Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ :D ΜΩΡΑΚΙΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ... ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!


Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!!

Εμεις κοιμομαστε πολλες ωρες το βραδυ αλλα εχει εδω κ 2 βραδια που καμια ωρα πριν κοιμηθει γκρινιαζει πολυ πολυ πολυ!!!!!!!!!!

Ρανια κανε οπως νομιζεις, ηρεμη να εισαι κ ολα ερχονται.

Δεν με χαλαει καθολου Λολλακι που εχει ψυχρουλα γιατι ετσι κι αλλιως μπανακια δεν μπορουμε να ευχαριστηθουμε.

GEOV να σου ζησει η μπεμπα, ελα να τα λεμε. Πες μας και το ονοματακι της να την βαλουμε στη λίστα μας ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 729
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κουκλιτσες!! τι κανετε?? εγω επεστρεψα σημερα το πρωι μετα απο τις διακοπες μας και πολυ το ευχαριστηθηκα! πηγαμε βαφτισαμε το μπεμπη των φιλων μας, κασναμε τις βολτες μας, διασκεδασαμε, φαγαμε του σκασμου και τωρα παλι πισω στα ιδια...

την πρωτη μερα ηταν λιγο φρικη μακρια απο το μωρο μας αλλα ξεπεραστηκε σχεδον ευκολα... ;) χρειαζομασταν και οι 2 μας ξεκουραση και το απολαυσαμε...

περιττο βεβαια να σας πω οτι οταν ηρθαμε σπιτι (μετα απο 8 μερες) ηταν σαν να ειδα ενα διαφορετικο μωρο. λες και μου το αλλαξανε... μου φανηκε οτι ψηλωσε πολυ σε αυτες τις μερες... σαν να εγινε... πιο παιδακι... πως να το πω... :D:D:D

το ωραιοτερο ολων αυτων των ημερων ηταν τα ψωνια!!! στην επαρχια που ζω την παλευουμε με ενα λητω και ενα mothercare. καταλαβαινετε λοιπον τι εγινε οταν πηγα στα τζαμπο της θεσσαλονικης, στα h&m, zara κτλ. βεβαια δεν πηρα τιποτα για μενα αλλα χοοοορτασα να ψωνιζω για το αντρακι μου... 8-}8-}

ρουχαλακια, παππουτσακια, κουδουνιστρες, παιχνιδακια, γυμναστηριο,τα παντα του πηρα!!! το καταευχαριστηθηκα σας λεω!!! :D:D:D

ψωνισα και ενα σωρο πραγματα για τη βαφτιση μας!!! σας ειπα τι αποφασισα?? λοιπον...

προσκλητηριο θα εχουμε... τα μεγαλα γλυφιτζουρια τα στρογγυλα, αυτα που ειναι σε σχεδια σπιραλ με ολα τα χρωματα, απο τη βαση του θα δεσω 4 κορδελιτσες και σε μια απο αυτες θα τυλιξω ενα παπυρακι που θα ειναι το προσκλητηριο! πως σας φαινεται?? ολο μαζι μου κοστιζει λιγοτερο απο ενα ευρω και μενει και το γλυφιτζουρι!! πηρα επισης τα κουβαδακια τα μικρα σε διαφορα χρωματα. αυτα θα τα εχω για τα παιδακια, θα τα γεμισω ζαχαρωτα και καραμελες και στα χερακια τους θα δεσω επισης τα ιδια χρωματα κορδελακια. πειτε μου γνωμες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια μου!!!

τι κανετε σημερα? ο μπεμπακος ανεβασε κατι δεκατακια απο το εμβολιο 37,4 και ειμαι σε επιφυλακη...

Ρανια μου σε καταλαβαινω, ειναι πολυ δυσκολο αυτο που κανεις με το θηλασμο και μπραβο σου και επισης ειναι λογικο να εχεις κουραστει... ο μπεμπεκος σου ομως ειναι δυνατον να μην εχει βαλει γραμ. μεσα στο μηνα? αυτο ειναι πιο σοβαρο απο το δικο μου που εβαλε μεσα στο μηνα 560 γραμ. περιπου, μηπως κανεις καποιο λαθος.

