Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καταρρέω αλλά μ'αρέσει Νο 3!!!!!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 461
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλορίζικο το νέο μας ποστάκι!!!!!!!!

Ωραίος τίτλος :lol::lol::lol: μου θύμησε τον Νίκο Ρίζο σε μια ταινία με την Βλαχοπούλου που τάχα προσπαθούσε να συνθέσει και τραγούδαγε "κλαίω και μ'αρέσει" =))=))=))

Τί κάνετε φίλες μου???????

Καλυψούλα μου χάλια βράδυ περάσατε ε?????? Μήπως είδε κανένα όνειρο που το τρόμαξε το Αγγελικάκι γι'αυτό αναστατώθηκε και δεν μπορούσε να κοιμηθεί το καλό μου????? Και το Μαρουλάκι εχθές ανά διαστήματα κλαψούριζε μέσα στον ύπνο της......

Ευάκο μου δεν την γλίτωσες την ίωση.......περαστικούλια!!!!!!

Ζέστη πάλι σήμερα!!!!!! Γιοχάνεσμπουργκ......... :(

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια,τι κάνετε???Γιατί καταρέετε αν επιτρέπεται??Μήπως από την αυπνία??Γιατί αν είναι,να έρθω κι εγώ στην παρεούλα σας!!Έχω έναν μπόμπιρα 6,5 μηνών και έχω κοιμηθεί μόνο μια νύχτα σερί από τότε που γέννησα!!Ακόμα αντέχω όμως.. :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοριζικο κοριτσια

μια χαρα καταρρεουμε γιατι να το αλλαξουμε; :lol:

αννουλα δεν θελω να σε πικρανω αλλα οι 6,5 μηνες ειναι πολυ λιγοι για να καταρρεεις απο τωρα

εμεις 2 χρόνια και δεν εχουμε κοιμηθει σερι σχεδον καμια νυχτα

εχεις δρομο μπροστα σου

αστα βραστα

οποτε ελα και εσυ στην παρεα - ολες οι καταρρεουσες χωρανε :lol:

σημερα ειχαμε μοσχαρακι με χιλοπιτες και μουτο εφτυσαν στη μουρη και οι 2

μπλια μαμα - μπλια μου ελεγαν :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νασια μου ελπιζω να κοιμηθουμε αποψε!!

καλως τα νεα κοριτσια..

καταρρεουμε απο αυπνια,απο ιωσεις κ απο διαφορα κατα καιρους..

οποτε ειστε ευπροσδεκτες να τα λεμε κ να σας δινουμε κουραγιο

γτ κυριως αυτο κανουμε εδω!!

με λενε μαρια κ εχω την αγγελικη 22 μηνων.

κοιμηθηκα για πρωτη φορα ολο το βραδυ οταν ηταν 18 μηνων.

οποτε εχετε μελλον!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλυψώ μου ελπίζω να καταφέρουμε να κοιμηθούμε......εγώ υποθέτω ότι μέχρι τις 3-4 η ώρα θα κοιμηθώ, μετά το βλαστάρι μου θα κάνει μετακόμιση στο κρεβάτι μας και θα αρχίσουν τα κλωτσομπουνίδια!!!!! Εγώ δεν έχω κάνει παιδί.......τον Σουγκλάκο σε συνδυασμό με τον Χατζηπαναγή έχω γεννήσει!!!!! :lol:

Μάρκερ μου εγώ είχα ωραιότατα γεμιστά σήμερα αλλά η κόρη μου προτίμησε να φάει γαύρο της γιαγιάς.....εγώ τα σιχαίνομαι τα ψάρια!!!!!!

Αννούλα1987 και tonia.d καλωσήρθατε στο κλάμπ......εδώ θα είμαστε να βοηθάμε η μία την άλλη σ'αυτό το υπέροχο ταξίδι για ατσάλινες αντοχές!!!! Εγώ είμαι η Νάσια, έχω μια μικρή ταλιμπανίτσα που δεν ησυχάζει ούτε στον ύπνο της 20 μηνών και σε δύο μήνες θα έχω άλλη μία που ελπίζω να είναι λίιιιιιιγο πιο ησυχούλα για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα!!!!

