Μετάβαση σε περιεχόμενο

Serpafar χάπια


Recommended Posts

Καλησπέρα σας ξανά. Θα θέλα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε τα χάπια serpafar και αν είδατε αποτέλεσματα.

Μου τα έγραψε ο γυναικολόγος μου επειδή η περίοδος μου είναι εντελώς άστατη. Μου είπε να τα πάρω την 5η μερα και την 12η μερα του κύκλου να παω να μου κάνει έναν υπέρηχο.

Βρε κορίτσια φοβάμαι μην έχουνε παρανέργειες πάτησα στο google για να ενημερώθω διάβασα και θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια.

Ευχαριστώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου λινακι!

εμενα μου τα ειχε δωσει ο γιατρος για ενα τριμηνο παρολο που ειχα σταθερο κυκλο γιατί προσπαθουσαμε ηδη πανω απο 1 χρονο... Μετα τα ξαναπηρα γιατι εκανα μια σπερματεγχυση με προκληση ωορρηξιας... Σε εμένα δεν ειχαν καποιες παρενεργειες.. λιγο τον πρωτο μηνα με ειχε παρει απο κατω περισσοτερο απο το συνηθισμενο! Δεν νομιζω να εχεις προβλημα απλα ξερω οτι δεν ειναι καλο να τα παιρνουμε πολυ καιρο, δηλαδη για 3 μηνες οκ μετα θελει διαλειμμα .. Ευχομαι να μην χρειαστει να τα παρεις πολλες φορες και να μεινεις εγκυος αμεσως!! πολλα φιλια, καλη τυχη..

υ.γ δεν ξερω τωρα αλλα αναρωτιεμαι.. αν δεν εχεις σταθερο κυκλο δεν θα ηταν καλυτερα να κοιταξει πρωτα τα ορμονικα σου και να σου δωσει θεραπεια ωστε να φτιαξουν και κατα συνεπεια να στρωσει ο κυκλος σου?..γιατι να παει κατευθειαν στην "επιθετικη" λυση..?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Linaki γεια σου και από εμένα,

πήρα τα serpafar για3 μήνες μετά από θεραπεία ενδομητρίωσης,

παρενέργειες δεν είχα, αλλά δεν είχα και κάποιο καλό αποτέλεσμα.

Βέβαια η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική

μια φίλη μου τα πήρε και έκανε δίδυμα!

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twiggy μου έκανε ορμονικό έλεγχο όλα μια χαρά και η προλακτίνη μου τέλεια , το πρόβλημα μου είναι ότι έχω θυρεοειδή (υπο) και σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών γι'αυτο και οι μεγάλες καθυστερήσεις στην περίοδο μου, μπορεί να κάνω και 3 μήνες να αδιαθετήσω. Εύχομαι να πέτυχε η σπερματεγχυση που έκανες και να έμεινες εγκυούλα.

Τeddy_dion η αδελφή μου δεν ήξερε οτι είχε ενδομητρίωση και ένας γυναικολόγος άσχετος της είπε να πάρει serpafar χωρίς να το ψάξει καθόλου, φυσικά και δεν έμεινε εγκυος και όταν πήγε στον δικό μου τον γυναικολόγο άφου της έκανε κάποιες απαίτουμενες εξετάσεις (ανάμεσα σ'αυτες και σαλπιγγογραφία ) της είπε οτι είχε ενδομητριώση και οτι σε 4 μήνες θα μείνει εγκυος, έκανε μια θεραπεία για 3 μήνες με ένεσεις και πραγματικά στον 1ο μήνα προσπάθειας έμεινε εγκυος και τώρα έχει ................... 4 παιδιά, ολα με φυσιολογικό τρόπο. Σου έυχομαι να μας ανακοινώσεις και εσυ σύντομα τα έυχαριστα νεα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα...τα χαπια αυτα τα επερνα κ γω για 2 λογους..ο πρωτος ηταν επειδη ξ γω ειχα πολυκυστικες ωοθηκες κ περιοδο καθε 40 μερες αλλα κ ο δευετερος λογος επιδη προσπαθουσα γοα μωρο κ δεν επιανα...τα πηρα 3 μηνες μονο κ αμεσως μετα υστερα απο παρακολουθηση που ειχα με την γιατρο μου πετυχα ωορηξια την 12 μερα με τα χαπια κ ειχα προγραματισμενες επαφες με αποταλεσμα τωρα να κρατω στην αγκαλια μου την 2,5 μηνων κορουλα μου!!!!καμια παρενεργεια δεν ειχα εγω παντως...σου ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι δεν εμεινα εγκυος γιατι εχουμε θεμα με το σπερμα.. παμε για εξωσωματικη..

