Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!θα ηθελα την γνωμη σας σε κατι που με απασχολει...εχω μια κορουλα 6,5 χρονων κ αλλη μια μπεμουλα 3 μηνων που την συνελαβα υστερα απο πολυ κοπο!!!!εδω κ λιγες μερες μου χει μπει τρελα στο μυαλο μου η υπαρξη ενος 3ο παιδιου ..μου αρεσουν πολυ τα παιδια τα λατρευω κ ειδικα παιδακια μου που ειναι πολυ υσηχα κκ δεν με εχουν κουρασει καθολου...απλα δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι η ζωη μου μετα..τωρα τρεχω ολη μερα μιας κ δεν εχω βοηθεια μετα τι θα κανω;;;;γι αυτο θα ηθελα την γνωμη απο μανουλες με 3 παιδακια μεσα στο σπιτι......πως ειναι η καθημερινοτητα σας;;;;θελω παρα πολυ να ξαναμεινω πολυ συντομα εγκυος!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALLI μου αφου σου αρεσουν τοσο πολυ τα παιδια μην το σκεφτεσαι,βαλε μπρος για τον γιο :lol::lol: λοιπον η καθημερινοτητα μου ειναι ενας συνεχης αγωνας μπορω να πω,καλα τα μεγαλα βεβαια εχουν ανεξαρτητοποιηθει πια,το βλεπεις και απο τη μεγαλη σου σιγουρα,πανε μονα τους τουαλετα,τρωνε,παιζουν μαζι και αν και ειναι ζωηρα παιδια μπορω να πω οτι δεν με κουραζουν πολυ,ο μικρος βεβαια θελει εναν ανθρωπο απο πισω συνεχεια στη φαση που βρισκεται αλλα τα καταφερνω,εγω πιστευω πως πρεπει να εχεις ενα προγραμμα πχ το μεσημερι ο μικρος 2και κατι ειναι στο κρεβατι του,ετσι μπορω και εγω να ξεκουραστω ή να κανω καποιες δουλειες που δεν μπορω να κανω οταν ειναι ξυπνιος,το βραδυ 9 με 9 μιση το πολυ ειναι και τα τρια στα κρεβατια τους και ετσι μπορω και εγω να ηρεμησω, να ετοιμασω τσαντες και να κανω οτι θελω για μενα,με βοηθαει και ο αντρας μου πολυ βεβαια αλλα απο δουλειες δεν τελειωνω ποτε,εχω σταματησει ομως να ειμαι υστερικη γιατι ξερω οτι οσο και να τα θελω ολα στην τριχα με τρια παιδια δεν γινεται και ετσι αναγκαστικα αφηνω καποια πραγματα πισω,αν ηθελε ο αντρας μου βεβαια θα πηγαινα για την κορη :lol::lol: αλλα δεν θελει με τιποτα,εγω σου προτεινω ανεπιφυλακτα να κανεις τριτο παιδακι !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑ1 ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΤΑ ΛΕς ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ..ΕΥΤΥΧΩς ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΣΥΝΕΧΩς....ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΙς 9 Κ ΜΙΣΗ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ Κ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΡΓΚΥΟς Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ :lol::lol::lol::lol: ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑΚΙΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΣΠΟΡΑΚΙ ΑΛΛΙΩς ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΓΙΟ :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου αφου σκεφτεσαι να κανεις τριτο τοσο νωρις θα μεγαλωσουν μαζι,μπορει να δυσκολευτεις στην αρχη αλλα μετα θα παιζουν μαζι και θα ειναι τελεια,ο πρωτος μου με τον δευτερο εχουν 27 μηνες διαφορα και ειναι κολλητοι ολα μαζι τα κανουν ακομα και στην τουαλετα μαζι πανε :lol::lol: η μεγαλη θα σε βοηθαει κιολας σιγουρα,βασικα δεν αλλαζουν και πολλα πραγματα απλα οι δουλειες αυξανονται και η κουραση,οταν θα πηγαινετε διακοπες θα επικρατει ενας χαμος περυσι τρεχαμε και δεν φταναμε με τον αντρα μου :lol:,εγω πιστευω πως αφου το θελεις τοσο πολυ θα τα καταφερεις και θα πανε ολα καλα,εσυ κορες εγω γιους ζωη να εχουν τα παιδακια μας και εμεις να ειμαστε καλα να τρεχουμε και να τους προσφερουμε οσα περισσοτερα μπορουμε,οτι αλλο θελεις ειμαι εδω να τα λεμε,φιλια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ζωή με τρία παιδιά; Μια ζωή γεμάτη αγάπη!