Καλό βράδυ να έχουμε!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοριζικο το ν3!!!!!

ωραιος τιτλος Καλυψω!!!

εγω ειμαι η Ευη, πρωην καταρρεουσα.....

ευτυχως απο 10 μηνων που καναμε τη μεθοδο εχουμε λιωσει στον υπνο και αυτον τον καιρο τρωνε καλα. τσακιζουν τα φρουτα δεκατιανο και απογευματινο και χθες φαγανε μαζι 1 μεγαλη τσιπουρα με πατατα-καροτι ρυζι-σελινο σαν ψαροσουπα χωρις ζουμι γιατι τρωνε μονα τους και σημερα κοκοτουλα με πατατες στο φουρνο.

σας ευχομαι ολες τα καλυτερα!

καλα κουραγια κοριτσια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια παλιά και νέα,εγώ είμαι η Μαρία και έχω και γω διδυμάκια 11 μηνών ταλιμπανάκια!Εμείς πάει 23,00 και 24,00 για να κοιμηθούμε το βράδι και μετά ξυπνάμε κατά τις 06,00.Στο φαί κάνουμε ακόμα λίγα νερά..Σήμερα τρώμε μοσχαράκι με τραχανά,(αλεσμένα ακόμα).Η κούραση είναι μεγάλη,εργάζομαι κιόλας και φοβάμαι μην πάθω υπερκόπωση και ποιος θα τα κοιτάει μετά τα μικρούλια μου.Αλήθεια πότε θα στρώσουν λίγοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σε ολες σας ! Καλοριζικο το νουμερο 3 κ ας ελπισουμε να καταρρεουμε λιγοτερο..χαχα αυτο ηταν αστειο ..

Λοιπον για οσες δεν γνωριζομαστε ειμαι η Ευα ( κ οχι δεν ειμαι καλα εχω ιωση .. :roll: ) εχω διδυμα κοριτσακια που θα γινουν 4 ετων τον Οκτωβρη κ μια μπουλουκα εναμιση ετους.. Για τα πρακτικα οι διδυμες πηγαν 16 μηνων για να πουμε οτι ναι τωρα κοιμομαστε σερι χωρις προβληματα κτλ..Η μπουλουκα μας ευτυχως εστρωσε λιγο νωριτερα εκει καπου στους 10-11 μηνες ..

Καταρρεουμε ομως ακομα για διαφορους λογους που ουτως η αλλως ειναι μεσα στο προγραμμα ..ιωσεις αλλεργιες κτλ κτλ κτλ ..

Σας αφηνω να ετοιμασω πρωινο στις μικρες κ τα λεμε αργοτερα .. :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα!!!Είμαι η Άννα 24 (σχεδόν)χρονών και έχω έναν μπομπιράκο 6,5 μηνών!Κοιμάται καλά όταν είναι στο κρεβάτι μας!!Έχει λίγες μέρες τώρα που προσπαθώ να τον μάθω να κοιμάται στο δικό του κρεβάτι γιατί δεν χωράμε πια και τότε μου αρχίζει τα μισάωρα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΓΔΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΟΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΣ 24 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 11 ΜΗΝΩΝ ΕΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΕΕΕΕΩΩ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουραγιο σε ολες σας λοιπον..

καθε παιδακι ειναι διαφορετικο

και βρισκει καποια στιγμη τους ρυθμους του!!

αλλα ειναι γεγονος οτι μετα τον εναμιση χρονο

στρωνουν καλυτερα τα πραγματα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κ απο εμενα ..

