Μετάβαση σε περιεχόμενο

πουλάω πλυντηριο πιατων του κουτιου!


Recommended Posts

Κοριτσια μου καλυμερα ειμαι παλιο μέλος του μαμυ και την πατησα με μια αγορά μου εντελως. Απο καιρό ήθελα να αγορασω πλυντήριο πιατων εκανα μια ωραιοτατη ερευνα αγορας στο διαδύκτιο βρηκα το πλυντηριο μου στην καλυτερη προσφορά μετρησα το ντουλαπι στην κουζινα ειδα οτι χωραει και το αγόρασα. το πλυντηριο ήρθε ερχεται και ο μαραγκός να το βάλει μου λεει δεν γινεται. Τι? λεω εγω. Μου λεει επειδή η κουζίνα σου είναι παλιά πρεπει να κουπουν ντουλαπια σηκωθει ο πάγκος σπασουν πλακακια κτλ. Παιρνω και δευτερη γνωμη τα ιδια. Εντωμεταξυ τα έπιπλα κουζίνας ειναι λίγα μεσα στο σαλόνι και δεν μπορώ να το βαλώ κάπου ξεχωρα θα ειναι δίπλα στους καναπέδες. Λεω ενταξει σε 2 χρονια που μετακομίζω θα το παρώ μαζι ας το αποθηκευσω τωρα.Αλλα υπάρχει άλλο προβλημα επειδη το εργοστασιο κανει μια πλυση να δουν αν δουλευει υπαρχει περιπτωση όταν παω να το λειτουργήσω σε 2-3 χρόνια να έχει αχρηστευτεί. Γι αυτο το πουλάω. Το αγορασα απο τον κοτσοβολο 386 ευρω και το πουλαω 350. Ειναι ακόμα με τα φενιζολ. Ειναι το PITSOS DRS4502 45αρι ελευθερο σε ασπρο χρώμα. Ζω κορινθο αλλά τα μεταφορικά δεν νομιζω να ειναι πολλά. Α! και πριν μου πειτε γιατι δεν το αλλάζεις με μικρο πλυντηριο θα μου κλεισει τελειως ο παγκος. Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου ναν, απλά η τιμή δεν είναι ελκιστική, αν ψαξει κανείς βρίσκει με 349 και δωρεάν τα μεταφορικά.

οπότε αν ρίξεις το κοστος νομίζω κάποιος θα το πάρει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενη σαμλι εχεις δικιο στο tsampa ειχε 350 αλλα με μεταφορικά για εκτος αττικής γι αυτό δεν το προτιμησα οποτε το κατεβάζω στα 330 εγω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...