Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΩΝ"


Recommended Posts

καλημερα σε ολες

θα ηθελα τισ δικεσ σας σκεψεις η εμπειριες η αποψεισ για το "θεματακι μου"

οταν ο μπαμπας ειναι απων,οταν η δουλεια γινεται "ερωμενη" κ η μονη του απασχοληση!

εμεισ η γυναικουλες-νοικοκυρες που η μονη ασχολια ειναι το παιδι τι κανουμε?

μερα που ειναι σημερα μου βγηκαν αυτα στην επιφανεια γιατι καθομαι μπροστα στο κουτι..κ οι αντρες μου κοιμουνται..

τα προηγουμενα χρονια δουλευα(κ ηταν τετοια οι δουλεια που δουλευα κ αργιες) κ αχ..πως φανταζομουν τη μερα που θα κανω οικογενεια κ σαν τετοια μερα θα λιαζομασταν πινοντας καφεδακι καπου εξω..θα τρεχαμε να δει ο μικροσ τη παρελαση κλπ κλπ

ο ατρουλης ομως κοιμαται γιατι ολοι την εβδομαδα συν το σκ που περασε δουλευε ολη μερα κ γυρναγε 1 κ 2 το βραδυ..

κ να μαι εγω τωρα που απο τη μια εκνευριζομαι κ απο την αλλη νιωθω ενοχες που δε μπορω να κατανοησω τη κουραση του..

σκεφτομαι εγωιστικα κ παρανιεμαι για τη καθημερηνοτητα μου οταν εκεινου η καθημερινοτητα ειναι ακομη χειροτερα(αλλα εκεινοσ δε παραπονιεται ποτε)

λεω δοξα το θεο φυσικα που εχουμε την υγεια μας κ που σε τοσο δυσκολους καιρους αυτος δε σταματαει να τρεχει απο δουλεια αλλα...μου λειπει...κ αυτος κ οι οικογενειακεσ στιγμες που φανταζομουν πως θα περναγαμε

το σκ το περασα μονη με το γιο μου..ολη την εβδομαδα κοιμαμαι μονη μου τα βραδυα..ανυπομωνω να "πετυχω" καμια γνωστη μπας κ μιλησω με καποιον ενηλικα επιτελους..το σεξ δε το αναφερω καθολου ειναι πονεμενη ιστορια

βολτα οι 3 μας εστω κ σε μια εξοχη εχουμε να παμε δε ξερω κ εγω ποτε

ξερω θα με βρισετε.."ο ανθρωπος δουλευει κ αγχωνεται ολη μερα κ εσυ εκει μπιρι-μπιρι..

το ξερω ειναι αδικο γι αυτο αλλωστε δε του εχω γκρινιαξει κ ξερω πως αν μου απαντησει το εξης

-γιατι η δικη μου διασκεδαση,ζωη πια ειναι?-

δε θα εχω τι να πω γιατι θα εχει δικιο

αλλα να που θελω καπου να τα πω

σκ παλι θα δουλευει :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 75
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ντινακι μου σε καταλαβαινω απολυτα!!!δεν βιωνω ακριβως τα ιδια,ειμαι σε μια ξενη χωρα δεν εχω την οικογενεια μου εδω και το αντρακι μου δουλευει ολη μερα μεχρι το βραδυ!!!εγω ομως δεν καθομαι μεσα στο σπιτι περνω την μικρη μου και τρεχω σε παρκα και καφετεριες!!!

ψαξε βρες πραγματακια που μπορεις να κανεις για σενα η για σενα μαζι με το παιδακι σου!!!

υπαρχουν πολλα αν ψαξεις!!!μην το βαζεις κατω!!!!

ερχονται ομορφες μερες ερχετε το καλοκαιρακι!!!

αν δεν κανεις κατι εσυ για σενα δεν θα κανει καποιος αλλος!!!

βρες μια δραστηριοτητα οτιδηποτε!!!!

σε φιλω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω με την Ρεβέκκα, πάρε το παιδί σου και πήγαινε βόλτες, βρες φίλες, ή ακόμη πήγαινε στο γυμναστήριο.....όλοι αυτό θα ήθελαν να περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές, όμως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό......προσπάθησε να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, αν όχι μόνη σου, μαζί με το παιδί σου....και ίσως σήμερα να βρείτε λίγο χρόνο να πάτε για ένα καφεδάκι ίσως για μία ώρα......γνώμη μου είναι όμως να συζητήσεις και με τον άντρα σου, δεν ξέρεις μπορεί να ξεκλέψει κάποιον χρόνο και για τους 3 σας έστω μία φορά την εβδομάδα, εκείνος μπορεί να πιστεύει ότι η ζωή που κάνεις σε ευχαριστεί ή δεν σε πειράζει......πάντα μια συζήτηση βοηθά να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα.....!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ntina σε καταλαβαινω απολυτα...