το θεωρω μωρε ευκαιρια το να θηλασω εγω τωρα που καθομαι σπιτι, δεν δουλευω και δεν εχω και αλλο παιδακι. θα το παλεψω οσο μπορω και ελπιζω να τα καταφερω..

κων/νε μου το θηλαστρο που εχω δεν με βοηθαει για να κανω μονο αντλησεις και να του μετραω τα μλ...ενα με δυο γευματα την μερα προσπαθω να τα βγαζω αλλα παραπανω δεν γινετε..

κουκιδουλα γλυκουλα οπως παντα!!

λολλακι ευχαριστω για το κουραγιο, αρα δεν ειναι ο γιος μου με τα λιγοτερα κιλα εδω...εχεις και συ λιτοδιαιτο κοριτσακι :x:x:x

geov να σου ζησει το μωρακι το φαγανουλικο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα σε όλες τις μανούλες!!!!!!τι μου κάνετε? εμεις πολύ καλα...την παρασκευη ειχαμε γιατρό και κάναμε και 2 παλιοεμβολια...ευτυχως δεν εκανε πυρετο αλλά ουρλιαζε το καημενουλι μου... ειμαστε 6840 γρ και 68 υψος. μπουτσκωτες μπουτσκωτες :):P:P τρώμε 4 γευματα των 180 ml αλλά το βραδυνο που ειναι κ το τελευταιο μας μπορει να ειναι και 210 ml.ευτυχως κοιμαται 9 κ ξυπναει 8 κ μισητο πρωι.

κρυωσε ο καιρός και ξαναβγαλαμε τα φορμακια στην φορα εκει που ντυνομασταν με σορτσακια κ φορεματακια...

σοφουκι το ιδιο κι εγω της πηρα χιλια δυο απο ζαρα κ H & M κ jumbo και για μενα τιποταααα...

τεσπα συνεχιζω διαιτα κ γυμναστηριο και απο τα 25 κιλα μου εμειναν τα 10 να χασω αλλά ειναι και τα πιο δυσκολα.

φιλια σε όλεςςςς....με βαφτισεις τι κανετε? πειτε ιδεες βρε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σπιρτουλι και Τεσάκι περαστικα στο μπουτακια που φαγανε το τσιπ!!! μαναρακια μου!!

πολυ ωραιο ακουγεται το προσκλητηριο Σοφουκι --και αυτο με τα ζαχαρωτα ειναι τέλεια ιδεα!!

εγω χθες ελεγα στον αντρα μου- ελα να συζητησουμε για τη βαφτιση- κ εκεινος γελουσε κ μου ελεγε' ωραιος καιρος σημερα..' χαχα δεν θελει καθολου -του φαινεται οτι ειναι νωρις! θα τον πρηξω κ θα το παρει απόφαση!που θα παει! :lol:

ετσι πως πάει ο καιρος ουτε τον Ιουλιο βλεπω να την βουταω τη μπέμπα- μα τι χαζοκαιρος..

εμεις εχουμεμ παιδιατρο απο βδομαδα που θα γινει 4 μηνων.

σας φιλωω :YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστουμε κουκι μας!!!!

teshακι μπραβοοοοοοοοοοοο πανε τα κιλα!!!λιγο ακομα

και το μπουμπουκι σου και σενα σκλεναρικοβα??? αμαν τι γινετε με τα πανυψηλα γκομενακια εδω περα :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sofouki πολυ καλο μου ακουγεται το προσκλητηριο, που το βρηκες με 1€?

για μπομπονιερα για τους μεγαλους τι σκεφτεσαι?

ρε κοριτσια πειτε μου λιγο τις μπομπονιερες σε σας ποιος τις αγοραζει, η νονα , οι γονεις ή μισες μισες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κ παλι!Λοιπον την κορουλα μου 8α την ονομασω Χριστινα,βαλτε με στην λιστα σας λοιπον κ φυσικα 8α τα λεμε :D

Απο οτι καταλαβα το κοστος της μπομπονιερας ειναι 1 ευρω της Σοφουκι,Κωνσταντινε δλδ τοσα χρειαστηκε για να την φτιαξει.!super τιμη,πραγματικα ολα μια ιδεα ,8ελει λιγη φαντασια κ μπορεις να φτιαξεις μονος προσκλητηρια κ μπομπονιερες...

