Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φθινοπωρινές & Χειμωνιάτικες μανούλες 2011!!!!Νο3!Ελάτε!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλοριζικο κοριτσια μου!Να ειμαστε ολες γερες μαζι με τα μωρακια μας!

Αγγελικη μου "καφενε¨κοριτσια για φιλημα νο 3, ειναι το ποστακι.Ειναι ακομα νοσοκομειο μεχρι να γινει τελειως καλα ο μικρουλης της..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα φιλενάδες!!!!!!!! Τώρα είδα ότι ανοίξατε το Νο3 και κάνω επικόλληση κι εδώ, μην ξαναγράφω τα ίδια.............

Καλορίζικο λοιπόν, με γερά μωράκια πάντα........κι όπως είπαμε, υπομονή!!!!!!!!!!! Όσο μεγαλώνουν τα παιδάκια, μεγαλώνουν και τα βασανάκια (γλυκά όμως!) :YMHUG:

Σήμερα (κάθε μέρα δηλαδή αλλά ειδικά σήμερα) είμαι έξαλλη με αυτές τις σκηνές απείρου κάλλους που παρακολουθήσαμε (φαντάζομαι) όλοι εχθές το βράδυ στις τηλεοράσεις μας!!!!!!!!!!!!!! Καλά τί πράγματα ήταν αυτά??????? Η Ελλάδα να καίγεται, να καταποντιζόμαστε ως λαός κάθε μέρα και βαθύτερα και η βουλή να .......... χτενίζεται!!!!!!!!!!! Σε τί κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας????????? Πρέπει να ξαναγυρίσουμε στα χρόνια του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Κανάρη......πρέπει να γίνουμε σύγχρονες Μπουμπουλίνες και να αρχίσουμε τον αγώνα???????? Την 25η Μαρτίου τί θα λένε οι δάσκαλοι στα παιδιά μας?????? Ότι όλοι αυτοί οι ήρωες του '21 αγωνίστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι??????? Για ποιά ελευθερία θα μιλάνε????????? Ο παππούς μου το '40 πολέμησε στην Αλβανία, ήταν στην Εθνική Αντίσταση......για ποιόν λόγο????????????? Για την δική μου "ελευθερία"?????????????

Σε 1- 1μιση μήνα εγώ θα πρέπει να ξαναγυρίσω στο πατρικό μου (εκτός από όλους τους άλλους λόγους βέβαια) γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε ανεξάρτητοι, δεν υπάρχουν δουλειές.....δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα.........χρειαζόμαστε οικονομική στήριξη από τους γονείς για να τα βγάλουμε πέρα, έστω και να στην παρούσα φάση το μόνο που μπορούμε να γλιτώσουμε είναι το ενοίκιο που πληρώναμε ως τώρα!!!!!!!!!!!!!!

Τί να πω..........θα ξαναπώ το ίδιο........είμαι ΕΞΑΛΛΗ!!!!!!!!! Συγνώμη αν σας φόρτωσα πρωί πρωί αλλά είμαι πολύ θυμωμένη!!!!!!!!!!!!

Η Άννα Μαρία έπαθε γαστρεντερίτιδα????????????? Αμάν μωρέ το κορίτσι μας!!!!!!!!! Σίγουρα μέσα στο νοσοκομείο θα κόλλησε.....εκεί πηγαίνεις με ένα μικρόβιο και σε βρίσκουν κι άλλα δέκα........Όλα μαζί τους βρήκανε..........ο Αντρεάκης πώς είναι????

Εύη ξενύχτισσα η Μίλα ε????????????

Γιωτάκι μου χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!!!!!!...........μπάμιες πάλι??????????? :evil::evil::evil::evil: Θα πάω μετά στην ομάδα να δω την καινούρια συνταγή! Φαντάζομαι.......θα γλείφω και τα δάχτυλά μου πάλι ε????? :ymsick:[smilie=puke.gif]

Αναστασάκο μου μια ζωή θα ανησυχείς για την φραουλίτσα......τώρα είσαι μανούλα, πάντα θα αγχώνεσαι και θα ανησυχείς!!!!!!!!!!!! Πάνε οι ανέμελες μέρες....(με την καλή έννοια)......αχχχχχχχχχχ αν μεγάλωναν εύκολα τα παιδιά τί καλά που θα ήταν.........

