες στην κοιλιτσα!!! αντε,ελενα, με το καλο η β'επιπεδου!!!ολα τελεια θα ειναι!!

δαναη, θελει το χρονο της η μυρτω να συνηθισει στα μη-αλεσμενα, μην σκας!!! εγω της δινω αλεσμενα, και στο χερακι κουλουρακι, μπανανα και ψωμακι!! η αληθεια ειναι οτι δεν βιαζομαι να της κοψω το αλεσμα, με νοιαζει να τρωει απ'ολα κυριως και σιγα σιγα θα μαθει να μασαει και καλα...αλλα, καθε παιδι ειναι διαφορετικο και θα σου "πει" το ιδιο ποτε ειναι ετοιμο!!!

η αθηνα κοιμαται απο τις 4 ( προλαβα να φαω και να χαζεψω στο ιντερνετ) αλλα μαλλον τωρα θα την ξυπνησω για να κοιμηθει μια νορμαλ ωρα το βραδυ...σημερα ξυπνησα 9.30 και παλι νυσταζω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γωγω, εχω να στειλω την ετικετα του κρασιου στην κουμπαρα μου (θα σας βαλω φωτο) για να κανει τα κρασια, να γεμισω τα βαζακια με γλυκο του κουταλιου, ραντεβου με το φωτογραφο για τις τελευταιες οδηγιες, μανικιουρ πεντικιουρ το σαββατο, χτενισμα την κυριακη( εκλεισα κομμωτρια!!!!!) και να παρω τη λαμπαδα και τα μαρτυρικα που εχω παραγγειλει....αυτα νομιζω, αν εχω ξεχασει κατι , θα δειξει!! χτες δωσαμε και στο μαγαζι τη λιστα με τα τραπεζια, και εχω να γραψω τη λιστα με τους καλεσμενους..

ερωτηση: εσεις πηρατε εξτρα πετσετα για να τη στρωσετε πανω στο τραπεζι που αλλαζουμε το μωρο στην εκκλησια;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτη μου προξενια δεχομαστε! η κορη σου ειναι μια κουκλα και την θελω για νυφη :lol::lol::lol: ΑΑΑ και ξεχασα να σου πω τα ποδαρακια σου μυριζουν λιγακι!! :lol::lol::lol: εισαι σοβαρη να μην σε θελουμε;;;;;;

Αρα το αφηνουμε για το αλλο Σ/Κ και βλεπουμε πως παει ο καιρος!!

Δαναη ποσο λυπαμαι που ειχα δικαιο, ηθελα να διαβασω "Γεωργιαννα το εφαγε ολοοοοο". δεν πειραζει σιγα σιγα θα μαθει. πως παει με το γαλα; της δινεις και ξενο;

Ελενα μου καλα ειναι που εχεις ρουχα, πολλα τα λεφτα τα ατιμα!! Που θα κανεις την Β επιπεδου;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδίτη, τέλειο το ποιηματάκι και το φόντο! Μου άρεσαν αλήθεια πάρα πολύ!!!

Για αυτό που ρώτησες αν σου πω ότι δε θυμόμουν θα το πιστέψεις? Κοίταξα τις φωτογραφίες για να θυμηθώ τί έκανα! :lol:

Λοιπόν! Στο τραπέζι που αλλάξαμε το μωρό είχε η εκκλησία βελούδινο κόκκινο τραπαζομάντηλο και άλλο ένα "κοφτό" από επάνω, αλλά εγώ είχα μαζί μου ένα σεντονάκι άσπρο και έστρωσα αυτό. Πάνω στο δικό μου την αλλάξαμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεωργιάννα,αύριο που θα φάμε έξω θα το έχω αλεσμένο!πειράματα θα κάνω σπίτι στο εξής!!!το γάλα της το πίνει όλο από την τρίτη μέρα,200μλ!το πρωί τη θηλάζω,το βράδυ πίνει το "ξένο"(φτου φτου φτου μακριά!!! :D ).το στηθος μου προσαρμόστηκε αμέσως,το πρωί τρέχει,το βραδυ δεν πρήζεται.

Αφροδίτη,υπέροχο το ποίημα του Ρίτσου!συγκινητικό!κ εγώ κάτι δικό μου είχα στρώσει κ είχα πάρει κ μια κουβερτούλα αγκαλιάς ώστε να την σκεπάσω όσο είναι γυμνούλα!ήταν βέβαια κ 5,5 μηνών!η δικιά σου είναι ολόκληρη κοπέλα!