Τα προσκλητηρια κ οι μπομπονιερες ειναι κα8αρα υπο8εση των γονιων Κωνσταντινε,στου γαμου συμμετεχουν οι γονεις αν 8ελουν...

Λοιπον ετσι κ εγω 8α τα φτιαξω μαζι με την κουμπαρα μου που οικιο8ελως θα με βοη8ησει γτ τρελενεται κι αυτη με χειροτεχνιες.

Αυτη την στιγμη μαζευω τα υλικα.

8α σας δωσω ιδεες...το προσκλητηριο 8α ειναι με σφραγιδα της sara kays που παρηγγειλα απο το scrabooking ,πηρα χαρτονι για καρτα χρωματιστο απο το ΠΛΑΙΣΙΟ θα το κανω σε μορφη καρτας με τσακιση,8α ζωγραφισω την sara πανω σε ανοιχτοχρωμο χαρτι κ 8α το κοψω οβαλ...κτλ 8α τα δεσω στο τελος με καρο κορδελα κ 8α προσπα8ησω να εκτυπωσω μονη μου το κειμενο...καπως ετσι.

Την μπομπονιερα 8α την φτιαξω εως εξης:8α αγορασω στρογγυλους κρικους απο ειδη υγιεινης κ 8α τους ντυσω με κορδελα καρω ροζ η κοκκινη η κιτρινη...στην μεση 8α κρεμασω λουλουδι απο τσοχα η πεταλουδα κ 8α κρεμασω διαφορες κορδελες να πεφτουν,καπου εκει 8α εχω κ τα κουφετακια...8α ειναι διαφορετικες μεταξυ τους....

Οσο για γλυκα μπειτε στο koufeto.gr εχει πολλες ιδεες...εγω σκεφτομαι να παραγγειλω το αχλαδακι σε πουγκι με τουλι κ τριανταφυλλακι.....αυτα....σας ζαλισα λιγο ε???? :o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυ χαιρομαι που σας αρεσε η ιδεα μου! :D

τα γλυφιτζουρια τα πηρα 0,50 απο τα τζαμπο, τις κορδελες απο το ιντερνετ τζαμπα επισης και το παπυρακι θα μου το εκτυπωσει γνωστος μου σε τρελη τιμη. για 300 παπυρακια θελει 70 ευρω!!

τα κουβαδακια τα πηρα κι αυτα απο τζαμπο 0,50 το ενα σε 4 χρωματα. κοκκινο,γαλαζιο,λαχανι και πορτοκαλι. αυτα τα χρωματα θα εχω και στα κορδελακια που θα τους κρεμασω.

για τους μεγαλους τωρα...

βρηκα κρικους μπρελοκ με 0,09 ο ενας. απο εκει θα κρεμασω σε ανισα υψη κορδελες και κορδονακια στα γνωστα χρωματα. θα βαλω πανω χρωματιστες χαντρες που εχω βρει στο ιντερνετ και θα κρεμασω και 5 κουφετα τυλιγμενα χωριστα το καθενα σε χρωματιστο τουλακι... πως σας φαινεται??

μεχρι τελος της βδομαδας πρεπει να κανω τις παραγγελιες μου γιατι ειδικα οι μπομπο για τους μεγαλους εχουν μπολικη δουλεια και θα πρεπει να φτιαξω γυρω στις 400! πειτε γνωμες και ιδεες... οσες σκεφτεστε να τις φτιαξετε μονες σας τι λετε να κανετε??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάκια!! τι κάνουν τα μωράκια? ο καιρός άλλ'αντ'άλλων :| ...

