Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο6...Τελική Αναμέτρηση 3!!!


Recommended Posts

Να μη το σκέφτεσαι καθόλου... και αν τελικά χρειαστεί να κάνεις διατροφή (που δεν θα χρειαστεί) να λές ευτυχώς που είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια απλή διατροφή!! ;););) Όλα μια συνήθεια είναι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Beboulino όλα μια χαρά θα ναι. Την έκανα και εγώ και μια χαρά.

Αύριο επιστρέφω δουλειά (αφού όταν κάθομαι δεν πληρώνομαι) ο άντρας μου ο τυχεράκιας θα καθήσει ακόμα μια μέρα. Θα του βάλω δουλειές να κάνει για να μην βαριέται :lol::lol::lol:

Να σας πω ρε κορίτσια σε ποια εβδομάδα προγραμματίζετε να ναι έτοιμη η βαλίτσα η δικιά σας και του baby;;;;

Καμιά απ τις ήδη μανούλες διαφωτίστε και λίγο τις αρχάριες. Απο κρέμες τι χρειαζόμαστε;;; Και μην μου πειτε οτι βιάστηκα να σας θυμήσω πριν από λίγο καιρό συζητούσαμε για βαφτίσεις :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα αγαπημενες!!!Μολις γυρισα σπιτι,ακριβως στην ωρα μου για να δω το Νησι!!Ειχα παει στη μανουλα :D:D:D:D φτιαξαμε κουλουρακια,τελεια,εφαγα 4-5 ζεστα κ βαρυστομαχιασα!!Αυτα!!!

Χρυσταλλενη μου εγω απο την 32η κι επειτα θα την εχω ετοιμη τη βαλιτσουλα μου αλλα υπενθυμιζω λογω διδυμων τοσο νωρις.Νομιζω κανονικα απο την 35η-36η ειναι καλα να ειναι ετοιμη...

Δημητρα μην αγχωνεσαι,σκεψου το και παρε την καλυτερη για εσενα κ το μωρακι σου αποφαση ;)

Μπεμπουλινο καλη επιτυχια αυριο στις εξετασεις,αν κ ειμαι σιγουρη οτι ολα μια χαρα θα ειναι :D:D Μη ξεχασεις μετα την καμπυλη να φας κατι αλμυρο για να μη ζαλιστεις σε περιπτωση που ανεβει πολύ το ζαχαρο.

Οσο για την καφε γραμμη την εχω κι εγω πανω κ κατω απο τον αφαλο.Τεραστια ειναι,σαν την κοιλια μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας! Κοιμάστε ακόμα?

Εγω ειμαι στο γραφείο!!!!

Μπεμπουλινο καλη επιτυχια ολα καλα θα πανε. Θα κανω κι εγω καμπυλη στις 5/4. :?:?

Δημητρα δεν ειναι καθόλου χαζό. Εφοσον ειναι επιλογή σου ειναι δικαιωμα σου. Εγω ειμαι υπερ στο να αποφασιζει καθε γυναικα τι θελει να κανει σε αυτα τα θεματα. ειναι κατι εντελως προσωπικο δικο σου και να το στηριξεις. Στην τελικη μερικες φορες ισως πρεπει να ενεργουμε και με το ενστικτο μας λιγο ;);)

Ααα εφτιαξα και τα φασολια στη χυτρα οπως μου ειπατε χτες τελικα και εγιναν μια χαρα!!!! Και να ξερατε ποσες φορες δεν τα φτιαχνω γιατι ξεχναω το μουλιασμα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μάχη μου!!! Τέλεια γίνονται τα φασόλια στη χύτρα και πολύ γρήγορα!!!

Στίς 28+ εβδομάδες θα κάνεις την καμούλη ε? Εμένα μάλλον θα μου πεί αύριο το πότε! :?:? Άντε να δούμε, να περάσει και αυτό! Αλήθεια για doppler σου είπε ο γιατρός σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι στις 28+ θα την κανω. Μου ειπε να κανω την μικρη καμπυλη. Για dopler δεν μου ειπε κατι. Βεβαια μου ειχε δωσει ενα χαρτι στη αρχη με κατι σαν προγραμμα για ολη την εγκυμοσυνη, πρεπει να το κοταξω. Ειναι η εξεταση του γ'τριμηνου φανταζομαι. Υπερηχος ειναι ή ειναι και κατι αλλο?

Αχ βασικα εγω επειδη μετραω οτι κλεινω μηνα καθε 25 του μηνος δεν το προσεξα. Αλλά αν ειναι ετσι μπηκα δηλαδη στο γ'τριμηνο??? :shock::shock::shock::D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λογικά ναι μπήκες στον γ' τρίμηνο!! Άμα το σκεφτείς 52 εβδ=12 μήνες- 26εβδ=6 μήνες!!