μενω σε μια πολη που δεν εχω κανεναν δικο μου,ακομα και οι φιλες μου απο τη σχολη εχουν φυγει,

ο αντρας μου δουλευει ολη μερα...

αλλα αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι οτι ακομα εκει που θα μπορουσε να διαθεσει χρονο μαζι μας προτιμα να τον περνα κανοντας πραγματα που τον ευχαριστουν πχ φιλοι,παοκ κτλ.(δεν εχει ελευθερο χρονο αλλα ακομα και αυτον τον λιγο)

βοηθεια με το παιδι μηδεν ,εκτος απο ενα δεκαλεπτο το πρωι πριν φυγει και κανα τεταρτο το μεσημερι οταν ερθει για φαι(μετρημενος χρονος το δεκαλεπτο οχι υπερβολες),και το βραδυ οοοταν ερθει εμεις κοιμομαστε

με το παιδι δεν βοηθα γιατι πιστευει οτι μετα θα τον στριμωχνω με το παιδι για να κανω τις δουλειες μου!

να σου πω την αληθεια εχουμε μαλωσει πολλες φορες για αυτο το λογο ,λεει πως δεν τον καταλαβαινω ,οτι κουραζεται,οτι θελει λιγο χρονο και αυτος να χαλαρωσει...αλλα να σου πω αντε εγω να τον καταλαβω αλλα γιατι πρεπει καθε κυριακη να βλεπει μπαλα,ασ διαθεσει και μια σε εμας...ας ερθει ενα βραδυ και να μην κατσει στο λαπτοπ και ας με βοηθησει με τη μικρη....

καποιες φορες νιωθω τυψεις και γω οτι δεν τον καταλαβαινω,σκεφτομαι το κανει για μας να μη μας λειπει τιποτα...

αλλα στην ουσια μας λειπουν πολλα...αυτο δεν καταλαβαινει...μια βολτα,ενα καφε,να τους δω μια φορα να παιζουν μαζι,ενας περιπατος στο παρκο,μαζι οι τρεις μας,τι θα θυμαται απο αυτον η μικρη οταν μεγαλωσει;;

αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι με το ζορι δεν γινονται αυτα,αν δεν θελει καποιος δεν..και αμα θελει βρισκει τον τροπο και τον χρονο..

αλλα αυτο που σου λενε τα κοριτσια εχουν δικιο..εγω με τη μικρη ολη μερα βολταρουμε...στη γειτονια,στο παρκο οπουδηποτε,μην κλεινεσαι μεσα...

ευχομαι να φτιαξουν τα πραγματα..εγω του λεω οτι θα μεγαλωσουμε ολοι και οταν θα θελει να ειναι με το παιδι ,η μικρη θα ειναι φευγατη γιατι θα θελει να κανει τη ζωη της και δεν θα περιμενει εσενα...χανει οχι απλα στιγμες της...ολο το μεγαλωμα της..

παντως νομιζω δεν πρεπει να αισθανομαστε τυψεις,οτι ζηταμε ειναι αυτονοητο...

φιλια πολλα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ντίνα καλημέρα και χρόνια πολλά,

θα ήθελα να σου πω να έχεις κουράγιο και υπομονή, γιατί έτσι είναι η ζωή, (κατά την ταπεινή μου γνώμη)

εσύ ξέρεις τι δουλειά κάνει ο άντρας σου και μπορείς να δικαιολογήσεις την πολύωρη απασχόλησή του. Εσύ μπορείς να τον εκτιμήσεις για το χρόνο που περνάει μακριά σας, ενώ το παιδί του μεγαλώνει λες κι αυτός είναι ανθρακωρύχος στο Βέλγιο. Θα πρέπει να τον σκεφτείς με συμπόνια τη στιγμή που αυτός χάνει πολλά σημαντικά στην κοινή σου πορεία με το παιδί. Γιατί παρόλη την κούραση που μπορεί να έχεις μεγαλώνοντας ένα παιδί μόνη σου ουσιαστικά, πες μου αν θα το άλλαζες αυτό με οτιδήποτε.. Το βλέπεις να γελάει, να παίζει, το χαίρεσαι, τη στιγμή που ο άντρας σου ίσως να το βλέπει μόνο την ώρα που αυτό κοιμάται.