Κατερινούλα μου δεν ξέρω που μένεις....έχετε ΚΟΥ ΚΟΥ (παιχνιδάδικο είναι) εκεί????? Είδα τις προάλλες στα ΚΟΥ ΚΟΥ ωραίες στολές για βρεφάκια αλλά ήταν λίγο τσιμπημένες οι τιμές......Είμαι επιβλητική όπως είπες (σωστά κατάλαβες) και τσαούσα, έχουν δεί πολλά τα μάτια μου κι έχω περάσει πάρα πολλές δυσκολίες στην ζωή μου........γενικά προς τα έξω βγάζω το πρόσωπο της αυστηρής κι αυτό είναι κάτι που μου το λένε πολλοί! Μόνο άμα με γνωρίσει κανείς πολύ καλά βλέπει ότι πέρα από αυτό μπορώ να είμαι μεγάλο τρελοκομείο!!!!!!!!!! Αλλά άμα τα πάρω στο κρανίο μπορώ να τα σπάσω όλα................και δεν υπολογίζω τίποτα (αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό!) Εντωμεταξύ, στην φωτο που είδες είμαι τελείως αμακιγιάριστη......αν με δείς με μακιγιάζ είμαι εντελώς άλλη! :lol: Ακόμα παιδεύεστε με την ΓΟΠ ε? Και η μπέμπα μου ακόμα βγάζει γουλιές αλλά δεν το έχουμε ψάξει για ΓΟΠ......και η μεγάλη μου έβγαζε πολύ ως 5-6 μηνών, ούτε τότε μας είπε η γιατρός να το ψάξουμε και απλά μεγαλώνοντας υποχώρησε........Άντε με το καλό να μπείτε σιγά σιγά στις στέρεες τροφές!

Βανεσσάκι μου αύριο του Αγίου Βαλεντίνου κάνε καμιά εκπληξούλα στον άντρα σου.........θα σου γράψω συνταγή στην ομάδα ;););)

Αγγελικάκι μου καλή η ασιάτικη κουζίνα????? Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά την φαντάζομαι πολύ πικάντικη....εκτός αν εννοείς κινέζικο που επίσης δεν έχω δοκιμάσει αλλά δεν το λιμπίζομαι κιόλας (ωμά ψάρια κτλ. μπλιάξξξξξ)

Σήμερα έχουμε παιδίατρο για εμβόλιο......για να δούμε πώς θα τα πάμε!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο το νέο μας ποστάκι!!!!

Υγεία στα παιδάκια μας και σε όλα τα παιδιά του κόσμου!!!!

Πήγα το χαρτί από την ενορία μας και τη ληξιαρχική πράξη γέννησης στην εκκλησία που θα γίνει η βάπτιση και ησυχασα τουλάχιστον με το θέμα εκκλησία.

Βανεσάκι μου ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Αν έχεις ωραία παρέα και την γουστάρεις..... και ωραία περνάς και η ώρα περνάει νεράκι.....

Κατερινούλα μου δεν έχουμε για την ώρα κάποιο πρόβλημα με τα κακάκια.

μια χαρά και το μπεμπάκι σου!!!

Αγγελικούλα μου σε ευχαριστώ για τις ευχές!!!!

Ασιατική κουζίνα διαβάζω....χμμμμ δεν έχω φάει ποτέ!

Εμείς πάμε παιδίατρο την Παρασκευή ...οπότε θα μου πει πότε στερεά και εμείς.

Κάνατε τις αγορές σας και είναι έτοιμος ο Χαρούλης για φαγητάκι!!!

Νάσια πολύ σε γουστάρωωωωωωω φιλενάδα!!!!!!! Πρωινός χείμαρροςςςςςςςςςςς!!!!!!!! [smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif]

Θα μπω και στην ομάδα σε λίγο.....να δω συνταγές!!!!!!!!!!

Άννα Μαρία περαστικά κοριτσάκι μου !!!!!!

