Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νηστίσιμο.....πάρτυ.


Recommended Posts

Χαιρετω όλες τις μανουλες,υποψηφιες κ μη!

Κοριτσια θελω τα φωτα σας γιατι έχω κολλησει.Σε λίγο καιρο ο γιος μου κλεινει τα 2 κι ετοιμαζω παρτυ.Δεν θα εχω πολλα παιδάκια,θα εχω αρκετους μεγάλους.Το πρόβλημα μου λοιπόν ειναι οτι κάποιοι απ τους καλεσμενουν νηστευουν κ δε τρωνε αυτα που συνηθως σερβιρουμε στα παρτυ(τυροπιτακια,λουκανικοπιτάκια κτλ)ούτε τουρτα δε θα φανε.Απο νηστισημα γλυκα κάτι θα κανω,υπάρχουν λύσεις.Απο σνακ τι θα κανω?Εχετε καμια ιδεα-συνταγή για νηστισιμο σνακ.Το μονο που σκεφτηκα ειναι η σπανακόπιτα χωρις τυρι.Θελω 2-3 επιλογες.

Περιμενω τις προτάσεις σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το παιδακι σου , να τα εκατοστησει !

εχω μια ιδεα αλλα ειναι μπελαλιδικη ! σημερα εφτιαξα λυρο κεφτεδες , εβαλα κεφαλοτυρι και αυγα , αλλα θα μπορουσες να τα παραλειψεις . εβαλα και ανιθο , φρεσκα κρεμμυδακια και ενα ξερο κρεμμυδι , αλατι, πιπερι , λιγο αλευρι και λιγο φριγανια και τα εριχνα στο λαδι με τη βοηθεια δυο κουταλιων γιατι ειναι σαν χυλος . .

ανοιγοντας το βιβλιο μαγειρικης επεσα και σε μια συνταγη "ταραμοκεφτεδες" ( δεν ξερω τι γευση εχουν) . τι να σου πω οι ιδεες που μου ερχονται ταιριαζουν πιο πολυ με ουζακι ! ντολμαδακια με ρυζι , γεμιστα , κολοκυθακια ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορείς να φτιάξεις ελιοπιτάκια, ταχινοπιτάκια, μανιταροπιτάκια, καναπεδάκια με ταραμά, αγγουράκι τουρσί και ελιές, ρεβυθοκεφτέδες ή φαλάφελ, ίσως καμιά σαλάτα ταμπουλέ ή γεμιστές ντομάτες με πληγούρι, σπαράγγια στη σχάρα με λαδολέμονο...

Κοίτα στον ιστότοπο Συνταγές της παρέας, έχει πολλές και ενδιαφέρουσες συνταγές!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν θελεις εχω συνταγη για πατατοπιτακια,ελαιοψωμακια,παστα φλωρα,κεικ,μπορεις να κανεις ντολμαδακια και οπως ειπε και η Θελω να γινω μαμα στις συνταγες τις παρεας θα βρεις πολλα,ή αν γραψεις στο google νηστισιμα μεζεδακια θα σου βγαλει πολλα,αν θελεις καποια συνταγη πες μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κορίτσια.Ευχαριστω για τις προτάσεις σας.Εριξα μια ματια κ στο site της Αργυρως κ βρηκα μια συνταγη,τη "λαδενια"είναι μια παραλλαγη της πίτσας χωρις αλλαντικα κ τυρι εννοειται.Τα ελιοπιτάκια μου άρεσαν σαν ιδεα κ βρηκα πολλες συνταγες γι'αυτα.

Τα πατατοπιτάκια δεν τα ηξερα,πατατοκεφτεδες ειχα ακουσει.Αν δεν σου κάνει κόπο KA1 θα ηθελα να μου στειλεις τη συνταγή σε πμ.

Θα ζητησω κ απο τη πεθερα μου να μου κανει κ λίγα ντολμαδάκια κ νομιζω οτι θα ειναι ΟΚ.

Εντάξει δε θα κανω κι όλο το τραπεζι νηστισιμο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Pinelopi, θα σου έλεγα και για τη "λαδένια", την είχα δει στην εκπομπή του Μαμαλάκη και φαινόταν πολύ νόστιμη! Με το καλό το πάρτι σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...