ωραίες οι ιδέες για προσκλητηρια κ μπομπονιέρες ;) εμείς παραγγείλαμε ήδη τα προσκλ.τα 110 = 93€ με τα μεταφορικα, μια χαρά τα βρηκα. για μπομπο τελικά απο ένα καταστημα γνωστων μας στο Περιστέρι. δεν εχω παει ακόμη, αλλά πρεπει να γίνουν απο εκεί :roll:

Ράνια κάνε αυτό που νομίζεις καλύτερο. όταν υπάρχει η δουλειά πάντως, είναι δύσκολο... σε νιώθω σ'αυτό!

Οσο για τον τίτλο μας, μπορείτε άνετα να ανοίξετε ακόμη κ τώρα αυτό που σκέφτεστε εσείς καλύτερα (αναφέρομαι στην Konstantinos και στη lollipop που θα ήθελαν κάτι διαφορετικό). όσο για την εύρεσή του, νομίζω ότι στο παλιό μας θέμα δίνονταν όλες οι... "οδηγίες" μια κ αναφέρει η κοπελιά που συνομιλήσαμε, η mammys love τη φρέσκια ιδέα για το σχετικό: "καλοκαίριασε... κ τα συναφή". άλλωστε να πω την αλήθεια, κ εμένα προσωπικά δεν με ικανοποιούσε ο προηγούμενος τίτλος γιατί ανέφερε μόνο τον Μάρτιο και όχι τον μήνα που γέννησα εγώ ή αλλες κοπέλες, ωστόσο εφόσον δεν άλλαζε, it's ok! εκεί θα κολλούσαμε τώρα? Σημασία έχει όντως η παρέα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ κοριτσια μου τι επαθα... ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ενα ΦΟΡΕΜΑ !!!!

τι θα κανω ;;; τι θα κανω ;;;; ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ;;;;;

για δειτε το http://www.alphatv.gr/Alpha-Video/Noon/Δεστε-Τους/Δεστε-τους-28-06-11-(Μερος-Α).aspx

ειναι αυτο που φορα η Μαρια Ηλιακη το χρωματιστό !! ΟΠΟΙΑ το βρει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να επικοινωνησει μαζι μου (α.. πηρα ΗΔΗ τηλ στο σταθμό και ρωτησα και δεν γνωρίζουν... :( )

κατα τα αλλα ειμαστε καλά ! περιμενουμε απο ωρα σε ωρα την ανηψουλα μας και φυσικα συνεχιζουμε τις προετοιμασιες της νυφης (της αλλης μας αδελφής χιχι !)

για την βαπτιση ΑΝ τελικα την κανουμε οντως 31 Ιουλίου... δεν εχουμε κανονισει τιποτα ακομα... Πως σας φαίνεται αυτο ;;;; ετσι ειναι με συζυγο Υδροχόο η ζωή αχαχαχαχαχαχα !!!!

βρειτε μου εσεις το φορεμα και δεν χρειαζομαι τιποτ αλλο !!!! χιχιχιχι :lol::lol::lol:

αααα!!!! κοριτσια καπου ειχα διαβασει οτι τα βρεφη, μετα τον ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ δεν παιρνουν τοσο πολυ βαρος! ειναι φυσιολογικό να παιρνουν λιγοτερο... αλλα παντα σε συνεννόηση με τον παιδίατρο !

αν καταφερω να βρω το αρθρο θα σας το ανεβασω

ματς μουτς ! Καληνυχτούδια !!!! :x:x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο το lovebaby.gr

Βάρος

Το βάρος του νεογέννητου θα πρέπει να παρακολουθείται σε εβδομαδιαία βάση και η αύξηση βάρους θα πρέπει να είναι από 150 γρ. την εβδομάδα και πάνω. Είναι σκόπιμο να καταγράφετε το βάρος του μωρού σας τους πρώτους 3 μήνες της ζωής του.

Το ζύγισμα γίνεται με το μωρό γυμνό και επάνω στη ζυγαριά τοποθετούμε μία πετσέτα, της οποίας το βάρος θα πρέπει να αφαιρείται πριν βάλουμε το μωρό επάνω στη ζυγαριά.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι στο μαιευτήριο όλα τα μωρά συνήθως χάνουν μέχρι και 10-15% του βάρους της γέννησής τους και θα πρέπει να διατηρήσουν το βάρος της γέννησής τους μέχρι τη 12 ημέρα της ζωής τους. Από εκεί και μετά θα πρέπει να αυξάνεται το βάρος 150-200 γρ. ανά εβδομάδα μέχρι τον 3ο μήνα.