Ο Αντρεάκος μας κοριτσια καλά είναι;;;

Gprip3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νάσια πολύ σε γουστάρωωωωωωω φιλενάδα!!!!!!! Πρωινός χείμαρροςςςςςςςςςςς!!!!!!!!
Είδες φιλενάδα?????? Άμα πάρω φόρα δεν σταματάω.........πάω ομάδα..........
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο εμενα μπηκα μια γρηγορα για να κανω καμια δουλεια...αφηστε εχει κανει σκατα το προγραμμα η Μιλα και ετσι αργουμε να κοιμηθουμε εχτες ολο ξυπναγε και ετρωγε...με ξεκανε...Γιωτακι χαρουμενα μηνογενεθλιααα..Νασια εγω παλι καλα εχω δικο μου σπιτι αλλιως και εγω προς τους γονεις μου θα πηγαινα οπως και να το κανεις αλλα 2 ατομα στο σπιτι πιο πολλα...και καλα...λευτα πιο λιγοι λογ,μοι...εγω σας εχω πει οκ θα το παλαιψουμε με τον αντρα μου αλλα αμα δεννν...θα φυγω κοριτσια Αννα Μαρια περαστικα σε περιμενουμε....εγω σημερα σουπα...ποναει ο λαιμος μου και το [ηρα αποφαση...διατροφη πχι διαιτα γιατι θηλαζω θα δειξει πως θα παει...φιλια θα προσπαθησω να μπω μετα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα ετοιμάσω πραγματική [smilie=occasion15.gif] για αύριο του Αγ. Βαλεντίνου.

Να το γιορτάσουμε με τον άντρα μου [smilie=occasion14.gif] , πέρυσι 14.2 είχαμε κάνει τον πρώτο μας υπέρηχο και είχαμε δει την φακή με την καρδούλα να χτυπά [smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif]

Του έχω πάρει και καρτούλα και θα δω τι άλλο θα ετοιμάσω....άντε γιατί με τις κουτοπονηρες....έχουμε δώσει πολύ σημασία....και θα μας βάλουν φωτιάαααααα [smilie=violent5.gif] [smilie=violent5.gif]

Εύη μου περαστικά σου!!!!!! :wave::wave::wave::wave:

Η Μιλα κάνει δικό της πρόγραμμα ε;;; Έτσι έκανε και ο δικός μου μια περίοδο και σταμάτησε ...μπήκε πάλι στο προγραμματάκι του!!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!!!

Gprip3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να΄μαι παλι!!!τι κενετε κουκλες???πως παει η μαγειρικη?? [smilie=tongue8.gif]:lol::lol:

νασιουλα, διαβασα τη συνταγη σου, αλλα δεν παιζει.πρωτον γιατι ο ανρτας μου δουλευει σε σχολειο στην αθηνα και ερχεται καθε παρασκευη κι δευτερον και εδω να ηταν, σιγα μην του εκανα και γλυκες!!!αυτος με σκαει και δε με υπολογιζει κι εγω θα τον κανακευω!!!ΑΚΥΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλεναδιτσες μου, εδω ειμαι κι εγω..

Προσπαθω να μαγειρεψω(κανονικο φαγητο) μπιφτεκια,κανα χορτο βραστο και φακες..

Ειναι ωραια η αιστικη κουζινα και πολυ υγειινα τα φαγητα τους..εμεις παλια πηγαιναμε με τον αντρα μου συχνα αλλα στην εγκυμοσυνη κοπηκαν και τα σουσια και τα μουσια μιας και εχει ωμο ψαρι μεσα..απεφευγα και το σογια σως ετσι κι αλλιως..χθες φαγαμε κορεατικη και ιαπωνεζικη κουζινα(η γυναικα του φιλου μας ειναι απο την κορεα)..οκ υπαρχουν καποια περιεργα υλικα αλλα τα περισσοτερα απο αυτα τα χρησιμοποιουμε κι εμεις..απλα ειναι ο συνδιασμος των υλικων..παντως ειναι πολυ νοστιμα και καθολου πικαντικα..η μεξικανικη κουζινα ειναι πολυ πικαντικη,η ινδικη και η αραβικη..τις δυο τελευταιες δεν τις εχω δοκιμασει..