δεν ξερω αν αυτο ειναι καταρρευση παντως σημερα σερνομαι ..Απο το πρωι τα πιτσιρικια ειναι μες την τρελη χαρα ( χωρις την Ναταλια Γερμανου κ το υπολοιπο πανελ..) η μικρη ανεβαινει παντου , οι αλλες δυο τις δινουν συγχαρητηρια ..Εγω τρεχω να προλαβω την μικρη ενω παραλληλα η Σοφια μου φωναζει να την σκουπισω στην τουαλετα κ ενω η Νικη εχει φαει την τουμπα του αιωνα στριγγλιζει..Τυπικη μερα στο σπιτι μου κορες ... :roll:

Παντως οντως καποια στιγμη τα πραγματα φτιαχνουν ..τουλαχιστον στον υπνο κ στο φαγητο ..Ομως καθε παιδι ειναι διαφορετικο αυτο ειναι σιγουρο..Η μπουλουκα μου περισυ κοντεψαμε να την στεψουμε μις αυπνια 2010 αλλα τελικα στον υπνο εχουμε στρωσει..νερα μονο κανουμε τωρα τελευταια στο φαγητο αλλα δεν με ανησυχει ..θα φαει καποια στιγμη ..

Καποια κοπελα νομιζω ειπε οτι το κοιμιζει το λουλουδι της στο κρεβατι της ..δεν θυμαμαι ποια ηταν σορρυ τα χω παιξει λιγο η τριτεκνη :roll: ..Καλο θα ηταν να μην του μαθαινεις τετοια ωραια πραγματακια γιατι θα δεινοπαθησεις μελλοντικα για να τα κοψεις ..Αυτη ειναι η δικη μου αποψη βεβαια κ χωρις παρεξηγηση παντα ..Ισως οταν ειναι ενα παιδακι ειναι αλλιως ..Εγω παλι δεν ειχα επιλογες ..Παντως δεν μετανιωνω που δεν τους εμαθα να κοιμουνται μαζι μας ..Τωρα οταν νυσταζουν πανε στο κρεβατι τους μαλιστα κ το μικρο στεκεται μπροστα κ μου λεει νανι εκει ..πλακα εχει ..Αχ ειμαι ραμολιμεντο σημερα ..με το ζορι παιρνω τα ποδια μου ..ευτυχως τουλαχιστον ηρθε ο Νικολας σημερα νωρις απο την δουλεια γιατι δεν την παλευα ..Ηταν κ αυτοι οι παλαβοι γειτονες απο το απεναντι σπιτι που εφτιαχναν την ταρατσα τους μεσα στο μεσημερι με μπετονιερες φωνες φορτηγα κτλ ..Εμ καποια στιγμη τις ξυπνησαν τις μικρες ..Κ λεω τις μικρες γιατι η Σοφια εξακολουθησε να κοιμαται ..Ποιος θα το ελεγε οτι θα εβγαινε τοοοοσο υπναρου ..

Σας φιλω κορες τα λεμε το βραδακι ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα

εμεις σημερα πολυ γκρινια

σεληνιασμενα

απαπα το μυαλο μου πηραν και ειχαμε και δουλεις και καθηστερησα να τους βαλω για υπνο και φωναζαν

απαπα

ελπιζω να κοιμηθουν τουλαχιστον

ευα εσυ κοριτσομανα ε;

αληθεια επειδη κανω ερευνα

πως αποφασισες να κανεις 3ο;

θελω και εγω αλλα ο αντρας μου δυσταζει ρε γμτ μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κ απο εμενα

Μαρκερ γι'αυτο που ρωτας ενημερωτικα θα σου πω οτι δεν αποφασισαμε για τριτο.. :D Αυτο το αποφασισε .. :lol::lol::lol: Λογω της ολης φασης που τραβηξαμε με εξωσωματικη κτλ ηταν ομολογουμενως σοκ το να ερθει η εγκυμοσυνη της Αριαδνης ετσι στα ξαφνικα ..

Αλλα οπως σου ειχα ξαναπει αν το θες με το καλο ..κοιτα ομως να εχουν μια μικρη διαφορα μεταξυ τους γιατι ειναι πααααρα πολυ δυσκολο να την παλεψεις μετα ..Τουλαχιστον να εχεις στρωσει λιγο τα μεγαλα σου ..πατε για την κορη ε? :D

Οι υποδελοιπες κοπελουδες τι κανετε ?

Εμεις σημερα εγερτηριο απο τις 0730..κοιμηθηκαν βεβαια νωριτερα χτες βραδυ οποτε δικαιολογημενα να το πω ..Νυσταζαν κ ετσι στις 9 το βραδυ ροχαλιζαν κ οι τρεις ..