AX! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ http://www.lovebaby.gr/Εργαλεία/Οδηγός-ανάπτυξης-παιδιού/Οδηγός-ανάπτυξης-παιδιού-έως-36-μήνων.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

demaki μια κουβεντα ειπαμε γιατι το πηρες τοσοοοοοοο πατριωτικα το θεμα?

το παρεακι ειναι που μετραει (οπως ειπες κ συ)στον τιτλο θα τα χαλασουμε?

ρε κοριτσια π[ολυ ωραιες οι ιδεες σας για τις μπομπο μπραβο σας....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!επιτελους ενα πρωινο που δεν εχω εξωτερικες δουλειες και θα κατσω με το μπεμπεκο μου μεχρι τις 14:00 που θα παω για δουλεια!!τι ωραια.ξυπνησαμε και στις 8 απο τις 10 χτες βραδυ και τωρα λαγοκοιμαται.θα κανω λιγες δουλειτσες στο σπιτι και καφεδακι στη βεραντα με το λατρευτουλη μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σαςςςςςςςςςςς

Κουραγιο κοριτσια τα πιο δυσκολα περασαν.

GeoV, τρεχω να σε βαλω στη λίστα με τη Χριστινουλα σου.

Κι εγω τις μπομπονιερες μονη θα τις κανω. Θα παρω απο το ΙΚΕΑ τα κερακια (12αδα- 3,95) σε κοκκινο χρωμα θα βαλω απο ενα μεσα σε ενα πουγκακι (τα κλασσικα που βαζουν το ρυζακι μεσα) μεσαιου μεγεθους και χρωματος ασπρο. Θα το δεσω με 3 κορδελες (6 ακρες( κ στις 5 ακρες θα κρεμασω κουφετο , στην 6η ακρη ενα καρτελακι με το ονομα της.

Ετσι θ α τους μεινει κ το κερακι.

Το ονομα το αφηνουμε ως εχει, απλα τα κοριτσια λεγαν (μαλλον) οτι επειδη ειχε το Ξ μπροστα το βρησκαμε πιο ευκολα, αλλα καλυτερα ετσι γιατι ερχονται κ νεες μανουλες.

Πολυ ωραιο αρθρο, ευχαριστουμε :x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσιααα

ειμαι ανεξήγητα κουρασμενη- νυσταζω.. αααχ θελω ενα πλατάνι κ κελαριστό νερακι παραδίπλα...θελω τα τζιτζίκια να κάνουν 'τζι-τζι-τζι' και τα γαϊδουράκια να κανουν 'ιόοοοο-ιοοοοο' και εγώ να κοιμάααααμαι!!!!

πολλά ζητάω?

τι κανουν τα μωρά σας? το Γιουλακι με εβαλε σε σκέψεις...η μικρη μου χανει ενα γευμα -το πολυ πρωινο-με αποτελεσμα να τρωει πιο λιγα ml μεσα στη μερα. εγω λέω οτι δεν πειραζει - γιατι φανταζομαι οτι δεν πειναει για να ξυπνησει για μαμ. ο αντρας μου λεει να την ξυπναω για να την ταιζω...απο βδομαδα θα ρωτησω την παιδιατρο- εσεις τι λετε? Γιουλάκι εσυ τι κανεις με την μπουμπουκα σου σαυτη την περιπτωση? :?::?:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκιδα απο τις 7 μερες της εβδομαδας, τις 4-5 τρωει λιγοτερο. Σημερα για παραδειγμα ξυπνησε στις 6 κ μιση , οποτε θα κανουμε 5 γευματα. το πρωινο γευμα ειναι 210 μλ, δηλαδη βγαινει 240 το ρουφαει η σκατιαρα.