Νασιουκο μου, ποσο δικιο εχεις φιλεναδα γι αυτα που γραφεις..λυπαμαι οσο δεν φανταζεστε για την κατασταση στην ελλαδα..εγω μπορει να εφυγα πριν ξεκινησουν ολα αυτα αλλα δεν παυω να ειμαι παιδι της..οι οικογενεια μου, το σπιτι μου ειναι εκει..η κατασταση ειναι δραμα..η αδερφη μου τελειωσε το οικονομικο περυσι,εχει πτυχιο γερμανικων,δυο πτυχια αγγλικων,πρυχιο η/υ και τι κανει?δουλευει γραμματεας για 400€ τον μηνα και τωρα την μειωσαν υον μισθο..αν ειναι δυνατον?!ψαχνει να βρει κατι αλλο αλλα δεν..

Στεναχωριεμαι παρα πολυ αλλα τι να κανω?κι εδω μη νομιζετε πως ειναι καλυτερα τα πραγματα..εγω δεν δουλευω κι ο αντρας μου σταματησε και ψαχνεται..να δω που θα βγαλει η κατασταση..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωτακι εδω ειμαι ....προσοαθω να κοιμησω τον χαρη ποτερ..ετσι τον λεω απο το πρωι..εχει γρατζουνισει το μετωπο του με τα νυχια του γμτ..του τα κοβω(οσο μπορω) αλλα ειναι τοσο κοφτερα ρε γμτ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η συμπεθερα μου η δωρα που ειναι??εχει μερες να φανει και μας ειχε υποσχεθει οτι θα μαγειρευε να μας κανει το τραπεζι..ελπιζω να ειναι καλα η νυφουλα μας..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η δικια μου δεν παιζεται σημερα...την κοιμίζω και σε μιση ωρα το πολυ ξυπναει ... κλαιει.... ξανακοιμαται... αεριζεται και κλαιει.....ουφ.....τι να την κανω δεν ξερω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aγγελικουλα μου τα λεω καιρο για το που παει αυτη η χωρα...μαλλον θα αρχισουμε να μεταναστευουμε παλι....ας μη συγχιζομαι.αφου να φανταστειτε ειχα παει και αγορασα ποσα κουτια frisolac για τη δαναη, μην τυχον πτωχευσουμε και δεν εχει να φαει το παιδι μου!!!

καλα, κι εμενα εχει καταγρατσουνιστει και της κοβω τα νυχια συνεχεια ,αλλα οπως λες κι εσυ ειναι πολυ κοφτερα.σαν γατα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελικούλα και εγώ παρόλο που του κόβω τα νύχια γδέρνεται...

Είδα την συνταγή αλλά μάλλον δε πρόλαβα να δω ολόκληρη την εκτέλεση!!!!!

Βανεσάκι μου γλυκό σε φιλώωωωωωω

Gprip3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

[smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif]

Ειναι κανεις εδω??

Βανεσσακι, εφιαλτικο μου ακουγεται το σεναριο να γεμιζουμε ντουλαπια λες και θα ξεκινησει πολεμος..ασε κι η μανα μου κατι τετοια κανει..δεν ξερω ρε συ φιλεναδα...περα απο την πλακιτσα που κανουμε εδω για να ξεχνιωμαστε, ειμαι πραγματικα πολυ στεναχωρημενη για την κατασταση..ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι τι καλυτερο για την ελλαδιτσα μας..δεν ξερω..

Γιωτακι μου, θα ξαναβαλω την εκτελεση αυριο το πρωι που θα ειμαστε ολες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας γλυκές μου φιλενάδες!!

Καλορίζικο το νέο μας ποστάκι, να χαιρόμαστε όλες τα μωράκια μας!

Αγγελικούλα συμπεθέρα μου εδώ είμαι.Θέλω να μαγειρέψω από προχθές και

δεν προλαβαίνω.Μας εχουν θυμηθεί κάτι επισκέψεις από το πουθενά....

και τι να πω κάθονται και πέντε ώρες ο καθένας..............εχθές αισθάνθηκα

την απόλυτη εξάντληση....ήρθαν κάτι φίλη μας με ένα κοριτσάκι 3 ετών πολύ ανήσυχο

και δεν έφευγαν με τίποτα...ήθελα να κοιμίσω τη μικρούλα μου και το σκατουλάκι

ούρλιαζω.άκουγα τη μαμά του να του λέει:κοριτσάκι μου κάνε λίγη ησυχία σε πολύ

χαμηλό τόνο όμως!!!!!!!έλεος να μην είχαν παιδάκι να το καταλάβω.