Ελενακος,τι ωραία που νιώθεις την κορούλα σου!!!με το καλό κ η Β' επιπέδου!!!!όλα τα λεφτά είναι η ωρα του γλυκού πριν κάνεις τον υπέρηχο!θυμάμαι στη Μυρτώ το είχα κάνει στη Θεσσαλονίκη και επειδή αυτή ψιλοκοιμόταν,με έστειλε ο γιατρός να πάω να φάω κάτι γλυκό κ να ξανάρθω.θυμάμαι είχα πάει με τον Κώστα κ το μπαμπά μου και περιχαρής έτρεξα στο περίπτερο απέναντι κ πήρα 3 Kinder MAXI με καραμέλα κ σοκολάτα!καλέ δεν τα έφαγα μόνη μου! :lol:

Αναστασία,θα χρειαστώ την επιστημονική σου γνώση:ξέρεις γιατί λένε ότι όταν η κοιλιά ειναι μυτερή έχεις αγόρι ενώ στρογγυλή κ πιο απλωμενη κορίτσι;;υπάρχει επιστημονική βάση ή είναι απλά παραδοσιακή άποψη;;

Εμείς ψοφήσαμε λίγο πριν,καθαρίσαμε το σπίτι,μου έβαλε χέρι ο κώστας γιατί έβαλα ηλεκτρική κ έσκυψα αλλά κ αυτός ο καημένος τις τελευταίες μέρες τρέχει με τις πανελλήνιες κ δεν προλαβαίνει.σφουγγάρισε μετά,μάζεψε το χαλί, κ έκανε το μπαλκόνι...πια δεν είμαστε μόνοι,έχουμε κ τη συλλέκτρια που μαζεύει από κάτω ο,τι βρει κ το τρώει ο πεινάλας!! :lol: τεσπα,τώρα θα ξαπλώσω στον καναπέ κ θα δω καμιά ταινία.ο κώστας θα βγει σε μια γιορτή φίλου.ευκαιρία να απολαύσω την ηρεμία κ τη μοναξιά στο σπίτι!

καλή ξεκούραση κ καλό βραδάκι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια και τις απαντησεις σας!!! οποτε θα εχω μαζι μου μια πετσετα και ενα σελτε για τυχον ...διαρροες!!

δαναη, δυστυχως χρειαζεται να κανουμε και καμια δουλεια, αλλα με ρεγουλα!!!

η μικρη παιζει με το γιωργο, που ελειπε ολη μερα , και σε κανα τεταρτο (ελπιζω) θα παει για υπνο κι εγω για μπανιο!!!

για την κοιλια που ρωτησες, ειχα ακουσει οτι ειναι θεμα ορμονων και οταν εχεις αγορι η κοιλια σου ειναι μυτερη και οχι απλωμενη...τωρα, σωστο η λαθος, δεν ξερω :shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργιάννα νοικοκύρης ο Διονυσάκος!!!Ενα τετοιο γαμπρό θέλω για την κόρη μου,να την εχει βασίλισσα :lol::lol: Καλά ντέ μην βαράτε πεθερές!!!

Δανάη παραδοσιακά πορίσματα ειναι αυτά με τις κοιλιές,εμενα είχα λυσσαξει ότι εχω αγόρι επειδή εκανε μυτερή κάπως η κοιλιά μου!

Αναστασία μην το σκέφτεσαι με την δουλειά,θα μπείς στους ρυθμούς σου κ θα είσαι μια χαρά,δεν πρεπει να αγχωνεσαι ειανι κρίμα.

Οσο για τα εσωρουχα εχετε δίκιο,θα κάνω πως τα ξέχασα κ αν πεί τίποτα θα το παίξω κινέζος....καλά λες κ για το σεντονακι δεν το ειχα σκεφτεί,'οπως κ το να πάρω μωρομάντηλα μηπως κανει τσισάκια...

Αφροδίτη πάρα πολυ ομορφο το κειμενακι,με νόημα!!Ρομαντικό είπαμε ειναι τέλειο!

Παω μεσα να κοομησω την μικρή γτ ο μπαμπάς ειναι ηδη μιση ώρα κ αυτή παίζει.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δαναη ετσι λενε απο παλια, αλλα πολλες φορες εχω πεσει και εγω εξω. τελικα ειναι στην γυναικα τι κοιλια κανει και οχι το μωρο. Στα παλαι τα χρονια ομως το λεγανε με το σχημα της κοιλιας!

Βλεπω eurovision, ειμαι φαν τα τελευταια χρονια! Καλη Επιτυχια στην Κυπρο που ειναι κουκλα η Ηβη αλλα και στην Ελλαδα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα δε μπορούσα να κοιμηθώ... Ανυπομονούσα να γνωρίσω το γιο μου, αγωνιούσα για την πιθανή καισαρική, αναρωτιόμουν πως θα είμαι ως μαμά.

Απόψε πάλι δε μπορώ να κοιμηθώ... Το σπίτι είναι γεμάτο μπαλόνια, η κουζίνα γεμάτη φαγητά, η τούρτα στο ψυγείο. Το μικρό μου αγγελάκι κοιμάται γλυκά. Κρατάω στα χέρια μου το κεράκι που γράφει 1 και δε μπορώ να το πιστέψω. Πέρασε ένας χρόνος! Με τρελά γέλια, με γλυκά κλάματα, με απέραντη τρυφερότητα. Με ελπίδα! Και αγάπη. Πόση αγάπη χώρεσε η καρδιά μου! Κάθε μέρα είναι ένα μικρό θαύμα, κάθε μέρα είναι ένα καινούριο μάθημα ζωής. Πάντα ονειρευόμουν να γίνω μάνα. Δεν είχα όμως ποτέ ονειρευτεί αυτή την πληρότητα! Και δεν είχα ιδέα πόσο απολαυστικό και διασκεδαστικό είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί.