Οκ, εσύ μπορείς να γεμίσεις το χρόνο σου κι αυτό είναι το πιο εύκολο.

Και οκ, μπορείς να πεις τον πόνο σου για να σου "περάσει η γκρίνια και η απογοήτευση" έτσι ώστε να μην ξεσπάσεις εκεί που δεν πρέπει. Και, πάλι ταπεινή μου γνώμη, δεν πρέπει να ξεσπάσεις στον άντρα σου, γιατί, για σκέψου να είχες μέσα στα πόδια σου έναν τεμπέλη που το μόνο που θα έκανε θα ήταν να περιφέρεται άσκοπα και να κάνει και κριτική από πάνω. (μακριά από μας!!)

Μη μασάς λοιπόν και σκέψου οτι σαφώς υπάρχουν πολύ χειρότερα. Όλοι περνάμε μέσα από τέτοιες μανούβρες και εκεί φαίνονται οι αντοχές και το δέσιμο μιας οικογένειας.

Μπράβο σου και υπομονή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΣΚ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΩΝ. ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΑΡΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 1, 2 ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΔΙΑ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ. ΜΕΡΙΚΑ ΣΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΣΙ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΑΝΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤ ΑΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

ΚΙΑ ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ, ΦΩΝΑΖΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ , ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΣΑ ΠΡΙΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕ, ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΩ ΟΣΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΟΣ ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και απο μενα!

Ειμαι και εγω μια απο τις κοπελες που μεγαλωνω προς το 1 παιδι και σε λιγο το 2ο μονη μου. Ο ανδρας μου δουλευει χωρις ρεπο πολλες φορες και γυρναει βραδυ αργα.

Να ανοιξουμε ενα κλαμπ για μοναχικες γυναικες.

Ευτυχως οταν μια φορα στις τοσες εχει χρονο ασχολειται με το παιδι, αλλα σπανια. Τσακωνομαστε πολλες φορες που δεν εχει χρονο για μας, καθε φορα μου λεει οτι δεν εχει αλλη επιλιγη. Την δουλεια του την γνωριζω καλα και ξερω οτι πολλες φορες εχει χρονο. Τα βραδια οταν γυρναει πιο νωρις καθεται και παιζει στον υπολογιστη.

Δεν ειναι ευκολο να βγαινω καπου εξω βολτα μονη μου. Και περιμενουμε να τον δουμε σε μεγαλες γιορτες και το καλοκαιρι.

Λεμε ολοι μας δοξα το Θεο που εχει δουλεια και πληρωνετε. Αλλα εμεις οι γυναικες θελουμε και τον ανδρα μας διπλα μας να μοιραζομαστε τις ανυσυχειες μας, την μοναξια μας. Εγω προσωπικα οταν δεν ημουνα εγκυος ενιωθα πολυ μονη.

Νομιζα οτι ειμαι απο τις λιγες κοπελες που περναω ετσι αλλα σε καθε ιστορια που διαβαζω βρισκω και κατι κοινο. Οι φιλες μου δεν με καταλαβουν, και γενικα δεν εχω πολλες επειδη αυτες ειναι ελευθερες.

καλο μας κουραγιο και θα ηθελα να αρχιζουμε να κανουμε παρεα και να τα λεμε να περναει και η ωρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς οι ρυθμοί της ζωής είναι τέτοιοι που λίγοι είναι οι μπαμπάδες που ασχολούνται με τα παιδιά τους .Μέχρι τον Νοέμβριο ο άντρας μου δούλευε σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων κάποτε έκανε τρελά ωράρια και οχρόνος ήταν περιορισμένος τότε και ο Σταύρος ήταν πιο μικρός και εγω τον έπαιρνα και πηγαίναμε βόλτες και τις Κυριακές πηγαινάμε στις γιαγιαδες μαζί με τον μπαμπά . Ναι είχα φρικάρει αν θεωρείτε βόλτα το σπίτι της μάνας μου η της πεθεράς μου ... Πέρασαν τα χρόνια και φέτος το Νοέμβριο ο άντρας μου απολύθηκε αν νομίζετε ότι ασχολιόταν τόσο όσο θα έπρεπε με το παιδί είσαστε γελασμένες σηκωνόταν στις 11-12-1 το μεσημέρι και καθόταν στον υπολογιστή κοιμόταν στις 3-4 τα ξημερωματα εγω νευριασα έκαν φασαρία . Κάποια στιγμή ο μικρός παραπονέθηκε ανοικτά και του είπε :ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΖΕΙΣ!κάθεσαι συνέχεια στο ιντέρνετ και μιλάς με το θεολόγο (τον κουμπαρο μας ) εκεί κατάλαβε πόσο άκυρος είναι και άλλαξε άρχιζε να παίζει με το μικρό να παίζουν επιτραπέζιο γιατί του εξήγησα αν ηταν κορίτσι ναι για μένα θα ήταν πιο ευκολο αλλα πόσο πια να παίζω με αυτοκινητακια και στρατιωτακια ; Ξερετε πόσα παζλ έχουμε φτοιάξει; έτσι απο κάποια στιγμή και μετά άλλαξε χαρακτηρα . Τωρα που δουλεέυει πάλι απο της 06,00 το πρώι εως της 9-10-11 το βράδυ βρίσκει έστω και 15λεπτά αν ασχοληθει μαζί του όσο για εμάς ναι κάνω και εγω το δικό μου παιχνίδι σηκώνομαι πριν απο αυτόν στις 5 το πρωι φτοιάχνω πρωινό πίνουμε μαζί καφέ και ναι κάποιες φορές κάνουμε και ερωτα πριν φύγει -θα μου πεις μα καλά κάθε πρωί να σηκώνεσε στις 5 το πρωι ; ναι ο γαμος θέλει θυσίες και απο της δυο μεριές εκείνος με το τρόπο του και εγω με το δικό μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας..