τα νέυρα μου εχθές τσατάλιααααααααααααααααααα

Μαράκι Γιωτάκι χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!!!!!!!!να χαίρεστε το Θανούλη σας!!!!!!!!!!!!!

Νασιούλα πόσο δίκιο έχεις.και εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ με αυτή την παλιοκατάσταση,

σκέφτομαι και τα παιδάκια μας σε τι κόσμο τα φέραμε.αχ!!!!!!!!!!!!!περιμένουμε νεά από

τον παιδίατρο!!

Άννα Μαρία μου περαστικούλια σας!!!

Σας φιλώ γιατί κλαίμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια τι να πω οτι και να γινει δυνατες να ειμαστε να τα αντιμετωπισουμε ..κλασικα ακομα ξυπνια η δικια μου και περιμενω να κοιμηθει να την πεσω και εγω αυριο πρωι εχουμε να παμε στην παιδιατρο και θα ξυπνησουμε νωρις...και μολις καταλαβα οτι ειναι του Αγιου αυριο χαχαχ...φιλιααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευάκι καλή ξεκούραση και περιμένουμε νέα σας από τον παιδίατρο!!

Βανεσσάκι σε ευχαριστώ πολύ που έβαλες τα links με τις μπομπονιέρες!!

Α και ελπίζω να χιονίσει αύριο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευη η μιλα εξελισσετε σε πρωτη ξενυχτησα!!!εμβολιακι αυριο?εσεις ξεκινησατε κρεμουλες?

Δωρακι συμπεθερα ακομα ταλαιπωρεισαι με επισκεψεις??τι να πω βρε φιλεναδα??εχω δει πολλους τετοιους γονεις..και δεν θελω να πω και τιποτα γιατι δεν ξερουμε πως θα ειναι τα δικα μας οταν μεγαλωσουν λιγο..εγω σαν παιδι ημουν πολυ φρονιμη λεει η μαμα μου κι οταν πηγαιναμε επισκεψεις καθομουν σουζα ..με ειχε δασκαλεψει καλα η μαμα μου..τις πρωαλλες ειχαμε και εμεις μια αναλογη επισκεψη..ηρθαν κατι οικογενειακοι φιλοι που εχουν δυο κοριτσακια( 2 και 3 μιση ετων) ..η μαμα των κοριτσιων ειναι καθηγητρια πιανου και γενικα εχει παιδεια και παλευει τα παιδια της να μαθουν να φερονται και να μην παρεκτρεπονται ..γενικα ειναι πολυ αυστηρη..αλλα αν εβλεπες τι γινοταν στο σπιτι μου οταν ηρθαν θα τραβουσες τις κοτσιδες σου..ηταν και οι δυο τους τοσο ζωηρες και ατακτες..πειραζαν τα πραγματα του μωρου συνεχεια..μεχρι και τα μασιτικα ηθελαν να φανε..μιλαμε η γυναικα προσοαθουσε να τις συνεφερει ,τις τραβουσε απο δω κι απο κει αλλα αυτες τον χαβα τους...αφου η γυναικα ντρεποταν και το εβλεπα...

Υπομονη φιλεναδα..ελπιζω τα δικα μας να ειναι φρονημα παιδια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερααααααααααα

τα ιδια....τα ιδια.....χαμος με τη μικρη....τωρα κοιμαται για να δουμε ποσο....δυναμη κοριτσια για τα μωρακια μας!

Ευη διαβαζω εσενα και σκεφτομαι πως και η φραουλιτσα ετσι ζωηρη θα ειναι....αφου οταν την ταιζω χτυπα χερια-ποδια σταματιμο δεν εχει...

Συμπεθερα τι κανει ο μικρος?εσυ?