Για να καταλαβεις το προγραμμα μας ειναι το εξης:

11:30, 240 μλ

16:00 200 μλ

20:00 2οο μλ

υπνος 22:00 κ

24:30 200μλ (στον υπνο της)

ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙς 11 κ ετσι πηγαινουμε. Μπορει μετα το μπανακι αν εχει γκρινια απο τη νυστα (21:30 -22:00) της δινω 30 ή 60 μλ κ κοιμαται.Ισα ισα να χαλαρωσει κ να πιπιλισει.

Δεν αγχωνομαι πια γιατι παιρνει κ βαρος κ υψος.Πιστεψε με αυτα ξερουν καλυτερα απο μας.

Ελπιζω να σε βοηθησα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστώ Γιουλάκι

η δικια μου τρωει ανα 3 ωρες -το αργότερο 3.30.

θα δω πως παμε απο βαρος απο βδομαδα- απο μαγουλο παμε καλα- αλλα γενικά δεν ξερω τι γινεται.

ααααα--- καλα που το θυμηθηκα- εχω κ αλλο θεμα με τις θηλες- τι νουμερο χρησιμοποιείτε?

εγω το 2 και κατι άσους που τους εχουμε ανοιξει...ρε γμτ κανει πολυυυυ ωρα να φαει- ταλαιπωρειται- κ το 3αρι στις θηλες ειναι για παχυρευστα υγρα- γρηγορη ροη!

εχω 2 θηλες που τις ανοιξαμε λιγο παραπανω- κ πραγματικα μπουκωνει κ κλαιει η καημενη μαυτες. τρωει στα 10 λεπτα αλλα σκαει!

με τις άλλες αργει....τι να κανω παναγίτσα μου???????????? :shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!Ελεγα κ εγω να παω να παρω θηλες με μεγαλυτερη τρυπα γτ αργει πολυ να πιει το γαλα κ εχω την εντυπωση πως κουραζεται κ αποκοιμιεται,με αποτελεσμα να μην το πινει ολο το γαλα....πρεπει να περιμενω να ξυπνησει κτλ κτλ....

Εμενα κανει γυρω στα 6-7 γευματα την ημερα αλλα γυρω στα 150 μλ...μετα το μπανιο το βραδακι προσπα8ω να της δινω περισσοτερη ποσοτητα για να κοιμαται μεχρι το πρωι...παντως στις 21.30 περιπου κοιμαται ...

Πολυ ωραιες οι μπομπον κ τα προσκλ μονο που 8ελει χρονο για ολα αυτα κ περιμενω τον αντρα μου να την κρατησει λιγο...αλλα εχει πολυ αλλοπροσαλα ωραρια κ ειναι δυσκολο ειδικα οταν δουλευει νυχτα γτ δεν 8ελω να τον κουραζω,τον αφηνω να κοιμαται λιγο....αυτα !!!φιλια πολλαα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geov πολύ καλά τρώει η μπουμπού σου! πόσο γεννηθηκε? ειναι ησυχο μωράκι?

και οι ιδεες σου για τη βαφτιση είναι πολύ ομορφες κ εμπνευσμένες -μπράβο! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια! πως ειστε? κι εγω κουκιδα σημερα νιωθω λιγο καπως... δεν ξερω γιατι...

ο μικρος απο 2 μηνων κοιμαται σερι τη νυχτα περιπου 10.30-7.30. εχει ομως μια βδομαδα τωρα που ξυπναει ενδιαμεσα και μουρμουριζει. δεν κλαιει. οταν πηγαινω να τον δω εχει τα ματια του κλειστα αλλα κουνιεται και γκρινιαζει. με το που του δωσω την πιπιλα αυτοματα ξανακοιμαται. δεν ξερω τι μπορει να τον ενοχλει. ονειρο? ζεστη? κρυο? πιανεται? ιδεα δεν εχω... γιατι μου αλλαξε ρε γμτ???? :?:?:?

κατα τα αλλα καλα... σημερα εμαθα και για μια κολλητη μου οτι ειναι εγκυος μετα απο 5 χρονια προσπαθειας και πολυ το χαρηκα!! :D

εσεις τι κανετε?