Αφηστε που εκανε η μανα μου τζατζικι κ οι μεγαλες το λιανισαν με αποτελεσμα να σκυλοβρωμαει σκορδο το δωματιο τους ..απα πα ..δεν προκειται να φυγει η μυρωδια με τιποτα ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια!!!!!!

Έχω ξυπνήσει κι εγώ με τα κοκκόρια....με ξύπνησε με χάδια το κοριτσάκι μου!!!!! Έκανα κάτι ψιλοδουλειές - με βοήθησε σε μερικές και η αδερφή μου εχθές - και ξεμπέρδεψα σχετικά γρήγορα σήμερα!!!

Τώρα βλέπω στον ALPHA ένα παλιό αφιέρωμα της Σεμίνας Διγενή στον Γιάννη Πάριο και είμαι έτοιμη να κόψω φλέβα......

Ευάκο πωπω.....σκορδίλα όλο το δωμάτιο????????? Καλό κουράγιο......δεν την αντέχω με τίποτα αυτή τη μυρωδιά!!!!!!!!! Αφού να φανταστείς τον άντρα μου δεν τον αφήνω να φάει τζατζίκι, και τους γονείς μου τους έχω πεί όταν θα είναι να πάω στο χωριό να μην έχουν φάει γιατί θα φύγω!!!!!!

Μάρκερ μου θέλεις και τρίτο?????? Κι ο άντρας μου θέλει αλλά δεν "παίζει" με τίποτα!!!! Εκτός αν έρθει όπως ήρθε και η δεύτερη μπεμπούλα.......υποτίθεται ότι προσέχαμε.....ότι πεί ο Θεός!!!! Αν μου δώσει πάντως και τρίτο καλοδεχούμενο θα είναι!!!

Εμείς κοριτσάκια μου δεν έχουμε τόσο δύσκολο θέμα με τον ύπνο (αν εξαιρέσεις ότι κοιμάται μαζί μας και δεν μπορούμε να της κόψουμε το χούι).....έχουμε θέματα με την ζωηράδα της μικρής!!!!!! Ταλιμπάνα....και λίγα λέω........έχω δεί πολλά ζωηρά παιδιά αλλά η δικιά μου σπάει κάθε ρεκόρ!!!!!!!!!!!! Λίγα παιδάκια έχω δεί τόσο υπερκινητικά...ζωή να'χει το πουλάκι μου!!!! Μετά την γέννα, αν κάνω και καλή διατροφή, με τόσο τρέξιμο που ρίχνω θα ξαναγίνω στυλάκι!!!!!

Αααααα μεράκλωσα πρωί πρωί η έγκυος γυναίκα!!!!!!!!! Θέλω μπουζούκια απόψε......τέλος!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και από μένα!!Εμείς κοιμηθήκαμε 8:30-10:30-1:00-3:30-6:00 μετά τον πήρα μαζί μου στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε μέχρι 8!

Νάσια,Χαλκιδική μένεις??Που ακριβώς?Το πατρικό μου είναι εκεί,στα Νέα Μουδανιά και πάω που και που!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευα

ναι ρε συ λεω για την κορη :lol:

αν και λατρευω τα αγορια - παντα αγορια ηθελα

ξερεις τι σκεφτομαι

αλλη η σχεση μανας κορης

μπορει να σφαζονται αλλα αλλιως συμπερεται οπως και να χει η μανα με την κορη

εγω μονο νυφες θα εχω; και αν ειναι σαν και εμενα :lol: και εγω σαν την πεθερα μου :lol:

πολλους ξερω μετα απο εξωδωματικη που εκανα μονοι τους παιδακι

νασια μου δεν ξερω αν ειναι το η δευτερη εγκυμοσυνη ή το τριτο παιδι (γιατι η κουμπαρα μου λεει οτι 2η εγκυμοσυνη θελω ) αλλα παντα ελεα οτι θελω 3

ο αντρας μου τα βρει σκουρα με τα διδυμα - νομιζε οτι θα εχω ολη μερα την μανουλα του που μενει απο κατω μας και θα ειναι πασας :lol: - αλλα τον στρωσα στη δουλεια