με λθπη βλεπω πως κ αλλα ζευγαρια "ξεχασαν" καπου εκει τη πραγματικη ευτυχια..

ξερω..ο κοσμος αλλαξε..θυμαμαι το πατερα μου με τη μανα μου τα καλοκαιρια που καθοταν κ συζηταγανε στη βεραντα μεχρι αργα πινοντας μπυριτσα,που βγαζαμε εξω την τηλεοραση κ τρωγαμε..

κ μεγαλωνοντας ετσι επλαθα ιστοριες για εμενα κ τον αντρα μου..αλλα διστυχως τιποτα δεν ισχυει

δε ξερω αν σας παραφαινοντε ρομαντικα ολα αυτα..αλλα αυτο ηθελα

οπως ομως ειπε κ φιλτατη albiz φανατσου το αντιθετο...εκει να δεις μιζερια κ γκρινια

συμφωνω απολυτα απλα αναρωτιεμαι...η ζωη ενας συμβιβασμος ειναι?οτι ακου αφου βγαζεις λεφτα..μη μιλας δε δικαιουσε..πρεπει να εισαι ευγνωμων

κ η ζωη που φευγει ετσι?ο μπαμπας που οπως ειπατε κ εσεις χανει τοσα πραγματα απο το παιδι κ το αντιθετο..η γυναικα που χρειαζεται τον αντρα,εραστη,φιλο διπλα της?

δε μπορω να ριξω κανενα βαρος στον αντρα μου,,γιατι οπως ειπα ουτε εκεινος νομιζω να φανταστικε τη ζωη του να δουλευει σα σκυλος...απλα ανρωτιεμαι κ γι αυτο ηθελα κ τις δικες εμπειριες κ σκεψεις

οσο για τις βολτες εννοητε πως ειμαι συνεχεια με το παιδι..σε παρκα,πλατειες,ζωολογικο

αλλα σχεδον παντα μονη(τουλαχιστον τον τελευταιο καιρο)

αυτο ειναι που με σκαει οχι η "κλεισουρα"

αχ βρε κοριτσια αυτο το "υπομονη" μου φαινεται πως θα γερασω κ ακομα θα εχω καποιον να μου το ψυθιριζει..δε θελω αλλη υπομονη..θελω το πιο απλο..να τρωω ενα ριμαδογαυρο τηγανιτο στη βεραντα με τον αντρα κ το παιδι μου..το παιδι να κοιμηθει κ εμεις να μ ενουμε λιγο ακομη για να τελειωσουμε τη μπυρα μας..να παει αργα..κ να ξαπλωνουμε παρεα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bανια μου εσεις βρηκατε τον τροπο κ χαιρομαι γι αυτο

εμενα που γυρναει 1-2 αν τον ξυπνησω 5 θα μου φερει το κομοδινο στο κεφαλι!