γιουλακι πολυ ωραιες οι μπομπονιοερες σας!! εγω εφτιαξα 2-3 σαν δειγμα να δω πως μου βγαινουνε με κατι ξεχασμενες χαντρες που βρηκα απο δω κι απο κει και θα προσπαθησω να τις ανεβασω να τις δειτε. ελπιζω να τα καταφερω καποια στιγμη... :?:?

βρηκα και ενα σαιτ με φτηνες κορδελες και τωρα κανω τους υπολογισμους μου για να τα παραγγειλω κι αυτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια!!

Ωραιες ιδεες για τα βαπτισια των μωρων σας! Μπραβο σας και για το κουραγιο που εχετε και να θυμιζουμε στους αλλους οτι δεν ειμαστε μονο μαμαδες.

Εχω μια απορια τι ειναι το μπομπο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οσο για τον τίτλο μας, μπορείτε άνετα να ανοίξετε ακόμη κ τώρα αυτό που σκέφτεστε εσείς καλύτερα (αναφέρομαι στην Konstantinos και στη lollipop που θα ήθελαν κάτι διαφορετικό). όσο για την εύρεσή του, νομίζω ότι στο παλιό μας θέμα δίνονταν όλες οι... "οδηγίες" μια κ αναφέρει η κοπελιά που συνομιλήσαμε, η mammys love τη φρέσκια ιδέα για το σχετικό: "καλοκαίριασε... κ τα συναφή". άλλωστε να πω την αλήθεια, κ εμένα προσωπικά δεν με ικανοποιούσε ο προηγούμενος τίτλος γιατί ανέφερε μόνο τον Μάρτιο και όχι τον μήνα που γέννησα εγώ ή αλλες κοπέλες, ωστόσο εφόσον δεν άλλαζε, it's ok! εκεί θα κολλούσαμε τώρα? Σημασία έχει όντως η παρέα! :)

:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Μαλιστα......

Καταρχην δεν αναφερθηκαμε σε σενα (ασε που τωρα προσεξα οτι εσυ <<ανοιξες>> το Νο2 με τον συγκεκριμενο τιτλο),ουτε κατηγορησαμε καμια κοπελα για την ιδεα της,ειπαμε την γνωμη μας γενικα.Απαγορευεται;

Επισης αν ηθελα να ανοιξω αλλο ποστ θα το ειχα κανει και δεν θα περιμενα να μου το προτινει καμια-κανενας....

Παρακατω επικολλησα την <<αμαρτωλη>> απαντηση μου κ αν καμια σας την θεωρει προσβλητικη ας μου στειλει πμ για να μην ζαλιζουμε τις υπολοιπες!

Κωνσταντινος κι εμενα μου αρεσε το <<ξεφουσκο>> και η αληθεια ειναι οτι ειχα να μπω καιρο κ μπερδευτηκα λιγο για να βρω το Νο2. Ειδα καποιας το ονομα στην τελευταια δημοσιευση και μπηκα! :)

Δεν πειραζει ομως..το παρεακι ειναι μια χαρα!!!

Ουυυφφφ βαρεθηκα......τα λεμε....... :-h:-h:-h

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Georgia

μπομπό είναι μια συντομογραφία του 'μπομπονιέρες' :D

Σοφούκι αυτο με την γκρινιτσα μεσα στον υπνο μου το κανει το μεσημερι.κ οπως λες μετα ξανακοιμαται-αν κ οχι πάντα η δικιά μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσακια τι μου κανετε? ειχα προβλημα με το ιντερνετ γιαυτο και η απουσια......για το θεμα του ποστ αν θελετε να ριξουμε ολες ιδεες για το επομενο και διαλεγουμε οποιο μας κατσει καλητερα ε!!!!!!!!!λολι θα ανεβω λιγο πριν τον δεκαπενταυγουστο αν θελεις στειλε με πμ το κιν μηπως και καταφερουμε να συναντηθουμε......α!καναμε και εμβολιακι κυρια η δικια σου χαμπαρι δεν πηρε το μαναρι μου και ξεκιναμε κρεμουλες κατα της 20 του μηνα απο βαρος 6600 και απο υψος 65,5 ποντους....αυτα φιλια και τα ξαναλεμε αργοτερα.........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...