Τα κορίτσια μου έχουν κοντινές ηλικίες, ιδίως οι δύο μικρές. Η κούραση μεγάλη, αλλά δεν τις χορταίνω.

Εμένα μου έκατσε και το τρίτο κορίτσι! Μου αρέσει όμως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!αχ τι ωραια με εχετε ξεανχωσει λιγακι κ σημερα χαχαχα τον βιασα τον αντρουλη μου!!!που θα παειο θα πετυχω το γιο :lol::lol: κ τωρα που ειμαι φρεσκια λογικα θα συλλαβω ποιο ευκολα ε;;;;στις 27 γεναρη γεννησα!!!!μακαρι κοριτσακια να ξαναμεινω εγκυος κ αυτη τη φορα να μην ξαναπεδευτω γιατι δεν θα το αντεξω!!!!!!!!θα γινω κ γω μια μανπουλα με 3 παιδακια;;; ;););) πολυ το θελω !!!!!ατηινουλα μου κ σενα σε ευχαριστω παρα πολυ το ξερω οτι ειναι γεματη αγαπη ολη η μερα απλα φοβαμαι μηπως κ δεν προλαβαινω μιας κ ο αντρας μου λειπει πολλες πολλες ωρες απο το σπιτι κ ουσιαστικα μονη μου τραβαω το ζορι...αλλα μ αρεσει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλλι τα παιδια ειναι ευλογια οσο τετρημενο και αν ακουγεται αυτο...

αν θες και τριτο παιδακι προχωρα...ολα γινονται...εγω ειμαι εγκυος στο τριτο και πρωτα ο θεος η μεγαλυτερη διαφορα ηλικιας θα εινα 3,5 χρονια...δηλαδη θα ειναι ολα μικρα...αλλα δεν πειραζει καλα να ειμαστε και ολα γινονται...

σου ευχομαι τα καλυτερα ;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Ξέρεις κάτι? Είναι πολύ νωρίς για τέτοιες αποφάσεις, είσαι τώρα μέσα στον μωρουδιακό κόσμο κι όλα φαίνονται λιγο ροζ! Είναι νωρίς ακόμα, wait and see! Πολλά φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλλη με καληψες απολυτα. Και εγω σκεφτομουνα αργοτερα να κανω το τριτο, το κοριτσι. Αλλα θελω λιγο να μπει το νεογγενητο μου να μπει σε μια σειρα και μετα. Ασε που θελω να τον θηλασω οσο μπορω.

Ουτε εγω δεν εχω βοηθεια απο τον ανδρα μου , λογω της δουλειας που λειπει συνεχεια. Αλλα εχω βοηθεια απο τον μεγαλο μου.

Ευχαριστω για το θεμα που ανοιξες για να παρω και εγω ιδεες. Βεβαια εγω ειπα σε 1-2χρονια να ξαναμεινω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παντως κοριτσια μου και εγω το σκεφτομαι καμια φορα μεσα μου το θελω αν και εμενα οι κορες μου ειναι μεγαλες 11 και 7μιση!Παντα ηθελα 3 παιδια το θεωρουσα ιδανικο απο παιδακι βλεπετε εγω ειμαι μοναχοπαιδι και το εχω παραπονο μεγαλο!Αλλα μου φαινετε πολυ δυσκολο τωρα ειναι και η φαση που ειναι η ζωη μου σχεδον ακατορθωτο αλλα και για αργοτερα δυσκολο μου φαινετε φοβαμαι πως δε θα τα καταφερω ασε που τρεμω την εγκυμοσυνη!Και στις 2 ειχα τελειες εγκυμοσυνες ποτε δεν ειχα καμια ενοχληση αλλα πριν 3 χρονια ειχα μια αποβολη στο 2 μηνα και ειχα αρκετη αιμοραγια μου κοπηκαν τα ποδια νομιζα οτι θα πεθανω αν και στην πραγματικοτητα δεν ειχα κινδυνεψει!Αλλα εμενα μου εμεινε αυτη η εικονα και φοβαμαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