οχι δε κανω χιουμορ...αφου προσπαθω να τον ξυπναω οσο πιο αργα γινεται το πρωι..για να προλαβει να ξεκουραστει..κ τον δικαιολογω μωρε γμτ αλλα ξαναλεω ετσι ειναι πλεον η ζωη για 2 ανθρωπους που καποτε ονειρυοταν παρεα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ Ντίνα μου σε καταλαβαίνω εγω αναγκαστικά τον ξυπνάω στις 5 επειδή στις 6 πρέπει να είναι στη δουλειά οπότε καταλαβαίνεις θα μου πεις τώρα με ένα μισάωρο σώζεις τη κατάσταση τι να κένουμε υπομονή επειδή για 3 μήνες ήταν άνεργος και τον είχα εδω μέσα λάλησα φιλέναδα ήθελα να σηκωθεί να πάμε μια βόλτα να ψωνίσουμε και εκείνος κοιμόταν .....Μέχρι που αντέδρασα αλλά ευτυχώς είδε την κατάσταση και άλλαξε ρώτα . Τωρα όσο για σένα υπομονή και κοίτα έστω κάποια μέρα την εβδόμαδα για μια ώρα να είστε μαζί κοίτα πως καταλήξαμε ρε γαμώτο να είμαστε νέοι άνθρωποι και να μην μπορούμε να χαρούμε τα δεδομένα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ντινακι γεια σου!!

Σε καταλαβαινω απολυτα... Εμας ο μπαμπας ειναι απων ακομα κι οταν ειναι παρων... :(

Κι εγω δουλευα πολυ, ταξιδευα και ειχα μια εντονη ζωη. Και τωρα κλειστικα σε ενα σπιτι με τον μικρο κι ο αντρας μου δουλευει συνεχως. Κι οταν δεν δουλευει θα ειναι στον υπολογιστη και θα τον παρακαλαω για 5 λεπτα προσοχης του. Κι εγω τον καταλαβαινω οτι κουραζετε αλλα εμενα ποιος θα με καταλαβει? Δυστυχως στα περισσοτερα ζευγαρια υπαρχχει αυτο... :(

Το μονο που εχω βρει σαν διαξοδο ειναι οι βολτες. Βολτες καθε μερα... Προσπαθω να κανω μαμαδες φιλες για να λεμε και μια κουβεντα στις κουνιες βρε αδελφε...

Δεν αντικαθιστατε ο συζηγος ομως... Δεν μπορω να σε βοηθησω δυστυχως γιατι εμεις ειμαστε χειροτερα. Δεν με καταλαβαινει και δεν τον καταλαβαινω. Πριν 10 μερες του ειπα πως ψυχικα εχει τελειωσει για μενα και το εννοουσα...

Δεν ειμαστε μανουλες και μαγειρισες μονο αλλα και ανθρωποι... Ναι τα παιδακια μας ειναι η ζωη μας αλλα θελουμε και την αγκαλιτσα μας. Ετσι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάπως έτσι είμαστε κι εμείς, μόνο που εγώ είμαι αυτή που δουλεύει, ενώ αυτός όχι. Δουλεύει μόνο περιστασιακά (κάνει αναπληρώσεις σε σχολεία).

Το πρόβλημα δεν είναι ότι λείπει απ' το σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι είναι συνέχεια μέσα στο σπίτι, μπροστά στον υπολογιστή και παίζει παιχνίδια. Σήμερα που είναι αργία και δε δουλεύω το απόγευμα, ήθελα να πάμε στους Χαιρετισμούς. Του είπα ότι αρχίζουν στις 6.30 και μου είπε, εντάξει, θα πάμε οπωσδήποτε. Τελικά, μαθαίνω ότι αρχίζουν στις έξι, και μου είπε ότι δε γίνεται με τίποτα, κι αυτό γιατί είχε "δουλειά" στο παιχνίδι!!!!! Ακούγεται τόσο μα τόσο γελοίο, αλλά γι' αυτόν έχει γίνει πλέον η ζωή του.

Τελικά, με πήγε κι έφυγε για να παίξει, με σκοπό να έρθει λίγο πιο αργά. Εννοείται δεν ήρθε...

Σήμερα σηκώθηκε το πρωί, κάθισε στον υπολογιστή, μέχρι τις 12.30 περίπου, που άρχισε μαγείρεμα (μαγείρευε και κάθε τρεις και λίγο έτρεχε στον υπολογιστή). Τρώμε, ξανακάθεται στον υπολογιστή. Πλένει τα πιάτα, ξανακάθεται στον υπολογιστή. Με πάει στην εκκλησία, ξανακάθεται στον υπολογιστή. Με παίρνει απ' την εκκλησία, ξανακάθεται στον υπολογιστή. Τρώμα για βράδι, ξανακάθεται στον υπολογιστή. Τώρα κάθεται απ' τις οκτώ και μπορεί να το πάει μέχρι τις τρεις-τέσσερις το βράδι...

