Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γαλα κ πανες απο εξωτερικο


Recommended Posts

Γεια σας μανουλεςτι κανετε?

Ψαχνοντας ψαχνοντας βρηκα 2 site για αγορα γαλα κ παμπερς..ηδη εκανα την παραγγελια μου..κ κ ρωτησα κ την παιδιατρο μου η οποια ειναι συμφωνη κ γνωριζει ηδη αυτες τις διαφορες τιμων ..

Εμεις πχ πινουμε το HUMANA 1 εδω τα 450γρ εχουν 14,90 ενω απο το apporot.de 8,86 euro τα 500γρ με μεραφορικα 10 ευρω σε οποιοδηποτε ογκο..

Και τα pampers baby dry n 3 τα 180τμχ 28 ευρω..απο το ubershop με 26 ευρω εξοδα αποστολης κ εχεις δικαιωμα να παραγγειλεις μεχρι 6 κουτες των 180 τμχ η κ οτι αλλο θες..εχει διαφορα προιοντα για μωρα..

Νομιζω πως η Ελλαδιτσα μας μας τα παιρνει αρκετα..τι λετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα! το ubershop το χρησιμοποιω κι εγω κανα διμηνο τωρα κ εχω κανει κ τρελο στοκαρισμα τουλαχιστον για το επομενο διμηνο!! ;);) γλιτωνεις τουλαχιστον τα μισα λεφτα. εμεις ειμαστε κ 3 φιλες που τα παραγγελνουμε μαζι για τα νινακια μας κ τα μεταφορικα μας ερχονται περιπου 8 ευρω το ατομο! τσαμπα! :D:D το καλο ειναι να παραγγελνεις παντα το μεγιστο (6 κουτες, γιατι τα μεταφορικα ειναι ιδια ακομα κ αν παραγγειλεις μονο μια :? )στα φερνει κ κουριερ στην πορτα σου! για γαλα δεν το εχω κοιταξει, πινουμε φριζομελ, 15 ευρω τα 900γρ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχα παρει απο το Βεροπουλο, απλα για να εχω υπ'οψιν ρωτησα. Πηρα 4 συσκευασιες μεγαλες, μετα θα κοιταω να βρω αλλη προσφορα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α και κορίτσια ειδα και το αλλο μεσα στο mammy και καταχάρηκα. Μια κοπελα εβαλε ενα site που παραγγελνει pampers αγγλικό ειναι το site και ειπανε γι αυτό και άλλες κοπελες που παραγγελνουν απο εκει χωρις προβλημα. πληρωνεις και με χρεωστική και με πιστωτική. Ειναι οι πανες στην μιση τιμη απο οτι έλλαδα. Ειναι το uber-shop.com πιστευω να το εγραψα καλά. Το κοιταξα και ειναι σουπερ ευκολο στην παραγγελία και με τελειες τιμες. Δεν ειναι καιρός για να πεταμε τα χρηματά μας διοτι στην Ελλάδα μας εχουμε πιασει για κοροιδα. Αυτά διοτι οχι τιποτα άλλο εμενα θυμαμαι ο πρωτος μου γιος εκανε κακα του 7-8 φορες την ημερα. Αρα το site λεει με χιλια θα κανω καλό στοκάρισμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με το site που βαλατε. Εκανα και λάθος και εβαλα την απαντησή μου στο θέμα σχετικα με το site στο δικό σας, ευχαριστώ για την ενημέρωση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταπληκτικό site αυτο nan μου. Κι από τιμές τέλειο!!! Μια απορία έχω μόνο, τα μεταφορικά πόσο τα χρεώνουν, ξέρει καμια;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φλωριάννα αν δεις πιο πίσω τα ποστ θα καταλάβεις. Απο οτι γράφουν οι κοπέλες η χρέωση ειναι γύρω στα 27 ευρω οτι ποσότητα να παραγγείλεις, δεν συμφέρει να παραγγέλνεις ενα ενα τα κουτιά, ας πούμε εγω όταν ερθει η ώρα θα παραγγείλω 3 κουτιά των 88 το καθένα new born 3-6 kila και 3 κουτες το new born 4-7 kila καπως ετσι θα το κάνω και απο οτι λένε οι κοπέλες η μεταφορική τα φέρνει στο σποτι σου. Συμφερει πολύ αν σκεφτεις οτι στο σουπερ μαρκετ οι 44 πανες εχουν 18- 19 ευρώ και εδω οι 88 15,50ευρω είναι τεράστια η διαφορά, πιστευω να σε βοηθησα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ ΝΑΝ μου. Απλά είμαι στη δουλειά και δεν πρόλαβα να διαβάσω πιο πίσω το ποστ :oops: . Θα το μελετήσω στο σπίτι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...