Το doppler είναι υπέρηχος ναι... Εμένα μου είχε κλείσει ραντεβού η γιατρός που μου έκανε τη Β επιπέδου για τις 12/4... στις 28 εβδομάδες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν μου ειπε κατι για να το κανω ακομα γιατι 8 απριλιου θα παω για τον κλασικο υπερηχο. θα κοιταξω στο σπιτι που εχω και το χαρτι που μου εδωσε για τις εξετασεις αν μου το εχει σημειωμενο.

Καλα αν μπηκα και επισημα στο γ'τριμηνο ειμαι πολυ χαρουμενη :D:D:D Γιουπι :D:D:D

αντε να περασει και αυτο το τριμηνο, δεν μπορω να κρατηθω αλλο.

το Σαββατο ψωνισα και κατι για το μπεμπε μου!!!! Ειχα παει να παρω ενα δωρο για ενα κοριτσακι και για να μην ζηλεψει και ο μπεμπης του πηρα ενα φορμακι πολο κοντομανικο σε ναυτικο μπλε. Πολυ τελειο!!! Χτες ομως μου ειπε μια φιλη μου οτι τα νεογεννητα συνηθως δεν θελουν το πιο μικρο νουμερο 0-2 μ αλλα το λιγο μεγαλυτερο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι και εγώ το έχω ακούσει αυτό ότι θέλουν λίγο μεγαλύτερο νούμερο!!

Με γειά το φορμάκι σας!!! Με το καλό να γεννηθεί ο μπέμπης να το φορέσει!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eυχαριστω για τις ευχες!! Και εσυ Γιελιζ μου με το καλο να παρεις αγκαλια το αγκελουδι σου.

Οντως τις πλακωσε το παπλωμα σημερα.

Εγω θα φυγω για λιγο γιατι εχω καποιες δουλιτσες να κανω και θα επιστρεψω αργοτερα. επιτελους φιλοτιμηθηκε ενας συναδερφος να ασχοληθει με τις δικες μου εκκρεμοτητες και αν δεν παω τωρα δεν προκειται να ασχοληθει μαζι μου μεχρι τελος της βδομαδας.

Αντε επιστρεφω μετα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημεραααααααα....με ηλιο αλλα αρκετο κρυο...ο καιρος πανω που λεει να στρωσει,τσουπ μας τα χαλαει...λοιπον κοριτσια τελικα χθες εφτιαξα το μουσακα μου κ περιττο να σας πω οτι εμεινε μισο ταψι.μολις βγηκε απο το φουρνο φαγαμε με τον αντρα μου κ μμμμμμμμ....καλα που θα ειχα κ για αυριο φαγητο :lol::lol:

καλη επιτυχια μπεμπουλινο στην καμπυλη...

για τα ρουχαλακια που λετε καλυτερα να ειναι λιγο μεγαλα παρα να μην τα βαλει καθολου...κ μια συμβουλη...οσες αγορασετε απο τζαμπο φορμακια κ λοιπα ρουχαλακια να περνεται παντα ενα νουμερο μεγαλυτερα.για νεογεννητο δεν θα παρετε το 0 γιατι δεν θα χωρεσει ουτε γατι εκει μεσα.θα παρετε το 3μηνων.η δικια μου γεννηθηκε 3160 κ 51 ποντους κ το 3 μηνων της ηταν μια χαρα.μετα απο τρεις μηνες πηραμε για 6μηνων κ παει λεγοντας.τα βγαζουν πολυ μικρα τα νουμερακια...βλεπετε τα κινεζακια δεν θυμιζονται για το μεγαλο μποι :lol::lol::lol: καλημερα γιελη κ μαχη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ Μάχη μου να είσαι καλά!! Καλή δουλίτσα!!

Καλημέρα Μιχαέλα!! Τι ώρα έχεις γιατρό σήμερα?

Τον τσακίσατε τον μουσακά ε? :lol::lol::lol: Πολύ καλά του κάνατε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ασε γιεληζ του δωσαμε κ καταλαβε :lol::lol: σημερα εχω στις 6 ραντεβου...αν τα καταφερω θα μπω το βραδυ να σας πω νεα...αλλιως αυριο το πρωι...για να δουμε θα παρω κ εγω χρωματακι σημερα :-?:-?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πιστεύω ότι θα πάρεις... και ο δικός μου στην 16η εβδομάδδα μας είχε δείξει τα... προσόντα του!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Με το καλό να το δείτε το ζουζούνι σας!!!

Να μπείς το βράδυ να μας πείς για να σε χρωματίσω κιόλας. :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα εγκυούλες! Τι κάνετε??? Εγώ κοιμήθηκα λίγο παραπάνω σήμερα :D

Μπεμπουλίνο μου καλά αποτελέσματα για την καμπύλη..

Μιχαέλα μου με το καλό ο γιατρός. Θα περιμένουμε νέα σας...Τον τσακίσατε τον μουσακα ε??