Κάθεται στον υπολογιστή περίπου δέκα με δώδεκα ώρες!!!!!!

Και το θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό. Και το δικαιολογεί, ότι, τι, να καθίσει στην τηλεόραση; Τίποτα δεν έχει... Δηλαδή, εκτός απ' τον υπολογιστή και την τηλεόραση, δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε μαζί. Μέχρι που έφτασα να του ζητήσω διαζύγιο. Το μειώνει κάπως για μερικές μέρες και μετά πάλι απ' την αρχή...

Έχει αρρωστήσει μ' αυτά τα παιχνίδια, έχουν γίνει ο σκοπός της ζωής του.

Δεν ξέρω αν είχαμε παιδιά, τι θα έκανε. Αν κρίνω από τον αδελφό του πάντως, που κι αυτός όλη μέρα κολλημένος είναι, τα ίδια θα έκανε και χειρότερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάλλον εγώ θα γίνω ο συνήγορος του διαβόλου. Κατ' αρχάς θα πω ότι όσο καιρό δε δούλευα όταν γέννησα, κοραζόμουν πολύ περισσότερο -κυρίως ψυχικά- γιατί δεν άλλαζα παραστάσεις και είχα φρικάρει ελαφρώς. Δε δέχομαι λοιπόν με τίποτα ότι ένας άντρας που έχει ΜΟΝΟ τη δουλειά του κουράζεται τόσο πολύ (εκτός πια αν είναι οικοδόμος). Τώρα δουλεύω. Είμαι λοιπόν εργαζόμενη, μητέρα και νοικοκυρά, ο ύπνος μου είναι ελάχιστος γιατί αναγκάζομαι και κοιμάμαι κάθε μέρα 3 και 4 το πρωί γιατί είμαι φιλόλογος, έχω τρελή διόρθωση(είμαι σε φροντιστήριο) και μόνο το βράδυ μπορώ να διορθώσω και όμως πάντα βρίσκω χρόνο για την οικογένειά μου και ποτέ δεν βάζω πάνω την ξεκούρασή μου. Και ξανατονίζω. Όταν ένας άνθρωπος δεν αλλάζει παραστάσεις κουράζεται πολύ περισσότερο.

Πάμε στον άντρα μου τώρα. Δουλεύει κάθε μέρα και Σάββατα. Τα Σάββατα δε γυρνά πολύ αργά αλλά καθημερινές φεύγει πολύ πρωί και γυρνάει αργά. Όμως ποτέ δεν κάθεται να κοιμηθεί όταν το παιδί είναι ξύπνιο. Και κοιμάται λίγο γιατί ο μικρός μας κοιμάται στις 12 το βράδυ και μετά κάθεται κι άλλο ξύπνιος για να τα πούμε και μαζί. Και στον υπολογιστή θα κάτσει, αλλά και εγώ θα πάω για καφέ με τις φίλες μου. Και αν ποτέ είναι πολύ κουρασμένος θα πάρω τον μικρό και θα πάω βόλτα με την αδερφή μου και τα ανίψια μου.Επίσης αν είμαι κουρασμένη πολύ, την Κυριακή θα πάρει τον μικρό και θα με αφήσει να κοιμηθώ. Όμως κοιτάμε να αξιοποιούμε την κάθε ώρα με το παιδί διοτί δουλεύουμε και οι δύο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγούμε βόλτα οικογενειακώς στην κάθε ευκαιρία...Κορίτσια η ζωή είναι μικρή. Πολύ μικρή. Αν μια ζωή καταλαβαίνουμε τους άλλους εμάς ποιος θα μας καταλάβει;; Έχουμε κι εμείς ανάγκες. Ανάγκη δεν είναι μόνο τα λεφτά..Επίσης η οικογένεια θέλει ΘΥΣΙΕΣ. Τα παιδιά θέλουν θυσίες. Και εμείς θέλουμε βοήθεια. Δεν τα κάνουμε μόνες μας τα παιδιά. Μια ζωή συμβιβασμούς δε θα την άντεχα. Ό,τι θέλω το λέω και το διεκδικώ. Θέλω να ζήσω και όχι να πεθάνω λόγω της δουλειάς. Έχω οικογένεια και θέλω να τη χαρώ. Και το παιδί μου θέλω να χαίρεται και τον πατέρα του. Δε με νοιάζει λοιπόν αν είναι κουρασμένος, όπως και δε με νοιάζει αν είμαι κουρασμένη. Αν με ένοιαζε δε θα έκανα παιδί...Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά η ζωή είναι ΜΙΑ και πρέπει να τη ζήσουμε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας διαβασα ολες κοριτσια..δεν απαντω σε ολες προσωπικα οχι γιατι σνομπαρω καποιες απαντησεις αλλα γιατι τα ιδια παραπονα βλεπω εχουμε κ το μονο που εχω να πω ειναι οτι σας καταλαβαινω απολυτα..