καλη τυχη με τον κυκλο σου κι ευχομαι να ειναι τυχερα τα χαπια για σενα!!πολλα φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalli5 σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Να σε ρωτήσω κάτι στον 3ο μήνα με serpafar έμεινες έγκυος? Γιατί εμένα ο γυναικολόγος μου είπε να τα πάρω ακριβώς για 3 μήνες και όχι περισσότερο σε περίπτωση που δεν μείνω έγκυος μου είπε οτι θα πάμε μετα σε άλλες θεραπείες.

Καλά η μπεμπούλα σου είναι σκέτη γλύκα..... να σας ζήσει!!

twiggy σ'ευχαριστώ πολύ, σου έυχομαι σύντομα να μείνεις εγκυος και να μας ανακοινώσεις τα εύχαριστα νεα. Καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιά μου. Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Linaki καλησπέρα!!!! Έχω και εγώ πάρει serpafar για 4 κύκλους συνολικά, χωρίς να δω αποτέλεσμα. Εμένα μου τα είχε δώσει για ωρίμανση ωοθηλακίων-παρακολούθηση ωορηξίας-προγραμματισμένες επαφές. Τη μια από τις 4 φορές κάναμε και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση. Ο γυναικολόγος μου υποστηρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πάρουμε το συγκεκριμένο σκεύασμα πάνω από 6 φορές σε όλη μας τη ζωή, μιας και επιβαρύνουν πάρα πολύ τις ωοθήκες μας. Όταν είπα στον εξωσωματικό μου το ιστορικό μου, μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να ξαναπροσπαθήσουμε με αυτή την μέθοδο και έτσι προχωρήσαμε στην πρώτη μας αποτυχημένη εξωσωματική.

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και με την πρώτη προσπάθειά σου να καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου. Αν χρειαστείς οτιδήποτε, μη διστάσεις.!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΙΝΑΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΡΤΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!Κ ΓΩ ΕΙΧΑ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΙΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λινακι εγω με τα σερπαφαρ ειχα πολλες αλλαγες στη διαθεση μου αλλα δεν ξερω αν εφταιγα οντως τα χαπια ή ειχα εκνευρισμο και αγωνια.

Η αληθεια ειναι πως εμενα δεν με επιασαν στο τριμηνο. Αλλα μετα που τα σταματησα η περιοδος μου για ενα χρονο ηταν ρολοι και εκανα κανονικα ωορηξια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kon21 σ' ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά , εύχομαι να μας ανακοινώσεις τα πιο ευχάριστα , τα πιο αισιόδοξα, τα πιο χαρούμενα νεα σύντομα......... τα νεα της εγκυμοσύνης σου. Πραγματικά σου το εύχομαι ολόψυχα κοριτσάκι μου.

muriam τα clomiphene είναι σαν τα serpafar? Αν επιτρέπετε στους πόσους μήνες λήψης έμεινες εγκυος? Είσαι εγκυούλα τώρα? Μπράβο μ' αρέσει να ακούω υπέροχα νεα. Φιλάκιααααα!!

