Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προβλήματα με τα πεθερικά


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.Εχω να μπώ πολύ καιρό αλλα τα έχω πάρει και θέλω κάπου να τα πω.Λοιπόν τα πεθερικά μου έχουν ενα μαγαζί όπου εργαζόταν και ο άντρας μου αλλα επειδή τα πράγματα δεν πάνε καλά και έχει μειωθεί η δουλειά έφυγε ο άντρας μου και κάνει κατι αλλο και ψάχνω και εγω δουλειά.Ενω το μαγαζί δεν πάει καλά και δεν βγαίνουν ούτε οι υποχρεώσεις τους εκείνη συνεχίζουν και παραγγέλνουν πράγματα ενω δεν πουλάνε τίποτα.Ο άντρας μου τους είπε σταματήστε να παραγγέλνετε αφού δεν έχετε δουλειά αλλα εκείνοι τίποτα,στον κόσμο τους.Αφού για 200 ευρώ δεν έφταναν τα λεφτά για τις επιταγές και τους τα έδωσε ο άντρας μου πάλι.Έχω νευριάσει πάρα πολύ,δε μπορεί να συνεχιστεί αυτο,να αναλάβουν τις ευθήνες τους.Για πόσο θα βγάζουμε εμεις το φίδι απο την τρύπα.Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο και να βάλουμε μπροστά για παιδάκι και ολο το αναβάλουμε λόγο οικονομικών.Ε πως να μαζέψουμε λεφτά αφού οτι έχουμε το δίνουμε για το μαγαζί.Σε λίγο δε θα έχουμε να φάμε γιαυτό το κολομάγαζο (συγνώμη) :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia soy κατσαριδουλα

δυσκολες καταστασεις

μα καλα οι περισσοεροι γονεις δεινουν στα παιδια τους- εσεις δεινετε κιολας

δε λεω - εαν χρειαστει αναγκη ολοι πρεπει να βοηθανε

αλλα απο οτι καταλαβα αυτο γινεται συνεχεια

τι να σου πω

τωρα αυτο ειναι θεμα του αντρα σου και τον γονιων του

γενικα οι αντρες με τους γονεις τους ειναι πιο δεμενοι μου φαινεται

ας τους πει χυμα οτι δεν εχετε κι εσεις για αλλη βοηθεια

αντε καλη τυχη σε οτι και αν γινει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να πώ οτι δεν το ξέρουν εντάξει,μα ξέρουν οτι και εμεις δυσκολευόμαστε πολύ.Μέχρι στιγμής του έχουν σφραγιστεί 3 επιταγές οπότε εχουμε πάει πολύ πίσω γιατι δεν εχουμε πληρωθεί 3 επιταγές και το ξέρουν.Αχ τι να πω θα μας πεθάνουν. :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατσαριδουλα ειναι οντως δυσκολες εποχες αλλα και αυτοι εφοσον δεν υπαρχει δουλεια δεν μπορουν να κανουν λιγο κρατη στις αγορες τους??? Η σωστη διαχειριση σωζει την κατασταση σε αυτες τις περιπτωσεις...

Σε καταλαβαινω κατα καποιο τροπο, γιατι για μεγαλο διαστημα ο αντρας μου εδινε συνεχως χρηματα στον αδερφο του. Και ειλικρινα ειχα φτασει στα ορια μου. Εγω με τον αντρα μου να δουλευουμε ολη μερα σαν τα σκυλια και ο αλλος να μην δουλευει γιατι η μια δουλεια του ξινιζε και η αλλη του βρωμουσε και να στερουμε χιλια δυο(και η γυναικα του κομμωτηριο 2 φορες την βδομαδα). Να καλοπερνα εις βαρος μας :twisted::twisted::twisted: Τ :twisted: ο χειροτερο ξερεις πιο ηταν, οτι μια φορα του ζητησαμε κι εμεις βοηθεια και ενω μπορουσε δεν μας βοηθησε. Μετα απο αυτο εγινα τουρκος......Δημιουργουσε προβλημα στη σχεση μας. Απο την πλευρα μου ξεκαθαρισα στον αντρα μου οτι πρεπει να βαλει προτεραιοτητες στη ζωη του και εφοσον θελει να φτιαξουμε οικογενεια να σταματησει να δινει λεφτα συνεχως γιατι δεν ενιωθα την ασφαλεια να φτιαξω κατι μαζι του.

Πιστευω οτι πρωτα πρεπει να καταλαβει ο αντρας σου οτι δεν μπορει να στηριζει τους αλλους συνεχεια οικονομικα γιατι ειστε οικογενεια πλεον, και να το χειριστει αναλογα. Εσυ μην πεις τιποτα στα πεθερικα γιατι μια κουβεντα να πεις δεν ξεχνιεται ποτε. Ας το χειριστει ο ιδιος που ειναι γονεις του.