newagemama πιστευω οτι το να γινεις μαμα δεν ειχει ωρα..οποτε νιωθεις ευοιμη ξεκινας...κ γω αυτη τη στιγμη νιωθω ποολυ ετοιμη...ειμαι 25 χρονων εκανα στα 19 μου την μεγαλη μου κ τωρα την 2η κορουλα μου κ δεν θελω απλα να χω μεγαλη διαφορα με α παιδια μου ,,,δενελω να παω 30 35 χρονων κ να κανω παιδι γιατι τοτε αλλες δυνατοτητες θα χω κ αλλα κουραγια απο τι εχω τωρα,,,,κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ που μπαινετε στον κοπο κ απαντατε να στε καλα κ georgi να σου ζησει ο μπεμπακος σου σας διαβαζω συχνα κ μαζι σας ξαναζουσα την αγωνια της αναμονης!!!!!ακομα εσυ τωρα γεννησες βρε ημερων εισαι ακομα χαχαχα ευχομαι κ για τις δυο μας συντομα οποτε θελει ο θεος βεβαια να ξανμεινουμε εγκυουλες......κ οπως ειπε η φιλη μας τα παιδια ειναι ευλογια,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω παντως που εχω 2 παιδια (2 ετων και 4μιση μηνων) δινω θερμα συγχαρητηρια σε ολες τις κοπελες που εχουν απο 3 παιδια και πανω!!!Μπραβο!!!!!!

:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, δεν έχω 3 παιδιά και δεν μπορώ να σου πω, το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να περιμένεις λίγο να μεγαλώσει και το δεύτερο κοριτσάκι σου και μετά βάζεις μπρος για 3ο!!!.....πιστεύω ότι είναι λίγο δύσκολα όταν τα παιδιά είναι πολύ κοντα στην ηλικία!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλλη μου κ γω μανουλα 3 παιδιων ειμαι κ σου συνιστω κ γω να μεινεις γρηγορα εγκυος!!!!! :D:D:D κουραση υπαρχει βεβαια,δεν το αρνουμαστε,αλλα εγω μολις γεννησα κ το 3ο,ενιωθα λες κ παντα ειχα 3!!!!χιχι!!!!αφου νιωθεις τοσο εντονα την αναγκη να κανεις κ αλλο μωρακι,να κανεις!!!!η καθημερινοτητα σου δεν θα εχει κ πολλες διαφορες!!!τους πρωτους μηνες ειναι λιγο δυσκολα!!!ελλειψη υπνου,τρεξιμο για τις αναγκες του μωρου!!!αλλα η ευτυχια δεν μπορει να υπολογιστει!!!!χαμογελα,παιχνιδακια,κυνηγητα μεσα στο σπιτι!!!θα γεμισει η αγκαλια σου!!!!!θα νιωθεις πολυ πολυ πλουσια,βλεποντας τα ζουζουνακια σου να τρχουνε μεσα στο σπιτι,το τραπεζι σας να ειναι γεματο φατσουλες στο φαγητο,στις βολτες να περιτριγυριζεσαι απο 3 παιδακια!!ειναι αλλιωτικα!!!!!!!εγω καμαρωνω πολυ να πηγαινω βολτιτσες κ με τα 3!!!!!νιωθω υπεροχα να κρατιομαστε χερακι χερακι ολοι μαζι!!!!!!νιωθω τρισευτυχισμενη!!!!!!επισης το σπιτι δεν αδειαζει ποτε,δεν μπορω να νιωσω μοναξια,εχω παντα τα παιδακια μου!!θα ξυπνησω,θα πουμε καλημερα,θα φαμε μαζι πρωινο,θα περασουμε μαζι ολη την ημερα!!!!!!!ειναι υπεροχα συναισθηματα αυτα!!!

ευχομαι πολυ πολυ συντομα να εισαι εγκυουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...