gioulaki μπορεί να μην σε βοήθησανε να μείνεις έγκυος όταν λάμβανες τα χάπια αλλά μετά σε βοήθησανε με τον κύκλο σου, κάτι είναι και αυτό όμως. Μακάρι να μου φτιάξει και μένα την περίοδο μου και να έχω σταθερή ωορρήξιά γιατι τώρα ο κύκλος μου έχει χαζέψει εντελώς. Εμεινες έγκυος? Τι να σου ευχηθώ? Σου εύχομαι τα καλύτερα και όλοι σου οι στόχοι που έχεις βάλει να σου πραγματοποιηθούν. Φιλάκιααααα

kalli5 οοοοοοοοοοοο τι εύχαριστα νεα!!!!! Λες να μείνω και εγώ εγκυούλα με τα serpafar? Μακάρι βρε κοριτσάκι γιατι το θέλω τοοοοοοοοοοοοσο πολύ. Συγνώμη αν σε ζαλίζω με τις ερωτήσεις μου αλλά κάτι τελεύταιο πήγαινες και έκανες υπέρηχο στο ιατρείο του. Εμένα μου είπε την 12 η μερα να παω αλλά δεν μου ανέφερε τίποτα άλλο.

Σας ευχαριστώ τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν με κουρασες καθολου κοριτσακι μου γι αυτο αλλωστε ειμαστε εγω για να βοηθαει η μια την αλλην..ναι πηγαινα κ γω την 12η μερα του κυκλου κ εαν δεν φαινοτανε μου ελεγε να ξαναπαω μετα απο 2 μερες..καθε βδομαδα ομως με παρακολουθουσε γιατι τα χαπια αυτα δημιουργουβ κυστες μου χε πει κ θελει συχνη παρακολουθηση κ ετσι γινοταν με [αρακολουθουσε κ μου ελεγε ποιες μερες ηταν ετοιμο το αυγουλακι μου ετσι ωστε να ερθω σε επαφες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλήμερα σας.

Κalli5 σ'ευχαριστώ να είσαι καλά για την βοήθεια σου, να χαίρεσαι την κούκλα σου και μακάρι να σας ανακοινώσω και εγώ εύχαριστα νεα σύντομα (εντός τριμήνου) .

Το απόγευμα έχω ραντεβού με έναν άλλον γυναικολόγο να δω αν θα μου συστήσει την ίδια θεραπεία ή άλλη τι να κάνω το κοιτάω από παντού στην ηλικία που έιμαι κάθε μήνας είναι πολύτιμος βαδίζω στα 31 (σε 6 μήνες).

Θα μπω το απόγευμα να σας πω τι μου είπε ο άλλος γυναικολόγος.

Φιλάκια και σας ευχαριστώ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου τα σύστησε κι εμένα ο γυναικολόγος μου λόγω άστατου κύκλου (30-45 μέρες!) και την τρίτο μήνα έμεινα έγκυος! Παρενέργειες δεν είχα. Τα έπαιρνα ρην 5η μέρα και την 12η αν θυμάμαι καλά πήγαινα για υπέρηχο. Τότε μου έλεγε πότε να έρθω σε επαφή και για να είμαι σίγουρη ότι θα σπάσει το αβγουλάκι, έκανα και ένεση Pregnyl. Τον τρίτο μήνα βαρέθηκα να κάνω ένεση αλλά ήρθα σε επαφή περίπου τις ώρες που μου είπε και έμεινα έγκυος! Καλή τύχη σου εύχομαι και γρήγορα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nicki μου πως μου αρέσει να διαβάζω τέτοια μηνύματα σαν και το δικό σου, μου δίνει κουράγιο και δύναμη να μην σταματήσω να προσπάθω και οτί ο επειμένων... νικά. Σ'ευχαριστώ να είσαι καλά κοριτσάκι μου και να χαίρεσαι το μωράκι σου.

Τελικά πήγα στον άλλο γυναικολόγο που σας έλεγα, πήρα μεγάλη απογοήτευση πραγματικά. Μου είπε να ξανα-πάρω αντισσυληπτικά για να μου φτιάξει ο κύκλος και στην πορεία να κάνω και δίαιτα γιατί αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω σταθερή περίοδο. Κορίτσια είμαι 72 κιλά είναι τόσα πολλά που δεν το καταλάβαινω? Το τι έχω σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και υποθυρεοειδισμό δεν το κοιτάει?