Πολλά φιλιά γλυκό μου παρεάκι! Χαίρομαι πολύ που σας έχω συντροφιά σ' αυτό το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] Να σου ζησει το Ταρζανακι σου!!!!! Να τον χαιρεσε και να τον δεις σαν τα ψιλα βουνα. Καλα να περασετε το βραδυ!!

Εμεις εχθες το απογευμα πηγαμε για καφε στην Μαρινα Ζεας. Καλα ο μικρος κολο δεν εβαλε κατω, κανονικο τρεξιμο και εγω και ο μπαμπας του. δεν ειχα παει ποτε απο κει!!! 20 χρονια στην Ελλαδα και δεν ειχα παει ποτε με αυτοκινητο στον Πειραια βολτα! μια φορα μονο στο μικρολιμανο. Παω για δουλειες!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είναι τυχαίο,Δάφνη μου,αυτό που λέγεται πως η μητρότητα σε ολοκληρώνει σαν ανθρωπο...σαν οντότητα,νοιώθεις πως ζείς κ κλέινεις ένα μεγάλο κενό...είναι το πιό όμορφο θαύμα της ζωής στο οποιο μόνο όταν το νοιωσεις θα το καταλάβεις πραγματικά.

Να χαίρεσαι τον Αρούλη σου,τον αγγελό σου,το γλυκούλι ταρζανάκι σου με όλα τα καλά του κόσμου!!!!! :D [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif]

Απο μένα κ την Χριστίνα του στέλνουμε το πιο γλυκό μας φιλι κ την αγάπη μας :D

Εγώ δεν φανταζόμουν κ ούτε ήταν ποτέ το ονειρό μου να γίνω μητέρα,ακόμα κ στην εγκυμοσύνη μου είχα τις αμφιβολιες μου.διαβαζα αρθρα που αφορούσαν παρόμοιες καταστάσεις για να εξακριβώσω την κατασταση μου,αν ειναι κάτι περιοδικο,φυσιολογικο κτλ....

Οσο σκέφτομαι την λογική του τοτε με του τώρα παθαίνω ΣΟΚ.

Ειναι δυνατόν να μην είχα αυτό το κοριτσακι???Μαλλον τρελή θα ήμουν :D

Γεωργιάννα κ που να σε πάω στον Φλοίσβο,στις κουνιες κ στα πάρκα,εκεί θα σου αρέσει πολυ!!!

Να πάτε επίσης στους Αγιους Αναργύρους,στην εστία,εχει ενα πάρκο μεγάλο με λίμνες ειχα πάει πολλά χρόνια πρίν,όταν ειχαν αρχισει να το φτιάχνουν,είναι κοντά σας......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δαφνη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον αρουλη σου!!! τι ωραια που τα εγραψες!!!και ειμαι σιγουρη οτι αυτο το ταξιδι θα κρατησει πολυ πολυ ακομα και θα φερει υπεροχες στιγμες ευτυχιας!!!να ειναι παντα υγιης, χαρουμενος, ευτυχισμενος, ηρεμος, εξυπνος , ομορφος και να ζει με αγαπη!!!αυτη ειναι η ευχη μου για ολα τα παιδακια μας!!!

η αθηνα μου ξυπνησε (την ξυπνησα δηλ. γιατι χτες το ξενυχτησε), της εδωσα το γαλα της, και τωρα παιζει με παιχνιδακια στην κουνια της!!! :shock: γι'αυτο απολαμβανω το γαλα μου με την παρεα σας!! :lol:

γεωργιαννα, παιζει να μην εχω παει ουτε κι εγω στη μαρινα ζεας, δεν θυμαμαι...κι αν εχω παει πρεπει να ηταν πριν πολλα πολλα χρονια, οταν ακομα θα προσπαθουσε να με εντυπωσιασει ο γιωργος!!!

γωγω, μηπως λες το παρκο τριτση;;;αν ναι, ειναι απο τους αγαπημενους μου προορισμους για καροτσαδα!!! :D:D

αληθεια, βρε κοριτσια, δεν εχω ρωτησει ποτε, ποιες απο εσας ειχατε το παιδακι σας τυχαια και ποιες απο εσας το προσπαθησατε, λιγοτερο η περισσοτερο δεν εχει σημασια;;;; εγω προσπαθουσα με το γιωργο 6 μηνες (εντατικα ομως, ακομα αναπολει εκεινες τις μερες ο καημενος, ειδικα αυτην τηνν περιοδο που ειμαστε κινουμενα πτωματα!!!) αλλα ηθελα ενα παιδακι εδω και 3-4 χρονια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...