Χρυσταλλένη μου με γεια η κουβερτούλα.

Μάχη, Γιελιζ καλημερα κοριτσάκια μου!

Για την καφέ γραμμή που λέτε κι εγώ την έχω πιο έντονη απο το κοκαλο μέχρι τον αφαλο.

Τι κάνετε οι υπολοιπες?? Η Ευγενία δεν φάνηκε??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελπιζω να ειναι συνεργασιμο κ να μας δειξει τα προσοντα του(οποια κ αν ειναι αυτα) κ να μην περιμενουμε να φτασουμε στην β επιπεδου για να τα δουμε :D:D αν κ μεταξυ μας με εχει παρασυρει τοσο πολυ η κορη μου που εδω κ καιρο δεν λεμε πια το μωρο αλλα ο μπεμπης :lol::lol: λεςςςςςς????το βραδυ θα μας λυθουν ολες οι αποριες...οι υπολοιπες που βρισκονται?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαράκι!! Η Ευγενία μόλις φάνηκε!! :lol::lol:

Την καφέ γραμμή και εγώ στις εβδομάδες που είσαι την είχα μέχρι τον αφαλό τώρα όμως ανέβηκε και απο πάνω απο τον αφαλό.. είναι βέβαια πιο ανοιχτόχρωμο σε σχέση με το απο κάτω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιχαέλα μου λες να ειναι αγοράκι?? Μπορει η μικρή σου να ξέρει κάτι.... :lol::lol:

Γιελιζ να σου πω την αλήθεια στην αρχή μου φαινόταν ότι ήτανε τριχούλες και είχαν σχηματίσει αυτή τη γραμμή :lol::lol: Πρόσεξα κιόλας ότι γενικά η τριχοφυία μου μειώθηκε..οχι πως είχα ποτε πρόβλημα αλλά στην κοιλιά αυξήθηκε!!!!!Και πέρσι βέβαια το είχα αυτό και αφού έχασα το μωρό έπεσαν και οι τρίχες.

Στο μεταξύ βρε κορίτσια το κατάστημα που είχα υποψη για να πάρω το κρεβατι έχει 25% εκπτωση στη βρεφική προικα μέχρι τέλη Μαρτη και έχω μπει σε δίλημμα. Από τη μια λεω να περάσω τις 30 εβδ για νααρχισω ψωνια αλλά από την άλλη δεν ειναι κρίμα να μην γλυτώσω κάτι??Και το συγκεκριμένο κατάστημα έχει γενικά καλές τιμες.Θα το συζητησω με τον αντρα μου να δω τι θα πει αυτος. Ετσι κι αλλιως ακόμα και αν καταλήξουμε να πάρουμε κάτι μια συμβολική προκαταβολή δίνεις και τα υπόλοιπα όταν τα παραλάβεις.Θα δείξει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω να σας πω την αληθεια αυτη την καφε γραμμη που λετε δεν την ειχα στην μικρη μου, για τωρα ειναι πολυ νωρις μαλλον αν πω.ουτε κ ο αφαλος ειχε πεταχτει εξω σαν καρουμπαλακι απλα ειχε κλεισει κ ειχε γινει ενα με την κοιλια.μαρακι καλα το σκεφτεσαι...κριμα ειναι να χασεις τετοια ευκαιρια...δωσε μια προκαταβολη κ μην σκεφτεσαι αρνητικα..ολα ειναι καλα κ θα πανε μια χαρα, γιατι να χασεις την ευκαιρια?παρε μονο αυτα που ειναι ακριβα κ εχουν καλη εκπτωση κ τα μικροπραγματα τα παιρνεις μετα οπως υπολογιζες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!!

τι μου κανετε;;;

Πατατουλα μου γιατι να σε θεωρουμε τρελη...

εαν αυτο θελεις και με αυτο θα αισθανεσει καλα...να το κανεις...

εισαι ενηλικας ανθρωπος και εχεις τα μυαλα στη θεση σου..οποτε εχεις υπολογισει ολα τα υπερ και τα κατα..και εφοσων αυτο θελεις...να το κανεις με χιλια.

Εγω να πω την αμαρτια μου φοβαμαι να ξανακανω καισαρικη...αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα και δε θα πρεπει να σε επιρρεασε στην αποφαση σου ουτε στο ελαχιστο!!!!

Χρυσταλλενη τι εννωεις απο κρεμες;;;..για το μωρο;;;για σενα;;;

Απο ρουχα ναι παιδια παρτε μεγαλυτερα νουμερα..επισης μη πατε και στοκαρετε πανες Νο 1 πολλες...καλυτερ απανρε Νο 2..η ακομα καλυυτερα Νο 3- τωρα που εχουν προσφορα τα παμπερσ εχω παρει ηδη 3 πακετα Νο 2 και 4ν πακετα Νο 3

μεγαλωνουν απιστευτα γρηγορα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...