3 μήνες έπερνα αντισσυληπτικά αυτός μου τα έγραψε και τώρα μου λέει να ξανάπαρω άλλη μάρκα αντισσυληπτικών γιατί αυτα που μου είχε γράψει ΠΙΑ δεν τα συνιστάει γιατί δεν κάνουν δουλειά. Ρε μλκ όταν μου τα έγραφες τα συνηστούσες???

Ειμαι πραγματικά ...................... απογοητευμένη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Linaki μου σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Τώρα όσον αφορά τον κύκλο δεν μπορεί να είναι σταθερός σε όλες τις γυναίκες. Κι εγώ πήρα στο παρελθόν αντισσυληπτικά αλλά και πάλι ο κύκλος μου είναι άστατος. Έχω και πολυκυστικές ωοθήκες. Τί να πώ.. προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί το άγχος είναι ο χειρότερος εχθρός της σύληψης. Όσο φια την ηλικία μην αγχώνεσαι! Μικρούλα είναι ακόμα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 10 months later...
γεια σου λινακι!

εμενα μου τα ειχε δωσει ο γιατρος για ενα τριμηνο παρολο που ειχα σταθερο κυκλο γιατί προσπαθουσαμε ηδη πανω απο 1 χρονο... Μετα τα ξαναπηρα γιατι εκανα μια σπερματεγχυση με προκληση ωορρηξιας... Σε εμένα δεν ειχαν καποιες παρενεργειες.. λιγο τον πρωτο μηνα με ειχε παρει απο κατω περισσοτερο απο το συνηθισμενο! Δεν νομιζω να εχεις προβλημα απλα ξερω οτι δεν ειναι καλο να τα παιρνουμε πολυ καιρο, δηλαδη για 3 μηνες οκ μετα θελει διαλειμμα .. Ευχομαι να μην χρειαστει να τα παρεις πολλες φορες και να μεινεις εγκυος αμεσως!! πολλα φιλια, καλη τυχη..

υ.γ δεν ξερω τωρα αλλα αναρωτιεμαι.. αν δεν εχεις σταθερο κυκλο δεν θα ηταν καλυτερα να κοιταξει πρωτα τα ορμονικα σου και να σου δωσει θεραπεια ωστε να φτιαξουν και κατα συνεπεια να στρωσει ο κυκλος σου?..γιατι να παει κατευθειαν στην "επιθετικη" λυση..?

twiggy καλησπερα!!κ μενα ο γυναικολογοσ μου μου ειπε να παρω σερπαφαρ για 3 μηνεσ παροτι εχω σταθερο κυκλο 28 μερεσ αλλα προσπαθω 1 1/2 χρονο για εγκυμοσυνη...εσενα σε βοηθησαν αυτα τα χαπια??παρακολουθουσεσ την ωορρηξια με υπερηχο??γιατι εμενα δε μου πε κατι τετεοιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Τα serpafar τα παίρνεις την 1η μέρα περιόδου και για 5 μέρες. Την 12η περίπου κάνεις υπέρηχο και βλέπεις πόσα αυγουλάκια έχεις και σου λέει ο γυναικολόγος σου πότε θα σπάσουν για να έρθεις σε επαφή. Αν θέλεις κάνεις ένεση pregnyl και ξέρεις σίγουρα πότα θα σπάσει το αυγουλάκι για να έρθεις σε επαφή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

kalispera koritsia!!!!!!!ekana kai egw tin therapeia mauta ta xapia kai den eixa parenergeies..kai egw exw stathero koiklo,alla kai emeis prospathoume sxedon 1xrono kai kaname oles tis exsetaseis kai itan ola kala,mou edwse auta ta xapia o giatros gia na voithithw...dustixws den epiase kai twra paw gia deuteri fora....prospathw auti ti fora na eimai pio xalari giati to agxos den voithaei katholou....euxomai kali epitixia se oles mas!!!! :|:|:|:|:|:|

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 10 years later...

H ηλικία παιζει ρόλο γνωριζετε? ειμαι 43 με χασιμοτο καιμε  πολυκυστικες αλλα με σταθερο κυκλο 28 ημερων, μου εδωσε τα serpafar για 6 μηνες , υπαρχει λετε ελπιδα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...