Ανθη

απο οτι καταλαβες συμφωνω με αυτα που λες κ γι αυτο ανοιξα το ποστ..

απλα ηθελα να ξερω αν τελικα "μας παιρνει" να μιλησουμε οταν ο λογος που ο μπαμπας ειναι απων ειναι η δουλαει κ μονο

πως να "φωναξεις"οτι δικαιουσε λιγο χρονο οταν εκεινος δεν εχει ουτε για τον εαυτο του?

γινομαι κουραστικη λεγοντας τα ιδια κ τα ιδια αλλα βλεπω πως κ οι αλλες κοπελες απλα το δεχονται..γκρινιαζουμε,παραπονιουμαστε αλλα τελικα ?

αυτο με τον υπολογιστη το ειχαμε κ εμεις πριν αρχισει την τοση δουλεια..κ ενα διαστημα ειχα κολλησει κ εγω αλλα καταλαβα τη "γκαφα μου"κ το εκοψα σιγα σιγα.. :oops:

*Αννουλα μου...δε ξερω τι γινετε με εμας κοπελια :)

ιδια μερα γεννησαμε κ απο τοτε ολα τα "καλα" μαζι τα περναμε..ω ρε ψυχοθεραπεια που θα επεφτε αν ειμασταν κοντα!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας βρε κοριτσια μου!!!!διαβασα οοοολα αυτα που εχετε γραψει κ πραγματικα τα'χω παιξει!!!!εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!!!!!!!! :o:o:o:o

ενα εχω να πω:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!!!!ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Κ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!

πηγαινει στη δουλεια του δουλευει , οταν ομως ερχεται εδω στο σπιτι μας ειναι ''δικος μας''!!!!!!!ασχολειται πααααρα πολυ με τα παιδια, με εμενα , με το σπιτι μας!!!!!!με βοηθαει κ δεν εχω κανενα μα κανενα παραπονο!!

οτι μα οτι του ζητησουμε μας τα προσφερει ολα τα παντα!!!!

καθε μερα τον ευχαριστω για ολα οσα κανει για εμας!!!!!!!πραγματικα αν ειχα καποιον αλλον δεν θα ημουνα ετσι , καμια σχεση!!!!!!ειμαι ευτυχισμενη!!!!!ειμαι ευτυχισμενη με τα παιδια μου, τον αντρουλη μου, την οικογενεια μου!!!!!!!

πιστεψτε με νιωθω την απολυτη ευτυχια!!!!!!!δεν μου λειπει τιποτα απολυτως!!!!

τελικα ειναι σωστο αυτο που λενε πως τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια!!!!!αλλα η αγαπη!!!!!

κοριτσια μου ευχομαι να αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο σε ολες σας!!!!!!!!!

σας ευχομαι τα καλυτερα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναστασια μου εγω δεν χαλαω το κλιμα!!.....διαβασα ολα αυτα που διαβασα κ ειπα να γραψω κ εγω τα δικα μου για τον αντρουλη μου!!!!τι κακο ειναι αυτο???? :D:D:D

θελω να γινω μαμα εγω δεν εννοω να μου κανει ολες τις δουλειες του σπιτιου κ εγω να καθομαι να τον βλεπω..ακομα κ τωρα που εχω αποκοληση!!!!εννοω για αλλα θεματα.......

α κ εμενα καθεται στον υπολογιστη οπως αναφερθηκε αλλα φροντιζει πρωτα να ειναι παρων σε εμας κ μετα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πλακιτσα εκανα βρε κοπελα μου!Παντα να ειστε ετσι! :D:D Απ'τη ζηλια μου το ειπα! :P

Απλα ειναι σαν να μπαινω σε ενα θεμα που καποιες παλευουν με τα κιλα τους κ να λεω "εγω ειμαι φετες!Κορμαρα!Καλλονη"!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχαχαχα!!!!!!!!

ναι βρε !!!!!!τι να κανουμε ομως δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε το ιδιο κ να εχουμε τα ιδια ε???? ;)

καλη μου Ηλιανα παντα καλα να ειστε αλλα το θεμα του ποστ ειναι "οταν ο μπαμπας ειναι απων" οχι "πειτε μου τι αντρα εχει η καθεμια"

παρολλα αυτα δε θα ειχα ειληκρινα κανενα προβλημα ομως κ δε θα απντουσα αν δεν εβλεπα το παραπανω γιατι μου φανηκε λιγακι σαρκαστικο κ ειρωνικο..