Ελπιζω να μην σε κουρασα (ειχα κι εγω ενα ξεσπασματακι δικο μου ;);) ) και να βρεις ακρη χωρις να στεναχωριεσαι και να αγχωνεσε. Ολα θα γινουν..υπομονη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όταν μπλέκονται οικονομικά και συγγενείς, αποκλείεται να βγει κάτι καλό.

Εμένα δε μου έφαγαν λεφτά τα πεθερικά μου, αλλά ο πατέρας μου. Σε κάποια φάση είχαν κάτι δυσκολίες με το μαγαζί και μου ζήτησε 2000 ευρώ, του τα δίνω και δεν τα ξαναβλέπω. Μετά, με βάζει να κάνω δάνειο για 10 000 ευρώ, και φυσικά, πλήρωσε κάποιες δόσεις στην αρχή και μετά σταμάτησε. Τελικά, από αυτά τα λεφτά, μου έδωσε περίπου τα τρία χιλιάρικα. Τα άλλα, ούτε τα είδα, και ούτε πρόκειται να τα δω ποτέ μου.

Προτίμησα να το ξεχάσω, για να μην τσακωθώ με τους γονείς μου. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διαχωρίσετε τη θέση σας όσο είναι καιρός, για να μην την πατήσετε όπως εγώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μερικές φορές οι άνθρωποι γίνονται άπληστοι και ξέρετε τη λένε :έλα μωρε θα κάνουμε αυτό και να μην πετύχει θα μας ξαλασπώσει ο γιός , ο αδεφός ο πατέρας. Και πάνε και πίνουν στην υγειά του μ.....Ναι άνθρωπος είσαι και σε μια άσχημη στιγμή και θα δανείσεις και μπορεί να δανιστείς αλλά κάποιοι δεν ξέρουν που να σταματούν . Τη να σου πω κατσαριδούλα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις βέτο και να πεις στον άντρα σου ότι τέλος θα πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβουν διαφορετικά αυτο θα συνεχιστεί εφ όρου ζωης και θα σας μαδάνε κανονικότατα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΛΗΣΠΡΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΕΣ ΟΙ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ ΑΛΛΑΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΟΥΝ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΧΟΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΣΝΕ ΑΣΚΟΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΙΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΑΛΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΕΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΙΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατσαριδουλα δυστυχως οταν τα οικονομικα μιας οικογενειας δεν ειναι ξεκαθαρισμενα σιγουρα θα υπαρξουν προβληματα.Νομιζω οτι οταν σε μια οικογενεια μπαμπας και παιδια η ακομη και αδερφια μεταξυ τους δουλευουν μαζι η μενουν μαζι σιγουρα καποιος θα ειναι ο ριγμενος και συνηθως οποιος δεν μιλαει.....Καλα κανατε και φυγατε απο το μαγαζι ειναι οτι καλυτερο για εσας και απλα εξηγειστε οτι δεν περισσευουν για να βοηθησετε..Δινουμε ευχαριστως την βοηθεια μας αν ομως μας περισσευει κατι...και οτι μακαρι αν στο μελλον εχετε περισσευμα να μπορεσετε να βοηθησετε την κατασταση.Απλα και λογικα νομιζω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατσαριδούλα γειά σου!

Λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συμβαινει κ όλο αναβάλλονται αυτά που σχεδιαζεις κ λαχταράς. Σίγουρα θα συμφωνήσω με τα κορίτσια.. Συζήτησε με τον άντρα σου πως πρέπει να μπεί ένα φρένο στην χρηματοδότηση γιατί τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο σοβαρά.. Κι αυτός με την σειρα του πρέπει να τους πει όχι άλλη επιταγή γιατί δεν περισσεύει φράγκο από μέρους σας.

Τί να πω άλλο καλά τα λόγια αλλά ξέρω είναι περίεργα τα πράγματα οικογένεια - χρήματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η λυση ειναι απλη σταματηστε να τους δινετε χρηματα!!!!!

οσο τους δινετε τοσο θα κανουν του κεφαλιου τους!!!

σκεψου το λιγο...ναι ειπαμε να βοηθαμε τους γονεις οταν μας χρειαζοντε αλλα ολα εχουν κ ορια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ.Συζητησαμε χθες και μου ειπε οτι εχω δικιο και δε θα ξαναγινει αυτο.Για να δουμε τον επομενο μηνα,αν συνεχιστει δεν ξερω τι θα γινει...

Και εννοειτε εγω δε μιλαω,δεν τους λεω τιποτα και δεν ασχολουμε καθολου με το μαγαζι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...