και φοβαται για 3ο

απο του χρονου λεω να γονουν αυτα 3 τουλαχιστον να συνενοουμαστε να μην εχουν και μεγαλη διαδορα τα αδερφακια

αντε σας επριξα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννούλα ναι από Χαλκιδική είμαι......είσαι από Μουδανιά?????? Τα λατρεύω τα Μουδανιά.....έζησα δέκα χρόνια εκεί, από τετάρτη δημοτικού (που ήρθαμε από Αθήνα) μέχρι που τελειώσαμε κι εγώ και η αδερφή μου το λύκειο! Μετά φτιάξαμε σπίτι στο χωριό της μαμάς μου (Βατοπέδι, κοντά στην Ορμύλια αν ξέρεις) και μετακομίσαμε εκεί!!!!!! Στα Μουδανιά όμως είναι οι περισσότερες φίλες μου (στο Βατοπέδι έμεινα ελάχιστα γιατί ήμουν Θεσ/νίκη για σπουδές και μετά ξαναήρθα Χαλκιδική όταν παντρεύτηκα)!!! Το σπίτι που έμενα ήταν λίγο πιο κάτω από την Παναγία Κορυφινή!!!!!!!

Μάρκερ μου να κάνεις και μια κόρη....δεν το συζητώ!!!!!!!!! Έχουν και τα κοριτσάκια την χάρη τους!!!!! Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν σκέφτηκα αν θέλω αγόρι ή κορίτσι....είχα μια ατυχία στην πρώτη μου εγκυμοσύνη (σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κιόλας) και μετά το μόνο που με άγχωνε ήταν να είναι υγιές το μωρό......ο άντρας μου ήθελε και το δεύτερο να είναι κορίτσι για να έχει παρέα και το Μαρουλάκι μας και τώρα που το σιγούρεψε λέει ότι το τρίτο το θέλει αγόρι......για τρίτο όμως το βλέπω κατάχλωμο πλέον!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νάσια μου,ναι,οι γονείς μου ακόμα Μουδανιά μένουν με τον αδερφό μου!!Το ξέρω το Βατοπέδι,εννοείται!!Την επόμενη φορά που θα έρθω Μουδανιά,να κανονίσουμε μαμαδοσυνάντηση αν θέλεις!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια διάβασα οτι μερικές πάτε για κατάρευση....εγώ κατέρευσα ήδη! :lol::lol::lol::lol:

καμία σχέση στα ωράρια ύπνου η μία με την άλλη.... με αποτέλεσμα την πλήρη κατάρευση! Συν το οτι η μικρή είναι κολλημένη πάνω στο στήθος μου ΌΛΟ το βράδυ και όταν κάποια στιγμή μεσ' την μαύρη νύχτα την πηγαίνω στο κρεβατάκι της πετάγεται σαν να την χτυπάει ρεύμα... :shock:

Δεν ξέρω πότε και αν θ' αλλάξει κάτι, πάντως η μανούλα μου που μεγάλωσε 3 παιδιά μου λέει οτι έτσι όπως τις έχουμε καλομάθει θα ταλαιπωρούμαστε για ποοοοοοοοοοολύ καιρό ακόμη..... :(:shock::shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα λενα μου

φαντασου ποσο καιρο ειχες να γραψεις και να μπεις εντατικα :lol:

σε βλεπω πιο χαλαρη τωρα παντως

καλα οτι τα καλομαθαινουμε ειναι δεδομενο - αλλα τι να κανεις

και που να δεις μετα

εγω δεν ξερω καλως η κακος ακολουθουσα και ακολουθω κοινο προγραμμα και ακομα το ακολουθω σε ολα

εμενα τουλαχιστον με εχει βολεψει

κοιμουνται παντα την ιδια ωρα - τρωνε την ιδια κλπ

δεν νομιζω οτι θα αντεχα να τους ταιζω ολην ωρα - καλα εμας γινεται και χαμος για να φανε - δεν τρωνε καθολου ευκολα - αλλα μπας περιπτωση

γενικα θα δεις οτι οσοσ μεγαλωνουν τα πραγματα θα φτιαχνουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...