κ η Βανια ειπε η κοπελα πως ειναι μια χαρα με τον αντρουλη της κ χιλια μπραβο(τα φιλια μου) αλλα ειπε κ την αποψη της η γυναικα ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..

συγνωμη που φαινομε επιθετικη αλλα αυτο το "τι να κανουμε δε μπορουμε να ειμαστε ολοι το ιδιο" δε μου αρεσε...

σα να γραψει αλλη κοπελα για τα οικονομικα της κ εγω αντι να της δωσω τη συμβουλη μου να αρχισω κ εμεις εχουμε,κ ο αντρας εχει πολυ δουλεια κ μπλα,μπλα,μπλα....δε θα ηταν ασχημο?

τελος παντων μακαρι να συνεχισετε ετσι γιατι οπως βλεπεις τα πραγματα ειναι δυσκολα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas koritsia!!!diabazw synexeia to thema xwris na sxetizomai!prospathw na kanw paidi....eimai sti triti mou ekswsomatiki k doulebw mazi me ton antra mou 12 wres tin imera!!diladi eimaste 24 wres to 24wro mazi!!!oxi k toso kalo.... ;) telos pantwn ithela na grapsw giati eimai ena paidi pou logw douleias me megalwsan oi papoudes mou!mono etsi mporw na topothetithw sto thema!!!den mou eleipan tote...mia xara pernousa me ti giagia mou!!twra pou pantreftika omws k kanw oneira gia ti diki mou oikogeneia katalaba poso poly mou exoun leipsei!!den kaname tpt mazi giati panta douleban...oute boltes k oi agkalies itan otan emeis koimomastan!!!!

thelw loipon na kataliksw pws einai poly simantiko gia ena paidi na exei parwn k tous 2!!exoun ginei poly dyskola ta pragmata k xwris douleia einai akoma pio dyskola!doksa to theo exei to mwro sas gala na piei giati blepoume polla to teleftaio kairo...ypostirizw omws k esas pou to kinigate k apaiteite k eseis na sas katalaboun!!k egw me ton antra mou aspro k mabro eimaste!synenoisi..polyyyy spania!signwmi an efaga askopa to xrono sas....efxomai oles sas na eiste kala k na ftiaksoume oles mia zwi etsi opws tin oneirebomaste!!!

y.g. iliana mou tha symfwnisw me tin ntina.ef

sas filw

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατ'αρχη δεν μιλησα γενικα!!!απευθηνθηκα μονο κ μονο στην κοπελα αναστασια που πειραχτηκε επειδη εγραψα αυτα!!!!!

δηλαδη τοσο πολυ πηραζει που καποιοι ανθρωποι ειναι αλλιως....κ οχι σαν κατι αλλους?????.........

υπαρχουν ολων των ειδων ξερεις!!!!.....

α επισης δεν ειμαι χαζη..ξερω να διαβαζω κ να καταννοω αυτα που διαβαζω!!!!!!......

εγω ισα ισα που εγραψα για να παρετε κουραγιο κ να πιστεψετε πως μπορει κ να αλλαξουν τα πραγματα!!(?) απ'οτι γνωριζω μπορουμε να γραφουμε κ να μιλαμε ελευθερα!!!!!!!

αλλα φαινεται πως καποιοι δεν βλεπουν περα απ'τη μυτη τους!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για καποιους ειναι δυσκολα!!!!!!

ειδες τι κανει τελικα η ζηλια????!!!!!...............

το ξαναλεω δεν αναφερομαι σε ολες τις κοπελες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε κορίτσια τι έγινε πάλι ; άλλο θέμα ξεκίνησε και αλλού καταλήψαμε ; μην ξεκινήσουμε χαζομαρούλες εντάξει ; Ηλιάννα μια ζωη γλυκειά μου να είσαι ευτυχισμένη με τον άντρα σου απλά καμια φορά ο τρόπος που γράφουμε είναι παράξενος και ενω άλλο θέλουμε να πούμε αλλιως φαίνετε . Λοιπόν τι θα έλεγες αν άνοιγες ένα άλλο θέμα με τίτλο :είστε ευτυχισμένες απο τον σύντροφό σας; και αν όχι τι άλλο θα θέλατε ; Πρόταση κάνω και αν το άνοιξεις γράφουμε και εκει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...