Δωρακι κι εμεις εχουμε ενα ζευγαρι με μικρο που ηρθε της προαλλες και ξεσηκωσε τον κοσμο,που να ηρεμισει η φραουλιτσα μετα....μαλλον ξεχναν τα δικα τους

Αγγελικουλα τι κανει ο μπομπιρας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Βρε κορίτσι μου όλα φυσιολογικά είναι αν δεν υπάρχει πόνος! Ηρέμησε λίγο... Αν δεν μπορείς καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο το γιατρό σου να σου φύγει το άγχος!!!
    • Να σου ζήσουν λοιπόν οι κορούλες σου!!γτ το βλέπεις σαν τελευταία ευκαιρία..;; Όπως είπες έστω κ με αυτό το σπέρμα έμεινες έγκυος 3 φορές, επομένως ποτέ δεν ξέρεις μην χάνεις τις ελπίδες σου!!! Και εμάς το σπέρμα είχε θέμα κινητικότητας και μορφολογίας ( είναι ο δεύτερος σύζυγος μου , είχε κιρσοκήλη αλλά παρόλα αυτά έχει ένα κοριτσάκι από τον πρώτο του γάμο.... έπειτα αφού ήμασταν μαζί αποφασίσαμε να κάνουμε εξετάσεις και να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για την κιρσοκήλη καθώς δεν εμένα έγγυος 3 χρόνια προσπαθειών!! Μετά το χειρουργείο περίπου 3 χρόνια έμεινα έγκυος αλλά το έχασα στο 6 εβδ! 😢 Δεν ξανά έκανε εκείνος εξετάσεις! Είναι κ λίγο περίεργος σε αυτό το θέμα...δεν πάει εύκολα! )  Τι θέμα έχει εσένα στο σπέρμα;;
    • Κορίτσι μου καλησπέρα!  Σου εξήγησε ο γιατρός γιατί συνέβη αυτό; Εγώ δύο φορές που έκανα πρόκληση απλά καθυστέρησε να γίνει η ωορρηξία(αντί για 32-36 ώρες που γίνεται μετά την ένεση εμένα πχ μου έπαιρνε 40 ώρες). Ίσως την επόμενη φορά που θα το δοκιμάσεις να πρέπει να κάνεις και έναν υπέρηχο 1-2μερες μετά την ωορρηξία (έτσι όπως θα έχει υπολογιστεί με βάση την πρόκληση) για να δείτε ότι όντως έσκασε το ωοθηλακιο και έκανες ωορρηξία.  
    • Κορίτσι μου, κι εγώ είχα περάσει ένα τέτοιο εφιαλτικό βράδυ. Μάλιστα η κοιλιά μου ήταν σκληρή και για αρκετή ώρα και έκανα ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με σένα. Από τότε ανά διαστήματα μπορεί να την αισθανθώ να σκληραίνει και μετά από λίγο να μαλακώνει. Αλλά όταν μίλησα με τον γιατρό ήταν καθησυχαστικος. Είτε μεγαλώνει η μήτρα, είτε κάνει συσπάσεις ή μπορεί απλά το μωρό να είναι σε τέτοια θέση που η κοιλιά να σκληραίνει σε εκείνο το σημείο που βρίσκεται. Αυτά μου είπε  Πάντως και άλλες φίλες μου που ρώτησα μού είπαν ότι κι αυτές το είχαν αυτό. Και στην εφαρμογή εγκυμοσύνης που έχω το παρουσιάζει ως κάτι απολύτως φυσιολογικό. Αλλά φυσικά πάνω απ' όλα κρατάω ότι μου το επιβεβαίωσε και ο γυναικολόγος μου. Παρόλα αυτά αν αγχώνεσαι στείλε ένα μνμ στον γυναικολόγο σου, για να σου επιβεβαιώσει ότι όλα καλά!! ☺️
    • @Melikara86 για το 3ο. Εχω δυο κοριτσάκια 7 και 5. Ημουν εγκυος τ καλοκαιρι π μας περασε και εκανα διακοπη στην 11η βδομαδα. Τωρα τ μωρακι μου θα ηταν 40 ημερων. Εχει 2 κυκλους π ξεκινησαμε αλλα δ εχω αμαν ελπιδες. Έχουμε θεμα με το σπερμα. Απο παντα. Βεβαια εμεινα 3 φορες εγκυος αλλα πιστευω οτι αυτο τ μωρο π εφυγε ηταν η τελευταία μας ευκαιρια. Ειπαμε θα προσπαθησουμε μέχρι τέλος του χρόνου. Αν ρθει καλως, αν οχι παλι καλως.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...